Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG

Ekotas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι ismooth ειναι κορυφή. Σε μία εβδομάδα περίπου είναι εδώ.

Εμένα δεν έχουν ερθει ακόμα 20 μέρες τώρα

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επιτελους το περιμενω αυριο απο το cityshop σε κοκκινακη θελω να ρωτησω απο που λετε να παραγκειλω την fusion crystal clear για πιο οικονομικα? Απο οτι εχω καταλαβει εκλεισε το θεμα screen protector με ismooth. Θα χω πολυ αχγος μεχρι να ρθουν μην γινει καμια στραβη, το αφησα για τελευταια στιγμη και γω...

πάρε μια φτηνη και βαλε μεχρι να ερθουν

Alex

Από το site τους παρήγγειλες?

Καποιο θεμα παιζει σιγουρα. Εμενα ηρθανε σε 10 ημερες.

Επιβεβαίωνω, και εμένα δεν μου έκαναν πανω απο δέκα μέρες ( απο ismooth )

OnePlus 5t

Η ismooth τα στέλνει άμεσα. Τα ΕΛΤΑ είναι που καθυστερούν. Στην περίπτωση μου ο ταχυδρόμος περνάει μια φορά την εβδομάδα από την περιοχή μου.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Εγώ τους έστειλα μήνυμα στο chat και μου είχαν πει οτι έγινε ενα πρόβλημα και γύρισαν πίσω σε αυτούς και την ξαναεστειλαν

Εγώ παρήγγειλα από το επίσημο site στις 9/4/2014 το μεσημέρι, μου έστειλαν email επιβεβαίωσης, μου έστειλαν νέο email στις 12/4/2014 για να με ενημερώσουν ότι λόγω υψηλής ζήτησης έχουν ξεμείνει από στοκ και περιμένουν να έχουν διαθέσιμα νέα κομμάτια στις 16/4/2014 και εχθές το απόγευμα μου έστειλαν εκ νέου email ότι η παραγγελία μου ξεκίνησε. Όπως φαίνεται εγώ έπεσα στην περίπτωση και σε συνδυασμό με τις διακοπές του Πάσχα, λογικά θα ξεπεράσω το 20 ήμερο αναμονής.
Κώστας

Και εγώ την ίδια περιμένω. Η δεύτερη spigen :D. Λογικά την άλλη εβδομάδα θα την έχω.

Απο την ismooth

Εγώ παρήγγειλα Τρίτη και την επόμενη Τρίτη είχαν έρθει. 5 εργάσιμες δηλαδή.

Τσακάλια μου, έχετε δοκιμάσει κάποιο καλό bt για το κινητό μας;;; Έχετε να προτείνετε κάποιο χωρίς καλώδια αλλά να μοιάζει σαν αυτό ;; Το θέλω για το γυμναστήριο και για το τρέξιμο σε ανοιχτούς χώρους και τα απλά handsfree με τα καλώδια με ενοχλούν κάπως :)

http://www.ebay.com/itm/Avantree-Jogger-Sweat-Proof-Wireless-Headphones-for-music-and-calling-BLK-GRN-/231146636097?pt=US_Headphones&hash=item35d169c341

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Υπάρχει κάποια πρόταση για φορητή μπαταρία σαν την Anker Astro mini? Θέλω κάτι αξιόπιστο.

Ευχαριστώ πολύ.

Και εγώ την ίδια περιμένω. Η δεύτερη spigen :D. Λογικά την άλλη εβδομάδα θα την έχω.

Την έστειλαν 8/4 και την παρέλαβα 16/4. Μου φάνηκε πολύ γρήγορα.

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00DQS3ZPA/ref=mp_s_a_1_1?qid=1398101807&sr=8-1&pi=AC_SX110_SY165

Πως σας φαίνεται αυτό? Σκέφτομαι να πάρω έναν ασύρματο φορτιστή. Βέβαια είναι ελαφρώς πιο αργοί απο το καλώδιο μιας καο δίνουν 1Ah, αλλά οκ σιγά

παιδιά πήρε κανένας από το play365 την original bumper??

είναι όντως η original ή όχι??

Καλησπέρα φίλε μου,

Πήρα εγώ την original bumper case σε μαύρο χρώμα.. Φυσικά και είναι αυθεντική, αλλά πρώτης παρτίδας που σημαίνει ότι στα κουμπιά δεν είναι καλή (δεν πατιούνται τόσο εύκολα-στις τελευταίες παρτίδες έχει διορθωθεί αυτό) συν ότι στο κόκκινο χρώμα που είναι το δικό μου nexus η μαύρη θήκη αφήνει μικρά κενά μπροστά περιμετρικά και φαίνεται λίγο άσχημα το κόκκινο χρώμα της συσκευής. Το τελευταίο δεν θα είναι πρόβλημα αν έχεις μαύρη συσκευή ή λευκή ή κόκκινο θήκη σε κόκκινο χρώμα, απλά το αναφέρω..

Γενικά πάντως δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό σαν θήκη.

Μαλλον αυτη η ερωτηση ισχυει για ολα τα android κινητα αλλα δε μπορω να μαι και σιγουρος... Ξερει κανεις αν σε ενα Ν5 θα λειτουργησει ενα headset για iOS; Ξερω πως τα volume controls δε θα λειτουργουν σιγουρα και πως το κεντρικο κουμπι μονο θα λειτουργει λογικα. Για το μικροφωνο δεν ξερω... αν εχει κανεις ιδεα ας βοηθησει γιατι δυσκολευομαι να βρω μια ξεκαθαρη απαντηση.

Εχω το Ν5 εδω και ενα μηνα. Στην αρχη το ειχα μεσα στην επισημη θηκη της LG υπο το φοβο μην παθει κατι.

Μετα απο 3 εβδομαδες εκτος θηκης και χωρις καμια απολυτως προσοχη στη μεταχειριση του, το κινητο παραμενει πενα.

Αυτο το πλαστικο με την ωραια υφη γομας (που ειχε και το HTC ONE X) τελικα ειναι η χρυση τομη.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Εχω το Ν5 εδω και ενα μηνα. Στην αρχη το ειχα μεσα στην επισημη θηκη της LG υπο το φοβο μην παθει κατι.

Μετα απο 3 εβδομαδες εκτος θηκης και χωρις καμια απολυτως προσοχη στη μεταχειριση του, το κινητο παραμενει πενα.

το θεμα ειναι μη πεσει κατω...εκει θα φανει η αξια της θηκης φιλε μου....

Αυτο το πλαστικο με την ωραια υφη γομας (που ειχε και το HTC ONE X) τελικα ειναι η χρυση τομη.

Και εγώ γυμνό που το είχα δεν είχα θέμα αλλά άκουσα ότι σε πτώσεις είναι σχετικά ευαίσθητο και δεν ήθελα να παίξω με τις πιθανότητες. Χώρια ότι αυτή η κάμερα με άγχωνε μην γδαρθεί....Περιμένω τώρα την θήκη της google να μην χάσω τελείως από την εμφάνιση...

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG