Ferb Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Ρε παιδια μετα την αναβαθμιση οταν εχεις darkmode το φοντο ειναι πιο κιτρινο επισης χαθηκε η κινηση. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης γενικα εγινε πιο κιτρινη αποτι ηταν η οθονη.Οταν κατεβαζεις τον πινακα και μετα γυρνας στην αρχικη οθονη σε παει στη πρωτη αρχικη ασχετα με τοποια εχεις ρυθμισει εσυ σαν βασικη οθονη.Αυτο με το κιτρινισμα εχει αρχισει να μου τη δινει Παράθεση GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Καλησπέρα Παιδιά!!!!! Πρόσεξε κανείς πόσα προγράμματα προφορτισε η Samsung στο ssmsung store???? Έχουν σχέση με την μπαταρία και την ασφάλεια!!!! Πως Σας φαίνονται???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Ρε παιδια μετα την αναβαθμιση οταν εχεις darkmode το φοντο ειναι πιο κιτρινο επισης χαθηκε η κινηση. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης γενικα εγινε πιο κιτρινη αποτι ηταν η οθονη.Οταν κατεβαζεις τον πινακα και μετα γυρνας στην αρχικη οθονη σε παει στη πρωτη αρχικη ασχετα με τοποια εχεις ρυθμισει εσυ σαν βασικη οθονη.Αυτο με το κιτρινισμα εχει αρχισει να μου τη δινει Μήπως έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις στην "Επιλογή οθόνης" ;;; Από Έντονο έχουν γίνει απαλό....και έχει πάει προς το "θερμό" η μπαρα;;; Γιατί εμένα όπου είναι μαύρο...μαύρο παραμένει. Και όπου είναι άσπρο...άσπρο παραμένει....κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Cube acr αυτό δουλεύει σίγουρα Στις ρυθμίσεις εγγραφής γνωρίζεις ποια είναι η καλύτερη ρύθμιση ώστε να ακούγεται το καλύτερο δυνατόν ? Εννοώ στις ρυθμίσεις "Recording" και μετά στο "Phone Recording Audio Source". Μου έχει σαν προεπιλογή το "Voice recognition software". Είναι οκ ή να το αλλάξω σε κάτι άλλο ? Κάποια άλλη ρύθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Στις ρυθμίσεις εγγραφής γνωρίζεις ποια είναι η καλύτερη ρύθμιση ώστε να ακούγεται το καλύτερο δυνατόν ? Εννοώ στις ρυθμίσεις "Recording" και μετά στο "Phone Recording Audio Source". Μου έχει σαν προεπιλογή το "Voice recognition software". Είναι οκ ή να το αλλάξω σε κάτι άλλο ? Κάποια άλλη ρύθμιση ? Και σε 'μένα αυτό είχε προεπιλεγμένο και ακούγεται μια χαρά. Πάντως έκανα δοκιμές με τις άλλες επιλογές και δεν βρήκα διαφορές . Ψάξτο και αστο οπου σε ικανοποιεί. Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chistianopap Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Ρε παιδια μετα την αναβαθμιση οταν εχεις darkmode το φοντο ειναι πιο κιτρινο επισης χαθηκε η κινηση. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης γενικα εγινε πιο κιτρινη αποτι ηταν η οθονη.Οταν κατεβαζεις τον πινακα και μετα γυρνας στην αρχικη οθονη σε παει στη πρωτη αρχικη ασχετα με τοποια εχεις ρυθμισει εσυ σαν βασικη οθονη.Αυτο με το κιτρινισμα εχει αρχισει να μου τη δινει Ρυθμισεις-εμφανιση-σκουροχρωμη λειτουργία και απενεργοποιείς την επιλογή 'εφαρμογή στο φοντο' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferb Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Ρυθμισεις-εμφανιση-σκουροχρωμη λειτουργία και απενεργοποιείς την επιλογή 'εφαρμογή στο φοντο' Οκ το βρηκα.Αλλα γενικα το ασπρο του νομιζω κιτρινησε κι αλλο.Βεβαια βελτιώνεται απο τη μπαρα που ειπε ο φιλος παρα πανω.Για τη κινηση στο φοντο εχετε βρει κατι? Παράθεση GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Καλησπέρα.. Μετά την αναβάθμιση έχω κάτι θεματακια με το σήμα (φαίνεται κλειστό όταν με καλούν κάποιες φορές) Το χειρότερο είναι ότι χάθηκε το gesture με εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών με swipe στο home button Any ideas? Sent from my SM-G975F using Tapatalk Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferb Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Δε χαθηκε πηγαινε στις ρυθμισεις και ρυθμισε το ξανα εχουν μπει και καινουριες λειτουργιες αν θες να βαλεις.Ουσιαστικα ενσωματωσαν το one hand operation κατα καποιο τροπο.Αυτο με το σημα αν κανεις επανεκκινηση φτιαχνει?Αν ναι ισως φταιει η εταιρία κινητης κανουν κατι σχεδια τις τελευταιες μερες Παράθεση GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Δε χαθηκε πηγαινε στις ρυθμισεις και ρυθμισε το ξανα εχουν μπει και καινουριες λειτουργιες αν θες να βαλεις.Ουσιαστικα ενσωματωσαν το one hand operation κατα καποιο τροπο.Αυτο με το σημα αν κανεις επανεκκινηση φτιαχνει?Αν ναι ισως φταιει η εταιρία κινητης κανουν κατι σχεδια τις τελευταιες μερεςΠήγα στο advanced features - - > motions and gestures αλλα Δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο :( Sent from my SM-G975F using Tapatalk Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferb Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Πήγα στο advanced features - - > motions and gestures αλλα Δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο :( Sent from my SM-G975F using Tapatalk Ρυθμισεις -εμφανιση-Γραμμη πλοηγησης. Απο κει θα το φτιαξεις Παράθεση GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chistianopap Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Δουλεύει,απλά θελει επαναγκατασταση με bluetooth,wifi,NFC ανοικτα την ωρα της επανεγκαταστασης.Ωστοσο λειτουργει μόνο το swirl και το pie.Οχι το holey light (ο κύκλος δηλαδη)... Τα έχω ολα ανοιχτα, συνδεδεμένη με bluetooth η συσκευή αλλα και πάλι δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Τελικα ο browser παιζει σε ολόκληρη οθονη;;; και επίσης κατω απο το πλήκτρολογιο βγαινει μια μπαρα... Δεν γινεται να αφαιρεθει;; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Δεν υπάρχει. Υπόψιν ότι το double tap to wake καταναλώνει τρελή μπαταρία... Sent from my Galaxy S10e Η μπαταρία που καταναλώνει είναι απειροελάχιστη. Ανάλογη της κατανάλωσης της AOD. Το digitizer δεν δεσμεύει επεξεργαστική ισχύ ώστε να καταναλώνει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Εγώ είχα δει μεγάλη διαφορά όταν το είχα ανοιχτό και στην επόμενη φόρτιση το έβγαζα. https://www.tomsguide.com/us/galaxy-s10-tap-to-wake-bug,news-29660.html Αυτό το είχα δει όταν ήταν καινούριο, και δεν ξέρω αν μπορεί να ήταν και bug που μπορεί να διορθώθηκε. Έτσι κι αλλιώς δεν το ενεργοποίησα ποτέ ξανά καθώς δεν χρειάζεται στο e που έχω, γιατί ο αισθητήρας για τα δακτυλικά αποτυπώματα στο power button δουλεύει ακαριαία. Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Τελικα ο browser παιζει σε ολόκληρη οθονη;;; και επίσης κατω απο το πλήκτρολογιο βγαινει μια μπαρα... Δεν γινεται να αφαιρεθει;; Εγώ δεν έχω βρει κάτι και το επιζητω εδώ κ καιρό αν ξέρει κάποιος πως γίνεται ας το γράψει γιατί είναι παράλογο που δεν έχουν ολόκληρη την οθόνη όταν σερφαρεις Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seattheodore Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Και σε 'μένα αυτό είχε προεπιλεγμένο και ακούγεται μια χαρά. Πάντως έκανα δοκιμές με τις άλλες επιλογές και δεν βρήκα διαφορές . Ψάξτο και αστο οπου σε ικανοποιεί. Εμενα δυστυχως δεν λειτουργει σωστα και εχω βαλει διαφορες επιλογες. Παράθεση πριν NOKIA E72, ΝΟΚΙΑ Ν8, LUMIA 1020, Samsung Galaxy S7, S10+ ceramic, τώρα S23 ULTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Ρυθμισεις-εμφανιση-σκουροχρωμη λειτουργία και απενεργοποιείς την επιλογή 'εφαρμογή στο φοντο' Η εφαρμογη της σκουρόχρωμης λειτουργίας στο φόντο,έχει αντικρυσμα στη μπαταρία?Εχει νόημα δηλαδη να υποστούμε την κιτρινίλα για καλύτερη μπαταρία? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Καλημέρα σε όλους. Εχω ένα "γαλλικό" S10+ και είμαι με Cosmote. Προ περίπου δύο εβδομάδων έκανα την αναβάθμιση σε Android 10 / UI 2.0. Βλέποντας διάφορα video σχετικά με τις βελτιώσεις, παρατήρησα ότι υπάρχει ένα χαρακτηριστικό το οποίο δεν έχω. Στην εφαρμογή Phone, πλέον πρέπει να εμφανίζεται εκτός από τα κλασικά Keypad / Recents / Contacts και ένα τέταρτο tab = Places. Στην δικιά μου περίπτωση, αυτό δεν υπάρχει! Η ερώτηση λοιπόν είναι, εσείς το έχετε? υπάρχει κάποια ρύθμιση για να εμφανιστεί? Η είναι εξαρτώμενο από την χώρα στην οποία είναι "δεμένο" το συγκεκριμένο τηλέφωνο? Ευχαριστώ (σημείωση: έχω κάνει factory reset). Ούτε ένας ρε παιδιά μία απάντηση???? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ δεν έχω βρει κάτι και το επιζητω εδώ κ καιρό αν ξέρει κάποιος πως γίνεται ας το γράψει γιατί είναι παράλογο που δεν έχουν ολόκληρη την οθόνη όταν σερφαρεις Σε εμένα ο browser (microsoft edge) παίζει σε ολόκληρη οθόνη. Σχετικά με την μπάρα του πληκτρολογίου: πήγαινε - settings / display / navigation bar και στο κάτω μισό της οθόνης έχει επιλογή "Show button to hide keyboard" - βάλτο στο off. Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Ούτε ένας ρε παιδιά μία απάντηση???? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε εμένα ο browser (microsoft edge) παίζει σε ολόκληρη οθόνη. Σχετικά με την μπάρα του πληκτρολογίου: πήγαινε - settings / display / navigation bar και στο κάτω μισό της οθόνης έχει επιλογή "Show button to hide keyboard" - βάλτο στο off. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό γιατί εκτός από το places, έχει και δωρεάν αναγνώριση spam κλήσεων για προωθητικές ενέργειες. Όντως έχει να κάνει με τη χώρα για την οποία προορίζεται η συσκευή, αλλά και με τη SIM που θα εισαχθεί πριν το πρώτο στήσιμο της. Για παράδειγμα η δική μου συσκευή ήρθε με πολωνικό λογισμικό, έστησα τη συσκευή και μετά πέρασα ελληνική SIM, δουλεύει κανονικά. Ίδια ιστορία με δεύτερη συσκευή αλλά με εισαγωγή της SIM πριν το στήσιμο, δεν εμφανίζεται η επιλογή. Ούτε με επαναφορά συσκευής δυστυχώς. Sent from my Galaxy S10 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Ούτε ένας ρε παιδιά μία απάντηση???? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε εμένα ο browser (microsoft edge) παίζει σε ολόκληρη οθόνη. Σχετικά με την μπάρα του πληκτρολογίου: πήγαινε - settings / display / navigation bar και στο κάτω μισό της οθόνης έχει επιλογή "Show button to hide keyboard" - βάλτο στο off. Το κατέβασα.. Αλλά συνεχίζει στο σερφαρισμα ΔΕΝ είναι διάθεσιμη όλη η οθόνη το ρολόι τέρμα πάνω υπάρχει όπως κ το σήμα και η μπαταρία φαίνονται κανονικά αν υπάρχει τρόπος να τα κρύψω όταν σερφαρω γράψτο μ φίλε Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Το κατέβασα.. Αλλά συνεχίζει στο σερφαρισμα ΔΕΝ είναι διάθεσιμη όλη η οθόνη το ρολόι τέρμα πάνω υπάρχει όπως κ το σήμα και η μπαταρία φαίνονται κανονικά αν υπάρχει τρόπος να τα κρύψω όταν σερφαρω γράψτο μ φίλε Καλημέρα και χρόνια πολλά. Δεν νομίζω να μπορείς να αποφύγεις την επάνω μπάρα όπου εμφανίζονται βασικά στοιχεία ειδοποιήσεων, μπαταρίας, σήματος κλπ. Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά υπάρχει η δυνατότητα στον φωτισμό edge με κλειστή οθόνη να κάνει το εφέ με όλες της ειδοποιήσεις?? Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά υπάρχει η δυνατότητα στον φωτισμό edge με κλειστή οθόνη να κάνει το εφέ με όλες της ειδοποιήσεις?? Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://play.google.com/store/apps/details?id=fr.zunder.edgelightingfixforallappsv2 Ακολουθείς τις οδηγίες. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.zunder.edgelightingfixforallappsv2 Ακολουθείς τις οδηγίες. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και ναι δούλεψε επιτέλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts