Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει υπ' όψιν του κανένας φίλος κάποιο προγραμμα που να μπορούμε να δούμε τα *.3gp αρχεία video του Κ750 στο pc μας ?

...

Υπάρχει και το Quicktime Alternative που κάνει μια χαρά τη δουλειά του, είναι free και πιο light.

Τελικα υπαρχει σε κανα καταστημα καμια θηκη για το κινητο;

Εγώ πήρα την Παρασκευή μια BodyGlove αρκετά καλή από ένα Vodafon Shop. Πήγα και σε ένα Γερμανό αλλά δεν είχε. Κοστίζει 12€, αν θυμάμαι καλά.

;)

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εξαρτάται από το πού τα έβαλες. Αν τα έβαλες χύμα στην κάρτα δεν θα τα βρεις μέσω τηλεφώνου. Πρέπει να ξαναμπείς στην κάρτα από το PC και να τα μεταφέρεις στο φάκελο Media files\audio. Αν είναι ήδη εκεί, απλά πήγαινε απο το τφ στο Υλικό μου\Ringtones και θα τα βρεις (αφού το αποσυνδέσεις από το pc). Ή, ενναλακτικά, άνοιξε το media player και θα τα βρεις από εκεί. Ρίξε μια ματιά και στο FAQ του Κ750 (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910), το συγκεκριμένο είναι στο 26.

καλημέρα.το έκανα με πλήρη επιτυχία.

ευχαριστώ.

Αλλη ερώτηση.Η κάρτα με χωρητικότητα 1 GB υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο κινητό

Παιδια καλημερα σε ολους..

Σαν ποιοτητα κατασκευης το κινητο ειναι ενταξει? Θελω να πω τριζει ολοκληρο?

εχεις την αισθηση του πλαστικου οταν το κρατας? Σκεφτομαι να το παρω αυτη την στιγμη εχω το v3 που μπορει να μην κανει...παπαδες αλλα σαν ποιοτητα θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη τι λετε να το αποσυρω και να παω στο k750?

Ευχαριστω

D.T

@nikosmilos: Οχι, κανενα προβλημα δεν μπορει να δημιουργησει.

@dimi: Σε μενα τριζει σε δυο σημεια, στο καλυμα του φακου και γυρω απο το πληκτρο c. Αν τα εξαιρεσεις αυτα, γενικα εχει καλη κατασκευη.

Φίλε mwebber καλημέρα. Ναι VF Live έκδοση έχω και δυστυχώς το δύλημα δεν μου έφυγε. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε μια καλή έκδοση για το Κ750 ή να μεταβώ σε W800. Όπως σου προείπα εχω ακούσει πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά. Με έχει επήρεάσει ένα post που έγραψε κάποιος στο ειδικό thread για την μετατροπή που κάνει λόγο για την καλήτερη σταθερότητα κ.λ.π.

Εμένα με ενδιαφέρει ΠΟΛΥ η ποιότητα της φωτ, του βίντεο και του ήχου.

Απλά θα περιμένω το λανσάρισμα του w800 για να έχω τουλάχιστον κάλυψη όσον αφορά το λογισμηκό και να δώ και εντυπώσεις πιο εμπεριστατομένες βρε αδερφέ...

@dimi: Σε μενα τριζει σε δυο σημεια, στο καλυμα του φακου και γυρω απο το πληκτρο c. Αν τα εξαιρεσεις αυτα, γενικα εχει καλη κατασκευη.

Παίδες Καλημέρα!

Γνωρίζει κάποιος από εσάς κανένα πρόγραμμα ή emulator που να μπορεί να τρέξει/αναπαράγει Java παιχνίδια και εφαρμογές στο PC?

Επειδή έχω πολλά παιχνίδια στο PC (340 περίπου) και δεν μπορώ να τα βάζω όλα στο κινητό για να τα δοκιμάσω. Ένα τέτοιο προγραματάκι θα μου έλυνε τα χέρια.

Επίσης αν γνωρίζετε κανένα πρόγραμα για την δημιουργία θεμάτων θα με ευχαριστούσατε ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ.

Ευχαριστω για την απαντηση, θα το τολμησω μαλλον ελπιζω να μην το μετανιωσω...

D.T

Καλημερα φιλε Chaos3X. Σταθερο ειναι και το k750! Προφανως σε ενα forum ολοι γραφουν για προβληματα που συναντουν. Στηριζονται σε ιδιο hardware και τα δυο αρα ειναι καθαρα θεμα λογισμικου. Ναι, καλη ιδεα το να περιμενεις για να δεις τι παιζεται...

Ευχαριστω για την απαντηση, θα το τολμησω μαλλον ελπιζω να μην το μετανιωσω...

Δεν θα το μετανοιώσεις. Έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Α, και το σημαντικότερο (κάτι που αφορά όλα τα Ericsson ή Sony-Ericsson που είχα στο παρελθόν) Όσο τρίζουν - τρίζουν. Δεν αυξάνεται το τρίξιμο με τον καιρό, όχι τουλάχιστον στο βαθμό που αυξάνεται σε κάποια άλλα κινητά (βλ. ΝΟΚΙΑ)

Σ'ευχαριστώ ρε mwebber αλλά δεν σχολίασες καθόλου την έκδοση που έχω.

Εσύ τι θα έκανες? θα έκανες αναβαθμιση σε κάποια πιο καινούρια ή θα παρέμενες ώς έχει??? (Δεν μιλάω για W800).

Εσύ τι θα έκανες? θα έκανες αναβαθμιση σε κάποια πιο καινούρια ή θα παρέμενες ώς έχει??? (Δεν μιλάω για W800). Και όσον αφορά το θέμα της πιότητας των φωτ. ή του βίντεο το τοπίο είναι πολύ μπερδεμένο...

Εσύ τι λές???

Εσύ τι θα έκανες? θα έκανες αναβαθμιση σε κάποια πιο καινούρια ή θα παρέμενες ώς έχει??? (Δεν μιλάω για W800). Και όσον αφορά το θέμα της πιότητας των φωτ. ή του βίντεο το τοπίο είναι πολύ μπερδεμένο...

Εσύ τι λές???

Η εκδοση που εχεις νομιζω οτι ειναι η τελευταια για live κινητα. Τα live και τα μη live εχουν διαφορετικες εκδοσεις.. Η ποιοτητα βιντεο και φωτογραφιων σε live δε νομιζω να διαφερει σε σχεση με τα μη live.. Αν ειχα live μαλλον θα το μετετρεπα σε unbranded και βλεπαμε...

Παίδες Καλημέρα!

Γνωρίζει κάποιος από εσάς κανένα πρόγραμμα ή emulator που να μπορεί να τρέξει/αναπαράγει Java παιχνίδια και εφαρμογές στο PC?

Επειδή έχω πολλά παιχνίδια στο PC (340 περίπου) και δεν μπορώ να τα βάζω όλα στο κινητό για να τα δοκιμάσω. Ένα τέτοιο προγραματάκι θα μου έλυνε τα χέρια.

Επίσης αν γνωρίζετε κανένα πρόγραμα για την δημιουργία θεμάτων θα με ευχαριστούσατε ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα .

Κατέβασε απο εδώ το Midpx ( Java emulator for games & prg )

και από εδώ το Themes Creator v1.80

Και εδώ έχει αρκετά καλά , games , prog , themes , wallpapers etc .

TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2}

προσπα8ω να κανω αναβαθμιση του τηλεφώνου μεσω του site της se.

ακολουθωντας της οδηγιες, το σβηνω ξεσυνδεω το usb και μετα πατωντας το c το ξανασυνδεω. αντι να αρχισει η αναβαθμιση ζηταει pin και το τηλεφωνο ανοιγει κανονικα..ξερει κανεις τι παίζει?

Paidia milisa me ena gnosto m stin s.e k m eipe na prsexeoume tin othoni tou kinitou gia kammena pixels opws eixe i diki m.

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Σημερα χαλασε το joystick μου. Δεν πατιεται μεσα και προς τα αριστερα(δηλαδη δεν πιανει). Αυριο παω SE.

Σημερα χαλασε το joystick μου. Δεν πατιεται μεσα και προς τα αριστερα(δηλαδη δεν πιανει). Αυριο παω SE.

Periergo, toso grhgora na xalasei kanourgio kinito... eftixws pou sou bghke twra kai oxi meta apo poli kairo...

Samsung S21 Ultra

Paidia gia na mhn diavazw 100 selides posts telika anavathmish apo vfl se normal menu ginetai kai apo mena h einai kleidwmeno kai prepei na to paw se tpt styl 9volto kai tetoia?Odhgies paizoun? :)
Μάριος...

Psaxnw dhladh gia ayto to davinci to prog kai ginetai douleia?Einai eykolo h tha xreiastw odhgies?

Το davinci ειναι ιστοσελιδα και χρειαζεται να πληρωσεις 10 ευρω νομιζω για να το κανεις, με πιστωτικη καρτα. Τις οδηγιες θα τις βρεις στην ιστοσελιδα τους, η οποια δε θυμαμαι πως ακριβως γραφεται.

Για να γινει αυτο πρεπει να μεταφερεις τα μηνυματα που θες στα Προτυπα. Δηλαδη πας στο μηνυμα, επιλεγεις: Προσθετα -> Αποθ. μηνυματ. -> Προτυπα. Στα Προτυπα εχεις Δυναμικη Μνημη, περιοριζεται δηλαδη μονο απο το ποση μνημη διαθετεις ελευθερη στο κινητο!! :yahoo: Το μονο αρνητικο ειναι κατι προβληματακια που συναντησα στη μετονομασια των μηνυματων αλλα δε βαριεσαι :p

Πηγη

erwthsh:to 9volto pou lete peite plhrofories pou einai kai peripou poso pairnoun gia thn anavathmish tou firmware...gia na dw an axizei na to paw ekei h na dokimasw me to flasher...
Μάριος...

Λοιπόν, εγώ παίρνω την κινητάρα μου μαζί και την κάνω για Κω!

Το κινητό το έχω λίγες ημέρες και, όσο το έχω χρησιμοποιήσει, είμαι κατενθουσιαμένος! :)

Η μπαταρία του δε λέει να τελειώσει, παρά τις δεκάδες δοκιμαστικές φωτογραφίες και τα pixelιασμένα :( videos. Είναι όμορφο, στιβαρό και, το δικό μου, προς το παρόν, δε μου φαίνεται να τρίζει.

Επίσης, το σήμα του μπορεί να δείχνει 2 με 3 μπάρες στο σπίτι μου, όμως ακούω τους πάντες πεντακάθαρα, παρόλο που βρίσκομαι σε "δύσκολο" σημείο. Με προηγούμενα κινητά μπορούσα να μιλήσω σίγουρα μόνο σε 4 σημεία στο σπίτι! Τώρα μπορώ και πάω όπου θέλω - ναι, ακόμαι και την τουαλέτα! :) :)

Σύνδεση με PC δεν έχω κάνει λόγω της φόρτισης της μπαταρίας με το USB, αλλά γέμισα την Duo Pro μου με 1 GB MP3, μέσω card reader, και είμαι έτοιμος για όλα...

Παιδιά να είστε καλά και να περνάτε υπέροχα!

Καλές διακοπές!!! :) ;) :)

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Καλα εκανες και απεφυγες να το συνδεσεις με τη usb! Κατα τα αλλα, καλες διακοπες επισης, καλα να περασεις :cool:

• The title was changed to Sony Ericsson K750i