dpapa Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Δεν υπάρχει ασημένιο Κ750 από την μαμά Sony Ericsson. Εκτός κι αν το site της SE δεν είναι έμπιστο. Plaka kanis? Yparxi asimenio k750 alla den poliete stin ellada! mono ayto, tora gia alles xores yparxoun, exo akousi apo polous se alla ksena forum opou agorasan to asimi!...pos ginete na min yparxi? ti lei aytos? tespa. Entometaksi, ti kanis grafis kai ton Teacher pou sou estile kai ena olokliro link opou pouliete to K750 silver kai AKOMI LES POS DEN YPARXI???? AXXXX....8EEEE MOU!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Καμια έκδοση του FMA που να υποστηρίζει πλήρως το K750i έχει βγεί? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Όχι πολλές από τις λέξεις απλά δεν διαγράφονται ούτε με το πλήκτρο πάνω δεξιά ούτε με το C. Απ'οτι εχω καταλαβει, στο λεξικο προστιθενται συνεχως νεες λεξεις ασχετα με το αν εσυ επιλεξεις να καταγραφονται:!: Μετα μπορεις χειροκινητα να σβησεις μερικες μεχρι το κατωτατο οριο αποθηκευσης λεξεων που εχει το κινητο. Δλδ δε σε αφηνει να σβησεις περισσοτερες απο ενα προκαθορισμενο αριθμο συνολικων λεξεων που περιεχει. Ας πουμε οτι το καταλαβαινω αυτο.. Αυτα που δε καταλαβαινω ειναι γιατι αποθηκευει οσες λεξεις του καπνισει και περισσοτερες απο μια φορα:wacko: @Tthawth: Εγω πιστευω οτι το προβλημα σου εντοπιζεται κυριως στη συμπεριφορα των τεχνικων της SE και οχι στο k750 αυτουσιο και τις δυνατοτητες του.. Τωρα αν ετυχε να σου χαλασει το κυκλωμα που διαβαζει τα sticks ειναι μια αλλη υποθεση.. Απο θεμα ποσοστου αν το δεις ΔΕΝ εχει ξανααναφερθει κατι τετοιο, οποτε μιλαμε για ατυχια(?).. Αλλα ας μην ξεκινησει νεος κυκλος συζητησεων, νομιζω οτι το θεμα εχει εξαντληθει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το το κινητό μου. Το Joystick κολάει όταν κάνω κάτω η αριστερά. Εγώ δοκίμασα τον αέρα που έχουν για καθαρισμό των pc και έκανε κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 @dpapa: έχεις pm!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maniaths Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 :w00t: ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ Κ750i ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΟΣ 10/07/2005 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6/9 ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ JOISTIC!!!!!!!!ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 29/9 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 30/9 ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 :w00t: ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ Κ750i ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΟΣ 10/07/2005 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6/9 ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ JOISTIC!!!!!!!!ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 29/9 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 30/9 ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!! Προφανώς δεν επισκευάστηκε σωστά. Ή μάλλον, δεν επισκευάστηκε καθόλου. Υποψιάζομαι ότι απλά το καθάρισαν, το δοκίμασαν, θεώρησαν ότι δουλεύει και σου το έδωσαν πίσω. Σου προτείνω να φορέσεις ένα ύφος σαν το smily στο post σου ( :w00t: ), να πας στο Γερμανό και να τους εξηγήσεις ότι έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις στη ζωή σου από το να πηγαινοέρχεσαι στα service. Μπορείς να πας και σε κέντρο της SE, αν και από αυτά που διαβάζουμε (βλ. Tthawth και όχι μόνο) δεν φαίνεται να είναι πιο σοβαροί από το Γερμανό. Απλά, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ! Μέρος της τιμής που πλήρωσες για το τηλέφωνο αφορά την εγγύηση, την οποία δηλαδή αγόρασες και πλήρωσες! Αν δεν σε καλύπτουν με την εγγύηση, σου κλέβουν τα χρήματα που πκήρωσες για αυτήν! Οι αντιπροσωπείες (ΟΛΕΣ) είναι καραγκιόζηδες, αλλά είναι δική μας δουλειά να απαιτήσουμε αυτό που δικαιούμαστε και να τις αναγκάσουμε να σταθούν ατο ύψος τους. Και να σας πω κάτι; Αν εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πίσω σε αυτό το θέμα, δεν φταίνε οι εταιρείες, αυτές σε όλο τον κόσμο το συμφέρον τους κοιτάνε. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ, που απλά, όταν έχουμε πρόβλημα ερχόμαστε στο myphone και γκρινιάζουμε και πλακωνόμαστε μεταξύ μας αντί να απαιτούμε από αυτούς που πρέπει! Οπότε, φίλε maniaths, εγώ λέω: πήγαινε στο Γερμανό, ΑΠΑΙΤΗΣΕ επισκευή βάσει εγγύησης και δείξε τους πώς αισθάνεσαι για αυτούς (αν έχει και κόσμο στο μαγαζί ακόμα καλύτερα). Μετά στείλε mail στη SE και δώσε το Γερμανό. Μετά απαίτησε επισκευή από την SE. Αν δεν πετύχει, επέμεινε, κράξε τους κι εκεί και στείλε mail στα κεντρικά της SE, στα περιοδικά, όπου σε φωτίσει ο Θεός... Το δρόμο με τα mail τον έχουν ήδη ανοίξει κάποιοι φίλοι εδώ μέσα. Αν κάναμε όλοι το ίδιο όταν έχουμε πρόβλημα, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς... Sorry για το μεγάλο post, τά 'πα και ξαλάφρωσα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 paides skeftomai tin allagi mnimis!leo gia mia 256 afou tha me volepsei kirios gia to mp3 player ektos an vro kali timi gia 512 opou den tha po oxi! 1) ti mou proteinete 256 i 512? 2)poias etaireias kaliteri? 3)prokeitai na pao taksidi sto londino simferei i agora apo ta duty free i esto apo magazi sto londino? 4) vrika auto http://www.plaisio.gr//IWCatProductPage.process?Section_Id=96&Nav_Section_Id=96&Catalog_Id=4&Product_Id=278662&Merchant_Id=1&sts_cid=3%22 kanei gia to k750i kai giati einai toso fthino? euxaristo poli! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 paides skeftomai tin allagi mnimis!leo gia mia 256 afou tha me volepsei kirios gia to mp3 player ektos an vro kali timi gia 512 opou den tha po oxi! 1) ti mou proteinete 256 i 512? 2)poias etaireias kaliteri? 3)prokeitai na pao taksidi sto londino simferei i agora apo ta duty free i esto apo magazi sto londino? 4) vrika auto http://www.plaisio.gr//IWCatProductPage.process?Section_Id=96&Nav_Section_Id=96&Catalog_Id=4&Product_Id=278662&Merchant_Id=1&sts_cid=3%22 kanei gia to k750i kai giati einai toso fthino? euxaristo poli! Καλά κάνεις και σκέφτεσαι την αλλαγή της μνήμης. 1) Το .... μεγαλύτερο είναι πάντα καλύτερο!!! (Για μνήμες μιλάμε ε?) :) 2) Πολλά ακούγονται πάντως νομίζω πως μικρή σημασία έχει για τέτοια μεγέθη (256 ή 512). Πάρε την φθηνότερη. 3) Νομίζω πως στα Duty free θα τα βρείς στην ίδια έως "ελαφρώς" χαμηλότερη τιμή. Το μόνο πρόβλημα είναι οι λίγες επιλογές που θα έχεις. Στο Λονδίνο σίγουρα φθηνότερα. 4) Αυτό που λέει (MS DUO PRO) το Plaisio κάνει για το κινητό αλλά αυτό που δείχνει....δεν είναι MS DUO PRO. Μάλλον MS απλή είναι και ΔΕΝ κάνει για το Κ750. Πάντως ρώτα καλύτερα για να σιγουρευτείς γιατί είναι πραγματικά φτηνή. edit (Τώρα που το ξαναβλέπω μάλλον λάθος φωτογραφία έχουν βάλει, δείχνει ένα Memory stick 128Mb.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 apo oso vlepo auto to memory stick einai sto stock house gi auto exei kai tetoia timi! ti lete aksizei?512 tha protimousa alla thelo sigkrisi timis/apodosis/xoritikotitas! kserete kana aggliko shop na do sto internet??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Plaka kanis? Yparxi asimenio k750 alla den poliete stin ellada! mono ayto, tora gia alles xores yparxoun, exo akousi apo polous se alla ksena forum opou agorasan to asimi!...pos ginete na min yparxi? ti lei aytos? tespa. Entometaksi, ti kanis grafis kai ton Teacher pou sou estile kai ena olokliro link opou pouliete to K750 silver kai AKOMI LES POS DEN YPARXI???? AXXXX....8EEEE MOU!!! Πρώτον θα σε παρακαλούσα να αναφέρεσαι με καλύτερο τρόπο προς εμένα. Ούτε με ξέρεις, ούτε σε ξέρω και δεν νομίζω ότι σου έχω δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα να μου μιλάς τοιουτοτρόπως. Όσον αφορά το συγκεκριμένο κινητό δεν αναφέρεται σε κανένα από τα επί μέρους site της SE είτε είναι το Ελληνικό, είτε το Βρεττανικό. Εγώ απάντησα στον teacher με βάση αυτά τα στοιχεία. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 σύμφωνα και με την σελίδα http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10242 Διαθέσιμα χρώματα * Oxidized Black * Blasted Silver αντε για να μην τσακώνεστε :) έχω και φωτό http://www.ssergio.com/got/se/k750/IMG_2981.JPG μια πιο καθαρή http://deviceadvice.info/phone/sonyericsson/k750/se_k750_silver_devices.ie.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxbgr Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Wre palikaria mipws kserei kaneis na mou pei mexri posi dinatotita epektasis mnimis exei to K750i?Skeftomai na agorasw mia 2GB memory stick duo pro alla de kserw kata poso tha doulepsei me to til. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 σύμφωνα και με την σελίδα http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10242 Διαθέσιμα χρώματα * Oxidized Black * Blasted Silver αντε για να μην τσακώνεστε :) έχω και φωτό http://www.ssergio.com/got/se/k750/IMG_2981.JPG μια πιο καθαρή http://deviceadvice.info/phone/sonyericsson/k750/se_k750_silver_devices.ie.jpg Απολογούμαι για τα προηγούμενα μου μηνύματα. Η αλήθεια είναι ότι είχα ψάξει για ξεχωριστό μοντέλο και δεν είχα σκεφτεί να κοιτάξω στο ίδιο το Κ750 μήπως υπάρχει και σε άλλα χρώματα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Απολογούμαι για τα προηγούμενα μου μηνύματα. Η αλήθεια είναι ότι είχα ψάξει για ξεχωριστό μοντέλο και δεν είχα σκεφτεί να κοιτάξω στο ίδιο το Κ750 μήπως υπάρχει και σε άλλα χρώματα. Ναι ρε συ VeCo. Όλα τα sites που μιλούσαν για το κινητό έλεγαν ότι θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα. Μαύρο και ασημί. Άσχετα αν εμεις δεν είδαμε ποτέ το ασημί. Αλλά πολυ προσωπικά το πήρες με τα χρώματα. :cool: Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Wre palikaria mipws kserei kaneis na mou pei mexri posi dinatotita epektasis mnimis exei to K750i?Skeftomai na agorasw mia 2GB memory stick duo pro alla de kserw kata poso tha doulepsei me to til. Μέχρι 2gb υποστηρίζει αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να το εχει δοκιμάσει. Χρειάζεσαι 2gb? Αν ναι ψάχτο και σε ξένα forum μήπως έχει βρεθει καποιος χριστιανός. Οι 2gb είναι πολύ καινούργιο φρούτο και τσιμπημένο. Και ψάξε και το θέμα ταχύτητα. Είναι λίγο θολά τα πράματα για εμενα τουλάχιστον. Παίζει ρόλο ο όγκος της καρτας στην επεξεργασία δεδομένων ή οχι; Αν ναι τότε μια 2gb θα σου προκαλέσει καθυστερήσεις με κάθε είδους αρχεία. Αν όχι τότε ολα οκ. Δεν νομίζω όμως οτι εχει γινει αναλογο τεστ σε αυτο το φορουμ ωστε να έχουμε κάτι ξεκάθαρο. Α. και μια καλή συμβουλή. Ψάξε για τεστ αναμεσα στις εταιρείες που κατασκευάζουν 2gb ms pro duo. Σε τελευταία αναζήτηση είχα βρει τις sandisk πολυ ταχύτερες απο τις υπόλοιπες. Υγ. Πιθανό να υποστηρίζει και 4gb κάρτες, εφόσον όταν οι προδιαγραφές του k750 βγήκαν στην επιφάνεια, δεν υπήρχαν μεγαλύτερες msproduo απο 2gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 :w00t: ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ Κ750i ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΟΣ 10/07/2005 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6/9 ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ JOISTIC!!!!!!!!ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 29/9 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 30/9 ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!! Ο γερμανός είναι εξουσιοδοτημένος για Service σε sony ericsson? Αυτο το θέμα με το Joystick δε μπορούσα να το παθω κι εγώ? Το κύκλωμα των ms duo βρήκε να μου χαλασει εμενα? :Ρ Πήγαινε σε εξουσιοδοτημενο για να κερδίζεις χρόνο επισκευής. Αρκεί να μη σου βρουν κι αλλα κουσουρια στο K750 γιατι μπορει και να τα πληρώσεις :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Εγώ δοκίμασα τον αέρα που έχουν για καθαρισμό των pc και έκανε κάτι Εγω προτείνω να παρεις ενα iPod :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 εγώ πάντως που είχα το γνωστό πρόβλημα με την αναβάθμιση όταν έπερνα τηλέφωνο μου έλεγαν να το παώ σε στην se ή στον γερμανό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxbgr Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 ontws sto psaksimo pou eixa kanei ki egw oi sandisk itan eksairetika grigores.Omws i dokimi aforouse mmc card sta 1 GB.Sena sharp GX30 pou tin valame psilokolouse.Ti simainei auto?Kai oso gia ton ogko dedomenwn pou eipes den exw idea.Pou tha mporousa na psaksw na to tsekarw auto?4 GB den exw vrei akoma alla 2 GB exw vrei kai episimi tis sony kai sandisk.Oi times paizoun girw sta 200 eurw.Kai me 180 exw vrei.Alla de kanw vima na agorasw giati de kserw an tha doulepsei me to k750 mou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Pou tha mporousa na psaksw na to tsekarw auto?4 GB den exw vrei akoma alla 2 GB exw vrei kai episimi tis sony kai sandisk.Oi times paizoun girw sta 200 eurw.Kai me 180 exw vrei.Alla de kanw vima na agorasw giati de kserw an tha doulepsei me to k750 mou. Κάνε search στο google για κάτι σχετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Καλημερα σε ολους. Εχω ενα μικρο (μεγαλο) προβλημα!! Μου επεσε το κινητο σε νερο και εχω φαει πακετο. Βασικα εμφανιζει το σημα sony-erricson κανει λιγη δονηση στην αρχη και μετα.... τερμα κολλαει. Το πηγα στην Vodafone και μου ειπαν οτι δεν γινεται τιποτα. Μηπως εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω (αν εχει συμβει σε κανενα) και αν υπαρχει περιπτωση να φτιαξει. Καποιος φιλος επεσε σε πισινα με ενα nokia και ενω δεν δουλευε καθόλου του το εφτιαξαν. Please HELP ME!! Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 @dpapa: έχεις pm!!! Sotiri, DEN EXO PM!! KSANA DOKIMASE!! KAI @VECO, Signomi file, alla pos thelo na sou apantiso otan esi epimenes pos den yparxi asimi k750? Oxi mono ayto paraplanis tous allous pou endiaferontai!. Ayta exo na po, alli fora na eisai ligo pio sigouros se ayta pou apantas, den einai tipota kako pou ekanes, kai an se xalase o tropos mou sou zitao signomi! Ayta. Kalimera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Καλημερα σε ολους. Εχω ενα μικρο (μεγαλο) προβλημα!! Μου επεσε το κινητο σε νερο και εχω φαει πακετο. Βασικα εμφανιζει το σημα sony-erricson κανει λιγη δονηση στην αρχη και μετα.... τερμα κολλαει. Το πηγα στην Vodafone και μου ειπαν οτι δεν γινεται τιποτα. Μηπως εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω (αν εχει συμβει σε κανενα) και αν υπαρχει περιπτωση να φτιαξει. Καποιος φιλος επεσε σε πισινα με ενα nokia και ενω δεν δουλευε καθόλου του το εφτιαξαν. Please HELP ME!! Ευχαριστω πολυ. έπρεπε μόλις το έπαθες να βγάλεις μπαταρία αμέσω (το ρευμα χαλά τα κινητά όχι το νερό) πριν επεκταθεί η ζημιά. Τώρα δοκίμασε να το λύσεις (αποσυρναμολογίσεις) και μετά στεγνωσε το με πιστολάκι μήπως έχει κρατίσει υγρασία. αποσυρναμολόγησε ΟΛΑ τα επιμερους εξαρτηματα (οθόνη πληκτρολόγιο πλακέτα χωριστά). Καθάρησε τις επαφές με ινόπνευμα (και πανάκι) ώστε να αφερέσεις τυχών οξυδώσεις και ξανασυρναμολόγησέ το. Ισως δουλέψει. :worry: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 έπρεπε μόλις το έπαθες να βγάλεις μπαταρία αμέσω (το ρευμα χαλά τα κινητά όχι το νερό) πριν επεκταθεί η ζημιά. Τώρα δοκίμασε να το λύσεις (αποσυρναμολογίσεις) και μετά στεγνωσε το με πιστολάκι μήπως έχει κρατίσει υγρασία. αποσυρναμολόγησε ΟΛΑ τα επιμερους εξαρτηματα (οθόνη πληκτρολόγιο πλακέτα χωριστά). Καθάρησε τις επαφές με ινόπνευμα (και πανάκι) ώστε να αφερέσεις τυχών οξυδώσεις και ξανασυρναμολόγησέ το. Ισως δουλέψει. :worry: την μπαταρια την εβγαλα αμεσως το σκουπισα και το εκανα με το πιστολακι. αλλα φαινοταν νερο στην οθονη. τωρα σχετικα με το λυσιμο του θα δω τι θα κανω γιατι δεν θελω να το σκαλισω ακομη. ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts