raf91 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Καλησπέρα στην κοινότητα!Εχω προβλημα με ενα lg L70. Αρχικα ξεκινησαν τα προβληματα με ενα μηνυμα που εμφανιζοταν οταν εκανα κλησεις ή οταν δεχομουν κλησεις. Η εφαρμογη incallui εχει σταματησει εγραφε. Συνεπως δεν μπορουσα να σηκωσω το τηλεφωνο. Το εκανα επαναφορα και το πηγα για service αλλα τιποτα. Ωσπου χαλασε περισσοτερο και τωρα μου εμφανιζει μια μωβ οθονη με το μηνυμα DBI Err Fatal. Μπορει καποιος να βοηθησει; Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Καλησπέρα στην κοινότητα!Εχω προβλημα με ενα lg L70. Αρχικα ξεκινησαν τα προβληματα με ενα μηνυμα που εμφανιζοταν οταν εκανα κλησεις ή οταν δεχομουν κλησεις. Η εφαρμογη incallui εχει σταματησει εγραφε. Συνεπως δεν μπορουσα να σηκωσω το τηλεφωνο. Το εκανα επαναφορα και το πηγα για service αλλα τιποτα. Ωσπου χαλασε περισσοτερο και τωρα μου εμφανιζει μια μωβ οθονη με το μηνυμα DBI Err Fatal. Μπορει καποιος να βοηθησει; Ευχαριστω εκ των προτερων!!! https://www.google.gr/search?q=DBI+Err+Fatal&oq=DBI+Err+Fatal&aqs=chrome..69i57j69i61l2&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=dbi+err+fatal+lg+l70+solution ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raf91 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Στα βιντεακια που εχει δεν γραφουν αγγλικα. Κ απο τα αλλα site δεν εβγαλα ακρη γιατι δεν γνωριζω πολλα απο κινητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manpapad97 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Γειά σας παιδιά. Σήμερα πήγα να μπω στο youtube από το κινητό και ξαφνικά έκλεισε και δεν ανοίγει όταν του πατάω το power button. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1969 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Τελειώνει η μπαταρία τι να κάνω έγινε χάλια με nougat. Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Για αρχή ένα factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1969 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 εκανα. εσβησα ολες τισ εφαρμογες. επειδη ακουω μουσικη σε 2 30 ωρες αντιο μπαταρια. αγορασα και 2 τωρα η φορτιση μεγαλωσε κανει 2 ωρες και. ευχαριστω για την απαντηση. παλια ιδια χρηση ενα καρο εφαρμογες και δεδομενα κινητου και wifi ανοιχτα στο 8ωρο δουλειας εμενα με 13 τοις εκατο παιζει τιποτα που ειναι vodafone ειναι τραγικη η nougat . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 εκανα. εσβησα ολες τισ εφαρμογες. επειδη ακουω μουσικη σε 2 30 ωρες αντιο μπαταρια. αγορασα και 2 τωρα η φορτιση μεγαλωσε κανει 2 ωρες και. ευχαριστω για την απαντηση. παλια ιδια χρηση ενα καρο εφαρμογες και δεδομενα κινητου και wifi ανοιχτα στο 8ωρο δουλειας εμενα με 13 τοις εκατο παιζει τιποτα που ειναι vodafone ειναι τραγικη η nougat . Επαναφορά στα εργοστασιακά Δωκιμασε όχι απλά να σβήσεις της εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Συγγνώμη, λάθος ανάρτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Μου έφεραν ένα LG G Pad 7.0, το οποίο κάθε φορά που το ανοίγω ανοίγει σε fastboot mode. Οι επιλογές που μου δίνει είναι για Restart, Restart Bootloader και Power Off. Αλλά στην καλύτερη αυτό έχει αποτέλεσμα ή μια μαύρη οθόνη ή πάλι το ίδιο μενού. Κατέβασα adb & fastboot, δυσκολεύτηκα να περάσω USB drivers, αφού παρόλο που κατέβασα από το επίσημο site της LG και το εγκατέστησα, με το που κούμπωνα το καλώδιο στο tablet μετά από λίγη ώρα έλεγε ότι δεν έβρισκε drivers. Έκανα μια manual εγκατάσταση, η οποία ΝΟΜΙΖΩ ότι πέτυχε, γιατί στην εντολή fastboot devices βγάζει έστω μια συσκευή, αλλά δεν κάνει τίποτα ούτε με το fastboot reboot ούτε με το fastboot continue Μπορώ να κάνω κάτι; Βασικά έχει στην εσωτερική μνήμη κάτι φωτογραφίες που θα ήθελα να σώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Κάποια πρόταση για ακουστικά παρακαλώ από Ελλάδα δυσκολεύομαι να βρω συμβατά για τη συσκευή (κλήσεις, μουσική). Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 https://www.skroutz.gr/s/7648432/LG-Quadbeat-3.html Αυτά έχω εγώ και σε γενικές γραμμές είναι καλά ακουστικά. Πλήρως συμβατά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill2 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλησπέρα.Έχω ένα LG SPIRIT 4G το οποίο έκλεισε από μπαταρια και όταν πήγα να το φορτίσω μου έβγαλε το σήμα του android με ένα τρίγωνο κόκκινο error.Προσπάθησα να κάνω το επαναφερω στις εργοστασιάκες ρυθμίσεις μέσω recovery mode αλλά αφού το έκανα μου έδειχνε μία οτι φόρτωνε και μία το λογότυπο της LG. Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Γράφεις σε λάθος μέρος, απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=415214 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackcoatman Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Καλημέρα, Προχτές ρώτησα από περιέργεια σε MediaMarkt για το πότε υπολογίζουν να φέρουν το LG G6 για να το δούμε και από κοντά. Η υπάλληλος μου είπε "μπορεί και ποτέ". Μου εξήγησε ότι "έχει κλείσει η αντιπροσωπεία", ότι βρίσκονται πολύ δύσκολα ανταλλακτικά και εν ολίγοις ότι σύντομα θα έχει την μοίρα των HTC στα ελληνικά καταστήματα. Αυτά μου ήρθαν λίγο ουρανοκατέβατα και με προβλημάτισαν σχετικά με το αν μελλοντικά θα αγόραζα πχ. το LG G6, οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας αλλά και να μάθω σε τι βαθμό αυτά που μου είπε η υπάλληλος ισχύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JHRoss Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Τον τελευταίο καιρό πετούσε συχνά το μήνυμα "To Google Play έχει σταματήσει". Μετά το έκλεισα και το ξανάνοιξα και με πήγε στην οθόνη SECURITY ERROR και δεν ξεκινά το android. Είδα tutorials στο youtube: ξεκινάω το LG Mobile Support Tool για να κάνω αναβάθμιση όμως δεν γίνεται με τίποτα να συνδεθεί με την συσκευή! Το Microsoft ActiveSync δεν μου δουλεύει τόσο σε Vista όσο και σε Win10. Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Για ακουστικα εχω τα Sony MH410c και ειναι πολυ καλα με το κινητο! Βασικα το θεμα ακουστικα ειναι οτι σου αρεσουν γιατι απο την στιγμη που η μαμα google δεν σου δινει τοτε βαζεις οτι σου αρεσουν και σε βολευουν! Εχω και του blackberry passport τα ακουστικα earbuds και ειναι πολυ καλα και αυτα!:) Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Έχει ακουστεί ότι δεν κάνουν όλα τα hands free για κλήσεις αλλά και μουσική γι'αυτό ζήτησα προτάσεις,σας ευχαριστώ! Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Έχει ακουστεί ότι δεν κάνουν όλα τα hands free για κλήσεις αλλά και μουσική γι'αυτό ζήτησα προτάσεις,σας ευχαριστώ! Τα ακουστικά που έρχονται με το G Flex 2 κάνουν και για κλήσεις και για μουσική. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosonic Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Δοκιμασε κανένας το νέο android O ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Εγώ το αγόρασα το χθες, αφού πρώτα επικοινώνησα με την procordia (το επίσημο service) και μου είπε ότι καλύπτεται κανονικά με πλήρη εγγύηση το Η870, το ευρωπαϊκό μοντέλο δηλαδή. Η αντιπροσωπεία πια είναι στην Ιταλία, όσο αναφορά το mobile κομμάτι της LG. Δεν ήξεραν κάτι παραπάνω να μου πούνε. Φυσικά η αγορά μου έγινε από κατάστημα εκτός μεγάλης αλυσίδας (μέσω skroutz). Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Καλημέρα, Προχτές ρώτησα από περιέργεια σε MediaMarkt για το πότε υπολογίζουν να φέρουν το LG G6 για να το δούμε και από κοντά. Η υπάλληλος μου είπε "μπορεί και ποτέ". Μου εξήγησε ότι "έχει κλείσει η αντιπροσωπεία", ότι βρίσκονται πολύ δύσκολα ανταλλακτικά και εν ολίγοις ότι σύντομα θα έχει την μοίρα των HTC στα ελληνικά καταστήματα. Αυτά μου ήρθαν λίγο ουρανοκατέβατα και με προβλημάτισαν σχετικά με το αν μελλοντικά θα αγόραζα πχ. το LG G6, οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας αλλά και να μάθω σε τι βαθμό αυτά που μου είπε η υπάλληλος ισχύουν. με τόσα bootloops, burn in κτλ λογικό δεν είναι? απορώ πως δεν έχει κλείσει και η εταιρία:cry: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_kaz Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Χαίρετε. Έχω ενα LG G Flex 2. Άρχισε να τα τινάζει τα πέταλα και χρειάζεται service. Το θέμα είναι πως το αγόρασα από το skroutz και ειναι παραεισαγωγή από Γερμανία. Υπάρχει άραγε κάλυψη απο την ελληνική αντιπροσωπεία?? Το κινητό παρόλα αυτά ούτε χρονο δεν έχει κλείσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Υπάρχει κάλυψη κανονικά εφόσον είναι από ευρωπαϊκή ένωση. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantepopi Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Καλησπέρα έχω το το lg gs170 και έχω το imel όπου είναι 01228100077234503 μπορεί κάποιος να μου δωσει τον κωδικό ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts