TAKIS14 Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 pistos sthn SE prepei na parw to k750i. ti lete eseis pou to zeite kathimerina....aksizei ta lefta tou? i taxitita tou einai ikanopoihtikh? to non vodafone live kykloforei? poso kanei? eyxaristo olous sas,kalo kalokairi!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 pistos sthn SE prepei na parw to k750i. ti lete eseis pou to zeite kathimerina....aksizei ta lefta tou? i taxitita tou einai ikanopoihtikh? to non vodafone live kykloforei? poso kanei? eyxaristo olous sas,kalo kalokairi!! Παρτο φιλε μου με κλειστα τα ματια.Το κινητο φυσαει,το απλο κυκλοφορει και κανει 382 δεν ξερω αν υπαρχει αλλο μαγαζι που να το εχει ποιο φτηνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Μετέφερα ορισμένα mp3 από υπολογιστή στην εξ μνήμη και ενώ η χωρητικότητά της όπως ήταν φυσικό μειώθηκε δεν μπορώ να τα βρώ.ΠΟυ μπορεί να ειναι και πως μπορώ να τα χρησιμοποιήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Μετέφερα ορισμένα mp3 από υπολογιστή στην εξ μνήμη και ενώ η χωρητικότητά της όπως ήταν φυσικό μειώθηκε δεν μπορώ να τα βρώ.ΠΟυ μπορεί να ειναι και πως μπορώ να τα χρησιμοποιήσω Πηγαινε στους ηχους και θα τα βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Μετέφερα ορισμένα mp3 από υπολογιστή στην εξ μνήμη και ενώ η χωρητικότητά της όπως ήταν φυσικό μειώθηκε δεν μπορώ να τα βρώ.ΠΟυ μπορεί να ειναι και πως μπορώ να τα χρησιμοποιήσω Εξαρτάται από το πού τα έβαλες. Αν τα έβαλες χύμα στην κάρτα δεν θα τα βρεις μέσω τηλεφώνου. Πρέπει να ξαναμπείς στην κάρτα από το PC και να τα μεταφέρεις στο φάκελο Media files\audio. Αν είναι ήδη εκεί, απλά πήγαινε απο το τφ στο Υλικό μου\Ringtones και θα τα βρεις (αφού το αποσυνδέσεις από το pc). Ή, ενναλακτικά, άνοιξε το media player και θα τα βρεις από εκεί. Ρίξε μια ματιά και στο FAQ του Κ750 (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910), το συγκεκριμένο είναι στο 26. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Παιδια εκτος απο το zedge υπαρχει καποιο αλλο site για download? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Παιδια εκτος απο το zedge υπαρχει καποιο αλλο site για download? Υπάρχουν πολλά, όπως και αρκετά briefcases φίλων από το myphone. Μάλιστα, κάποιοι έχουν φτιάξει και οι ίδιοι themes ή appz και είναι πολύ καλά! Κοίταξε στο σχετικό thread που έχει ανοίξει ο ταξιδιωτης22 thread για games - appz K750 . Επίσης, μην ξεχνάς να κοιτάς και στις υπογραφές των μελών, συχνά περιέχουν links από αυτά που ψάχνεις ;) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 2. Μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στο 1651 γράφοντας MMS E (κεφαλαία λατινικά) για να σου στείλει η Cosmote τις ρυθμίσεις! αν το κανει αυτο που λες θα μπορει να λαμβανει ΜΜΣ αλλα δε θα μπορει να στελνει(το'κανα κι εγω)τις ρυθμισεις του κ750ι τις δινει η κοσμοτε χειροκινητα προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Υπάρχουν πολλά, όπως και αρκετά briefcases φίλων από το myphone. Μάλιστα, κάποιοι έχουν φτιάξει και οι ίδιοι themes ή appz και είναι πολύ καλά! Κοίταξε στο σχετικό thread που έχει ανοίξει ο ταξιδιωτης22 thread για games - appz K750 . Επίσης, μην ξεχνάς να κοιτάς και στις υπογραφές των μελών, συχνά περιέχουν links από αυτά που ψάχνεις ;) ... ...ακριβώς! :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 αν το κανει αυτο που λες θα μπορει να λαμβανει ΜΜΣ αλλα δε θα μπορει να στελνει(το'κανα κι εγω)τις ρυθμισεις του κ750ι τις δινει η κοσμοτε χειροκινητα προς το παρον. Εγώ το έκανα έτσι και δέχομαι και στέλνω κανονικά mms και επίσης όταν βάλω άλλη sim cosmote συνεχίζει να δουλεύει κανονικά ;) Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissyg Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 otan exo to handsfree giati den akou ton ixo klisis apo ta akoustika; diorthonetai ayto; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 [Please open the Windows-Charmap (on my PC: Start>Programme>Zubehör>Systemprogramme>Zeichentabelle ) and set the Font to "Microsoft Sans Serif" Then you set the charset to greek. Now you can see that the chars Ã, È are missing in the greek charset. It would be possible to set the charset to "Westlich","western". Now there are Ã, È in the charset, but much greek letters will be missing. I cannot use both charsets, but if the western charset would be better in greek, let me know.] μεταφράζω τι κατάλαβα: λέει ότι εφόσον στο προγραμμά του δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει Unicode, σε προτρέπει να δείς στο Start->all programs->accesories->system->character map ότι επιλέγοντας western, με sans serif, τα ελληνικά εμφανίζονται σωστά, αλλά λείπουν κάποιοι χαρακτήρες(των αγγλικών, νομίζω) αν επιλέξεις άλλη γραμματοσειρά δεν θα σου εμφανίζονται σωστά τα ελληνικά τέλος το πρόγραμμά του ως default ρύθμιση έχει να "βλέπει" την γλώσσα του συστήματος, και να επιλέγει αυτήν για την προβολή ------------------- Η απορία μου είναι η εξής, γιατί αυτό δεν το κάνει και στις επαφές, αλλα μόνο στα sms? ---- ζητάει να του απαντήσεις ανα θεωρείς ότι δουλεύει καλύτερα το πρόγραμμα με την western Δηλαδή, εάν κατάλαβα, εννοεί τον Πίνακα χαρακτήρων; Και τι να κάνεις από κει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 απλά προβολή των χαρακτήρων ώστε να κατανοήσεις ότι κάθε φορά θα λείπουν μερικά γράμματα σου προτείνει και την αλλαγη σε άλλη γραμματοσειρά αν νομίζεις ότι είναι καλύτερα έτσι εγώ τελικά γύρισα πάλι στο FMA, που στην καινούργια έκδοση είναι ακόμη καλύτερο διαβάζω κανονικά τα ελληνικά μηνύματα, μπορώ να στείλω ελληνικα(70 χαρ.), οπότε ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 otan exo to handsfree giati den akou ton ixo klisis apo ta akoustika; diorthonetai ayto; βάλτο στο αθόρυβο και ο ήχος κλήσης θα ακούγεται απο τα ακουστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Παιδιά ,sorry αν έχει ρωτήσει ξανά κάποιος , αλλα θέλω να αγοράσω το Κ750 κ δεν έχω καταλάβει κατι από το FAQ που διάβασα . Το πρόβλημα με to pixeliasmeno video (low bitrate) einai sthn R1J ή στην R1L ?? (ή κ στις δύο ??) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Παιδιά ,sorry αν έχει ρωτήσει ξανά κάποιος , αλλα θέλω να αγοράσω το Κ750 κ δεν έχω καταλάβει κατι από το FAQ που διάβασα . Το πρόβλημα με to pixeliasmeno video (low bitrate) einai sthn R1J ή στην R1L ?? (ή κ στις δύο ??) Το Pixelιασμα στο video υπάρχει και στην έκδοση R1J. Αυτή έχω κι εγώ, και είναι ορατό και από την οθόνη του κινητού. :( Κατά τ' άλλα, το κινητό ΣΚΙΖΕΙ! Παρτο φιλε μου με κλειστα τα ματια.Το κινητο φυσαει,το απλο κυκλοφορει και κανει 382 δεν ξερω αν υπαρχει αλλο μαγαζι που να το εχει ποιο φτηνα :) Εγώ το πήρα από το e-shop. Δεν το έχει στο site αυτή τη στιγμή, αλλά εγώ το παρήγγηλα Πέμπτη μεσημέρι και σε λιγότερο από 24 ώρες μου το είχαν φέρει. Και "μόνο" με 371€. Κάνε ένα τηλέφωνο και ρώτα. Δε χάνεις τίποτα... ;) Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Vodafone Live λογικά ε? άντε να πέσει λίγο η τιμή να δούμε και καποια νέα αναβάθμιση και να το πάρουμε και εμείς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Φίλε mwebber βασικά σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Εγώ πήρα το κινητό από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του ύστερα από αρκετά μεγάλη ερευνα και μπορώ να πώ ότι το έχω δεί αρκετά. Βασικά δεν έχω παράπονο απ'το τηλέφωνο γιατί όπως και να το κάνουμε τηλέφωνο είναι. Απλά εγώ το αντιμετοπίζω περισσότερο ώς Multimedia Center και έτσι το ξεψυρίζω. Αυτή τη στιγμή είμαι σε δίλημα για το αν θα το αναβαθμίσω σε W800i ή όχι. Έχω ακούσει τόσα καλά αλλά και πολλά κακά, όπως συμβαίνει πάντα. Όπως καταλαβαίνεις είμαι άνθρωπος που ψάχνεται πολύ. Ποιά είναι η γνώμη σου??? Υ.Γ: Όσο για την έκδοση του λογισμικού έχω την R1C004. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YSAX Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Το e-shop το εχει 346,και κατι ψιλα εσυ γιατι το παρηγγειλες με 371 ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Το e-shop το εχει 346,και κατι ψιλα εσυ γιατι το παρηγγειλες με 371 ? :confused: Το 346 που το είδες; Όπως μπορείς να δεις κι εδώ η τιμή του είναι 371,00 ευρώ και όχι ΔΕΝ είναι το Live. Εσύ ίσως να είδες αυτό , αλλά μάλλον πρόκειται για το Live μοντέλο. Δεν το διευκρινίζει και δεν το έψαξα κι εγώ. ;) Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Φίλε mwebber βασικά σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Εγώ πήρα το κινητό από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του ύστερα από αρκετά μεγάλη ερευνα και μπορώ να πώ ότι το έχω δεί αρκετά. Βασικά δεν έχω παράπονο απ'το τηλέφωνο γιατί όπως και να το κάνουμε τηλέφωνο είναι. Απλά εγώ το αντιμετοπίζω περισσότερο ώς Multimedia Center και έτσι το ξεψυρίζω. Αυτή τη στιγμή είμαι σε δίλημα για το αν θα το αναβαθμίσω σε W800i ή όχι. Έχω ακούσει τόσα καλά αλλά και πολλά κακά, όπως συμβαίνει πάντα. Όπως καταλαβαίνεις είμαι άνθρωπος που ψάχνεται πολύ. Ποιά είναι η γνώμη σου??? Υ.Γ: Όσο για την έκδοση του λογισμικού έχω την R1C004. Στο ξεψυρισμα συμφωνω μαζι σου, αν δεν το ψαξεις τι νοημα εχει αλλωστε;! :D Για την ερωτηση σου, σκεψου αν χρειαζεσαι (αν θα χρησιμοποιησεις) τα + που σου παρεχει η αναβαθμιση. Για μενα το σημαντικοτερο ειναι το ραδιο με κλειστο το κινητο.. Περα απο λειτουργικες βελτιωσεις και καλυτερη ποιοτητα ηχου στον media player.. Αν και εχω την εντυπωση οτι παμε να γινουμε :offtopic: λογω του θεματος, υπαρχει ειδικο thread :X Απο το λειτουργικο σου καταλαβαινω οτι το εχεις live ε; Εγω το'χω unbranded, αν το ειχα live μαλλον θα σκεφτομουν περισσοτερο να το κανω W800 (τωρα δε το σκεφτομαι)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Στα profiles έχουμε τη δυνατότητα να ρυθμίσουμε ξεχωριστό ήχο κουδουνίσματος στο καθένα απο αυτά; Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Στα profiles έχουμε τη δυνατότητα να ρυθμίσουμε ξεχωριστό ήχο κουδουνίσματος στο καθένα απο αυτά; ...όπως και σε κάθε αριθμό ξεχωριστά. ;) Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 fobamai gia tin memory mou tin sandisk lete na exei problima????? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Στο ξεψυρισμα συμφωνω μαζι σου, αν δεν το ψαξεις τι νοημα εχει αλλωστε;! :D Για την ερωτηση σου, σκεψου αν χρειαζεσαι (αν θα χρησιμοποιησεις) τα + που σου παρεχει η αναβαθμιση. Για μενα το σημαντικοτερο ειναι το ραδιο με κλειστο το κινητο.. Περα απο λειτουργικες βελτιωσεις και καλυτερη ποιοτητα ηχου στον media player.. Αν και εχω την εντυπωση οτι παμε να γινουμε :offtopic: λογω του θεματος, υπαρχει ειδικο thread :X Απο το λειτουργικο σου καταλαβαινω οτι το εχεις live ε; Εγω το'χω unbranded, αν το ειχα live μαλλον θα σκεφτομουν περισσοτερο να το κανω W800 (τωρα δε το σκεφτομαι)... Φιλε δεν γινεται να εχεις το flight mode ραδιο,μονο ΜΡ3 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts