Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπομονή.. αλλά μην πιστευετε πως θα βγέι το τέλειο firmware. Παιδιά ήμαστε που παίζουμε (η erricson το ξέρει για αυτό και σε αφίνει να της πηράζεις τα κινητά)ι

Σε λεφτά να βρισκόμαστε δλδ :Ρ Να ξαναμαναπροσθέσω την απαράδεκτη πολιτική στο service... Πάντως το k750i πάλιωσε (6 μήνες είναι πππππαραααααα πολύ για τεχνολογικό επίτευγμα) και firmware με το ζόρι, αξεσουάρ ...τα βασικά των βασικών. Ψιλό γαζί μας δουλεύουν με γυαλιστερά βραχιολάκια...

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

re paidia autes tis meres skeftomai na paro to k750 alla apo oti diavazo kathe mera vgainoun k kainourgia provlimata mia me tis anavahmiseis mia me ta kapakia mia den diavazei tin karta mnimis ... eseis pos to vlepete?teleios antikeimenika tora...

Εγώ που το έχω 3 μήνες και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα, σου το προτείνω ανεπιφύλακτα.

re paidia autes tis meres skeftomai na paro to k750 alla apo oti diavazo kathe mera vgainoun k kainourgia provlimata mia me tis anavahmiseis mia me ta kapakia mia den diavazei tin karta mnimis ... eseis pos to vlepete?teleios antikeimenika tora...

Πάρτο και μην πειράξεις τίποτα! Να μπαινεις συχνά εδω στο φορουμ να μαθαίνεις για τυχόν αξιόπιστες αναβαθμίσεις και αν το προσέξεις απο ζημιές κλπ (μακρια απο Service), θα έχεις στα χέρια σου ένα (απλό) κινητό με Mp3 player και 2mpx καμερα, υποστήριξη 2gb μνήμης (οκ, μέχρι 1 θα βρεις αλλα ειναι υπέραρκετο) και μάλιστα στην καλύτερη(εως εξευτελιστική θα έλεγα) τιμή της αγοράς.

Μιας και αφήνω post.. να επαναλάβω. Γνωρίζει κανεις κανένα καλο μη εξουσιοδοτημενο κατάστημα για service κινητών?

Σε λεφτά να βρισκόμαστε δλδ :Ρ Να ξαναμαναπροσθέσω την απαράδεκτη πολιτική στο service... Πάντως το k750i πάλιωσε (6 μήνες είναι πππππαραααααα πολύ για τεχνολογικό επίτευγμα) και firmware με το ζόρι, αξεσουάρ ...τα βασικά των βασικών. Ψιλό γαζί μας δουλεύουν με γυαλιστερά βραχιολάκια...

Εντάξει μην υπερβάλουμε. Παράπονα έχουμε όλοι. Πέρνα μια βόλτα και από τα αντίστοιχα θέματα των ανταγωνιστών του k750.

Και οι 6 μήνες δεν είναι 6. Κόψε κάτι.

Και εμένα μου την έδωσε αρκετά η ιστορία με την αναβάθμιση. Για τα αξεσουάρ δεν καίγομαι. Ούτε και εσύ φαντάζομαι. Για τα λεφτά του ακόμα και τώρα, 4 περίπου μήνες μετά, παραμένει στις 1-2 πιο "'έξυπνες" αγορές.

Διαφωνίες δεκτές αλλά ας δώσει κάποιος προτάσεις για ανάλογο κινητό για να το συζητήσουμε.

Εντάξει μην υπερβάλουμε. Παράπονα έχουμε όλοι. Πέρνα μια βόλτα και από τα αντίστοιχα θέματα των ανταγωνιστών του k750.

Και οι 6 μήνες δεν είναι 6. Κόψε κάτι.

Και εμένα μου την έδωσε αρκετά η ιστορία με την αναβάθμιση. Για τα αξεσουάρ δεν καίγομαι. Ούτε και εσύ φαντάζομαι. Για τα λεφτά του ακόμα και τώρα, 4 περίπου μήνες μετά, παραμένει στις 1-2 πιο "'έξυπνες" αγορές.

Διαφωνίες δεκτές αλλά ας δώσει κάποιος προτάσεις για ανάλογο κινητό για να το συζητήσουμε.

Σίγουρα θα έχουν προβλήματα όλοι. Αυτο δε σημαίνει οτι θα θεωρήσω το K750i ολοκληρωμένη λύση καμερας-mp3Player-τηλέφωνο. Οι 6 μήνες είναι 6 και παραπάνω αν σκεφτείς οτι κυκλοφόρησε με καθυστέρηση στην χώρα μας. Και τα αξεσουάρ ΕΙΝΑΙ βασικο θέμα εφόσον τα διαφήμιζαν όλα (ακομα και στην ελληνική βερσιον του sonyericsson.com) πρωτού βγει το κινητό και θεωρούνται 'δολώματα' για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει. Παντα έτσι ήταν θα μου πεις. Αλλα γιατί το δεχόμαστε ακόμα; Ε λοιπόν υπάρχουν πολύ πιό ολοκληρωμένες λύσεις για όποιον θέλει κινητό τηλέφωνο (υπάρχουν αλκατέλ που είναι πλήρως αξιόπιστα και προσφέρουν 100% όσων υπόσχονται). Το K750 (και οι ανταγωνιστες του αν θες) παραμένει πειραμα και παιχνιδάκι. Για να μην μιλήσω για το service της σονυericsson ξαναμανα :Ρ

Σίγουρα θα έχουν προβλήματα όλοι. Αυτο δε σημαίνει οτι θα θεωρήσω το K750i ολοκληρωμένη λύση καμερας-mp3Player-τηλέφωνο. Οι 6 μήνες είναι 6 και παραπάνω αν σκεφτείς οτι κυκλοφόρησε με καθυστέρηση στην χώρα μας. Και τα αξεσουάρ ΕΙΝΑΙ βασικο θέμα εφόσον τα διαφήμιζαν όλα (ακομα και στην ελληνική βερσιον του sonyericsson.com) πρωτού βγει το κινητό και θεωρούνται 'δολώματα' για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει. Παντα έτσι ήταν θα μου πεις. Αλλα γιατί το δεχόμαστε ακόμα; Ε λοιπόν υπάρχουν πολύ πιό ολοκληρωμένες λύσεις για όποιον θέλει κινητό τηλέφωνο (υπάρχουν αλκατέλ που είναι πλήρως αξιόπιστα και προσφέρουν 100% όσων υπόσχονται).

Το K750 (και οι ανταγωνιστες του αν θες) παραμένει πειραμα και παιχνιδάκι. Για να μην μιλήσω για το service της σονυericsson ξαναμανα :Ρ

Ολοκληρωμένη λύση καμερας-mp3Player-τηλέφωνο φίλε Tthawth θα αργήσουμε να δούμε ακόμα. Με τα σημερινά δεδομένα θα πάρει περίπου 2 χρόνια για να έχουμε τις δυνατότητες των ΦΤΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ψηφιακών μηχανών και το ίδιο ισχύει για τους mp3Players. Φυσικά τότε οι ψηφιακές και οι mp3 players θα έχουν ξεφύγει αρκετά από τα σημερινά στάνταρ.

Οι 6 μήνες δεν είναι 6 ούτε με την καθυστέρηση.

Για ποιό alcatel μιλάς;

Και αν είναι 6 μήνες τι έγινε ρε παιδιά; δίνετε λεφτά για κινητό εσείς κάθε 6 μήνες; το θεωρείτε παλιό δηλαδή; θα έλεγα πως είστε τουλάχιστον υπερβολικοί...

Εκτός αν είστε απο αυτούς που ασχολούνται όλη μέρα με τα κινητά, γιατι βλέπω σε διάφορα μέρη μερικούς και δεν διορθώνονται με τίποτα...

Και αν είναι 6 μήνες τι έγινε ρε παιδιά; δίνετε λεφτά για κινητό εσείς κάθε 6 μήνες; το θεωρείτε παλιό δηλαδή; θα έλεγα πως είστε τουλάχιστον υπερβολικοί...

Εκτός αν είστε απο αυτούς που ασχολούνται όλη μέρα με τα κινητά, γιατι βλέπω σε διάφορα μέρη μερικούς και δεν διορθώνονται με τίποτα...

Κάθε 6 όχι. Κάθε χρόνο που τελειώνει το συμβόλαιο ναι. Οπότε όταν άκουσα για τους 6 μήνες σκέφτηκα ότι ήδη το έχω μισό χρόνο, αφού το πήρα από τους πρώτους. :D Πλάκα κάνω αλλά είναι ευχάριστο σπορ για μένα να ασχολούμαι με κινητά και gadgets. Ελπίζω να μην σε πειράζει αυτό έτσι; :D

Νομιζω οτι λιγακι τα παραλεμε και ειμαστε υπερβολικοι.

Εμενα ουτε προβληματα μου εχει βγαλει το ξεκλειδωσα μια χαρα απο davinci,μια χαρα το αναβαθμισα,τα αξεσουαρ του υπαρχουν ολα οσα εχω δει εγω στο site της sonyericsson αρκει να ενδιαφερθεις να τα βρεις τωρα αν περιμενεις να στα φερουν στην πορτα σου χλωμο το βλεπω.

Την συγκεκριμενη αγορα την θεωρω μια απο τις εξυπνες και συμφερουσες που εχω κανει.

Νομιζω οτι λιγακι τα παραλεμε και ειμαστε υπερβολικοι.

Εμενα ουτε προβληματα μου εχει βγαλει το ξεκλειδωσα μια χαρα απο davinci,μια χαρα το αναβαθμισα,τα αξεσουαρ του υπαρχουν ολα οσα εχω δει εγω στο site της sonyericsson αρκει να ενδιαφερθεις να τα βρεις τωρα αν περιμενεις να στα φερουν στην πορτα σου χλωμο το βλεπω.

Την συγκεκριμενη αγορα την θεωρω μια απο τις εξυπνες και συμφερουσες που εχω κανει.

Το οτι ξεκλείδωσες το κινητό σου, σημαίνει οτι δεν έχεις καμμία εγγύηση πλέον (η τροποποίηση λογισμικού καταργεί την εγγύηση βάση συμβολαίου). Αυτο απο μόνο του καταργεί και το θέμα συμφέρουσα αγορα, στην περίπτωση που χρειαστείς service(σπασμένο κουμπάκι που ανοίγει αυτόματα την κάμερα=165ε χωρις φπα χωρίς απασχόληση). Σε καμία περίπτωση δε σου έυχομαι να χρειαστείς και ας έχεις πάντα το K750i να το χρησιμοποιείς όπως επιθυμεις.

Το cm60 ή την βάση του k750 Που την βρήκες στων χώρα μας; Ειδικά το cm60 (ή μήπως mc60) θα το αγόραζα με την μία)

Ουτε σε μενα δεν εχει εμφανισει κανενα ΣΟΒΑΡΟ προβλημα που να με αναγκαζει να πω οτι εκανα λαθος επιλογη που το αγορασα.. Χτυπα ξυλο ομως, γιατι ποτε δε ξερεις :lol:

Αν σκεφτείς οτι κάθε δίμηνο κυκλοφορεί κάτι νέο, εσύ τι θα κοιτάξεις; Τις συσκευές των 6 μηνών ή τις συσκευές που μόλις βγήκαν απο το κουτάκι τους; Στον χώρο της τεχνολογίας, 6 μήνες είναι αρκετοί. Μετά απο 3 Updates η σόνυ καταιδρωμένη παρουσίασε την R1N Που ήταν ένα καλο firmware. Όμως αυτή τη στιγμή παρουσιάζει προβλήματα κατα την αναβάθμιση και ήδη μιλάμε για ΑΚΟΜΑ ενα νεο firmware. Πότε θα κάνει ξαστερια; Το κινητό το προτείνω σε όσους δεν ασχολούνται με τις λεπτομέρειες των κινητών, αλλιώς θα πρέπει να ξοδέψει πολλεεεεεες ώρες διαβάζοντας forums και δοκιμάζοντας updates, κάτι που οπωσδήποτε θα μπορούσε να θίξει το θέμα 'συμφέρουσα' αγορά. Ο χρόνος μας είναι χρήμα, δεν είναι;

Ουτε σε μενα δεν εχει εμφανισει κανενα ΣΟΒΑΡΟ προβλημα που να με αναγκαζει να πω οτι εκανα λαθος επιλογη που το αγορασα.. Χτυπα ξυλο ομως, γιατι ποτε δε ξερεις :lol:

Πόσο καιρό το έχεις; Το να παρουσιάσει πρόβλημα είναι θέμα προσοχής εκ μέρους σου! Τα υπόλοιπα καλύπτονται απο εγγύηση. Εμενα όπως έχω αναφέρει ξανά, ένα ωραίο πρωινό δεν διάβαζε καμια memory stick. Κάτι σπάνιο μάλλον.

Πόσο καιρό το έχεις; Το να παρουσιάσει πρόβλημα είναι θέμα προσοχής εκ μέρους σου! Τα υπόλοιπα καλύπτονται απο εγγύηση. Εμενα όπως έχω αναφέρει ξανά, ένα ωραίο πρωινό δεν διάβαζε καμια memory stick. Κάτι σπάνιο μάλλον.

Το εχω απ'τον Ιουλιο οταν βγηκε.. Πετυχα το τελυταιο κομματι μιας παρτιδας του Γερμανου Βικτωριας. Τελευταιο και τυχερο δε λενε; :p

Edit: Σιγουρα παιζει ρολο οπως το μεταχειριζεσαι και αν σκεφτεις οτι ειχα 3,5 χρονια το 8310...

Μην πάρεις

Πολύ ωραίο κινητό αλλά πολύ μόστρα

Δεν το έχω ούτε 3 μήνες

Ενα σου λέω

Κολήματα , λευκές οθόνες και τώρα δεν κινείται καλά το Joystick

Κολλάει

Τι να κάνω ρε παιδιά ?

geia sas paidia!phra to K750i prin 2-3 meres kai exw meinei apoluta ikanopoihmenos mexri stigmhs...an kai xronia megalwmenos me nokia brhka to sony polu euxrusto!tha hthela na rwthsw opoion kserei, an ginetai na aukshsw thn diarkeia tou video kai pws!thanks!!!

Μην πάρεις

Πολύ ωραίο κινητό αλλά πολύ μόστρα

Δεν το έχω ούτε 3 μήνες

Ενα σου λέω

Κολήματα , λευκές οθόνες και τώρα δεν κινείται καλά το Joystick

Κολλάει

Τι να κάνω ρε παιδιά ?

service. Βέβαια αν τύχει και σου βρουν κατι ελαττωματικό μέσα στο κινητό (ασχετα απο το αν δε το εχεις προσεξει εσυ) θα σου πουν να το πληρώσεις (εκτος κι αν το καλυπτει η εγγύηση) αλλιώς δε προκειται να σου φτιάξουν ουτε το προβλημα με το joystick. Είναι θέμα τύχης το αν θα τα σκάσεις στην sony-ericsson ή οχι. Σε περιμένουν με ανοιχτές τσέπες πάντως...

geia sas paidia!phra to K750i prin 2-3 meres kai exw meinei apoluta ikanopoihmenos mexri stigmhs...an kai xronia megalwmenos me nokia brhka to sony polu euxrusto!tha hthela na rwthsw opoion kserei, an ginetai na aukshsw thn diarkeia tou video kai pws!thanks!!!

Ανοίγεις την camera - πας στο video --> Ρυθμίσεις --> Τρόπος Λήψης --> Υψηλή ποιότ. video .

Τώρα απλώς επέλεξε τα video να αποθηκεύονται στην memory stick κ θα έχεις μεγάλη διάρκεια (ανάλογα με το memory stick).

[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia to exo apo to iounio kai den exo kanena problhma.deb tou allaksa kanena firmware kai einai ola tzi tzi.to sunisto anepifulakta!

http://www.jesuslovesyou.gr

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ !

paidia to exo apo to iounio kai den exo kanena problhma.deb tou allaksa kanena firmware kai einai ola tzi tzi.to sunisto anepifulakta!

εσένα να βαρέσω δλδ που το έχω ;Ρ

• The title was changed to Sony Ericsson K750i