ilka71 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Δεν έχει επιλογή για να μην ανάβει η οθόνη καθόλου, αλλά δεν ξέρω αν ανάβει ή οχι.do not disturb δεν έχει; είναι της Google ρύθμιση. την έχει βγάλει η Samsung? μου κάνει εντύπωση. και στα xiaomi την έχουν Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Έβαλα tempered glass Spigen, Είχε δύο φουσκάλες που μετά από δύο μέρες έφυγαν από μόνες τους, και ατυχώς πέρασαν δύο σκουπιδακια, Επειδή έχω μικρή εμπειρία, την οθόνη την καθαρισα καλά, και με το αυτοκόλλητο που μαζεύει κολλάνε τα σκουπιδακια. Πρέπει όταν το έβγαλα, και τοβαλα από πάνω για τοποθέτηση, τότε πρέπει να έπεσαν τα σκουπιδακια. Το αποτύπωμα δεν δουλεύε, και το ξαναπέρασα, δύο φορές! το ίδιο δάκτυλο, ενώ τώρα δεν δουλεύει η αναγνώριση προσώπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 do not disturb δεν έχει; είναι της Google ρύθμιση. την έχει βγάλει η Samsung? μου κάνει εντύπωση. και στα xiaomi την έχουν Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχει dnd αλλά δεν ξέρω αν έχει αυτό που ζητάς, να μην ανάβει η οθόνη δηλαδή. Νομίζω πως δεν ανάβει εκτός από τις εξαιρέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Έχει dnd αλλά δεν ξέρω αν έχει αυτό που ζητάς, να μην ανάβει η οθόνη δηλαδή. Νομίζω πως δεν ανάβει εκτός από τις εξαιρέσεις.ναι έτσι. έχει ρύθμιση κανονικά να μην ανάβει η οθόνη εάν θες. άσχετα με το να μην ακούγεται ο ήχος. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azerm Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Καλησπέρα αγόρασα το Α70 πριν 1,5 μήνα προς αντικατάσταση του Α9 pro. Είμαι γενικά ευχαριστημένος, αν και το Α70 υστερεί σε (χρήσιμο) μέγεθος οθόνης και αυτονομία. Έχω παρατηρήσει ότι η λήψη του ραδιοφώνου χειροτερεύει αισθητά όταν η οθόνη είναι ενεργή. Είναι φυσιολογικό αυτό? Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Σήμερα ήρθε η ενημέρωση σε εμένα, με CSC EUR/EUR. Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι το δαχτυλικό πιάνει καλύτερα, δεν βλέπω κάποια βελτίωση στην κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vendeta Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Ξέρει κανείς αν προχωράει η αναβάθμιση για το notification led που ακούγεται ότι θα είναι στον φωτισμό της εμπρός κάμερας; η ξερετε κάποιο καλό notification led on screen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Διαβάζοντας εδώ, έκανα την ενημέρωση, είναι αρχείο 366 mb,, και μου έκανε εντύπωση, ότι χρειάστηκε 20 λεπτά για να κατέβει. Για την ακρίβεια πάτησα παύση, νόμιζα ότι θα το κατεβάσω ξανά από την αρχή, αλλά όταν πάτησα συνέχεια,, συνέχισε την λήψη,, και όχι από την αρχή, όπως ήθελα γιατί κατέβαινε με μικρή ταχύτητα. Στο κινητό πέρασα tempered glass της Spigen, και ατυχώς πέρασαν δύο σκουπιδακια, ενώ το είχα καθαρίσει,, και με το αυτοκόλλητο μάζεψα τα σκουπιδακια,,,, , υποπτεύομαι ότι όταν έβαλα το γιαλί από πάνω για τοποθέτηση,, τότε πρέπει να έπεσαν,, δεν έχω πολύ εμπειρία,, και δεν γίνεται να το αλλάξω, πρώτα τα λεφτά, και δεύτερον και το καινούριο τζαμί, δεν πιστεύω ότι θα το βάλω σωστά. Εγώ περίμενα να μου ξεφύγει αριστερά δεξιά, να μην το κεντραρω δηλαδή, συνηθισμένο σε μένα.. και οι φωτογραφίες από το κινητό, είναι σπαστικό,, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Να το τρίψω επίμονα σε εκείνα τα δύο σημεία ;; https://postimg.cc/184xt2Lw https://postimg.cc/TL6Hr4Hk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11362-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-tempered-glass-%CE%A5%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82/?pageNo=1&c26decd3 Σχεδόν το πέτυχα, το βγαλα και το ξαναβαλα, το ένα σκουπιδακι είχε κολλήσει στο τζαμακι,, δεν ξέρω αν ξεκολλήσει στην πορεία το τζαμακι, τώρα έχει μια φυσαλίδα,,, στην αρχική τοποθέτηση είχε δύο, που έφυγαν από μόνες τους, μετά από τρεις μέρες. Το ετριψα επίμονα εκεί που ήταν τα σκουπιδακια, πρέπει να το πέτυχα κατά ένα 80%, γλυτωσα 25€, θα δείξει στην πορεία, λογικά πρέπει να φύγει η φυσαλίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Καλησπέρα. Η καινούργια αναβάθμιση έφερε και την λειτουργία "Νύχτας" στο μενού της κάμερας. Δοκιμάστε το όσοι δεν το έχετε ανακαλύψει. Θα δείτε μια διαφορά στις νυχτερινές φωτογραφήσεις σας. Βέβαια μην περιμένετε να γίνει καμεροφωνο η συσκευή ...αλλά είναι πιο αξιοπρεπείς οι φωτογραφίες. Αυτό που βλέπω όμως είναι ότι όταν είμαι στην αρχική οθόνη και σκρολαρω...κάποιες στιγμές ανοίγει το Bixby... Για δείτε όσοι κάνατε την αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Μολις τωρα το ειδα,οντως βελτιωθηκαν οι φωτο νυχτας συγκριτικα με πριν την αναβαθμιση! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Το update είναι κακό. Αν εξαιρέσουμε τη προσθήκη του night mode στην κάμερα δεν είδα καμία βελτίωση στα δακτυλικά, παρότι τα ξαναπέρασα, από την αρχή X3, το ίδιο δάχτυλο. Και το χειρότερο είναι ότι το face unlock, που δούλευε άψογα και γρήγορα, τώρα 2 στις 3 δεν αναγνωρίζει τίποτα. Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Μου έκανε και μένα το ίδιο, έφτιαξε μόνο του μετά από 2 , 3 μέρες χρήσης. Παντα μετα από ενημέρωση περιμένει μερικές μέρες, Αν δεν φτιάξει τότε πας για factory reset. Και μια ερώτηση: ο ήχος κλήσης εγώ δεν θέλω να είναι αυξανόμενος, καταργήθηκε αυτή η ρύθμιση ; Δεν την βρίσκω στις settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Δεν νομίζω ότι είχε, εξ αρχής, επιλογή αυξανόμενου ήχου κλήσης. Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Δεν έχω θέμα με το δαχτυλικό, ίσα ίσα τώρα που το πέρασα ξανά πιάνει πιο πολλές φορές. Αυξανόμενο ήχο κλήσης δεν είχε ποτέ. Έχω κλειστή την γρήγορη φόρτιση αλλά σε όποιο φορτιστή και να το βάλω λέει γρήγορη φόρτιση. Bug της τελευταίας έκδοσης λογικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Είναι bug που υπάρχει από τις προηγούμενες εκδόσεις. Μετά από restart της συσκευής θέλει ενεργοποίηση και εκ νέου απενεργοποίηση της γρήγορης φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Μια απορία που την έχω από τότε που το πήρα , αλλά τώρα αποφάσισα να ασχοληθώ. Η συσκευή υποστηρίζει την διπλή οθόνη; Δηλαδή να έχεις δύο εφαρμογές ανοιγμένες και μοιρασμένες στην οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeH005 Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Ναι το υποστηρίζει ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης πήρε κανείς την ενημέρωση του Αυγούστου???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 android 10 θα πάρει αυτό το κινητό; γενικά η Samsung δίνει τουλάχιστον μια αναβάθμιση έκδοσης Android? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 android 10 θα πάρει αυτό το κινητό; γενικά η Samsung δίνει τουλάχιστον μια αναβάθμιση έκδοσης Android? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕννοείται. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Ναι το υποστηρίζει[color="#bbc" [/color]Επίσης πήρε κανείς την ενημέρωση του Αυγούστου???? Αν εννοείς την τελευταία με την νυχτερινή λειτουργία και το security Ιουλίου...ναι την έχω πάρει εγώ. Έχω γράψει κάτι λίγα μια σελίδα πίσω. Αυτό με την διπλή οθόνη που λέω από πάνω ξέρεις πως γίνεται; Με δυσκολεύει λίγο να το πετύχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Στο μενού που αλλάζεις εφαρμογές πατάς από τις ανοιχτές εφαρμογές το εικονίδιο αυτής που θες να κάνεις διπλό παράθυρο και σου βγάζει μερικές επιλογές, επιλέγεις διπλό παράθυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Ειδα οτι θα κυκλοφορησει και Α70s,Θα πεσει η τιμη του Α70 ?Οταν κυκλοφορησει το s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Η τιμή στο σκρουτζ δεν πέφτει επειδή βγαίνει καινούριο μοντέλο, αλλά επειδή το βρίσκουν τα καταστήματα φθηνότερα. Όταν βγει το S, υπάρχει μια πιθανότητα να πέσει γιατί τα καταστήματα θα το βρουν πιο φθηνά αλλά υπάρχει και περίπτωση να ανέβει, γιατί τα καταστήματα δεν θα το προμηθεύονται πια. Στα 280-90 ευρώ που παίζει τώρα είναι μια οκ επιλογή, δεν βλέπω να πέφτει όμως κάτω από 250. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Η τιμή στο σκρουτζ δεν πέφτει επειδή βγαίνει καινούριο μοντέλο, αλλά επειδή το βρίσκουν τα καταστήματα φθηνότερα. Όταν βγει το S, υπάρχει μια πιθανότητα να πέσει γιατί τα καταστήματα θα το βρουν πιο φθηνά αλλά υπάρχει και περίπτωση να ανέβει, γιατί τα καταστήματα δεν θα το προμηθεύονται πια. Στα 280-90 ευρώ που παίζει τώρα είναι μια οκ επιλογή, δεν βλέπω να πέφτει όμως κάτω από 250. Και το Α70s θα το βρίσκεις στα 280 σε 2 μήνες από την κυκλοφορία του οπότε μάλλον δεν θα αξίζει να κοιτάς το "απλό" με 250. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts