gilera1973 Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Μια χαρα τιμη εχει μονο στο σκρουτζ ,αλλα διαθεσιμοτητα κανενα καταστημα δυστηχως μονο παραγγελια και αναμονη που μαλλον θα παει σε κανα μηνα απο τι βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasismal Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Μετά από το χθεσινό update έχασε τις ομοιόμορφα στρογγυλές γωνίες σε εφαρμογές όπως στο Netflix που είχε μέχρι τώρα. Για εμάς με OCD μεγάλη απογοήτευση. Τώρα στην στο κάτω μέρος έχεις στρογγυλές γωνίες και στο πάνω ορθογώνια. Να διορθωθεί με update του Netflix? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeH005 Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Μετά από το χθεσινό update έχασε τις ομοιόμορφα στρογγυλές γωνίες σε εφαρμογές όπως στο Netflix που είχε μέχρι τώρα. Για εμάς με OCD μεγάλη απογοήτευση. Τώρα στην στο κάτω μέρος έχεις στρογγυλές γωνίες και στο πάνω ορθογώνια. Να διορθωθεί με update του Netflix? Ποιο update? Αυτο που βγηκε με τα patches του Ιουλιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Γνωρίζει κάποιος πιο σένσορα έχει η κάμερα του a70; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Καλημέρα από τα 6gb RAM της συσκευής πόσα μένουν για χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Από τα 6 περίπου 3 μένουν διαθέσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς Gcam να μας πει εάν έχει μεγάλη διαφορά από Stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Έχει διαφορά αλλά βγάζει μόνο σε 8MP, χωρίς να φαίνεται ιδιαίτερα. Αν διορθώσουν το θέμα με τα 8MP θα γυρίσω στην Gcam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς Gcam να μας πει εάν έχει μεγάλη διαφορά από Stock?Σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα την νύχτα αλλά αυτό που γράφει ο φίλος, ακόμα και την μέρα λείπει η λεπτομέρεια λόγω ότι τραβάει στα 8mpx,με το night mode δεν είδατε βελτίωση την νύχτα; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Ερωτηση ?Ενω κανω αποθηκευση επαφη ονομα επωνυμο οταν παταω αποθηκευση παει επωνυμο ονομα,Και δεν βρισκω πουθενα την επιλογη να το αλλαξω Να ειναι μπροστα το ονομα καποιος βοηθεια?::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Από την εφαρμογή επαφές, πάνω δεξιά τρεις γραμμουλες, στο μενού πάνω αριστερά γραναζακι, έχει δύο επιλογές, ταξινόμηση ανάλογα το όνομα ή το επίθετο και Τύπος ονόματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Από την εφαρμογή επαφές, πάνω δεξιά τρεις γραμμουλες, στο μενού πάνω αριστερά γραναζακι, έχει δύο επιλογές, ταξινόμηση ανάλογα το όνομα ή το επίθετο και Τύπος ονόματος. Με προλαβες,κι εγω αυτο ετοιμαζομουν να γραψω για να βοηθησω!:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Ευχαριστω πολυ παιδια :Dτο πηρα εχθες και το ρυθμιζω και ψιλοκολησα με της ρυθμισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Γνωρίζετε εάν υπάρχουν notch wallpapers για το Α70 όπως για παράδειγμα υπάρχουν για τα S10 και S10+; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potamia Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Πόσα δακτυλικά αποτυπώματα μπορούμε να αποθηκεύσουμε στο Α70? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Τρία!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 τώρα είμαστε Φλοίσβο σε ένα μπαράκι. τρία xiaomi συνδέθηκαν με το WiFi του μαγαζιού αλλά το Α70 δεν βλέπει καν το συγκεκριμένο WiFi! γιατί; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Δεν μου έχει τύχει. Έχει καλό σήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Δεν μου έχει τύχει. Έχει καλό σήμα;τώρα είδα την απάντηση σου σόρυ, ναι σχετικά καλό ήταν. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vendeta Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 τώρα είμαστε Φλοίσβο σε ένα μπαράκι. τρία xiaomi συνδέθηκαν με το WiFi του μαγαζιού αλλά το Α70 δεν βλέπει καν το συγκεκριμένο WiFi! γιατί; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου έχει τύχει και εμένα,έχει μικρή εμβέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Μου έχει τύχει και εμένα,έχει μικρή εμβέλεια!κακό αυτό! περίμενα από της xiaomi τα κινητά να έχουν χειρότερους δέκτες όχι από της Samsung! και έλεγα να μην ξανά πάρω xiaomi και το επόμενο να είναι το Α70! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Αυτό το πρόβλημα, δηλαδή να μην βλέπει καθόλου το wifi, το έχω στο σπίτι μου. Για να καλύψω όλους τους χώρους του σπιτιού, έχω ένα καινούριο router που μου έστειλε πριν λίγους μήνες η cosmote όταν αναβάθμισα τη γραμμή μου σε πενηντάρα. Αυτό το βλέπει χωρίς πρόβλημα. Αυτό που είχα όμως πριν το μετέτρεψα σε access point. Τρεις άλλες συσκευές Samsung το βλέπουν κανονικά αλλά όχι το Α70. Δοκίμασα να αλλάξω τα κανάλια του access point, την κωδικοποίηση του password, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό, αλλά δεν πέτυχα τίποτα. Το πρόβλημα το έχω με ένα Sagemcom που έδινε η Cosmote. Εκπέμπει μόνο στα 2,4 Ghz. Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει, ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Τι να σας πω, δεν έχω κάποιο θέμα με την εμβέλεια. Όσο έπιανε και με το παλιό πιάνει και με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Φαίνεται ότι ορισμένα έχουν θέμα. Μια λύση υπάρχει: το στέλνεις για τεχνικό έλεγχο στην smartec, με acs με χρέωση παραλήπτη,,, πρώτα τηλεφώνησε τους. Εμένα σε s10+ με συνέστησαν να το πάω να το δει τεχνικός εδώ στα Τρίκαλα, και είχαν δίκιο, μια εφαρμογή ήταν το πρόβλημα,, δεν χρειάστηκε να το στείλω, Και σε note 8 , εντός εγγύησης, μου άλλαξαν πλακέτα. Ξεκίνα από τεχνικό της περιοχής,, Γερμανό, Κωτσόβολο, public,, να δούμε τι θα πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Μόλις έλυσα το πρόβλημα της μη σύνδεσης στο access point! Στις ρυθμίσεις του modem στο πεδίο 54g™ Mode ήταν επιλεγμένο το 54g Performance. Το άλλαξα σε 54g Auto και το κινητό είδε αμέσως το wifi του εν λόγω access point και συνδέθηκε στο δευτερόλεπτο! Το γράφω ως λύση σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα. Συνεπώς, τίποτα δεν έχει το κινητό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts