Jump to content

Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχω την αίσθηση ότι όταν έχω κλειστό το τηλέφωνο μετά δεν μου έρχονται μηνύματα από κλήσεις που έχουν γίνει αυτό εννοείται και εσείς για χαμένες κλήσεις?

Καλησπέρα.Μπορει να μου πει κάποιος που έχει τα earbuds.Πόση ώρα του κάνει να φορτίσει η θήκη των earbuds με τον φορτιστή του s10 plus;

Επανέρχομαι για την μπαταρία, μετά την απενεργοποιηση του double tap to wake και τίποτα περισσότερο τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα. Τουλάχιστον έπιασα τους χρόνους του Note 9 ίσως και λίγο καλύτερα. Πάντα με την δική μου χρήση που το ξεφτιλιζω σε όλα εκτός από gaming. Είναι ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα. 2d2fed6903b3e82552e653605afe0bcc.jpgc5ca1cd927ff8499fd4b51ecac345b0f.jpg

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Κάρτα μνήμης, θύρα ακουστικών είχαν πει αρχικά δε θα έχει αλλά νομίζω έβαλαν. Αυτά για μένα είναι σημαντικά, ειδικά το 1ο.. Έχω 130gb αρχείο. Δε θα ήθελα να σπάσει μια οθόνη πχ και να το στείλω σέρβις μαζί με το αρχείο μου, οικογένεια μου μωρά κλπ

Υπάρχει επιλογή, (αντίγραφα ασφαλείας) που σου αποθηκεύει από μόνο του το Gmail τα πάντα (κατόπιν επιλογών σου)

Παιδιά αν κ παιχνιδια δεν πολύ παίζω στο κινητό μας. Αλλά δοκίμασα το asphalt 9 κ από γραφικά τα σπάει λες και παίζεις ps3 είναι..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Εχει την καλυτερη καμερα σε βίντεο το 5G οχι στην φωτογραφια νομιζω μη μπερδεύεσαι..

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το τι μπάζει για τον καθενα ειναι θεμα γούστου κ το τι θελει ο καθενας.. Το p30 pro ειναι κ αυτο μια ναυαρχίδα με τα ολα της οπως κ το s10 plus φυσικα.. Κ να ξερεις καπου χανει το ενα κ καπου κερδιζει το αλλο.. Το p30 pro εχει κ αυτο εξαιρετική ποιότητα κατασκευης( αν κ το εχω ξανα πει τα iphone xs δεν εχουν αντίπαλο σε αυτον τον τομεα) παει σφαιρα κ εχει τοπ αυτονομία κ καμερα πως να το κανουμε.. Η οθονη πάλι μπορει να μην ειναι s10 αλλα πάλι ειναι εξαιρετικη κ με καλυτερο λευκο για μενα..Ξερουμε παντα οτι η Samsung βγαζει τις καλύτερες οθονες στα κινητα της..Εγω ο μονος λογος που σκεφτομαι να μην το παρω ειναι το mate 30 pro που λογικα εκει θα δουμε πιο ολοκληρωμένη την συσκευη της Huawei..

Εγώ πάλι σαν πρώην κάτοχος του p10 και πριν κατασταλαξω για το ποιο από τα 2 κινητά να πάρω και έχοντας δει αμέτρητα review και διαβάζοντας άρθρα το μόνο που είχαν να πούνε για το p30 είταν να μιλάμε 40 λεπτά για την κάμερα και τέλος!!! Ενώ όσα ειδα και διάβασα για το s10 είταν μια εικόνα ποιο σφαιρική και υπέρ σε δυνατότητες και τεχνολογία σε πολλά σημεία... Δεν διαφωνώ ότι η κάμερα είναι καλύτερη αλλά σε όλα τα άλλα έχει θέματα ιδιαιτερότητας πράγμα που με απλά λόγια δεν έπρεπε να είναι στην ίδια οικονομική κλίμακα που είναι η Samsung και apple... δεν θα πω αλλά θα δεις της πωλήσεις και θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου!!!

Εγώ πάλι σαν πρώην κάτοχος του p10 και πριν κατασταλαξω για το ποιο από τα 2 κινητά να πάρω και έχοντας δει αμέτρητα review και διαβάζοντας άρθρα το μόνο που είχαν να πούνε για το p30 είταν να μιλάμε 40 λεπτά για την κάμερα και τέλος!!! Ενώ όσα ειδα και διάβασα για το s10 είταν μια εικόνα ποιο σφαιρική και υπέρ σε δυνατότητες και τεχνολογία σε πολλά σημεία... Δεν διαφωνώ ότι η κάμερα είναι καλύτερη αλλά σε όλα τα άλλα έχει θέματα ιδιαιτερότητας πράγμα που με απλά λόγια δεν έπρεπε να είναι στην ίδια οικονομική κλίμακα που είναι η Samsung και apple... δεν θα πω αλλά θα δεις της πωλήσεις και θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου!!!

Μπορει κ να ειναι ετσι αλλα εχουν πει κ οτι το s10 τα κανει ολα πολυ καλα αλλα εκτος απο την οθονη δεν εχει κατι που να ειναι κορυφαίο.. Δεν ξερω αν ισχυει..

Μπορει κ να ειναι ετσι αλλα εχουν πει κ οτι το s10 τα κανει ολα πολυ καλα αλλα εκτος απο την οθονη δεν εχει κατι που να ειναι κορυφαίο.. Δεν ξερω αν ισχυει..

Οχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Το βίντεο είναι κορυφαίο..

Ο ήχος είναι και ποιοτικός και δυνατός η οθόνη όπως είπες

Οι κάμερες πολύ δυνατές τώρα αν πρώτες οι δεύτερες σε κάποια σημεία δεν αναιρεί κάτι.. Η μπαταρία είναι σούπερ το αποτύπωμα κ αυτό πολύ δυνατό σούπερ ταχεία φόρτιση θα έχει κ αυτό... Ακουστικό για ομιλία πραγματικά πολύ ποιοτικό κ δυνατό. Τι άλλο να κάνει;;

Edited by tresor_jim

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μόλις είδα βίντεο με την κάμερα χωρίς το night mode κ με το νέο update. Κ vs με p30 pro

Υπαρχει αρκετή διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με πριν.. Οκ το p30 σε τέρμα σκοτάδι δεν πιάνεται με στοκ αλλά υπάρχει και η gcam. Εμένα πιστεύω θα με ικανοποιεί σε ένα βαθμό η αναβάθμιση... Εξάλλου γιαυτό υπάρχει κ το φλας...

S10+ <3

Μόλις είδα βίντεο με την κάμερα χωρίς το night mode κ με το νέο update. Κ vs με p30 pro

Υπαρχει αρκετή διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με πριν.. Οκ το p30 σε τέρμα σκοτάδι δεν πιάνεται με στοκ αλλά υπάρχει και η gcam. Εμένα πιστεύω θα με ικανοποιεί σε ένα βαθμό η αναβάθμιση... Εξάλλου γιαυτό υπάρχει κ το φλας...

Μπορείς να κάνεις post το link , γιατί οι περισσότεροι χρήστες λένε ότι δεν έχει καμία διαφορά, και δεν λέω για πίσσα σκοτάδι, αυτό πραγματικά δεν με ενδιαφέρει, .Αλλα τουλάχιστον να φτιάξουν τα πράγματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, πχ σε συνθήκες βράδυ με τα φώτα ανοικτά μέσα στο σπίτι, οι φωτο έχουν αρκετό θόρυβο.

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πιο all around συσκευή απο το p30 pro

Ακόμα και η κάμερα του την ημέρα βγάζει καλύτερη λεπτομέρεια και αποχρώσεις απο το huawei.

Στέρεο ηχεία,μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης,τι άλλο να θες.

Το θέμα που θα είχα εγω είναι αυτή η όχι τόσο λευκή οθόνη σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά και τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρίας.

ο Exynos διορθώνεται με τον sd

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Την τελευταία εβδομάδα δυο φορές έχασε εντελώς το σημα στην sim 1 (cote) και επανήλθε με airplane mode on/off. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο;
Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+

Μπορείς να κάνεις post το link , γιατί οι περισσότεροι χρήστες λένε ότι δεν έχει καμία διαφορά, και δεν λέω για πίσσα σκοτάδι, αυτό πραγματικά δεν με ενδιαφέρει, .Αλλα τουλάχιστον να φτιάξουν τα πράγματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, πχ σε συνθήκες βράδυ με τα φώτα ανοικτά μέσα στο σπίτι, οι φωτο έχουν αρκετό θόρυβο.

Νομίζω ότι επιτέλους έχει αρχισει να το διορθώνει κ αυτό η σαμι αν κ θέλει κιαλλο δουλειά

S10+ <3

Νομίζω ότι επιτέλους έχει αρχισει να το διορθώνει κ αυτό η σαμι αν κ θέλει κιαλλο δουλειά

Ενας μεσος χρηστης, με το νεο update θα ειναι καλυμμένος. Δεν θα εχει προβλημα με τις νυχτερινες... Σίγουρα το p30 ειναι πολυ μπροστα κ όσο πεφτει περισσότερο το σκοταδι, τοσο μεγαλωνει η διαφορά του με το s10+ .. Αλλα σε μεσα κατάσταση, ειναι ενταξει...

Καλα εντάξει, πριν το update, τραγικοτατο...

Τωρα, καποιος που θελει φωτογραφιες κ ασχολειται με αυτες αρκετα, με απλες γνωσεις θα απογοητευτεί...

Για την ωρα ομως... Γιατι κανεις δεν ξερει τι θα γινει σε 2-3 update μετα...

Αυτος ο οποιος ασχολειται αρκετα με φωτογραφιες και τον ενδιαφερουν οντως οι συνθηκες χαμηλου φωτισμου σε κινητα,θα ειχε αγορασει ηδη ειτε καποιο προσφατο Huawei κινητο ή Pixel,μην λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.Οτι δηλαδη θα κανει αυτος που τον ενδιαφερουν τα updates κλπ.

Βεβαια σε ενα πραγμα εχω απορια με ολα αυτα τα τελευταια.

Τα προηγουμενα χρονια που δεν υπηρχε το περιβοητο night mode στα κινητα(πριν 2-3χρονια πχ) ,ο κοσμος που τον ενδιεφεραν οι φωτογραφιες κυριως σε χαμηλο φωτισμο,πως ακριβως αγοραζε?

Ανεκαθεν Ολα τα κινητα που δεν ειχαν Dual Pixel τεχνολογια ειχαν και εχουν night mode .

Βλέπω βίντεο στο YouTube τελικά με το night mode βελτιώνεται αρκετά η φωτογραφία σε σκοτεινά σημεία αλλα σε ποια χώρα βγήκε το update θα αργήσουμε πολυ να το πάρουμε εμείς εχω ελληνικό cosmote

Βλέπω βίντεο στο YouTube τελικά με το night mode βελτιώνεται αρκετά η φωτογραφία σε σκοτεινά σημεία αλλα σε ποια χώρα βγήκε το update θα αργήσουμε πολυ να το πάρουμε εμείς εχω ελληνικό cosmote
Έχει ξεκινήσει η διάθεση στην Ευρώπη από της 17 του μήνα. Ελλάδα ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Εμείς πιστεύω με κοσμοτε θα το πάρουμε κάπου στα μέσα Μαΐου..

S10+ <3

Ενα απο τα αρνητικα του να αγοραζεις συσκευες που δεν ειναι stock android ειναι τα updates.

Αυτο ειναι κατι που αναγκαστικα το αποδεχεται καποιος οταν παει στις γνωστες ναυαρχιδες των Samsung,Huawei,LG κλπ

Το λεω αυτο γιατι και απο τον Σεπτεμβριο και μετα θα βλεπουμε και με την επομενη εκδοση του Android 10 παλι κοσμο να ρωταει ποτε θα παρει την αναβαθμιση.

Μονο υπομονη σε αυτες τις περιπτωσεις.

Ενα απο τα αρνητικα του να αγοραζεις συσκευες που δεν ειναι stock android ειναι τα updates.

Αυτο ειναι κατι που αναγκαστικα το αποδεχεται καποιος οταν παει στις γνωστες ναυαρχιδες των Samsung,Huawei,LG κλπ

Το λεω αυτο γιατι και απο τον Σεπτεμβριο και μετα θα βλεπουμε και με την επομενη εκδοση του Android 10 παλι κοσμο να ρωταει ποτε θα παρει την αναβαθμιση.

Μονο υπομονη σε αυτες τις περιπτωσεις.

Φιλε μου αυτό είναι το θετικό.. Έχω βαρεθεί να διαβάζω για προβλήματα σε κάθε νέο μεγάλο update των Google phones.. Εξάλλου αυτό που λες δεν έχει να κάνει με Google αφού το update αφορά καθαρά την κάμερα, θα μπορούσε δηλαδή να μοιράσει ένα security patch και να περιμένεις πάλι 1 μήνα της κάμερας, απλά τα βάζει στο ίδιο. Άρα κανένα θέμα, τόσο καιρό χρειάστηκε τόσο της πήρε να το βάλει.. Θα μπορούσε να το έχει στο update Μαρτίου.

Μην τα μπερδεύουμε λοιπόν..

Για μένα αν μπορούσα να παίρνω μόνο τις βελτιώσεις και όχι τα security θα ήταν ιδανικό.. Κάθε φορά Kinder έκπληξη έχουν καταντήσει σε όλες τις μάρκες

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ειναι οπως το δει κανεις.

Εγω απλα το αναφερω γιατι καθε τρεις και λιγο βλεπουμε κοσμο να ρωταει για το ποτε θα παρει το Update του λες και εμεις οι υπολοιποι δουλευουμε στο τμημα που ειναι υπευθυνο για τα updates και γνωριζουμε ποτε θα παρει η καθε εκδοση το Update καθε φορα.

Οταν με το καλο καποιος παρει το update θα το γραψει αυτο θελω να πω.

Το σχολιο αυτο φυσικα ειναι γενικο,μιας και τα ιδια βλεπουμε να γραφονται και στα αλλα θεματα των αντιστοιχων εταιρειων ανα καιρους.

Edited by Fulgore1

Οχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Το βίντεο είναι κορυφαίο..

Ο ήχος είναι και ποιοτικός και δυνατός η οθόνη όπως είπες

Οι κάμερες πολύ δυνατές τώρα αν πρώτες οι δεύτερες σε κάποια σημεία δεν αναιρεί κάτι.. Η μπαταρία είναι σούπερ το αποτύπωμα κ αυτό πολύ δυνατό σούπερ ταχεία φόρτιση θα έχει κ αυτό... Ακουστικό για ομιλία πραγματικά πολύ ποιοτικό κ δυνατό. Τι άλλο να κάνει;;

Να κανει καφε!!!:p

Να κανει καφε!!!:p

Κοίτα αυτό γενικά το σχόλιο με εκνευρίζει από χρόνια γιατί και καφέ να ξεκινήσουν να κάνουν μετά θα ρωτάνε αν κάνει κάτι πονηρό... Για κάποια συσκευή είχε βγει θήκη που έκανε καφέ όταν ήταν φορεμένη στο κινητό..

Δεν θα άλλαζα εταιρεία μόνο και μόνο για τα update. Όσο κ γρήγορα να τα παίρνει κάποια... Τα pixel τα θεωρώ άσχημα..

Η μία κάμερα όσο δυνατή κ να είναι υπερευρυγωνιο δεν είναι... Κ όταν δίνω ένα μισθό θέλει να είναι σούπερ κ στα σπεκς κ σε όλα... Ναι υπάρχει ανυπομονησία για τα updates τις περισσότερες φορές χωρίς λόγο

S10+ <3

Φιλε μου αυτό είναι το θετικό.. Έχω βαρεθεί να διαβάζω για προβλήματα σε κάθε νέο μεγάλο update των Google phones.. Εξάλλου αυτό που λες δεν έχει να κάνει με Google αφού το update αφορά καθαρά την κάμερα, θα μπορούσε δηλαδή να μοιράσει ένα security patch και να περιμένεις πάλι 1 μήνα της κάμερας, απλά τα βάζει στο ίδιο. Άρα κανένα θέμα, τόσο καιρό χρειάστηκε τόσο της πήρε να το βάλει.. Θα μπορούσε να το έχει στο update Μαρτίου.

Μην τα μπερδεύουμε λοιπόν..

Για μένα αν μπορούσα να παίρνω μόνο τις βελτιώσεις και όχι τα security θα ήταν ιδανικό.. Κάθε φορά Kinder έκπληξη έχουν καταντήσει σε όλες τις μάρκες

Ναι ενώ σε εμάς που καθυστερούν είναι bug free. Μακάρι να ήταν έτσι όπως τα λες , αλλά δεν ισχύει καθόλου. Είτε βγάλει η sammy το update με το καλημέρα , είτε μετά από ένα χρόνο, τα ίδια bug θα έχει.

• The title was changed to Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)