GMF80 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 (edited) Εκανα. Ειχε διαθεσιμη και ενημερωση που δεν ειχα κανει... Ισως ειναι ιδεα μου. Μερικες σημερινες Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 17, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Καλησπέρα και καλό Πάσχα! Είμαι κάτοχος του Α40 και ενώ σκεφτόμουν το s20, αλλά λογω κόστους πλέον τείνω στο s10e οπότε θα χρειαστώ τα φώτα από τους νυν κατόχους. Να αναφέρω ότι σκέφτομαι μόνο για compact συσκευές... 1) Η μεγαλύτερη μου σκέψη είναι αν βολεύει εκεί το fingerprint. Πολύ φοβάμαι οτι θα πρέπει να το ψάχνω χάνοντας χρόνο. Ισχύει;;; απόκριση έχει καλή;; 2) Η φωτογραφιες που βγαζει είναι πολύ ανώτερες από ότι των φετινών midrange?? Οι νυχτερινές λήψεις είναι δυνατές; 3) Έχει led notification για αναπαντητες κλήσεις κ μνμ;;; Αν όχι... Nομιζω πως έχει always on display αλλά δεν ξέρω αν καταναλώνει πολύ μπαταρία... Εσείς πως το βλέπετε;; 4) Το Α40 μου βγάζει οριακά μια μέρα... Το s10e θα μου κρατάει αισθητά περισσότερο με την ίδια χρήση θεωρείτε;; 5) Η συσκευασία μέσα έχει και τον ασύρματο φορτιστή;; ο κανονικός φορτιστής που παρέχεται είναι των maximum Watt που δέχεται το κινητό για fast charging?? Πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω δώσει ποτέ πολλα λεφτά γ κινητό και θα ήθελα ν είμαι σχετικά σίγουρος. Το σκεπτικό μ είναι να αγοράσω το s10e και για τα επόμενα 2-3 χρόνια να έχω ένα δυνατό κινητό σε όλους τους τομείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 (edited) 1. Το δαχτυλικο ειναι αψογο σε αυτο το σημειο. Και ευκολα παει το χερι και γρηγορη αποκριση. 2. Η φωτογραφια ναυαρχιδας με mid range εχει διαφορα υπερ της ναυρχιδας σε ολες τις συνθηκες. Το καλυτερο midrange φετινο πχ αμφιβαλλω αν θα βγαζει καλυτερες φωτος απο το S8 που βγηκε το 2017. 3. Τo notch της καμερας το κανεις ledακι με εφαρμογη (aodnotify προτιμω) και δεν εχει σχεδον καθολου επιπτωση στη μπαταρια. 4. Η μπαταρια ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Θεμα χρησης και σωστων ρυθμισεων. Εμενα μπορει να μου δωσει και 8 ωρες οθονης σε μια μερα σε αλλους δινει 4 με 5.... 5. Ποια συσκευη εχει μεσα wireless φορτιστη; Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 19, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Συμφωνώ απόλυτα. Να πω πως κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί συσκευή με καλύτερο αισθητήρα για το αποτύπωμα και σε καλύτερη θέση. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Καλημέρα! Ως μονιμος κάτοχος midrange κινητων δεν είχα ιδέα ότι δεν συμπεριλαμβάνεται ο ασυρματος φορτιστης σε κανένα κινητο ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με βλέπω να το αγοράζω σε πράσινο θεωρώντας ότι με μαύρη θήκη σιλικόνης δεν θα φαίνεται το πράσινο και θα μπορώ να παίζω ανάμεσα στα 2 χρώματα όταν βγάζω/βαζω τη θήκη. Επίσης ως νυν κάτοχος Α40 δεν πιστεύω ότι θα τελειώνει γρηγορότερα η μπαταρία από ότι τώρα που προσωπικά μ αρκεί για 1 μέρα. Τελευταίες ερωτήσεις... 1) πόσο περίπου κοστίζει ο ασυρματος φορτιστης για το κινητό αυτό; 2) έχω διαβάσει ότι έρχεται εργοστασιακά με ζελατίνα στην οθόνη. Κάνει δουλειά ή την αφαιρέσατε για τζαμακι; 3) χωρίς προστασία είναι ανθεκτικη η οθόνη σε γρατζουνιές λογω gorilla glass 5?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Δουλεύει με οποιονδήποτε ασύρματο φορτιστή. Έχω έναν που είχα πάρει από τότε που είχα το S7 γύρω στα 15€. Τον έχω πεταμένο εδώ και πολύ καιρό, καθώς ζεσταίνεται πολύ περισσότερο η μπαταρία και δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ευκολία αυτή συγκριτικά με την υγεία της. Με καλώδιο μόνο φορτίζω και αργή φόρτιση. Η ζελατίνα που έχει δεν είναι κανονική. Για λίγες μέρες θα κάνει δουλειά αλλά πρέπει να βρεις κάτι άλλο. Το ότι είναι ανθεκτικό σε γρατσουνιές δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει. Είναι πολύ εύκολο αν βρεθεί κάτι σκληρότερο από το γυαλί να γίνει αυτό. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι ακόμα και ένας κόκκος από άμμο ξέρω γω που θα βρεθεί σε μια τσέπη. Τελευταία το έχω μόνο μέσα στο σπίτι και δεν του φοράω τίποτα. Αν βγω όμως, κάτι θα βάλω, έστω και την flip case. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Δουλεύει με οποιονδήποτε ασύρματο φορτιστή. Έχω έναν που είχα πάρει από τότε που είχα το S7 γύρω στα 15€. Τον έχω πεταμένο εδώ και πολύ καιρό, καθώς ζεσταίνεται πολύ περισσότερο η μπαταρία και δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ευκολία αυτή συγκριτικά με την υγεία της. Με καλώδιο μόνο φορτίζω και αργή φόρτιση. Η ζελατίνα που έχει δεν είναι κανονική. Για λίγες μέρες θα κάνει δουλειά αλλά πρέπει να βρεις κάτι άλλο. Το ότι είναι ανθεκτικό σε γρατσουνιές δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει. Είναι πολύ εύκολο αν βρεθεί κάτι σκληρότερο από το γυαλί να γίνει αυτό. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι ακόμα και ένας κόκκος από άμμο ξέρω γω που θα βρεθεί σε μια τσέπη. Τελευταία το έχω μόνο μέσα στο σπίτι και δεν του φοράω τίποτα. Αν βγω όμως, κάτι θα βάλω, έστω και την flip case. Sent from my Galaxy S10e Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Υπάρχει άλλο θέμα περί τζαμιων και θηκών οπότε θα ρωτήσω εκεί για την καλύτερη λύση. Αν θυμάμαι καλά το έχετε σε πράσινο εσείς;;; Σωστά;;; με τη θήκη προεξέχει πουθενά το πράσινο χρώμα τις συσκευής; Δεν το έχω δει από κοντά σε πράσινο αλλά λέω να πάω εκεί για αλλαγή από τα κλασικά μαύρα που είχα πάντα... αλλά θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να το καλυπτω πλήρως με μαύρη θηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Ποιοι εμείς; Μόνος μου το έχω από ότι θυμάμαι. Ναι, ανάλογα με τη θήκη, το χρώμα κρύβεται. Βέβαια είναι δώρον άδωρο καθώς χωρίς θήκη δεν λέει. Εκτός του ότι γεμίζει δαχτυλιές για πλάκα, επιπλέον γλιστράει τρελά και οι πιθανότητες να πέσει κάτω αυξάνονται εκθετικά... Οπότε ακόμη και μες στο σπίτι, θήκη. Έχω για αυτή τη χρήση την αυθεντική δερμάτινη που είχε βάλει κάποτε σε προσφορά ο Κωτσόβολος. Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Η οθονη γρατζουναει πολυ ευκολα χωρις προστασια δυστυχως. Κρατας την εργοστασιακη μεμβρανη οσο σε βγαλει και μετα πας ειτε σε τζαμακι ειτε παλι σε μεμβρανη. Εγω αυτον τον καιρο ειμαι με την μεμβρανη της Spigen. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 καλησπερα παιδια! εχω παραγγειλει το s10e σε κοκκινο και περιμενω να ρθει! ξερει κανεις αν ερχεται ηδη με εγκατεστημενη ζελατινα απο το εργοστασιο? και εχει κανεις να προτεινει καποιο καλο tempered glass? οχι απο αυτα που ειναι σαν προσοψη, αλλα σκετο το τζαμι.. ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Κόκκινο; Μήπως ροζ; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Συμφωνώ σε όλα με τους προλαλήσαντες. Tempered glass από μένα το Cellular line. 3. Τo notch της καμερας το κανεις ledακι με εφαρμογη (aodnotify προτιμω) και δεν εχει σχεδον καθολου επιπτωση στη μπαταρια. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παραμένει ανοιχτό μέχρι να ανοίξεις το κινητό? Με τι ρυθμίσεις, αν μπορείς να δεις? Edited April 21, 2020 by kagio Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Ρυθμιζεις εσυ για ποση ωρα θελεις να αναβοσβηνει. Το cellular line ενω ειναι καλο εχει μαυρα πλαισια. Edited April 21, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Θα του ξαναδωσω άλλη μια ευκαιρία (του aodnotify) Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Κόκκινο; Μήπως ροζ; Sent from my Galaxy S10e Κόκκινο! Ελπίζω να μη μου στείλουν κανένα ροζ και γελάμε.. Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Οκ, απλά είναι χρώμα που δεν είχε κυκλοφορήσει αρχικά, και δεν το ήξερα καν ότι υπάρχει. Και από ότι βλέπω δεν ήρθε επίσημα στην Ελλάδα, μόνο Αγγλία και Ελβετία. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 (edited) Χαίρετε στην παρέα! λοιπόν, έχω το κινητό εδώ και 4-5 μέρες.. Ναι είναι τέρμα εύχρηστο, είναι φοβερά γρήγορο, άνετο και ελαφρύ.. το μόνο του μειονέκτημα, και από ότι φαίνεται αρκετά μεγάλο μειονέκτημα, είναι η μπαταρία του.. Δε ξέρω αν θα βελτιωθεί στην πορεία, αλλά πάνω από 4 ώρες sot δε βγάζω με τίποτα. Και μιλαμε απλά για χρήση fb - insta - browser opera, πολύ λίγη ομιλία κ καθόλου παιχνίδια.. Κυριως με wifi, λίγο 4g και εναλλαγή σε 2g για να μην έχω drain όταν ειμαι σπίτι.. Δε περίμενα να έχω την ίδια μπαταρία με το προηγούμενο μου κινητό (mi 9t pro με 8-9 ώρες sot μέσο όρο), αλλά δε περίμενα και τέτοια απογοήτευση.. Έχω ήδη περάσει την τελευταία αναβάθμιση Απριλίου και έχω κάνει και hard reset.. Edited April 29, 2020 by jeronimo7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Καλοριζικο. Η μπαταρια ειναι θεμα χρησης ρυθμισεων του καθενος. Εμενα μπορει να μου δωσει και 8ωρο σε μια μερα... Dark Mode, φωτεινοτητα 45-50% Νυχτα: flight mode Ενημερωσεις: Μονο οταν φορτιζει Αυτοματοι συγχρονισμοι: off GPS: Αδεια σε ελαχιστες εφαρμογες Always on : Off Συνθετες λειτουργιες-κινησεις και χειρονομιες: ολα off Με την εφαρμογη package disable pro (την εχω αγορασει) απενεργοποιω ολα τα bloatware και λειτουργιες-εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω. Επισης μια φορα τη βδομαδα clear cache του κινητου απο το recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimifoti Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Καλοριζικο. Η μπαταρια ειναι θεμα χρησης ρυθμισεων του καθενος. Εμενα μπορει να μου δωσει και 8ωρο σε μια μερα... Dark Mode, φωτεινοτητα 45-50% Νυχτα: flight mode Ενημερωσεις: Μονο οταν φορτιζει Αυτοματοι συγχρονισμοι: off GPS: Αδεια σε ελαχιστες εφαρμογες Always on : Off Συνθετες λειτουργιες-κινησεις και χειρονομιες: ολα off Με την εφαρμογη package disable pro (την εχω αγορασει) απενεργοποιω ολα τα bloatware και λειτουργιες-εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω. Επισης μια φορα τη βδομαδα clear cache του κινητου απο το recovery. Εσύ δεν πήρες κινητό. Μπελά πήρες. Άμα είναι να κάνεις τόσες ρυθμίσεις για να σου κρατάει το κινητό μια μέρα άστο. Άσε που έχεις κλείσει σχεδόν κάθε smart αυτόματη λειτουργία. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Καθολου μπελας. Και δεν μου στερει απολυτως τπτ στην καθημερινη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Εσύ δεν πήρες κινητό. Μπελά πήρες. Άμα είναι να κάνεις τόσες ρυθμίσεις για να σου κρατάει το κινητό μια μέρα άστο. Άσε που έχεις κλείσει σχεδόν κάθε smart αυτόματη λειτουργία. Sent from my iPad using Tapatalk οποιος το αγοραζει ξερει εκ των προτερω οτι εχει 3000 μπαταρια, δεν τον υποχρεωνει κανεις να το παρει, αν θελει μεγαλυτερη μπαταρια παει στο ποιο μεγαλο ή σε καποια αλλη εταιρεια, το να το αγοραζει πρωτα και μετα να μπαινει εδω και να κανει παραπονα ειναι δωρο αδωρο. εγω που δεν το χρησιμοποιω πολυ, μου βγαζει 5-6 ημερες και 5.30 ωρες οθονης, μια χαρα νομιζω για το μεγεθος του κινητου ( οχι παντοφλα ) και οχι κυρτη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Η μπαταρία του μια χαρά είναι και είναι ικανή για να σου βγάλει μια μέρα. Το λογισμικό έχει βελτιστοποιηθεί και βοηθάει πολύ σε αυτό. Τώρα, αν σου τύχει να έχει drain από τίποτα Google services, αναπόφευκτα πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα για να το αποφύγεις. Τα ίδια πράγματα θα έκανα ακόμα και αν είχα μεγαλύτερη μπαταρία. Για τον φίλο που το πήρε τώρα, σκέφτομαι μήπως ακόμη μαθαίνει την χρήση του και είναι λίγο νωρίς. Να δει την κατανάλωση των εφαρμογών, και αν έχει πολύ ψηλό ποσοστό σε Google play services, τότε να ψαχτεί λιγάκι. Προσωπικά, με χρήση μέσα στο σπίτι σε flight mode και ανοιχτό WiFi και Bluetooth έχοντας internet και κλήσεις κανονικά, έχω δει μέχρι 4 ώρες και 20 λεπτά μόλις είχε πέσει στο 49% το ποσοστό της μπαταρίας. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Καλοριζικο. Η μπαταρια ειναι θεμα χρησης ρυθμισεων του καθενος. Εμενα μπορει να μου δωσει και 8ωρο σε μια μερα... Dark Mode, φωτεινοτητα 45-50% Νυχτα: flight mode Ενημερωσεις: Μονο οταν φορτιζει Αυτοματοι συγχρονισμοι: off GPS: Αδεια σε ελαχιστες εφαρμογες Always on : Off Συνθετες λειτουργιες-κινησεις και χειρονομιες: ολα off Με την εφαρμογη package disable pro (την εχω αγορασει) απενεργοποιω ολα τα bloatware και λειτουργιες-εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω. Επισης μια φορα τη βδομαδα clear cache του κινητου απο το recovery. Σ ευχαριστώ φίλε μου! Όλα όσα λες, τα έχω ήδη κάνει από την πρώτη στιγμή, εκτός από το package disable pro.. Μόνο το aod notify pro έχω, για να με ενημερώνει το led γύρω από την κάμερα για ειδοποιήσεις, το οποίο δε τρωει πάνω από 1-2 % συνολικά.. Να περιμένω βελτίωση μετά το πέρας της περιόδου εκμάθησης, ή άδικα ελπίζω; χαχα ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οποιος το αγοραζει ξερει εκ των προτερω οτι εχει 3000 μπαταρια, δεν τον υποχρεωνει κανεις να το παρει, αν θελει μεγαλυτερη μπαταρια παει στο ποιο μεγαλο ή σε καποια αλλη εταιρεια, το να το αγοραζει πρωτα και μετα να μπαινει εδω και να κανει παραπονα ειναι δωρο αδωρο. εγω που δεν το χρησιμοποιω πολυ, μου βγαζει 5-6 ημερες και 5.30 ωρες οθονης, μια χαρα νομιζω για το μεγεθος του κινητου ( οχι παντοφλα ) και οχι κυρτη οθονη. Εντάξει φίλε μου, μη το παίρνεις προσωπικά. Αν σε ενοχλούν τα παράπονα που εκφράζω, μην απαντάς, εξάλλου δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά. Ο λόγος ύπαρξης των φόρουμ είναι η συζήτηση. Στις συζητήσεις υπάρχουν πάντα διαφορετικές απόψεις. Και επειδή με ξενίζει ο τόνος σου, 5-6 ημέρες με 5.30 ώρες οθόνη δε πιστεύω με τίποτα ότι σου βγαζει. Δηλαδή θες να μου πεις ότι περνάς 120-140 ώρες με μηδενική κατανάλωση??? Σε καμία περίπτωση. Περιμένω screenshot, αλλιώς θα αποδειχθεί πως λες φούμαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 (edited) Σημαντικο ειναι να βλεπεις τι σου τρωει την μπαταρια. Πχ τελευταια παρατηρησα μεγαλη καταναλωση απο το tapatalk... Δοκιμασα clear cache της εφαρμογης και δεν εφτιαξε. Νομιζω το εφτιαξα με επανεγκατασταση του tapatalk. Edited April 30, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Σ ευχαριστώ φίλε μου! Όλα όσα λες, τα έχω ήδη κάνει από την πρώτη στιγμή, εκτός από το package disable pro.. Μόνο το aod notify pro έχω, για να με ενημερώνει το led γύρω από την κάμερα για ειδοποιήσεις, το οποίο δε τρωει πάνω από 1-2 % συνολικά.. Να περιμένω βελτίωση μετά το πέρας της περιόδου εκμάθησης, ή άδικα ελπίζω; χαχα ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντάξει φίλε μου, μη το παίρνεις προσωπικά. Αν σε ενοχλούν τα παράπονα που εκφράζω, μην απαντάς, εξάλλου δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά. Ο λόγος ύπαρξης των φόρουμ είναι η συζήτηση. Στις συζητήσεις υπάρχουν πάντα διαφορετικές απόψεις. Και επειδή με ξενίζει ο τόνος σου, 5-6 ημέρες με 5.30 ώρες οθόνη δε πιστεύω με τίποτα ότι σου βγαζει. Δηλαδή θες να μου πεις ότι περνάς 120-140 ώρες με μηδενική κατανάλωση??? Σε καμία περίπτωση. Περιμένω screenshot, αλλιώς θα αποδειχθεί πως λες φούμα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ ευχαριστώ φίλε μου! Όλα όσα λες, τα έχω ήδη κάνει από την πρώτη στιγμή, εκτός από το package disable pro.. Μόνο το aod notify pro έχω, για να με ενημερώνει το led γύρω από την κάμερα για ειδοποιήσεις, το οποίο δε τρωει πάνω από 1-2 % συνολικά.. Να περιμένω βελτίωση μετά το πέρας της περιόδου εκμάθησης, ή άδικα ελπίζω; χαχα ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντάξει φίλε μου, μη το παίρνεις προσωπικά. Αν σε ενοχλούν τα παράπονα που εκφράζω, μην απαντάς, εξάλλου δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά. Ο λόγος ύπαρξης των φόρουμ είναι η συζήτηση. Στις συζητήσεις υπάρχουν πάντα διαφορετικές απόψεις. Και επειδή με ξενίζει ο τόνος σου, 5-6 ημέρες με 5.30 ώρες οθόνη δε πιστεύω με τίποτα ότι σου βγαζει. Δηλαδή θες να μου πεις ότι περνάς 120-140 ώρες με μηδενική κατανάλωση??? Σε καμία περίπτωση. Περιμένω screenshot, αλλιώς θα αποδειχθεί πως λες φούμα πες μου πως θα το στειλω απο τον υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts