nfot Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Τι έγινε, αγοράσατε όλοι το S21; Αν υπάρχει κανείς ακόμη εδώ και γνωρίζει ας μου πει πως μπλοκάρουμε ένα αριθμό να μη στέλνει μηνύματα, μου στέλνει συνέχεια η moneygram και μου τα έχει πρήξει Μαμα dialer, πανω δεξια 3 τελιτσες, ανοιγει μενου, επιλεγεις "αποκλεισμος αριθμων". Ουτε να σε καλεσουν θα μπορουν, απο το νουμερο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Ευχαριστώ φίλε αλλά σε αυτό το μήνυμα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Ευχαριστώ φίλε αλλά σε αυτό το μήνυμα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή Όπως έγραψε και ο φίλος από πάνω.... στον μαμά dialer τρεις τελίτσες πάνω δεξιά => Ρυθμίσεις => Αποκλεισμός αριθμών Αν είναι γκρι και δεν μπορείς να το επιλέξεις, βγες από WiFi Calling πρώτα και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Το βρίσκω αυτό αλλά δεν μπορώ να το επιλέξω, δε μου βγάζει τον αριθμό του αποστολέα για να τον αποκλείσω, έχει μόνο όνομα, για να καταλάβετε τι λέω δείτε ένα μήνυμα πχ από cosmote ή Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 αναβαθμιση ασφαλειας γιατι δεν πηραμε τον Απριλιο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 αναβαθμιση ασφαλειας γιατι δεν πηραμε τον Απριλιο; το "στην ωρα της" δεν ειναι και το δυνατο σημειο της σαμυ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Έσκασε η αναβάθμιση Μαϊου Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Εμένα γιατί έχει μέγεθος 519.20mb? ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=8146617#editpost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=8146617#editpost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 330mb κατεβαίνει και στο δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Σαν να καίει το κινητό μετά την αναβάθμιση ή μου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Σαν να καίει το κινητό μετά την αναβάθμιση ή μου φαίνεται; Το παρατήρησα και εγώ ότι μετά την αναβάθμιση ζεστάθηκε όμως έχω να πω την μπαταρία δεν τελειώνουμε τίποτα με αυτό το update συν ότι την κάμερα τι βλέπω Ακόμη καλύτερη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Το παρατήρησα και εγώ ότι μετά την αναβάθμιση ζεστάθηκε όμως έχω να πω την μπαταρία δεν τελειώνουμε τίποτα με αυτό το update συν ότι την κάμερα τι βλέπω Ακόμη καλύτερηΑυτό ακριβώς μου έκανε εντύπωση κατά την πρώτη μερα χρήσης με το νεο update. Μπαταρία βράχος και κάμερα ελαφρώς καλύτερη και με διαφορά στις νυχτερινές λήψεις. Πιστεύω να παραμείνει έτσι, τουλάχιστον το θέμα μπαταρία. Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Το παρατήρησα και εγώ ότι μετά την αναβάθμιση ζεστάθηκε όμως έχω να πω την μπαταρία δεν τελειώνουμε τίποτα με αυτό το update συν ότι την κάμερα τι βλέπω Ακόμη καλύτερηΜάλλον ήταν τελικά της στιγμής, μετά από επανεκκίνηση που το έκανα έστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Στο "γαλλικο" S10 μου εν τω μεταξυ, αφαντη η ενημερωση :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Στο "γαλλικο" S10 μου εν τω μεταξυ, αφαντη η ενημερωση :mad::mad::mad: θα ερθει..κι'εγω σε πολωνικη συσκευη την πειρα πριν μια βδομαδα.στα υποψην οτι εβαλα update του Μαιου.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Μετά το τελευταίο update η μπαταρία σε σχέση με το πώς ήταν πριν έχει αισθητή διαφορά προς το καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Μετά το τελευταίο update η μπαταρία σε σχέση με το πώς ήταν πριν έχει αισθητή διαφορά προς το καλύτερο οντως, πανω που αγορασα νεα συσκευη ηρθε η αισθητη βελτιωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 Παιδιά σε τι τιμή θεωρείτε τίμια την πώληση της συσκευής (2+ χρόνια από την αγορά); Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 Παιδιά σε τι τιμή θεωρείτε τίμια την πώληση της συσκευής (2+ χρόνια από την αγορά); Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 300 χωρίς εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Στην εφαρμογή Samsung info δεν δείχνει πλέον την κατάσταση της μπαταρίας, φορτίσεις κτλ;θυμάμαι παλιά τα έδειχνε Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Το έχει δυσκολέψει η Samsung... Aν πατήσεις 3 φορές στο usage history δείχνει την υγεία μπαταρίας. Δςν πιστεύω πάντως ότι είναι αληθινό νούμερο. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς ποιο το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας για το S10, όντας ακόμα εντός εγγύησης; Ευχαριστώ. Εστάλη από το Realme 7 Pro χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς ποιο το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας για το S10, όντας ακόμα εντός εγγύησης; Ευχαριστώ. Εστάλη από το Realme 7 Pro χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο s10 plus που ρώτησα είναι 60€ Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Στο s10 plus που ρώτησα είναι 60€ Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 20 ευρω εντος εγγυησης, και 60 ευρω εκτος εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts