leosedf Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Δεν εχει προστεθει ομως καμια καινουργια λειτουργια για το κινητο απο οτι φαινεται παιδια... Δλδ τί να προστεθεί? και WiFi ?:lol: :lol: Χερετίσματα kotetsi :) Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Greetings leosedf! http://www.e-steki.com/forum/images/smilies/worship.gif Φίλε 21century, οι αναβαθμίσεις λογισμικού λέγονται έτσι ακριβώς γιατί επιδρούν στο λογισμικό της συσκευής και όχι στο λειτουργικό ή το hardware κομμάτι της. Θυμάμαι φερ' ειπείν άτομα να ρωτάνε αν με την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού για Siemens x65 το τηλέφωνο θα μπορούσε να αναπαράγει mp3. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν πρόσθετες λειτουργίες δεν μπορούν να υπάρξουν διότι δεν έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο εξαρχής. Οι αναβαθμίσεις απλά διορθώνουν προβλήματα που παρουσιάζονται στις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές/λειτουργίες της συσκευής (πχ μείωση ψηφιακού θορύβου στην κάμερα, καλύτερη αναπαραγωγή mp3, ταχύτερη πλοήγηση στο μενού κλπ). Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 καλησπερα , σκευτομαι να παρω ενα κ750ι ή ενα w800i , μπορει κανεις να μου πει αν εχουν αναφερθει προβληματα σημαντικα ? βασικα θελω να το ανταλαξω με το κινητο που εχω αυτη τη στιγμη το οπιο δεν εχει καθολου προβληματα και θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κανω κακη επιλογη. εχουν περασει πολλα SE απο τα χερια μου και δεν ειχαν προβληματα αλλα θελω να ειμαι σιγουρος . ευχαριστω. Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Το αναβαθμισα και εγω στην τελευται εκδοση λογισμικου την R1CA021 Ενταξει μεχρι τωρα διαφορες με την προηγουμενη δεν εχω παρατηρησει. @Smoky_B To K750i που εχω δεν εχει προβληματα.Ειναι αρκετα σταθερο σαν κινητο και η SE σου δινει και την δυνατοτητα να το αναβαθμισεις και μονος σου;). Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 καλησπερα , σκευτομαι να παρω ενα κ750ι ή ενα w800i , μπορει κανεις να μου πει αν εχουν αναφερθει προβληματα σημαντικα ? βασικα θελω να το ανταλαξω με το κινητο που εχω αυτη τη στιγμη το οπιο δεν εχει καθολου προβληματα και θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κανω κακη επιλογη. εχουν περασει πολλα SE απο τα χερια μου και δεν ειχαν προβληματα αλλα θελω να ειμαι σιγουρος . ευχαριστω. (Τα βλεπουμε ολα τα μηνυματα, dont worry-δεν χρειαζεται να κανεις 2 φορες το ιδιο post);) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1382684#post1382684 Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosH291 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Καλησπέρα παιδιά! (Ξανά)κάνω post για αυτό το θέμα γιατί δεν έβγαλα άκρη! Όταν προσπάθησα σήμερα να (ξανά)κάνω update το κ750 μου, στο update center δεν εμφανίζοντε καθόλου γράμματα!! Ούτε στις επιλογές ούτε στα buttons πουθενά! Εχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση http://img371.imageshack.us/img371/8670/abarth8pf.jpg click me.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση αλλά στη μέση της διαδικασίας μου έβγαλε σφάλμα. το προσπάθησα πάλι κ μου λέει οτι εχω την τελευταία έκδοση. το τηλ δεν ανοίγει καθόλου τώρα.. ξέρει κανείς τι γίνετε? πρεπεί να το παω στη se? το τηλ είναι κ750. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση αλλά στη μέση της διαδικασίας μου έβγαλε σφάλμα. το προσπάθησα πάλι κ μου λέει οτι εχω την τελευταία έκδοση. το τηλ δεν ανοίγει καθόλου τώρα.. ξέρει κανείς τι γίνετε? πρεπεί να το παω στη se? το τηλ είναι κ750. πηγαινε'το στην SE να το σωσεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 (Τα βλεπουμε ολα τα μηνυματα, dont worry-δεν χρειαζεται να κανεις 2 φορες το ιδιο post);) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1382684#post1382684 @nos 55 & florinaperis :D . ευχαριστω μπορεις να κανεις αναβαθμιση μονος σου με ειδικο εξοπλισμο ομως ή μονο με το usb καλωδιο που εχει μεσα στο κουτι του ? Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 πηγαινε'το στην SE να το σωσεις.:)http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/biggrin.gif :D η στη se η στον τοιχο να υσηχασω μια κ καλη!!:D http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/biggrin.gif :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kn13 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Kalispera eimai neos xristis sto myphone. Tha ithela na rotiso an to route 66 pou kikloforei gia p910 leitourgei kai sto K750i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Kalispera eimai neos xristis sto myphone. Tha ithela na rotiso an to route 66 pou kikloforei gia p910 leitourgei kai sto K750i? καλημερα και καλως ηλθες στο forum.αν η εφαρμογη που λες ειναι java τοτε λειτουργει.αν ομως ειναι sis συστηχως δεν θα δουλεψει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Πολυ ευχαριστω για την διατυπωση στο θεμα με τις αναβαθμισεις αλλα οταν ελεγε κατι καινουργιο εννοουσα μια νεα εφαρμογη στο λογισμικο του κινητου και φυσικα οχι στο hardware κομματι του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 μπορεις να κανεις αναβαθμιση μονος σου με ειδικο εξοπλισμο ομως ή μονο με το usb καλωδιο που εχει μεσα στο κουτι του ? Με το usb καλώδιο που το συνοδεύει γίνεται η αναβάθμιση. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Καλησπέρα παιδιά! (Ξανά)κάνω post για αυτό το θέμα γιατί δεν έβγαλα άκρη! Όταν προσπάθησα σήμερα να (ξανά)κάνω update το κ750 μου, στο update center δεν εμφανίζοντε καθόλου γράμματα!! Ούτε στις επιλογές ούτε στα buttons πουθενά! Εχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Έχεις την τελευταία έκδοση του update service; (UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe) Αν έχεις παλαιότερη έκδοση, κάντην απεγκατάσταση πρώτα. Πρώτα όμως, κάνε εγκατάσταση την τελευταία έκδοση του Macromedia Flash player. Ίσως και αυτό απο μόνο να διορθώσει το πρόβλημα, οπότε κατέβασε τον τελευταίο flash player και δες αν είναι εντάξει το παράθυρο του update service. Αλλιώς, κάνε εγκατάσταση και πάλι το UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe Αν πάλι συμβαίνει ίδιο, δοκίμασε να κλείσεις όσα προγράμματα τρέχουν στο backround των windows (όσα δεν χρειάζεσαι) και ξεκίνα πάλι την διαδικασία αναβάθμισης. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Αγόρασα ένα bluetooth χθες και δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό με το laptop. Χρησιμοποιώ το myphone explorer και προσπαθώντας να συνδεθεί η εφαρμογή με το τηλ. μου βγάζει το εξής μήνυμα λάθους. "•Αφαιρέστε την μπαταρία της συσκευής για 2 λεπτά •Κάντε μια επανεκκίνηση στον υπολογιστή σας • Εάν έχετε Bluetooth: Σιγουρευτείτε ότι είναι ενεργοποιημένο στην συσκευή. ΚΑΙ επίσης. Ότι η υπηρεσία "Serial Port" είναι ενεργοποιημένη στο πρόγραμμα σύνδεσης. Της συσκευής Bluetooth με τον υπολογιστή σας." Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Eυχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosH291 Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Έχεις την τελευταία έκδοση του update service; (UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe) Αν έχεις παλαιότερη έκδοση, κάντην απεγκατάσταση πρώτα. Πρώτα όμως, κάνε εγκατάσταση την τελευταία έκδοση του Macromedia Flash player. Ίσως και αυτό απο μόνο να διορθώσει το πρόβλημα, οπότε κατέβασε τον τελευταίο flash player και δες αν είναι εντάξει το παράθυρο του update service. Αλλιώς, κάνε εγκατάσταση και πάλι το UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe Αν πάλι συμβαίνει ίδιο, δοκίμασε να κλείσεις όσα προγράμματα τρέχουν στο backround των windows (όσα δεν χρειάζεσαι) και ξεκίνα πάλι την διαδικασία αναβάθμισης. Καλησπέρα! Δόκημασα τα πάντα!! Και την τελευταία εκδοση του update center, και φρέσκο Macromedia player! Τα εγκατεστησα και ξανα εγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα..... Το χαβά τους..... Το αστείο είναι ότι στο παρελθόν έχω κάνει πολλές αναβαθμήσεις χωρίς πρόβλημμα! Όλλα άρχησαν με τη τελευταία έκδοση του update center! Αν δε, προσπαθήσω να βάλω παλαιότερη κάνει μόνο του update στην τελευταία! Απελπήστηκα.....:( Παράθεση http://img371.imageshack.us/img371/8670/abarth8pf.jpg click me.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Αγόρασα ένα bluetooth χθες και δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό με το laptop. Χρησιμοποιώ το myphone explorer και προσπαθώντας να συνδεθεί η εφαρμογή με το τηλ. μου βγάζει το εξής μήνυμα λάθους. "•Αφαιρέστε την μπαταρία της συσκευής για 2 λεπτά •Κάντε μια επανεκκίνηση στον υπολογιστή σας • Εάν έχετε Bluetooth: Σιγουρευτείτε ότι είναι ενεργοποιημένο στην συσκευή. ΚΑΙ επίσης. Ότι η υπηρεσία "Serial Port" είναι ενεργοποιημένη στο πρόγραμμα σύνδεσης. Της συσκευής Bluetooth με τον υπολογιστή σας." Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Eυχαριστώ Βοήθησε και εσύ λίγο για να βοηθήσουμε και εμείς. Δουλεύει το bt κατά τα άλλα και δεν μπορείς απλά να δουλέψεις το myphone explorer? Αν δεν δουλεύει καθόλου πες μοντέλο του bt και λειτουργικό του υπολογιστή. Τα 1 και 2 που αναφέρεις δεν χρειάζονται για το myphone explorer. Μήπως απλά προσπαθείς να σετάρεις τον αντάπτορα του bt? Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 γεια χαρα!! ειχα προβλημα με την καμερα (οταν εκανα zoom γεμιζε παρασιτα) το τηλ. ηταν μολις δυο εβδομαδων και το πηγα πισω στη vodafone απο οπου το πηρα..σημερα με ενημερωσαν οτι ειχε προβλημα στο flex της καμερας...ξερει μηπως κανεις τι ειναι αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 γεια χαρα!! ειχα προβλημα με την καμερα (οταν εκανα zoom γεμιζε παρασιτα) το τηλ. ηταν μολις δυο εβδομαδων και το πηγα πισω στη vodafone απο οπου το πηρα..σημερα με ενημερωσαν οτι ειχε προβλημα στο flex της καμερας...ξερει μηπως κανεις τι ειναι αυτο?? To flex ειναι το κυκλωματακι της κάμερας. Μοιάζει με ελλαστική πλακέτα. Λυγίζει και στρίβει κλπ κλπ. αλλά πάνω της ειναι κολημένη η κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Erxontai mms sto K750 ths kopelias mou apo nokia me arxeia hxou amr kai den mporei na ta akousei. Uparxei allo format na einai koino kai se nokia kai se ericsson na wste na mporei na to akousei to k750 kai na mporei na to steilei to nokia me mms? Efxaristw !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Erxontai mms sto K750 ths kopelias mou apo nokia me arxeia hxou amr kai den mporei na ta akousei. Uparxei allo format na einai koino kai se nokia kai se ericsson na wste na mporei na to akousei to k750 kai na mporei na to steilei to nokia me mms? Efxaristw !!!! To k750 υποστηρίζει AMR. Τα αρχεία ήχου που μπορεί να "καταλάβει" το κινητό είναι: MP3, MP4, M4A, 3GP(Audio encoded σε AAC ή AMR), AMR, WAV, MIDI. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Ξέρετε πού μπορώ να βρω στην Ελλάδα κανένα μαγαζί που να πουλάει covers μπροστά και πίσω για το κ750; Εννοώ το πλαστικό. Να μείνει μόνο η πλακέτα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaravel Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Επειδή έχω να μπω κάμποσες μέρες... Το κινητό (το δικό μου τουλάχιστον) δε διαβάζει ελληνικούς χαρακτήρες, ούτε σε txt αρχεία, ούτε στους ΤΙΤΛΟΥΣ mp3 (δηλαδή ότι είναι γραμμένο στα mp3tag). Όπως με ενημέρωσαν από τη SE, αυτό δεν είναι ούτε πρόβλημα ούτε απροσεξία στην κατασκευή, αλλα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ (!!!) της συσκευής. Μήπως και το γεγονός ότι (όταν χρησιμοποιώ 12ωρο σύστημα ώρας) στην "ώρα παραλαβής" ενός sms αντί για "πμ" και "μμ" μου βγάζει "κινέζικα", είναι κι αυτό χαρακτηριστικο?? Σε λίγο θα μας πλασάρουν κινητά που δεν στέλνουν sms ως χαρακτηριστικό τους.. Άκουσον άκουσον, πουλάνε κινητά στην Ελλάδα που δε βλέπουν ελληνικούς χαρακτήρες, λες και είμαστε σε άλλες εποχές που τα παίρναμε λαθραία από την Ευρώπη, και ήταν τα πάντα σε άλλες γλώσσες... Μερικά πράγματα καταντάνε γελοία όταν γίνονται από μεγάλες εταιρίες... Το δικό μου, που είναι VL, αγορασμένο τον Οκτώβριο 05, έπαιζε εξ αρχής mp3 κομμάτια ως ringtones. Και 2 ερωτήσεις : Υπάρχει τρόπος να γράφω κείμενο στο κινητό και να το στέλνω μέσω bluetooth σε ένα άλλο κινητό; Και κάτι άλλο.. ξέρει κανέις πότε θα είναι διαθέσιμο το καινούριο update για VL συσκευές μέσω του Update Service? Έχω βαρεθεί εδώ και ένα τρίμηνο να το βάζω στο USB και να μου λέει ότι "Δεν υπάρχει διαθέσιμη νεότερη έκδοση"... Thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Παιδια γεια σας,μηπως ξερετε που θα βρω το πορτακι τις καμερας?ενος μηνα τηλ και στραβωσε.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts