Jump to content

nino_s10plus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nino_s10plus

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

nino_s10plus's Achievements

  1. Samsung s10 plus Συγνώμη, η αναβάθμιση - ενημέρωση λογισμικού κάθε πότε γίνεται? Πέρασαν 4 μήνες και ακόμη τίποτε.
  2. Τόσες ενημερώσεις μα το πρόβλημα παραμένει και αναφέρομαι φυσικά στο γεγονός ότι δεν με ακούει καθαρά όποιος με παίρνει τηλέφωνο.
  3. Άλλο και τούτο πάλι, μου ζήτησαν την συσκευή s10+ για έλεγχο διαφορετικά δεν μου περνούν τα hadsfree στην εγγύηση. Λένε πως αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας... Έλεος... Εγώ έχω απόρρητα μέσα στην συσκευή και σε καμία περίπτωση δεν θα τους αφήσω τη συσκευή να την ξεψαχνησουν
  4. Τι λέτε πάει για αντικατάσταση? Προβλήματα (Samsung galaxy s10 + 1TB) Σήμα indernet. Ηχείο κάτω. Δεν ανταποκρίνεται η αφή (Facebook). Αναγκάζομαι συνεχώς να κάνω φροντίδα συσκευής για να διορθώνεται. Video άχρηστο με την καλύτερη κάμερα. Κολλάει... Κυρίως σε εφαρμογές σαν το Facebook. Δεν ακούγεται δυνατά τίποτε και πρέπει να κάνω φροντίδα συσκευής για να επανέλθει. Παίζει το τραγούδι με Video και μόλις πέφτει η φωτεινότητα κλείνει και το τραγούδι. Δεν έχω καλό σήμα Internet, αργούν να ανέβουν Video. (δεν το έκανε αυτό στις αρχές. Πέφτει ο φωτισμός από μόνος του. Δεν βάζει tag στα story πάρα μόνο αν κάνω φροντίδα συσκευής.
  5. Καλημέρα παιδιά, λοιπόν ούτε χρόνο δεν έκλεισα με το galaxy s10 plus 1TB και τα προβλήματα μπόλικα... Μου είπαν από το service να το κάνουν αναβάθμιση.... Μάλιστα.... Άραγε πόσο εφικτό είναι να γίνει αντικατάσταση συσκευής? Να τους το πω ή δεν έχω ελπίδες!?
  6. Παιδιά μια ερώτηση... :μήπως έχετε παρατηρήσει μία κιτρινίλα στην οθόνη... Με φουλ φωτισμό και παρόλα αυτά δεν είναι το λευκό που θα επιθυμούσα...
  7. Μπορεί κάποιος να μας δώσει το update
  8. Δεν φταίνε τα ακουστικά διότι δοκίμασαν αρκετά. Να σε ρωτήσω πρέπει να ανοιχτεί η συσκευή!?
  9. Καλά αρχίσαμε... Βλάβη στην συσκευή (υποδοχή των ακουστικών). Δεν βγάζει ήχο το ένα ακουστικό.
  10. Υπάρχει επιλογή, (αντίγραφα ασφαλείας) που σου αποθηκεύει από μόνο του το Gmail τα πάντα (κατόπιν επιλογών σου)
  11. Α) Η εγγύηση των buds είναι το αυτοκόλλητο που είναι πάνω στην συσκευασία και ο χρόνος είναι 12 μήνες. Β) Η εγγύηση της συσκευής είναι για δύο χρόνια, ανεξαρτήτως αν κάποιος την πήρε με τιμολόγιο ή απόδειξη. Παιδιά τα παραπάνω μου τα επιβεβαίωσαν από την Samsung (κεντρικά), οπότε αν κάτι δεν το ξέρουμε να μην γράφουμε ασυναρτησίες. Καλημέρα!!
  12. Μάλιστα για να δούμε θα σταματήσει ή θα χρειαστεί κάτι άλλο... Ευχαριστώ για το χρόνο σου!!
  13. Όχι δεν έχω θήκη και η πλάκα είναι ότι το τα buds στριφογυριζουν (χάχα). Το κινητό σε ευθεία κανονικά το έχω.
  14. Παιδιά καλησπέρα, έβαλα τα buds να γεμίσουν μπαταρία από την πλάτη του κινητού αλλά δυστυχώς δεν κάθεται σταθερά στο σημείο της πλάτης με αποτέλεσμα να αποσυνδέεται η φόρτιση. (σαν να γλιστράει πολύ όμως). Έχει τύχει σε κάποιον!?
  15. Λοιπόν παιδιά για να καταλαβαινώμαστε... Α) το κουπόνι των 150 € το παραχωρουσε η cosmote και όχι σε όλους μας με μήνυμα στο κινητό του κάθε τυχερού. Άραγε μην μπλέκεται τον ΓΕΡΜΑΝΟ σε όλο αυτό.
×
×
  • Create New...