WolfBack Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Καλημέρα παιδιά. Διάβασα σε ένα γνωστό τεχνολογικό σαιτ δίπλα ότι το τελευταίο update έχει δημιουργήσει προβλήματα και αναγκάζεσαι να κάνεις factory reset. Εγώ είμαι με του Ιουνίου ακόμη. Όντως υσχυει το έχει συναντήσει κάνεις υπάρχει θέμα? :confused: Το update που είχε προβλήματα έχει αποσυρθεί ήδη (ευτυχώς που είμαστε από τους τελευταίους που το λαμβάνουμε και γλιτώνουμε τα χειρότερα!) :happy: Προχώρησε στο update χωρίς καμία επιφύλαξη. Όλα καλά! Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Παιδιά μια ερώτηση... :μήπως έχετε παρατηρήσει μία κιτρινίλα στην οθόνη... Με φουλ φωτισμό και παρόλα αυτά δεν είναι το λευκό που θα επιθυμούσα...Έτσι είναι δεν έχει κάτι Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 To note 9 έχει πολύ έντονο λευκό. Το σ10+ μπορείς να το πειράξεις στις ρυθμίσεις, για να είναι πιο ψυχρό, αλλά δεν μαρεσε, . Για αυτό το θέμα, γραφανε posts πριν 4 μήνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Παιδιά μια ερώτηση... :μήπως έχετε παρατηρήσει μία κιτρινίλα στην οθόνη... Με φουλ φωτισμό και παρόλα αυτά δεν είναι το λευκό που θα επιθυμούσα...Άλλαξε από φυσικό σε έντονο στις ρυθμίσεις. Και μπορείς να το κάνεις ακόμα πιο λευκό με τις ακριβείς ρυθμίσεις που έχει. Στάλθηκε από το S10 Plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Δεν ξέρω αν η εφαρμογή AccuBattery είναι αξιόπιστη σε αυτό το κομμάτι αλλά έχει λογική η παρακάτω εικόνα; Το κινητό είναι ενός μήνα. Sent from my Samsung Galaxy S10+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Δεν ξέρω αν η εφαρμογή AccuBattery είναι αξιόπιστη σε αυτό το κομμάτι αλλά έχει λογική η παρακάτω εικόνα; Το κινητό είναι ενός μήνα. Sent from my Samsung Galaxy S10+ using Tapatalk Καθόλου αξιόπιστη, μην ασχολείσαι Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Διάβασα και κατέβασα το softkey edge, είναι στην οθόνη edge, πατάς τις 3 τελείες, και έχει το εικονίδιο : screen capture, για λήψη screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Διάβασα και κατέβασα το softkey edge, είναι στην οθόνη edge, πατάς τις 3 τελείες, και έχει το εικονίδιο : screen capture, για λήψη screenshot. Βάλε την εφαρμογή one hand operation και με ένα χάδι θα βγάζεις screenshot και άλλα πολλά.. Ούτε κουμπιά ούτε τελίτσες.. ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Έχω κατεβασμένο το nicelock, που περιλαμβάνει το one hand operation , δεν το έχω on, δεν ξέρω τι ρυθμίσεις κάνει, θα το κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Έχω κατεβασμένο το nicelock, που περιλαμβάνει το one hand operation , δεν το έχω on, δεν ξέρω τι ρυθμίσεις κάνει, θα το κοιτάξω. Το one hand το βρισκεις και στο play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Και λέω τη τελευταία εβδομάδα γιατί δε μου βγάζει πάνω από 3 ώρες οθόνη.. Πάλι το έκανε το θαύμα της η Google, και είναι το μοναδικό πράγμα που ζηλεύω την Apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα είχα για 2-3 ημέρες πρόβλημα με τα play services. Την έβγαζα την ημέρα, αλλά στο τέλος είχα 10% και όχι 30-35% όπως συνήθως. Δεν ασχολήθηκα, είπα θα κάνει το spying της για λίγες μέρες και θα σταματήσει, όπως και έγινε :lol: Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Εγώ δυστυχώς πλέον δε τη βγάζω την ημέρα, μάξιμουμ φτάνω 3 ώρες οθόνη και το απόγευμα το βάζω να πάρει ένα 20% για να με φθάσει ως το βράδυ που θα μπει κανονικά στην πρίζα. Μία έχουμε το Facebook με το draining, μία τα Google Play Services, όταν είσαι επαγγελματίας/επιχειρηματίας αυτά είναι που ζηλεύω στην Apple και τους καταλαβαίνω όταν πάνε και σκάνε 1000-1500 για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. 10 μέρες τώρα που προσπαθώ να κλείσω επαγγελματική εξαγωγική συμφωνία πάντα είμαι στη τσίτα ότι θα μείνω από μπαταρία λόγω του draining. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 3 ώρες είναι πολύ λίγο. Μήπως κόλλησε κάποια εφαρμογή ; Πρέπει να το ψάξεις, κάτι συμβαίνει, δεν είναι νορμάλ. Εγώ και δύο τρις εδώ στο καφενείο, έχουμε power bank στα τσαντάκια. Νομίζω υπάρχουν εξωτερικές μπαταρίες, είχα στο note 9, της mophie , αλλά είναι βαρύ το κινητό, και δύσχρηστο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://eu.mophie.com/shop/battery-cases/juice-pack-samsung-galaxy-s10-plus Το στέλνουν από Ιρλανδία, από εκεί το πήρα. (Για το note 9, ) αλλά γίνεται βαρύ το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Κάντε ένα restart για αρχή το τηλέφωνο όταν βλέπετε δραστική μείωση Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Και 10 restart έχω κάνει μήπως έχει κολλήσει κάποια εφαρμογή, και wipe cache από το recovery, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα στις εφαρμογές τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanello Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Χαιρετε Κατοχος s9+ και σκοπευω να το δωσω για να παρω το s10+ Οverall ειδα οτι αξιζει να γινει το βημα Ειμαι αναμεσα στο s10+ vs p30 pro Γερνω προς την μερια s λογω updates android Τι πιστευετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Και 10 restart έχω κάνει μήπως έχει κολλήσει κάποια εφαρμογή, και wipe cache από το recovery, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα στις εφαρμογές τι φταίει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.actiondash.playstore Έχω αυτήν την εφαρμογή, μήπως βγάλεις άκρη. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://imgur.com/DnYaeNr Την θεωρώ αξιόπιστη εφαρμογή ( σχετικά, δεν πιστεύω να δείχνει αλλά αντί άλλων). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Χαιρετε Κατοχος s9+ και σκοπευω να το δωσω για να παρω το s10+ Οverall ειδα οτι αξιζει να γινει το βημα Ειμαι αναμεσα στο s10+ vs p30 pro Γερνω προς την μερια s λογω updates android Τι πιστευετε? με κλειστα τα ματια αδερφε p30 pro και εγω χρονια στην samsung αλλα ειναι ενα κλικ ποιο επανω απο το s10+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanello Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 με κλειστα τα ματια αδερφε p30 pro και εγω χρονια στην samsung αλλα ειναι ενα κλικ ποιο επανω απο το s10+ Ο μοναδικος λογος που το σκεφτομαι για το p30 pro ειναι η φαση με τo android Μονο αυτο Και μεχρι στιγμης ειναι πιο φθηνο το s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Παιδες ποια εφαρμογη προτεινετε για notification light? Βλεπω διαφορες...εχει καποιος δοκιμασει να πει γνωμες; (δεν με ενδιαφερει αν ειναι paid...αρκει να ειναι καλη!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Παιδες ποια εφαρμογη προτεινετε για notification light? Βλεπω διαφορες...εχει καποιος δοκιμασει να πει γνωμες; (δεν με ενδιαφερει αν ειναι paid...αρκει να ειναι καλη!) Holey Light. Δοκιμασμένη και σίγουρη. https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.holeylight Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Holey Light. Δοκιμασμένη και σίγουρη. https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.holeylightΣυνεχίζουν και ζητάνε να ενεργοποιηθεί η aod? Επίσης αν εχουμε ανοιχτή την always on υπάρχει κανένα θέμα με ghost???? Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Συνεχίζουν και ζητάνε να ενεργοποιηθεί η aod? Επίσης αν εχουμε ανοιχτή την always on υπάρχει κανένα θέμα με ghost???? Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανένα θέμα με ghost στην οθόνη AOD. Η Samsung το έχει κοινοποιήσει ήδη από την εποχή του S7 και έχει μελετήσει ώστε οι πληροφορίες στην οθόνη να μην είναι πάντα στην ίδια θέση και να μετακινούνται σποραδικά με μικρά βήματα σε διαφορετικές περιοχές της οθόνης. Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Holey Light. Δοκιμασμένη και σίγουρη. https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.holeylight Και εγω το ίδιο δουλεύω όλα σούπερ μια χαρά κανένα πρόβλημα!! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts