nikgl Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Καλημερα σε ολους. Εχω ενα μικρο (μεγαλο) προβλημα!! Μου επεσε το κινητο σε νερο και εχω φαει πακετο. Βασικα εμφανιζει το σημα sony-erricson κανει λιγη δονηση στην αρχη και μετα.... τερμα κολλαει. Το πηγα στην Vodafone και μου ειπαν οτι δεν γινεται τιποτα. Μηπως εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω (αν εχει συμβει σε κανενα) και αν υπαρχει περιπτωση να φτιαξει. Καποιος φιλος επεσε σε πισινα με ενα nokia και ενω δεν δουλευε καθόλου του το εφτιαξαν. Please HELP ME!! Ευχαριστω πολυ. Δεν υπάρχει περίπτωση επισκευής. Η οξείδωση προχωράει από το 1ο δευτερόλεπτο. Δέξου ότι ήταν ένα θανατηφόρο ατύχημα και προχώρα για άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maniaths Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ERICSSON.ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Δεν υπάρχει περίπτωση επισκευής. Η οξείδωση προχωράει από το 1ο δευτερόλεπτο. Δέξου ότι ήταν ένα θανατηφόρο ατύχημα και προχώρα για άλλο. Υπάρχει περίπτωση επισκευής. Ειδικά αν δεν ήταν αλμυρό ή γλυκό το νερό, τότε φτιάχνεται σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Υπάρχει περίπτωση επισκευής. Ειδικά αν δεν ήταν αλμυρό ή γλυκό το νερό, τότε φτιάχνεται σίγουρα. Off topic Υπάρχει και άλλο νερό εκτός από το γλυκό και το αλμυρό ? Γιατί εγώ δεν έχω βρεί άλλο :lol: Φίλε mobo έτσι όπως τα λες...δεν υπάρχει περίπτωση επισκευής :p Μη με παρεξηγείς, δεν μπορούσα να αντισταθώ γιατί μου φάνηκε πολύ αστείο. Προφανώς εννοείς ότι το αλμυρό νερό δημιουργεί επιπλέον προβλήματα ενώ το γλυκό νερό ίσως δίνει περισσότερες ελπίδες. Πάντως δεν χάνει απολύτως τίποτε ο φίλος μας να το ανοίξει και να του κάνει κούρα στεγνώματος, μασάζ κυκλωμάτων και, μακάρι να του δουλέψει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Off topic Υπάρχει και άλλο νερό εκτός από το γλυκό και το αλμυρό ? Γιατί εγώ δεν έχω βρεί άλλο :lol: Φίλε mobo έτσι όπως τα λες...δεν υπάρχει περίπτωση επισκευής :p Μη με παρεξηγείς, δεν μπορούσα να αντισταθώ γιατί μου φάνηκε πολύ αστείο. Προφανώς εννοείς ότι το αλμυρό νερό δημιουργεί επιπλέον προβλήματα ενώ το γλυκό νερό ίσως δίνει περισσότερες ελπίδες. Πάντως δεν χάνει απολύτως τίποτε ο φίλος μας να το ανοίξει και να του κάνει κούρα στεγνώματος, μασάζ κυκλωμάτων και, μακάρι να του δουλέψει. :) Αυτό που θέλω να πώ φίλε xamurabi είναι οτι η διάβρωση γίνεται απο το αλάτι, και απο τη ζάχαρη. Εξού λοιπόν αλμυρό και γλυκό νερό. Το νερό της βρύσης λοιπόν ας πούμε, δεν είναι ούτε αλμυρό ούτε γλυκό. Ελπίζω να έγινα αρκετά κατανοητός αυτή τη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 ego tha diafoniso pano se auto...kai to almiro (tis thalassas) kai tis vrisis(gia sena oudetero) alla kai to gliko(zaxari) prokaloun provlima giati ola exoun alata...to mono pou isos den prokalei oksidoseis apo ta alata na einai to apionismeno nero (pou xrisimopoiite gia to sideroma) i to nero tis vroxis! Alla poso pithano einai na simvei kati tetoio? Ego eixa kanei mpanio stin thalasa me ena palio mou siemens kai paredose pneuma! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Signomi file, alla pos thelo na sou apantiso otan esi epimenes pos den yparxi asimi k750? Oxi mono ayto paraplanis tous allous pou endiaferontai!. Ayta exo na po, alli fora na eisai ligo pio sigouros se ayta pou apantas, den einai tipota kako pou ekanes, kai an se xalase o tropos mou sou zitao signomi! Ayta. Kalimera. No hard feelings. Φταίω κι εγώ που δεν το έψαξα ομολογουμένως ιδιαίτερα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 την μπαταρια την εβγαλα αμεσως το σκουπισα και το εκανα με το πιστολακι. αλλα φαινοταν νερο στην οθονη. τωρα σχετικα με το λυσιμο του θα δω τι θα κανω γιατι δεν θελω να το σκαλισω ακομη. ευχαριστω παντως. Σκάλισε το που σου λενε. Έτσι κι αλλιώς εγγύηση γιόκ. Καπούτ. Εαν το πας σε μάστορα θα το πληρώσεις χρυσό (αν ασχοληθει κανεις). Μονος ότι κανεις. Απο ότι έχει δει το ματι μου πάντως, τα κυκλώματα του k750 ίσως την γλυτώνουν απο οξείδωση. Πιό πιθανό το βρίσκω να έχει κρατήσει υγρασία. Η μπαταρία την γλύτωσε; Μήπως προκαλεί πρόβλημα. Η sim είναι οκ; Όλα μπορεί να βραχυκύκλωσαν. Δοκίμασε με άλλη μπαταρία, με αλλη sim (για memory stick δε το συζητάμε). Ο ασθενής είναι όλος δικος σου να παίξεις μπας και τον αναστήσεις :Ρ Αν ανακαλύψεις κάποιο εξάρτημα διαβρωμένο, ίσως στο http://cnn.cn/shop/sonyericsson-k750i-c-28_105.html να βρεις ανταλακτικό ν α παραγγείλεις μονος σου. Καλή επιτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 ego tha diafoniso pano se auto...kai to almiro (tis thalassas) kai tis vrisis(gia sena oudetero) alla kai to gliko(zaxari) prokaloun provlima giati ola exoun alata...to mono pou isos den prokalei oksidoseis apo ta alata na einai to apionismeno nero (pou xrisimopoiite gia to sideroma) i to nero tis vroxis! Alla poso pithano einai na simvei kati tetoio? Ego eixa kanei mpanio stin thalasa me ena palio mou siemens kai paredose pneuma! Συμφωνώ οτι και το νερό της βρύσης έχει άλατα, αλλα σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί την ίδια διάβρωση με το θαλασσινό. Εχω επαναφέρει στη ζωή δύο συσκευές βουτηγμένες σε ουδέτερο νερό, ενώ είχα άλλες δύο περιπτώσεις με αλμυρό νερό που απεβίωσαν. Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι υπάρχουν περισσότερες ελπίδες να σωθεί η συσκευή αν έχει κάνει μπάνιο σε νερό βρύσης. Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 συμβουλή που έχω διαβάσει: αν πέσει στο κινητό νερό μην δοκιμάσετε να το ανάψετε ανοίψτε το, ξεβγαλτε το με απεσταγμένο νερό και αφήστε το να στεναγνώσει για πολύ καιρό (δυο βδομάδες) υπάρχει πιθανότητα να δουλέψει. αν δοκιμάσετε να το ανάψετε νωρίτερα ίσως προκληθεί βραχυκύκλωμα από νερό που δεν έχει στεγνώσει ακόμα και υπάρχει περίπτωση να κάψετε κάτι που δεν έχει καεί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Εδώ σώθηκε Νokia 6610 το οποίο έχω ακόμα και ΔΟΥΛΕΥΕΙ μετά από μία πλύση (όχι ολοκληρωμένη, ευτυχώς πριν ζεστάνει το νερό) σε πλυντήριο με νερά, σαπουνάδες κτλ... Εβγαλα αμέσως μπαταρία, το άφησα να στεγνώσει μια μέρα και ω του θαύματος ξαναδούλεψε! Μόνη παρενέργεια η φωσφορούχα οθόνη στο σκοτάδι...:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 t28s που είχε πέσει σε ποτήρι με ουίσκι (johny black αν έχει σημασία)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 mobo simfonoume :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagib2002 Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 eGW Pantos apo 19 iouliou pou to exw mou to exoun antikatasteisei 3 fores to kinito. To ka8ena diaforetiko provlima:S Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 SoS paidia!!! xerei kaneis an mporw to k750 apo vodafone live na to kanw Quickshare kai an nai <<<POY>>> :mad: :) :( :D :shoot: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Ρε τι απατεωνιά πέφτει! εκτός του οτι δεν διαβάζει καρτες μνήμης η συσκευή μου , έχει σπάσει και το καπάκι που ανοίγει την κάμερα. Το παώ στο Omnitech στην Τζωρτζ 26 και τους αναφέρω τα δυο προβλήματα. Σήμερα μου λένε οτι επειδη έχει σπάσει το καπάκι ΔΕΝ ισχύει η εγγύηση!!!!! Άρα και για να διαβάσει κάρτες μνήμης, θα πρέπει να πληρώσω κύκλωμα που είχε χαλάσει!!!!! Βγάζετε άκρη; Τι σχέση έχει το σπασμένο καπάκι με την ανάγνωση memory stick ένας θεός ξέρει. Καλα η sony ericsson . Αλλα το Omnitech πάει καλα; Καλύτερα alcatel μου φαίνεται... Επειδη καποια μοντελα βγηκαν προβληματικα ΔΕΝ σημαινει πως δεν ειναι καλα τηλέφωνα!!!κατα προτημηση να αγοραζεις τηλ απο ΓΝΩΣΤΑ καταστηματα γερμανος και αλλες αλυσιδες :mad: :mad: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 t28s που είχε πέσει σε ποτήρι με ουίσκι (johny black αν έχει σημασία)... Οταν ο Johnie έρχεται, το Κ750 φεύγει...... :lol: Κάπως έτσι δεν ήταν η διαφήμιση του επίσης αγαπημένου μου ποτού ? Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Λοιπόν καιρός να κόψουμε την κουβέντα με την επαναφορά από "μπάνιο" γιατί είμαστε τελείως εκτός θέματος. Συμφωνείτε ή θέλει κάποιος να πεί την άποψή του για την επίδραση του αλκοόλ στο κινητό (ειδικότερα δε, του ΚαραΓιάννη του Περπατητή, κατά κόσμον...Johnie Waker Black :lol: ) ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 t28s που είχε πέσει σε ποτήρι με ουίσκι (johny black αν έχει σημασία)... Έχει πως δεν έχει. Αν ήταν red δεν θα σωζότανε... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Καλημερα σε ολους. Εχω ενα μικρο (μεγαλο) προβλημα!! Μου επεσε το κινητο σε νερο και εχω φαει πακετο. Βασικα εμφανιζει το σημα sony-erricson κανει λιγη δονηση στην αρχη και μετα.... τερμα κολλαει. Το πηγα στην Vodafone και μου ειπαν οτι δεν γινεται τιποτα. Μηπως εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω (αν εχει συμβει σε κανενα) και αν υπαρχει περιπτωση να φτιαξει. Καποιος φιλος επεσε σε πισινα με ενα nokia και ενω δεν δουλευε καθόλου του το εφτιαξαν. Please HELP ME!! Ευχαριστω πολυ. Μου θυμιζει το κινητο μου Samsung v200 το οποιο ειχε πεσει μεσα σε κουβα με ΧΛΩΡΙΝΗ πριν απο 2 χρονια. Το επλυνα αμεσως με νερο βρυσης, το αφησα πανω στο καλοριφερ για ολο το απογευμα/βραδυ και ως εκ θαυματος, λειτουργει μια χαρα μεχρι σημερα.. Αν σου τυχει... (Aν και εχω ηδη κανει post στο FAQs για το κ750, ξερει κανεις αν υπαρχει παρομοιο μαγαζι στην Θεσσαλονικη για να διωξουμε το VL και να του βαλω το κανονικο λογισμικο του? Παραεχει πολλα προβληματα.) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Επειδη καποια μοντελα βγηκαν προβληματικα ΔΕΝ σημαινει πως δεν ειναι καλα τηλέφωνα!!!κατα προτημηση να αγοραζεις τηλ απο ΓΝΩΣΤΑ καταστηματα γερμανος και αλλες αλυσιδες :mad: :mad: Επειδή μάλλον δε το αντιλαμβανόμαστε όλοι σωστά το θέμα. Όλα τα k750 που κυκλοφόρησε η sony ericsson έχουν τις ίδιες προδιαγραφές κατασκευής. Αν έτυχε σε μένα δε σημαίνει οτι δε το ρισκάρει και ο επόμενος που θα αγοράσει την συσκευή ή οτι οποιαδήποτε άλλη συσκευή δε θα μπορούσε να το πάθει. Είναι θέμα ποιότητας στο προιόν. Μικρες οι πιθανότητες αλλα το πρόβλημα μου εγώ το ανέφερα. Τα περι Γερμανός και γωνστών αλυσίδων, δε μου άρεσαν ποτέ γιατι δεν έχω βρει κάποιον υπάλληλο εκει μέσα που να ξέρει την τύφλα του. Ίσως να υπάρχουν λιγοστοι :Ρ . Και απο ότι διαβάζω απο λοιπούς φίλους εδω μέσα, ο γερμανός δεν προσφέρει και πολλά :Ρ Ας μη συνεχίσουμε τοθέμα γιατι δεν λύνεται απο εδω το πρόβλημα. Την άποψη μας την είπαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Byzantinos Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 kserei kaneis pou an iparxei kai pou mporw na vrw na katevasw to trivial pursuit i tin monopoli? Παράθεση Byzantinos Byzantine Empire - AEK 21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Byzantinos Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 episis ena software gia na vlepw ta paixnidia sto pc prin ta perasw sto tilefono. euxaristw Παράθεση Byzantinos Byzantine Empire - AEK 21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Δεν υπάρχει ασημένιο Κ750 από την μαμά Sony Ericsson. Εκτός κι αν το site της SE δεν είναι έμπιστο. To ashmi kykloforei sthn Italia sthn idia timh me to mavro kai se update apo SE-site pou ekane enas filos (oxi to teleftaio) exei kai ellhniko menu... Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 kserei kaneis pou an iparxei kai pou mporw na vrw na katevasw to trivial pursuit i tin monopoli? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79372&goto=newpost Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts