Jump to content

spydan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spydan

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 14

spydan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Διάβασα προηγουμένως ότι με VL έκδοση δεν γίνεται αποστολή mail.Επειδή χρησιμοποιώ πολύ την επιλογή ενημέρωσης των mail του POP3 λογαριασμού μου με το nonVL S700 που έχω τώρα, δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή στο w900i; Aποτελεί βασικό κριτήριο αγοράς για μένα και θα ήθελα από αυτούς που το αγόρασαν μια απάντηση.
  2. Μπορεί κάποιος αν μας πεί σε τι συγκεκριμένα υστερεί το VL W900 από την non VL έκδοση; Θα βόηθαγε πολλούς που διστάζουν να το αγοράσουν από τώρα.
  3. Το μειονέκτημα του S700 που έτριζε το ηχείο άμα δυνάμωνες λίγο την ένταση εξακολουθεί να ισχύει και στο W900;
  4. Αντιμετωπιζει κάποιος άλλος το πρόβλημα να μην μπορεί ουσιαστικά να κάνει κλήσεις σε σταθερά και κινητά από Skype με ΟΤΕΝΕΤ onDslkit 384; (Ενώ παλαιότερα έκανα κλήσεις με dialup και 56άρι modem έστω και υποφερτά με IP την PANAFONET). Καλή Χρονιά σε όλους!:)
  5. Μπορεί κάποιος να νου λύσει την εξής απορία; Ένας από τους λόγους που έβαλα DSL ήταν και για να μιλάω μέσω VOIP.Εγκατέστησα το Skype, πήρα συσκευή από το ΠΛΑΙΣΙΟ,έκανα και μερικές δοκιμές να μιλήσω με αστικό τηλέφωνο αφού πλήρωσα τα 10 ευρώ στο Skype και με την απλή PSTN σύνδεση μιλούσα μέχρι χτες υποφερτά. Από χτες που μου έγινε η σύνδεση από την ΟΤΕΝΕΤ (onDSL kit 384 ενός έτους) περίμενα θεαματική βελτίωση στον ήχο (για αστικά προπληρωμένα τηλέφωνα μεσω Skype πάντα).Αμ'δε! Καλώ μεν, αλλά στην ουσία δεν ακούγομαι ούτε με ακούν. Τα μπλοκάρει η OTENET ναι ή όχι;
  6. Με ταχύτητα 384 θα μπορώ να κάνω VOIP ή απαιτείται 512; (Mέσω ΟΤΕΝΕΤ σύνδεσης).
  7. Αληθεύει ότι το ADSL over ISDN είναι πιο γρήγορο από το ADSL over PSTN για την ίδια ονομαστική ταχύτητα; Και αυτό γιατί έχω κάνει αίτηση στον ΟΤΕ να μου μετατρέψει την ISDN σε PSTN και μετά να κάνω σύνδεση ADSL. Πείτε μου γιατί αν ισχύει να τους πω να μην έρθουν!
  8. Τελικά η οθόνη του Κ750 πιάνει ή δεν πιάνει εύκολα σκόνη; Επιμένω σε αυτό,γιατί στο S700 που είχα 11 μήνες ούτε ίχνος σκόνης!(Ίσως γιατί η οθόνη ήταν ανεξάρτητη από το κυρίως σώμα).
  9. Φίλε,ζήτησα από την ΟΜΝΙΤΕΚ (εξουσιοδοτημένο SERVICE) αλλαγή ολόκληρης της πρόσοψης και μου ζήτησαν 120 ευρώ χωρίς ΦΠΑ!!! Καλά!!!!
  10. Μπορεί κάποιος να μου πει πόσες καταχωρήσεις μπορώ να κάνω στο ημερολόγιο,πόσες στις εργασίες και πόσες στο αρχείο κωδικών του K750i; Γιατί στο S700 που έχω, τουλάχιστον οι εγγραφές του αρχείου κωδικών ήταν λίγες (10). (Το manual δεν λέει τίποτα.)
  11. Φίλε, η OMNITECH Αμαρουσίου έκανε 25 μέρες για να ανακαλύψει ότι ο φορτιστής ήταν ελλατωματικός!Και όταν το έδωσα μου μίλησαν για 3 με 4 εργάσιμες μέρες.Η απάντηση τους ήταν ότι το έστειλαν στα κεντρικά (Τζωρτζ) και απλά υπήρχε φόρτος εργασίας!
  12. Έτυχε να βρεθώ στη Λευκάδα το Πάσχα και συγκεκριμένα στο Πόρτο Κατσίκι.Από τις πιο φωτογραφημένες και πολυσύχναστες παραλίες της Ελλάδας.Η VODAFONE απλά έλειπε από τη παραλία!Μου ήρθε αμέσως στο μυαλό η διαφήμιση της COSMOTE που γυρίστηκε εκεί μιλώντας για το σήμα της!Ερωτώ:Ποιος τους εμποδίζει να βάλουν στα κατσάβραχα μια κεραία επι πλέον; (Βονταφονάς από το 1997!)
  13. Σκέφτομαι να αγοράσω το Κ750 και θα ήθελα να μάθω το εξής: Έχω κατεβάσει στον υπολογιστή μου από το iTunes της APPLE πολλά τραγούδια με format AAC.(Δεν κατεβάζει ΜΡ3). Τα αρχεία αυτά είναι protected.Και παίζονται κανονικά από το IPode και το ΙTune που έχω εγκαταστήσει στο PC. Διαβάζονται απο το Κ750 που σημειωτέον υποστηρίζει AAC; Ή διαβάζει AAC από μετατροπή ΜΡ3; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  14. Παιδιά η οθόνη του Κ750 χαράζεται; Έχω το S700i γύρω στους 7 μήνες και δεν έχει ούτε μια χαρακιά χωρίς ιδιαίτερη προστασία! :lol:
  15. Μήπως έτσι υπάρξει βελτίωση στο σήμα, γιατί κακά τα ψέματα το GSM1800 έχει καλύτερη διεισδυτικότητα στα αστικά κέντρα. :!:
×
×
  • Create New...