ela002 Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 3 minutes ago, Mark_K said: Μεταχειρισμένο το πήρες; Η μπαταρία είναι μικρή, αλλά με μικρούς συμβιβασμούς βγάζει την ημέρα. Αν έχει πέσει όμως λόγω ηλικίας, μειώνεται δραματικά η απόδοση. Σφραγισμένο από cosmote. Η μπαταρία ήταν 0% μπορεί λόγω ηλικίας παρατημενο σε κάποια αποθήκη να έχει θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 Δεν είναι απίθανο, αλλά όχι συνηθισμένο. Από την άλλη για να αποδίδει αυτό που μπορεί θέλει μερικές φορτίσεις, για να μάθει και τη χρήση που το κάνεις και να προσαρμοστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 Μπορώ όσο είναι σε εγγύηση αργότερα να μου αλλάξουν την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 Κανε 6-7 φορτισεις και το βλεπεις μετα.Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 1 hour ago, GMF80 said: Κανε 6-7 φορτισεις και το βλεπεις μετα. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ. Να ρωτήσω αν είναι αρκετά ζέστη η συσκευή απλά με ελαφριά χρήση; Να βάλω κάποια εφαρμογή να παρακολουθήσω μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 Βαλε το phone info που δινει θερμοκασια μπαταριας.Πχ τωρα στο S20+ με θερμοκρασια δωματιου 25 και ελαφρια χρηση μου δινει καπου 30 βαθμους.Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 Θερμοκρασία 35. Στο 30% SOT 2:49. Κάτι δεν πάει καλά; Που να δω και κανένα βίντεο. Από 30% πιάνει κατηφόρα γρήγορα μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 Θα δειξει σε μερικες μερες.Οταν το ειχα χωρις καμια ρυθμιση μου εδινε 5ωρο SOT απο 100 σε 20.Με δικα μου πειραγματα εφτανε 7ωρο.Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Υπάρχει κάποιος οδηγός για βέλτιστες ρυθμίσεις; Έχω πειράξει μερικά πράγματα αλλά το 5ωρο χλωμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Εξαρτάται από τη χρήση. Αν το έχεις στο σπίτι ή γενικά σε χώρο που υπάρχει wi-fi και εκμεταλλευτείς το wi-fi calling, το 5ωρο είναι εύκολο με μια φόρτιση. Σε ταξίδι που έκανα πρόσφατα και τα είχα όλα ανοιχτά, 4G, συνεχώς αναπαραγωγή μουσικής σε Bluetooth και browsing, YouTube κλπ, θα έλεγα πως καταναλώνει γύρω στα 25% για κάθε μία ώρα SOT. Με την μπαταρία τη δική μου που είναι πλέον 6 μηνών μετά την αλλαγή της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Υπαρχουν πολλα τετοιαΕιχα γραψε εναν οδηγο με δικες μου ρυθμισεις αλλα τωρα με την αναβαθμιση του site δεν το βρισκω.Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Το μόνο που έχω καταφέρει με ρυθμίσεις είναι 3:15 ώρες SOT. Όταν είναι στο 100% πέφτει μέσα σε δύο λεπτά στο 97%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 (edited) 4 ώρες πριν, ela002 said: Το μόνο που έχω καταφέρει με ρυθμίσεις είναι 3:15 ώρες SOT. Όταν είναι στο 100% πέφτει μέσα σε δύο λεπτά στο 97%. Πηγαινε στο μενου της φροντιδας ενεργοποιησε την εξοικονομηση ενεργειας και στις ρυθμισεις που εχει απενεργοποιησε την always on display τα υπολοιπα βαλτα ολα στο φουλ οχι περιορισμενα οπως ταχει θα δεις διαφορα στην επομενη ολοκληρωμενη φορτιση λογο περιορισμου διεργασιων του συστηματος. Edited September 16, 2021 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 Ράγισε σε αρκετά σημεία η οθόνη του Galaxy S10e μου. Ποιό είναι το πιό αξιόπιστο Service center (εξουσιοδοτημένο) για να την αλλάξουν (Μένω Παπάγου, Αθήνα)? Το κόστος ποσο περίπου να είναι? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 25 minutes ago, MessengerOfGood said: Ράγισε σε αρκετά σημεία η οθόνη του Galaxy S10e μου. Ποιό είναι το πιό αξιόπιστο Service center (εξουσιοδοτημένο) για να την αλλάξουν (Μένω Παπάγου, Αθήνα)? Το κόστος ποσο περίπου να είναι? Ευχαριστώ. smartec στο χαιδαρι, παρε τηλεφωνο και ρωτα. 2105820000 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 https://smartecservice.gr/repairs/Μπες εδω και θα βρεις το κοστος λογικα.Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 31 minutes ago, GMF80 said: https://smartecservice.gr/repairs/ Μπες εδω και θα βρεις το κοστος λογικα. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 204€ νορμαλ, 229€ same day service! Καλά, πόσο κάνει ένα καινούριο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 Χαμηλοτερη τιμη σκρουτζ καπου 550.Με 150 λιγοτερα παιρνεις το Super Α52 S 5GΣτάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. September 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2021 To πήγα στους The Fixxers και τελικά το ράγισμα ήταν στο τζαμάκι, όχι στην οθόνη... Έβαλαν ένα καλό Nilkin με 20€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 28, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2021 27 minutes ago, MessengerOfGood said: To πήγα στους The Fixxers και τελικά το ράγισμα ήταν στο τζαμάκι, όχι στην οθόνη... Έβαλαν ένα καλό Nilkin με 20€ Όταν λες στο τζαμάκι... είχες βάλει tempered glass στη συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 (edited) On 28/9/2021 at 8:51 ΜΜ, athanaso77 said: Όταν λες στο τζαμάκι... είχες βάλει tempered glass στη συσκευή σου; Είχε βάλει αυτός που μου το έδωσε αλλά δεν το είχα δεί... Edited December 11, 2021 by MessengerOfGood Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awueu Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Όσο και να φαίνεται περίεργο, το Nillkin τζαμάκι εφαρμόζει τέλεια και δεν ξεχωρίζει καθόλου. Προσοχή αυτό με το μαύρο πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 2 minutes ago, awueu said: Όσο και να φαίνεται περίεργο, το Nillkin τζαμάκι εφαρμόζει τέλεια και δεν ξεχωρίζει καθόλου. Προσοχή αυτό με το μαύρο πλαίσιο. Αυτό είναι το καλό με τις flat οθόνες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 Βγήκε νέο security update 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2021 Καινούρια ενημέρωσηSent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts