petemil Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 thanx file, tin ksero autin tin epilogi, omos ego milao gia na nai monima etsi..einai spasimo na petagetai to media player.. kati eixa kanei pio palia alla oso kai na spao to kefali mou de mporo na to thimitho re gamoto :/ (a..de mou dinei epilogi open..save as ktl.. me to pou patao sto pathfinder na paro to ringtone.. petagetai to media player) Δοκίμασε να εγκαταστήσεις έναν download manager (πχ GetRight : http://www.getright.com ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Εγω πάλι στα γρήγορα θα αναφέρω οτι εδω και δύο βδομάδες (+) που έχω πάει το κινητό σε εξουσιοδοτημένο σέρβις, δεν έχω καμια απολύτως ενημέρωση για εξελιξη! Εγώ ο ίδιος τηλεφώνησα πριν μια βδομάδα και μου είπαν οτι το πήγαν στα κεντρικά!! (Δεν μπήκαν στο κοπο να ρωτήσουν αν το επιθυμούσα, εδώ δε μπήκαν στον κόπο να μου το πουν καν). Και έτσι ενώ αρχικά με ενημέρωσαν για τρεις μερες service, τώρα περιμένω 15 μέρες για τηλεφώνημα τους! Σορυ δλδ αλλα επειδη τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η έννοια εξυπηρέτηση έχει λάβει ανθρώπινες διαστάσεις απο πολλές εταιρείες, (μπορω να αναφέρω ονόματα και περιπτώσεις αν θέλετε), η Sony-ericsson πολύ απλά γυρνάει το όλο θέμα πολλές δεκαετίες πίσω και σε τριτοκοσμικό επίπεδο μάλιστα. Και όχι μόνο στο Service αλλα και στην επικοινωνία με τον πελάτη. Τι να το κανω δλδ το ομορφο μπιχλιμπίδι που έβγαλε ή θα βγάλει, εαν στην (πολύ πιθανή) περίπτωση που μου παρουσιάσει πρόβλημα, θα έχω τόση ταλαιπωρία? Όποιος αντέχει θα μου πείτε... Και ίσως το όλο θέμα να ταιριάζει και στα forum άλλων εταιρειών. Την εμπειρία την πικρή όμως με την sony ericsson την απέκτησα. "Γκρίνια", θα μου πείτε, αλλα εγω πολύ θα έδινα σημασία σε τέτοιο θεμα πριν αγοράσω το K750 και πολύ θα ήθελα να γνωρίζω οτι υπάρχει και αυτη η άσχημη πλευρά του. Για αυτό και κάθομαι και γράφω τα προβλήματα. Γιατι υπάρχουν και δεν έχουμε όλοι τον χρόνο να παίζουμε με μπιχλιμπίδια όσο κάποια εταιρεία παίζει με τα νέυρα μας. Κατα τα άλλα το μπιχλιμπίδι k750 είναι πολύ μάγκικο εργαλείο, με εξαιρετικές δυνατότητες. Μη σου τύχει όμως το ελαττωματικό. Μη σου τύχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 thanx file, tin ksero autin tin epilogi, omos ego milao gia na nai monima etsi..einai spasimo na petagetai to media player.. kati eixa kanei pio palia alla oso kai na spao to kefali mou de mporo na to thimitho re gamoto :/ (a..de mou dinei epilogi open..save as ktl.. me to pou patao sto pathfinder na paro to ringtone.. petagetai to media player) αν πάλι υποθέσω ότι χρησιμοποιείς τον Firefox, μπορείς να το κάνεις ως εξής: Tools->Options->Downloads->Ask me where to save everyfile και στα plug ins απενεργοποιείς όσα θές απλά να κατεβαίνουν σαν αρχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydan Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Εγω πάλι στα γρήγορα θα αναφέρω οτι εδω και δύο βδομάδες (+) που έχω πάει το κινητό σε εξουσιοδοτημένο σέρβις, δεν έχω καμια απολύτως ενημέρωση για εξελιξη! Εγώ ο ίδιος τηλεφώνησα πριν μια βδομάδα και μου είπαν οτι το πήγαν στα κεντρικά!! (Δεν μπήκαν στο κοπο να ρωτήσουν αν το επιθυμούσα, εδώ δε μπήκαν στον κόπο να μου το πουν καν). Και έτσι ενώ αρχικά με ενημέρωσαν για τρεις μερες service, τώρα περιμένω 15 μέρες για τηλεφώνημα τους! Σορυ δλδ αλλα επειδη τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η έννοια εξυπηρέτηση έχει λάβει ανθρώπινες διαστάσεις απο πολλές εταιρείες, (μπορω να αναφέρω ονόματα και περιπτώσεις αν θέλετε), η Sony-ericsson πολύ απλά γυρνάει το όλο θέμα πολλές δεκαετίες πίσω και σε τριτοκοσμικό επίπεδο μάλιστα. Και όχι μόνο στο Service αλλα και στην επικοινωνία με τον πελάτη. Τι να το κανω δλδ το ομορφο μπιχλιμπίδι που έβγαλε ή θα βγάλει, εαν στην (πολύ πιθανή) περίπτωση που μου παρουσιάσει πρόβλημα, θα έχω τόση ταλαιπωρία? Όποιος αντέχει θα μου πείτε... Και ίσως το όλο θέμα να ταιριάζει και στα forum άλλων εταιρειών. Την εμπειρία την πικρή όμως με την sony ericsson την απέκτησα. "Γκρίνια", θα μου πείτε, αλλα εγω πολύ θα έδινα σημασία σε τέτοιο θεμα πριν αγοράσω το K750 και πολύ θα ήθελα να γνωρίζω οτι υπάρχει και αυτη η άσχημη πλευρά του. Για αυτό και κάθομαι και γράφω τα προβλήματα. Γιατι υπάρχουν και δεν έχουμε όλοι τον χρόνο να παίζουμε με μπιχλιμπίδια όσο κάποια εταιρεία παίζει με τα νέυρα μας. Κατα τα άλλα το μπιχλιμπίδι k750 είναι πολύ μάγκικο εργαλείο, με εξαιρετικές δυνατότητες. Μη σου τύχει όμως το ελαττωματικό. Μη σου τύχει... Φίλε, η OMNITECH Αμαρουσίου έκανε 25 μέρες για να ανακαλύψει ότι ο φορτιστής ήταν ελλατωματικός!Και όταν το έδωσα μου μίλησαν για 3 με 4 εργάσιμες μέρες.Η απάντηση τους ήταν ότι το έστειλαν στα κεντρικά (Τζωρτζ) και απλά υπήρχε φόρτος εργασίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Φίλε, η OMNITECH Αμαρουσίου έκανε 25 μέρες για να ανακαλύψει ότι ο φορτιστής ήταν ελλατωματικός!Και όταν το έδωσα μου μίλησαν για 3 με 4 εργάσιμες μέρες.Η απάντηση τους ήταν ότι το έστειλαν στα κεντρικά (Τζωρτζ) και απλά υπήρχε φόρτος εργασίας! Εαν τα "κεντρικά" είναι η Omnitech της Κάνιγγος, σώθηκες. Εγώ τους πήγα το κινητό αναφέροντας δύο συγκεκριμένα προβλήματα και μια μερα αργότερα με ενημέρωσαν οτι το κινητό είχε τα δύο προβλήματα. Μιλάμε σκίστηκαν στο ψάξιμο να τα εντοπίσουν. Την μετέπειτα ιστορία περί υποχρεωτικής επισκευής ΚΑΙ των δύο προβλημάτων, ειδάλλως δεν θα είχα λειτουργικό κινητό δεν τα ξανα αναφέρω. Αλήθεια. Δέυτερη φορα το ρωτάω. Γνωρίζει κανείς απο εμάς ΠΟΥ βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Sony Ericsson στην Ελλάδα? Μήπως απλά υπάρχει μία γραμμή βοήθειας (ο θεος να την κανει) και τίποτα παραπάνω? Επέμεινα να μου πουν τηλεφωνικώς και η απάντηση ήταν η ίδια: "μπορείτε να πάτε το κινητό σας σε κάποιο εξουσιοδοτημένο"... Ψύλοι στα αυτιά μου μπήκανε δλδ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Αφού η SE είδε ότι η "εκπληκτική" υποστήριξη της γάμα (συγνώμη, άλφα) κόπυ δεν επηρεάζει τις πωλήσεις των ΝΟΚΙΑ, είπε, γιατί να παιδεύεται να έχει καλή υποστήριξη; Και κάνει ότι μπορεί για να φτάσει το επίπεδο της απαράδεκτης εξυπηρέτησης της ΝΟΚΙΑ. Η προσπάθειά της είναι πολύ δυνατή απ'όσο φαίνεται! Ο μόνος λόγος για να πάρεις SE είναι το πολύ καλό hardware, να αποφύγεις την πεπατημένη (λέγε με ΝΟΚΙΑ) και με το online update (αν ήσουν αρκετά πονηρός ώστε να μην πάρεις βόδιφον συσκευή) παρακαλάς να μην χρειαστείς ποτέ το άθλιο service τους! Εδώ για μια απλή αναβάθμιση της μισής ώρας πήγα σε 3 καταστήματα και όλο βλακείες μου έλεγαν, προφανώς για να το αποφύγουν: ότι είχα την τελευταία έκδοση (ενώ ήξερα ότι ΔΕΝ την είχα), ότι έλειπε σε άδεια ο τεχνικός, έχει πρόβλημα το μηχάνημα, κτλ... Αίσχος ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ody13 Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Ναι,ηχογραφεί. και πως ηχογραφει? καθως μιλας ενεργοποιεις την ηχογραφηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxima Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 paidia kalhmera! uparxei tropos (dorean)na perastei to software tou w800i sto k750i?euxaristo! Παράθεση http://www.jesuslovesyou.gr Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Καλημέρα oxima, Δωρεάν τρόπος δεν υπάρχει εκτός κι αν βρεις :!: πουθενά το software του W800 και το περάσεις μέσω upgrade προγραμμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Βλέπω ότι το κινητό τραβάει μόνο 3gp και παίζει mp4. Υποθέτω ότι αν λάβω mms με video που τραβήχτηκε από άλλο κινητό με άλλο format (πχ. από panasonic που γράφει σε Η.263) δε θα μπορώ να το δώ. Έχει κανείς εμπειρία απο τέτοιες ασυμβατότητες. Μήπως τελικά πρέπει να ρωτάμε τον άλλον "τι βιντεάκι παίζει το κινητό σου;" (τρέχα γυρευε δηλαδή) προτού στείλουμε mms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxima Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 paidia o monos tropos pou exo brei einai meso tou (germanikou)ebay kai to kostologoun me peripou 10 euro.me mono to software tou w800i den ginetai. Παράθεση http://www.jesuslovesyou.gr Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Βλέπω ότι το κινητό τραβάει μόνο 3gp και παίζει mp4. Υποθέτω ότι αν λάβω mms με video που τραβήχτηκε από άλλο κινητό με άλλο format (πχ. από panasonic που γράφει σε Η.263) δε θα μπορώ να το δώ. Έχει κανείς εμπειρία απο τέτοιες ασυμβατότητες. Μήπως τελικά πρέπει να ρωτάμε τον άλλον "τι βιντεάκι παίζει το κινητό σου;" (τρέχα γυρευε δηλαδή) προτού στείλουμε mms; Στα MMS όλα τα κινητά στέλνουν βίντεο στο ίδιο format, να μην σε ανησυχεί... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει κανεις...? Εχω ξεχασει το password απο το Phone Lock.(Κωδικος τηλεφωνου) Μπορει να βοηθησει κανεις? Ακομη, ξερει κανεις γιατι δεν διαβαζει τους ελληνικους χαρακτήρες στα ονόματα των επαφών στο FMA Build 2.1.1.102? Και πότε να παεριμενουμε καινουργιο firmware μπας και το ξαναδουμε ως K750 με ελληνικο Menu? Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 (ζητώ συγνώμη αν έχει απαντηθεί η ερώτηση αλλά η αναζήτηση δε μου έβγαλε κάτι) Υπάρχει κάποιος τρόπος για να αλλάξω το μέγεθος των fonts π.χ. στις επαφές? παραείναι μεγάλα στις περιπτώσεις που έχεις ολόκληρο το ονοματεπώνυμο...! ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotorBreath Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 (ζητώ συγνώμη αν έχει απαντηθεί η ερώτηση αλλά η αναζήτηση δε μου έβγαλε κάτι) Υπάρχει κάποιος τρόπος για να αλλάξω το μέγεθος των fonts π.χ. στις επαφές? παραείναι μεγάλα στις περιπτώσεις που έχεις ολόκληρο το ονοματεπώνυμο...! ευχαριστώ! Από τα πρώτα πράγματα που προσπάθησα να αλλάξω και εγώ αλλά δεν βρήκα κάτι και ούτε το εγχειρίδιο αναφέρει τίποτα σχετικό. Είχα ξενερώσει απίστευτα με τα τεράστια γράμματα για τους μύωπες! Δυστυχώς δεν αλλάζουν, αν και θα ήταν πολύ χρήσιμο, μιας και στην οθόνη αυτή θα ταίριαζε πολύ περισσότερο (θα ήταν λιγότερο κουραστικό) μία μικρότερη γραμματοσειρά. Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι τα συνηθίζεις σχετικά γρήγορα (μέχρι και στο Τ68 άλλαζε το μέγεθος της γραμματοσειράς. Τόσο δύσκολο ήταν για την SE να το έβαζε???) Παράθεση ...Sign of Living Fast Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει κανεις...? Εχω ξεχασει το password απο το Phone Lock.(Κωδικος τηλεφωνου) Μπορει να βοηθησει κανεις? Ακομη, ξερει κανεις γιατι δεν διαβαζει τους ελληνικους χαρακτήρες στα ονόματα των επαφών στο FMA Build 2.1.1.102? Και πότε να παεριμενουμε καινουργιο firmware μπας και το ξαναδουμε ως K750 με ελληνικο Menu? Το Phone Lock από την "μάνα του" είναι 0000. Αν τον άλλαξες ....δεν τον ξέρω :) . Το γιατί το FMA Build 2.1.1.102 δεν διαβάζει Ελληνικούς χαρακτήρες δεν το ξέρω. Ξέρω όμως πως η τελευταία έκδοση του myphone Explorer "φυσάει". Το τρίτο που λές δεν το πολυκαταλαβαίνω! αν εννοείς ότι σε προηγούμενη προσπάθεια να το αναβαθμίσεις, έχασες τα Ελληνικά έ τότε να σε πληροφορήσω πως ήδη μπορείς να κάνεις αναβάθμιση R1N035 και να ξαναβρείς τα Ελληνικά σου.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 πως γίνεται όταν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά να ακούω τον ήχο κλήσης όταν με καλεί κάποιος? Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 πως γίνεται όταν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά να ακούω τον ήχο κλήσης όταν με καλεί κάποιος? νομίζω με το να το βάλεις στο προφίλ ΑΘΟΡΥΒΟ! :O Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει κανεις...? Εχω ξεχασει το password απο το Phone Lock.(Κωδικος τηλεφωνου) Μπορει να βοηθησει κανεις? Όπως γράφει στο manual "εάν ξεχάσετε τον κωδικό του τηλεφώνου (phone lock) πρέπει να πάτε το τηλέφωνό σας στον τοπικό εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Sony Ericsson" ,δηλ. στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Όπως γράφει στο manual "εάν ξεχάσετε τον κωδικό του τηλεφώνου (phone lock) πρέπει να πάτε το τηλέφωνό σας στον τοπικό εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Sony Ericsson" ,δηλ. στο service. Και μάλλον θα σου ζητήσουν απόδειξη αγοράς. Αν δε σου ζητήσουν πές το μας να αρχίσουμε να "βουταμε" ότι κινητό βρούμε γύρω μας :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydan Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Μπορεί κάποιος να μου πει πόσες καταχωρήσεις μπορώ να κάνω στο ημερολόγιο,πόσες στις εργασίες και πόσες στο αρχείο κωδικών του K750i; Γιατί στο S700 που έχω, τουλάχιστον οι εγγραφές του αρχείου κωδικών ήταν λίγες (10). (Το manual δεν λέει τίποτα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Provlimna ta stereo akoustika tou k750i mou kanoun nera...diladi ekeino pou einai pio konta sto mikrofono den akougete ektos valeis to kalodio tou pou mpenei sto mikrofono se sigkekrimeni thesi kai to kratiseis ekei i!eksoterika einai mia xara! an pao me egkiisi mou ta allazoun i oxi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Ειμαι σιγουρος οτι εχετε κουραστει να απαντατε στη συγκεκριμενη ερωτηση μα το θρεντ ειναι πολυ μεγαλο οποτε ζητω τη κατανοηση σας :O Το Κ750 εχει flight mode? Επειδη η εταιρια που εχω δεν εχει σε stock το w800 μαλλον θα παρω το κ750. Για ποιους λογους θα μπορουσα να το μετανιωσω μελοντικα? Ευχαριστω παιδια :O Επισης εχει συζητηθει καπου εκτενεστερα για τη δυνατοτητα να περασω το software του w800 στο κ750? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Οχι δεν έχει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Ειμαι σιγουρος οτι εχετε κουραστει να απαντατε στη συγκεκριμενη ερωτηση μα το θρεντ ειναι πολυ μεγαλο οποτε ζητω τη κατανοηση σας :O Το Κ750 εχει flight mode? Επειδη η εταιρια που εχω δεν εχει σε stock το w800 μαλλον θα παρω το κ750. Για ποιους λογους θα μπορουσα να το μετανιωσω μελοντικα? Ευχαριστω παιδια :O Επισης εχει συζητηθει καπου εκτενεστερα για τη δυνατοτητα να περασω το software του w800 στο κ750? 1 Το κ750 δεν έχει flight mode 2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74992 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts