vino_89 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Οι ismooth ειναι κορυφή. Σε μία εβδομάδα περίπου είναι εδώ. Εμένα δεν έχουν ερθει ακόμα 20 μέρες τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Επιτελους το περιμενω αυριο απο το cityshop σε κοκκινακη θελω να ρωτησω απο που λετε να παραγκειλω την fusion crystal clear για πιο οικονομικα? Απο οτι εχω καταλαβει εκλεισε το θεμα screen protector με ismooth. Θα χω πολυ αχγος μεχρι να ρθουν μην γινει καμια στραβη, το αφησα για τελευταια στιγμη και γω... πάρε μια φτηνη και βαλε μεχρι να ερθουν Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Εμένα δεν έχουν ερθει ακόμα 20 μέρες τώρα Από το site τους παρήγγειλες? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Από το site τους παρήγγειλες? Απο την ismooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Εμένα δεν έχουν ερθει ακόμα 20 μέρες τώρα Καποιο θεμα παιζει σιγουρα. Εμενα ηρθανε σε 10 ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Υπάρχει μια αξιοπρεπής pouch, εκτός από etsy; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Καποιο θεμα παιζει σιγουρα. Εμενα ηρθανε σε 10 ημερες. Επιβεβαίωνω, και εμένα δεν μου έκαναν πανω απο δέκα μέρες ( απο ismooth ) Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Η ismooth τα στέλνει άμεσα. Τα ΕΛΤΑ είναι που καθυστερούν. Στην περίπτωση μου ο ταχυδρόμος περνάει μια φορά την εβδομάδα από την περιοχή μου. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Καποιο θεμα παιζει σιγουρα. Εμενα ηρθανε σε 10 ημερες. Εγώ τους έστειλα μήνυμα στο chat και μου είχαν πει οτι έγινε ενα πρόβλημα και γύρισαν πίσω σε αυτούς και την ξαναεστειλαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Εγώ παρήγγειλα από το επίσημο site στις 9/4/2014 το μεσημέρι, μου έστειλαν email επιβεβαίωσης, μου έστειλαν νέο email στις 12/4/2014 για να με ενημερώσουν ότι λόγω υψηλής ζήτησης έχουν ξεμείνει από στοκ και περιμένουν να έχουν διαθέσιμα νέα κομμάτια στις 16/4/2014 και εχθές το απόγευμα μου έστειλαν εκ νέου email ότι η παραγγελία μου ξεκίνησε. Όπως φαίνεται εγώ έπεσα στην περίπτωση και σε συνδυασμό με τις διακοπές του Πάσχα, λογικά θα ξεπεράσω το 20 ήμερο αναμονής. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Υπομονη καιιι προσοχη λοιπον. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 παιδιά πήρε κανένας από το play365 την original bumper?? είναι όντως η original ή όχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Μόλις ήρθε η neo hybrid spigen http://www.ebay.co.uk/itm/201016007187?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Και εγώ την ίδια περιμένω. Η δεύτερη spigen :D. Λογικά την άλλη εβδομάδα θα την έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Απο την ismooth Εγώ παρήγγειλα Τρίτη και την επόμενη Τρίτη είχαν έρθει. 5 εργάσιμες δηλαδή. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Τσακάλια μου, έχετε δοκιμάσει κάποιο καλό bt για το κινητό μας;;; Έχετε να προτείνετε κάποιο χωρίς καλώδια αλλά να μοιάζει σαν αυτό ;; Το θέλω για το γυμναστήριο και για το τρέξιμο σε ανοιχτούς χώρους και τα απλά handsfree με τα καλώδια με ενοχλούν κάπως :) http://www.ebay.com/itm/Avantree-Jogger-Sweat-Proof-Wireless-Headphones-for-music-and-calling-BLK-GRN-/231146636097?pt=US_Headphones&hash=item35d169c341 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Υπάρχει κάποια πρόταση για φορητή μπαταρία σαν την Anker Astro mini? Θέλω κάτι αξιόπιστο. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 καλησπερα , υπαρχει γνησια quickwindow θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 καλησπερα , υπαρχει γνησια quickwindow θηκη? Όχι, επίσημα απο play store έχει μονο μια flip αλλά χωρίς παράθυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Και εγώ την ίδια περιμένω. Η δεύτερη spigen :D. Λογικά την άλλη εβδομάδα θα την έχω. Την έστειλαν 8/4 και την παρέλαβα 16/4. Μου φάνηκε πολύ γρήγορα. Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00DQS3ZPA/ref=mp_s_a_1_1?qid=1398101807&sr=8-1&pi=AC_SX110_SY165 Πως σας φαίνεται αυτό? Σκέφτομαι να πάρω έναν ασύρματο φορτιστή. Βέβαια είναι ελαφρώς πιο αργοί απο το καλώδιο μιας καο δίνουν 1Ah, αλλά οκ σιγά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros23 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 παιδιά πήρε κανένας από το play365 την original bumper?? είναι όντως η original ή όχι?? Καλησπέρα φίλε μου, Πήρα εγώ την original bumper case σε μαύρο χρώμα.. Φυσικά και είναι αυθεντική, αλλά πρώτης παρτίδας που σημαίνει ότι στα κουμπιά δεν είναι καλή (δεν πατιούνται τόσο εύκολα-στις τελευταίες παρτίδες έχει διορθωθεί αυτό) συν ότι στο κόκκινο χρώμα που είναι το δικό μου nexus η μαύρη θήκη αφήνει μικρά κενά μπροστά περιμετρικά και φαίνεται λίγο άσχημα το κόκκινο χρώμα της συσκευής. Το τελευταίο δεν θα είναι πρόβλημα αν έχεις μαύρη συσκευή ή λευκή ή κόκκινο θήκη σε κόκκινο χρώμα, απλά το αναφέρω.. Γενικά πάντως δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό σαν θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kon Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Μαλλον αυτη η ερωτηση ισχυει για ολα τα android κινητα αλλα δε μπορω να μαι και σιγουρος... Ξερει κανεις αν σε ενα Ν5 θα λειτουργησει ενα headset για iOS; Ξερω πως τα volume controls δε θα λειτουργουν σιγουρα και πως το κεντρικο κουμπι μονο θα λειτουργει λογικα. Για το μικροφωνο δεν ξερω... αν εχει κανεις ιδεα ας βοηθησει γιατι δυσκολευομαι να βρω μια ξεκαθαρη απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Εχω το Ν5 εδω και ενα μηνα. Στην αρχη το ειχα μεσα στην επισημη θηκη της LG υπο το φοβο μην παθει κατι. Μετα απο 3 εβδομαδες εκτος θηκης και χωρις καμια απολυτως προσοχη στη μεταχειριση του, το κινητο παραμενει πενα. Αυτο το πλαστικο με την ωραια υφη γομας (που ειχε και το HTC ONE X) τελικα ειναι η χρυση τομη. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Εχω το Ν5 εδω και ενα μηνα. Στην αρχη το ειχα μεσα στην επισημη θηκη της LG υπο το φοβο μην παθει κατι. Μετα απο 3 εβδομαδες εκτος θηκης και χωρις καμια απολυτως προσοχη στη μεταχειριση του, το κινητο παραμενει πενα. το θεμα ειναι μη πεσει κατω...εκει θα φανει η αξια της θηκης φιλε μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Εχω το Ν5 εδω και ενα μηνα. Στην αρχη το ειχα μεσα στην επισημη θηκη της LG υπο το φοβο μην παθει κατι. Μετα απο 3 εβδομαδες εκτος θηκης και χωρις καμια απολυτως προσοχη στη μεταχειριση του, το κινητο παραμενει πενα. Αυτο το πλαστικο με την ωραια υφη γομας (που ειχε και το HTC ONE X) τελικα ειναι η χρυση τομη. Και εγώ γυμνό που το είχα δεν είχα θέμα αλλά άκουσα ότι σε πτώσεις είναι σχετικά ευαίσθητο και δεν ήθελα να παίξω με τις πιθανότητες. Χώρια ότι αυτή η κάμερα με άγχωνε μην γδαρθεί....Περιμένω τώρα την θήκη της google να μην χάσω τελείως από την εμφάνιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts