Jump to content

Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους!! Νεος κάτοχος κι εγώ απο την Παρασκευή , μιας και αποφάσισα να κάνω την μετάβαση από το εξαιρετικό S8+ . Θα δούμε πως θα πάει και εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Σαν πρώτη εικόνα πάντως δεν μπορώ να πώ οτι ξετρελάθηκα με τον ultrasonic σενσορα των δακτυλικών μιας και τις περισσότερες φορές δεν δείχνει να χαμπαριάζει. Τι να πω? Ισως το κρατάω....λαθος:lol::lol::lol::lol:!! . Καλή συνέχεια σε ολους!

Ναι το κρατάς λάθος κ δεν είμαι ο Στιβ χα χα

Θα το περάσεις το δαχτυλικό όπως το κρατάς κ θες να το ανοίξεις κάνε δοκιμή θα το πάρεις στο χέρι κ σκέψου πως σε βολεύει Ε έτσι θα το περάσεις.. Αν θες βάλε κ δεύτερη φορά το δαχτυλικό στο ίδιο δάχτυλο.. Θα το συνηθίσεις κ θα δεις ότι θα ξεκλειδώνει 9 στις δέκα φορές...

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλημέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους!! Νεος κάτοχος κι εγώ απο την Παρασκευή , μιας και αποφάσισα να κάνω την μετάβαση από το εξαιρετικό S8+ . Θα δούμε πως θα πάει και εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Σαν πρώτη εικόνα πάντως δεν μπορώ να πώ οτι ξετρελάθηκα με τον ultrasonic σενσορα των δακτυλικών μιας και τις περισσότερες φορές δεν δείχνει να χαμπαριάζει. Τι να πω? Ισως το κρατάω....λαθος:lol::lol::lol::lol:!! . Καλή συνέχεια σε ολους!

Αν έχεις το εργοστασιακό screen protector στην οθόνη, το ξεκλείδωμα είναι ακαριαίο με δακτυλικο αποτύπωμα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι συνήθεια.

kountouraN

Κοιτούσα τις ρυθμίσεις σε Pro mode φωτογραφίας σε xiaomi κ έφτανε το iso στο Θεό κ στη samsung το έχουν αφήσει μέχρι 800

Το κλείστρο στο xiaomi μέχρι 32 δεύτερα... Μέχρι δέκα στο samsung...

Μεγάλος Λάθος για μένα της Samsung..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Αν έχεις το εργοστασιακό screen protector στην οθόνη, το ξεκλείδωμα είναι ακαριαίο με δακτυλικο αποτύπωμα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι συνήθεια.

Ναι το κρατάς λάθος κ δεν είμαι ο Στιβ χα χα

Θα το περάσεις το δαχτυλικό όπως το κρατάς κ θες να το ανοίξεις κάνε δοκιμή θα το πάρεις στο χέρι κ σκέψου πως σε βολεύει Ε έτσι θα το περάσεις.. Αν θες βάλε κ δεύτερη φορά το δαχτυλικό στο ίδιο δάχτυλο.. Θα το συνηθίσεις κ θα δεις ότι θα ξεκλειδώνει 9 στις δέκα φορές...

Καλημέρα,

Το εχω κάνει αυτό βρε.. Ίσως όπως λέει κι ο άλλος φίλος να θέλει λίγη συνήθεια .θα δοκιμάσω και το face Id που πρότεινε και ένας άλλος φίλος εχθές. Καλή συνέχεια μάγκες!!

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Παιδιά οι φωτογραφίες σας φαίνονται λιγο ξεθωριασμένες ή είναι ιδέα μου;Μετα στα φίλτρα αν βάλεις το αυτόματο φαίνονται καλύτερες από το αρχικό ή έτσι νομίζω;

Τι γίνεται πάλι, εξαφανίστηκε το separate app sound από τα settings μου!!!

Εσείς το έχετε;24f69427aad06da9f3bb08047ceb060d.jpg

129026.png?1640591734

Ok, το βρήκα, αν έχει και κάποιος άλλος το ίδιο θέμα πρέπει να εγκαταστήσει το Smart things και θα εμφανιστεί η επιλογη στο μενού.

129026.png?1640591734

Βασίλη γιατί το έστειλες smartec; επίσης γιατί σου άλλαξαν μπαταρία;

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Γιατί το τελευταίο 20ημερο η μπαταρία από 6ωρο έπεσε στο 3ωρο (οθόνη πάντα).

Ότι κι αν έκανα, wipe cache από recovery, στήσιμο από την αρχή, δε διορθώθηκε.

Μπαταρία προφανώς άλλαξαν είτε γιατί θα είδαν κάτι, είτε γιατί μιας και το έστειλα είπαν να την αλλάξουν.

Βέβαια, πριν 1.5 μήνα είχε αλλαχθεί πάλι η μπαταρία μαζί με την οθόνη στη TS Solutions μέσω επέκταση εγγύησης από Public.

Βέβαια, καμία διαφορά και τώρα στη μπαταρία.

Άρα σίγουρα τα social (Facebook/Instagram) τα γ@μησαν όλα το τελευταίο μήνα με τα update τους.

129026.png?1640591734

Εγώ πάντως από day one πανω από 3ωρο βλέπω μόνο σε χρήση εντός WiFi εκεί ναι πιάνω 5 με 6 ώρες. Αλλά καθημερινά με τα πάντα όλα ανοιχτά και 3 συσκευές bt είναι θαύμα αν δω πάνω από 3ωρο.

Κάτι άσχετο τώρα έχω παρατηρήσει ότι η aod δεν σβήνει ποτέ ούτε σε απόλυτο σκοτάδι ούτε αν βάλω το τηλέφωνο ανάποδα ούτε ακόμα και μέσα στη θήκη πουγκί που το έχω. Θυμάμαι το N9 απενεργοποιουταν κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κάνεις;

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Κάτι άσχετο τώρα έχω παρατηρήσει ότι η aod δεν σβήνει ποτέ ούτε σε απόλυτο σκοτάδι ούτε αν βάλω το τηλέφωνο ανάποδα ούτε ακόμα και μέσα στη θήκη πουγκί που το έχω. Θυμάμαι το N9 απενεργοποιουταν κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κάνεις;

Δυστυχώς, Λάζαρε, η AOD δεν σβήνει ποτέ αν την έχεις ενεργοποιήσει για εμφανίζεται πάντα. Ότι κι αν κάνεις, εκείνη θα κάνει τα δικά της.

Καλύτερα tap to display για να ησυχάσεις.

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Άρα οκ δεν υπάρχει λύση. Με τίποτα δεν την σβήνω εκεί θέλω να τη βλέπω :D ούτε ταπ, κινητό χωρίς aod είναι doa για μένα. Οπότε ας είναι ανοιχτή μόνιμα.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Υπάρχει ρύθμιση όταν το ανοίγω να μην κάνει ήχο και μετα ξανα τα ίδια όταν μου ζητάει κωδικό ξεκλείδωματος;

Υπάρχει ρύθμιση όταν το ανοίγω να μην κάνει ήχο και μετα ξανα τα ίδια όταν μου ζητάει κωδικό ξεκλείδωματος;

Settings > Sounds and vibration > System sounds and vibration > Screen lock sound

129026.png?1640591734

Ρυθμισεις->Ήχοι και δόνηση-> Ήχοι και δόνηση συστήματος->Ήχοι κλειδώματος οθόνης OFF

Κάτι άσχετο τώρα έχω παρατηρήσει ότι η aod δεν σβήνει ποτέ

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Μα για ποιο λογο να σβηνει μια λειτουργια που λεγεται Always On Display?

Αυτο ειναι ουτως ή αλλως και το ολο νοημα σε αυτην,να μην σβηνει ποτε.

Δεν ξερω στο Note9 τι ακριβως γινοταν,αλλα η ολη φιλοσοφια πισω απο την AoD ειναι να ειναι μονιμα ανοιχτη.

Μα για ποιο λογο να σβηνει μια λειτουργια που λεγεται Always On Display?

Αυτο ειναι ουτως ή αλλως και το ολο νοημα σε αυτην,να μην σβηνει ποτε.

Δεν ξερω στο Note9 τι ακριβως γινοταν,αλλα η ολη φιλοσοφια πισω απο την AoD ειναι να ειναι μονιμα ανοιχτη.

Γιατί μπορεί να μπει σε pouch και αφού 100% δεν την κοιτάζει κανένας εκεί, να καταναλώνει ενέργεια άσκοπα. Με τη χρήση του proximity sensor, μπορούν εύκολα αν θέλουν, να εξοικονομήσουν ενέργεια.

Καλημέρα. Μπορεί σας παρακαλώ να μου στείλει κάποιος pm από που μπορώ να αγοράσω το κινητό με τιμολόγιο;

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχει επιλογή να την έχεις always η μόνο σαν έξυπνη δηλαδή όταν κάνεις tap η όταν σηκώνεις το κινητό?

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Γιατί μπορεί να μπει σε pouch και αφού 100% δεν την κοιτάζει κανένας εκεί, να καταναλώνει ενέργεια άσκοπα. Με τη χρήση του proximity sensor, μπορούν εύκολα αν θέλουν, να εξοικονομήσουν ενέργεια.

Ναι αν εχεις θηκη πουγκι η AoD καλυτερο ειναι να ειναι απενεργοποιημενη,αλλα σου ξαναλεω οτι καλως ή κακως ετσι πρεπει να λειτουργει η AoD.

Εσυ αυτο που περιγραφεις ειναι η Ambient Display που ειναι αλλη περιπτωση σε σχεση με την AoD.

Ambient display απο μονο του το S10 δεν εχει(δεν ξερω μεσω αλλων εφαρμογων τι μπορει να γινει)και η ας το πουμε αντιστοιχη επιλογη που εχει ειναι το Edge Lightning.

Edited by Fulgore1

Καλησπέρα μηπως μπορεί να μου πει κάποιος πως απενεργοποιω την αυτοματη αναπαραγωγη videos? Οταν ειμαι στις φωτο και περναω απο video αυτο αρχιζει να παιζει απο μονο του...

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εσυ αυτο που περιγραφεις ειναι η Ambient Display που ειναι αλλη περιπτωση σε σχεση με την AoD.

Αυτό που περιγράφω είναι άλλη υλοποίηση της AoD από τη Samsung.

99bf997b044e80a7ef6dbd065c7cc4b7.jpg

https://news.samsung.com/global/how-the-always-on-display-of-the-galaxy-s7-and-s7-edge-keeps-you-on-track

The new AOD feature ensures that users can check information at any time, but special proximity, RGB light and accelerometer sensors work to automatically disable the AOD in situations when users are unable to see the screen, such as when the phone is in a pocket or a bag.

Edited by Prime

Αυτό που περιγράφω είναι άλλη υλοποίηση της AoD από τη Samsung.

Στην ουσια ειχαν ενωσει το κλασσικο AoD με το ambient Dispay,οπως φαινεται αλλα οπως και να εχει στο S10+ πλεον την θεση του πηρε το Edge lightning(οποιον βολευει τελος παντων).

Και το Notification led εβγαλαν απο το Note9,τωρα θα βγαλουν οπως φαινεται και την θυρα ακουστικων και θα ησυχασουν.

Ειναι κατα τα αλλα που μονο η Apple εβγαζε χρησιμα πραγματα απο τα νεωτερα μοντελα της.....

Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις της aod να ανάβει για 10 δεύτερα όταν πατάς την οθονη

• The title was changed to Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)