Jump to content

Chaos3X

Members
  • Δημοσιεύσεις

    243
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Chaos3X

  • Ημ. Γέννησης 23/08/1985

Chaos3X's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα φίλε μου, τα ίδια κάνει και πάλι. Δεν μου εμφανίζει modem στο windows manager. Ακόμα δεν το βλέπει το KDZ. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
  2. Αρχικά να σε ευχαριστήσω πολύ φίλε μου. Λοιπόν, έκανα όλα τα βήματα εκτός από αυτό που λέει "disable the LGE modems by going to Windows Device Manager and clicking on Modems", δεν μου εμφανίζει modem στο windows manager σε windows 7. Καμιά ιδέα? Χωρίς αυτή την ρύθμιση το KDZ δεν βλέπει το κινητό.
  3. Hello, έχω ένα Ε400 κολλημένο στην κίτρινη οθόνη (emergency mode) και δεν επανέρχεται με κανέναν συνδυασμό κουμπιών. προσπαθώ να κατεβάσω το official firmware από εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=11 αλλά πάντα μου βγάζει διαφημίσεις. Έχετε ιδέα πως μπορώ να επαναφέρω το τηλέφωνο και από που να κατεβάσω το official firmware?
  4. Το Τitanium Βackup είναι εφαρμογή που τρέχει στα windows? Για το QSlide είσαι πολύ σωστός, σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό με τους launshers είναι καθαρά για δυνατότητα παραμετροποίησης? Επίσης για sms app χρησιμοποιείς την stock του G3?
  5. Παίδες καλημέρα, έβαλα την cloudy g3 v2 και έχω μερικές απορίες. Ποιο θεωρείτε καλύτερο sms app για αυτήν τη rom? Με αυτό που έχει η cloudy δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος, θεωρώ της στοκ g2 καλύτερο. Όταν αλλάζουμε rom υπάρχει τρόπος να κάνουμε backup τις ρυθμίσεις και το περιεχόμενο (contacts, sms, bookmarks, photos, ρυθμίσεις, apps) έτσι ώστε να μην χρειάζεται να στήνουμε απ'την αρχή το τηλέφωνο κάθε φορά? Πως αφαιρούμε το QSlide στην cloudy στο drop down menu, αυτό που βγαίνει αν τραβήξεις με το δάχτυλό σου απ'το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω? Το home button μπορούμε να το κάνουμε να κάνει κάποια άλλη λειτουργία αν το κρατήσουμε παρατεταμένα? Τώρα σε βάζει στην σελίδα του google... Επίσης χωρίς να έχω τίποτα ανοιχτό μου τρώει 1.12Gb μνήμη, είναι φυσιολογικό αυτό? Και κάτι τελευταίο, είμαι με dori 8.1 αλλά δεν έχω πειράξει τίποτα στο STweaks, πιστεύεται ότι είναι χαζό να βάζω custom kernel χωρίς να τον "πειράζω"? Αυτά (για τώρα) και συγνώμη για τις πολλές και νουμπάδικες ερωτήσεις μου... Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια! Υ.Γ: Στο θέμα των φωτογραφιών τώρα, το focus είναι πολύ γρηγορότερο σε σχέση με του stock g2 αλλά πάλι οι φωτογραφίες σε αρκετά χαμηλό φωτισμό είναι το ίδιο απογοητευτικές...
  6. Πέρασα την Coudy G3 v2 χάρη στις τέλειες οδηγίες των φίλων πιο πίσω, πέρασα και τον dorimax 8,1 αλλά όταν πάω στις ρυθμίσεις της συσκευής, εκεί που γράφει το kernel μου γράφει 3.4.104. Είναι σωστό αυτό? Χρειάζεται να περάσω κάτι άλλο που είναι must, τι πιστεύετε? Επίσης, τώρα, με αυτή την rom, πως κάνουμε backup και restore from backup? Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
  7. Φίλοι manthosffvll και mariodj είστε θεοί! Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις απαντήσεις και τις αναλυτικότατες οδηγίες σας! Μόλις βρω λίγο χρόνο θα περάσω κι εγώ επιτέλους την cloudy να δούμε τι θα δούμε... Και πάλι ευχαριστώ.
  8. Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Μπορείς να μου πεις σε ποια σελίδα τα γράφεις γιατί έχω διαβάσει ΤΟΣΕΣ σελίδες που νομίζω θα εκραγεί το κεφάλι μου. Ποιος custom recovery θεωρείται ο καλύτερος για το κινητό μας και ποια μέθοδο rooting?
  9. Κατέβασα την cloudy G3 v2, τώρα τι κάνω? Συγνώμη για την noob ερώτηση αλλά ψάχνω όλο το απόγευμα και άκρη δεν έχω βγάλει. Υπάρχει κάποιο link, κάποιος οδηγός για fresh install βήμα βήμα? Είμαι με 4.4.2 και δεν το έχω πειράξει ποτέ, τελείως μαμά. Ευχαριστώ και πάλι συγνώμη για την εισβολή στο thread...
  10. Για την ιστορία, με πήραν την παρασκευή ότι το τηλέφωνο είναι έτοιμο και πέρασα και το πήρα. Δουλεύει μια χαρά προς το παρών...
  11. Ναι, δεν είναι Ελληνικό, είναι Γαλλικό. Και τι με αυτό? Εγγύηση έχεις υποτίθεται πανευρωπαϊκά.
  12. Με πήραν σήμερα και μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξουν την πλακέτα και επειδή δεν έχει ούτε καν στο εργοστάσιο της LG θα καθυστερήσουν πολύ να το έχουν έτοιμο. Εγώ δεν καταλαβαίνω, αφού είναι να πάρει τόσο χρόνο η επισκευή του τηλεφώνου, γιατί δεν μου το αντικαθιστούν με νέα συσκευή να τελειώνουμε.
  13. Δεν είπα εγώ ποτέ ότι φταίει το service που είναι μακριά, απλά είναι το ****το γιατί καινούρια συσκευή χάλασε και στο 70% των περιπτώσεων δίνουν ανακατασκευασμένη. Σας το λέω από προσωπική πείρα με διάφορες συσκευές. Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι περιμένουν ανταλλακτικό και γι αυτό δεν με έχουν πάρει ακόμα. Τους ρώτησα ποιο ανταλλακτικό περιμένουν αλλά μου είπε πως δεν μπορούσε να το δει γιατί είναι κωδικοποιημένο.
  14. Σας ευχαριστώ ρε παίδες που μοιράζεστε τις εμπειρίες σας, απλά έχω ξενερώσει. Η Procordia είναι στο Ψυχικό και θα πρέπει να τραβιέμαι μέχρι εκεί να το αφήσω και μετά να πάω να το παραλάβω. Αν είναι κάτι, στην μητρική ας πούμε, σου δίνουν ανακατασκευασμένο. Έτσι δουλεύει το σύνολο του service.
×
×
  • Create New...