Jump to content

Chaos3X

Members
  • Δημοσιεύσεις

    243
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Chaos3X

  1. Καλημέρα φίλε μου, τα ίδια κάνει και πάλι. Δεν μου εμφανίζει modem στο windows manager. Ακόμα δεν το βλέπει το KDZ. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
  2. Αρχικά να σε ευχαριστήσω πολύ φίλε μου. Λοιπόν, έκανα όλα τα βήματα εκτός από αυτό που λέει "disable the LGE modems by going to Windows Device Manager and clicking on Modems", δεν μου εμφανίζει modem στο windows manager σε windows 7. Καμιά ιδέα? Χωρίς αυτή την ρύθμιση το KDZ δεν βλέπει το κινητό.
  3. Hello, έχω ένα Ε400 κολλημένο στην κίτρινη οθόνη (emergency mode) και δεν επανέρχεται με κανέναν συνδυασμό κουμπιών. προσπαθώ να κατεβάσω το official firmware από εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=11 αλλά πάντα μου βγάζει διαφημίσεις. Έχετε ιδέα πως μπορώ να επαναφέρω το τηλέφωνο και από που να κατεβάσω το official firmware?
  4. Το Τitanium Βackup είναι εφαρμογή που τρέχει στα windows? Για το QSlide είσαι πολύ σωστός, σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό με τους launshers είναι καθαρά για δυνατότητα παραμετροποίησης? Επίσης για sms app χρησιμοποιείς την stock του G3?
  5. Παίδες καλημέρα, έβαλα την cloudy g3 v2 και έχω μερικές απορίες. Ποιο θεωρείτε καλύτερο sms app για αυτήν τη rom? Με αυτό που έχει η cloudy δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος, θεωρώ της στοκ g2 καλύτερο. Όταν αλλάζουμε rom υπάρχει τρόπος να κάνουμε backup τις ρυθμίσεις και το περιεχόμενο (contacts, sms, bookmarks, photos, ρυθμίσεις, apps) έτσι ώστε να μην χρειάζεται να στήνουμε απ'την αρχή το τηλέφωνο κάθε φορά? Πως αφαιρούμε το QSlide στην cloudy στο drop down menu, αυτό που βγαίνει αν τραβήξεις με το δάχτυλό σου απ'το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω? Το home button μπορούμε να το κάνουμε να κάνει κάποια άλλη λειτουργία αν το κρατήσουμε παρατεταμένα? Τώρα σε βάζει στην σελίδα του google... Επίσης χωρίς να έχω τίποτα ανοιχτό μου τρώει 1.12Gb μνήμη, είναι φυσιολογικό αυτό? Και κάτι τελευταίο, είμαι με dori 8.1 αλλά δεν έχω πειράξει τίποτα στο STweaks, πιστεύεται ότι είναι χαζό να βάζω custom kernel χωρίς να τον "πειράζω"? Αυτά (για τώρα) και συγνώμη για τις πολλές και νουμπάδικες ερωτήσεις μου... Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια! Υ.Γ: Στο θέμα των φωτογραφιών τώρα, το focus είναι πολύ γρηγορότερο σε σχέση με του stock g2 αλλά πάλι οι φωτογραφίες σε αρκετά χαμηλό φωτισμό είναι το ίδιο απογοητευτικές...
  6. Πέρασα την Coudy G3 v2 χάρη στις τέλειες οδηγίες των φίλων πιο πίσω, πέρασα και τον dorimax 8,1 αλλά όταν πάω στις ρυθμίσεις της συσκευής, εκεί που γράφει το kernel μου γράφει 3.4.104. Είναι σωστό αυτό? Χρειάζεται να περάσω κάτι άλλο που είναι must, τι πιστεύετε? Επίσης, τώρα, με αυτή την rom, πως κάνουμε backup και restore from backup? Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
  7. Φίλοι manthosffvll και mariodj είστε θεοί! Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις απαντήσεις και τις αναλυτικότατες οδηγίες σας! Μόλις βρω λίγο χρόνο θα περάσω κι εγώ επιτέλους την cloudy να δούμε τι θα δούμε... Και πάλι ευχαριστώ.
  8. Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Μπορείς να μου πεις σε ποια σελίδα τα γράφεις γιατί έχω διαβάσει ΤΟΣΕΣ σελίδες που νομίζω θα εκραγεί το κεφάλι μου. Ποιος custom recovery θεωρείται ο καλύτερος για το κινητό μας και ποια μέθοδο rooting?
  9. Κατέβασα την cloudy G3 v2, τώρα τι κάνω? Συγνώμη για την noob ερώτηση αλλά ψάχνω όλο το απόγευμα και άκρη δεν έχω βγάλει. Υπάρχει κάποιο link, κάποιος οδηγός για fresh install βήμα βήμα? Είμαι με 4.4.2 και δεν το έχω πειράξει ποτέ, τελείως μαμά. Ευχαριστώ και πάλι συγνώμη για την εισβολή στο thread...
  10. Για την ιστορία, με πήραν την παρασκευή ότι το τηλέφωνο είναι έτοιμο και πέρασα και το πήρα. Δουλεύει μια χαρά προς το παρών...
  11. Ναι, δεν είναι Ελληνικό, είναι Γαλλικό. Και τι με αυτό? Εγγύηση έχεις υποτίθεται πανευρωπαϊκά.
  12. Με πήραν σήμερα και μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξουν την πλακέτα και επειδή δεν έχει ούτε καν στο εργοστάσιο της LG θα καθυστερήσουν πολύ να το έχουν έτοιμο. Εγώ δεν καταλαβαίνω, αφού είναι να πάρει τόσο χρόνο η επισκευή του τηλεφώνου, γιατί δεν μου το αντικαθιστούν με νέα συσκευή να τελειώνουμε.
  13. Δεν είπα εγώ ποτέ ότι φταίει το service που είναι μακριά, απλά είναι το ****το γιατί καινούρια συσκευή χάλασε και στο 70% των περιπτώσεων δίνουν ανακατασκευασμένη. Σας το λέω από προσωπική πείρα με διάφορες συσκευές. Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι περιμένουν ανταλλακτικό και γι αυτό δεν με έχουν πάρει ακόμα. Τους ρώτησα ποιο ανταλλακτικό περιμένουν αλλά μου είπε πως δεν μπορούσε να το δει γιατί είναι κωδικοποιημένο.
  14. Σας ευχαριστώ ρε παίδες που μοιράζεστε τις εμπειρίες σας, απλά έχω ξενερώσει. Η Procordia είναι στο Ψυχικό και θα πρέπει να τραβιέμαι μέχρι εκεί να το αφήσω και μετά να πάω να το παραλάβω. Αν είναι κάτι, στην μητρική ας πούμε, σου δίνουν ανακατασκευασμένο. Έτσι δουλεύει το σύνολο του service.
  15. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας αλλά εγώ ήθελα να αποφύγω το οποιοδήποτε service και να μην ανταλλάξω το ενός μηνός τηλέφωνό μου με αμφιβόλου ποιότητας ανακατασκευασμένο.
  16. Γεια σας, έχω το G2 εδώ και περίπου ένα μήνα αγορασμένο από Birdphone. Δεν του έχω κάνει τίποτα από πλευράς rooting ή οποιοδήποτε άλλο "πειράγματος" και ενώ δούλευε μια χαρά τόσο καιρό ξαφνικά σήμερα εκεί που καθόταν έσβησε και δεν ξανάνοιξε ΠΟΤΕ! Είχε περίπου 80% μπαταρία και δεν το είχα πειράξει καθόλου, ούτε καν για surfing στο net. Δοκίμασα να το βάλω στο ρεύμα με τον μαμίσιο φορτιστή του για περίπου δύο ώρες αλλά και πάλι τίποτα, ούτε τα led ανάβουν και η οθόνη είναι νεκρή! Δοκίμασα και διάφορους συνδυασμούς κουμπιών μπας και κάνω κανένα hard reset και νοιώσει αλλά τζίφος! Έχετε καμιά ιδέα γιατί θα το πετάξω στον τοίχο σε λίγο απ'τα νεύρα μου! Ενός μηνός τηλέφωνο... LG σου λέει μετά... Τώρα θα πρέπει να μπλέξω με εγγυήσεις και να μου δώσουν ανακατασκευασμένη συσκευή και πάει λέγοντας. Ευχαριστώ προκαταβολικά ρε παίδες και συγνώμη για την ένταση και έκταση του θέματος αλλά είμαι κάπως αγανακτησμένος. Υ.Γ: Το τηλ. είναι Γαλλικό.
  17. Chaos3X

    Lenovo S820

    Τελικά το ξαναφλάσαρα χωρίς να έχω τικαρισμένο το Ρreloader στο SP Tools και έφτιαξε!!! Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και το ενδιαφέρον σας, να'στε καλά. :up:
  18. Chaos3X

    Lenovo S820

    Κατάφερα και πέρα το CWM με SP TOOLS αλλά όταν πήγα να εκκινήσω το τηλέφωνο κόλλησε σε boot loop κι όταν δείχνει το logo της Lenovo γράφει κάτω αριστερά => TOOL DL Image Fail! => uboot is blocking by dl info Κατέβασα την Official ROM από εδώ http://www.needrom.com/mobile/rom-lenovo-s820-row/ και την φλάσαρα επιτυχώς με το SP TOOLS αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Πάλι boot loop με το ίδιο μήνυμα κάτω αριστερά στο logo της Lenovo. Το κλαίω??? :help:
  19. Chaos3X

    Lenovo S820

    Προσπαθώ να ρουτάρω το τηλέφωνο με το motochopper, μετά το reboot βγαίνει το superuser, όταν το πατάω μου βγάζει ότι θέλει install αλλά μετά μου βγάζει ένα error. Δεν ξέρω τι να κάνω, απο χθες παιδεύομαι :mad:
  20. Chaos3X

    Lenovo S820

    Προσπαθώ απο χθες να βάλω μέσω sd ή μέσω sp tools αλλά τζίφος. Ξέρεις κάποιο link που να βοηθάει? Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.
  21. Chaos3X

    Lenovo S820

    Γεια σας παίδες, μου φέρανε το Lenovo αλλά έχει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα, κατέβασα την Miui, την έβαλα σε μία sd, έβαλα το τηλ. σε recovery mode αλλά οι επιλογές είναι στα κινέζικα, δεν ξέρω τι να πατήσω... Καμιά ιδέα?
  22. Αν σου πω ότι δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα τι θα πεις? :wacko:
  23. Καλημέρα παίδες, έχω ένα S4 (i9505) και ξαφνικά έχασε το σήμα! Δεν μπορούσα να κάνω κλήσεις ούτε να λάβω και το εικονίδιο της sim έγινε ένα απογορευτικό! Είναι σαν να μην έχω sim μέσα. Το έψαξα πολύ και ανακάλυψα ότι αυτό οφείλεται στο ότι η συσκευή έχασε το imei της, null/null. Επίσης διάβασα ότι πρέπει να φλασάρω modem και όταν προσπάθησα να το κάνω απο δώ http://www.grupoandroid.com/topic/78525-colecci%C3%B3n-de-modems-i9500i9505-odincwmtwrp/ μπρίκαρε το τηλέφωνο! Το επανέφερα μετά από χίλιες προσπάθειες και είναι στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή χωρίς imei. Η rom που φοράει το τηλέφωνο είναι η 4.4.2 Official Greek. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Υ.Γ: Το φλασάρισμα έγινε δύο φορές χωρίς να καταφέρω να επαναφέρω το imei.
×
×
  • Create New...