Jump to content

Samsung Galaxy S10 (SM-G973F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το super fast charge των S20 ανεβαζει παραπανω θερμοκρασιες. Δεν αξιζει για 20 λεπτα πιο γρηγορη φορτιση απο το απλο fast charge.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έρχεται και η αναβάθμιση σε 11

https://www.sammobile.com/news/galaxy-s10-android-11-one-ui-3-0-update-is-now-live/amp/?__twitter_impression=true

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιας και είχα ελεύθερο χρόνο, πέρασα την αναβάθμιση μεσω odin. Ωραίες οι νέες προσθήκες, έδωσε έναν αέρα ανανέωσης το oneui 3 και δείχνει πολύ πιο smooth το κινητό.

Δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση μιας και πριν 20 μέρες περίπου, είχα κάνει επαναφορά και είχα ξεφορτωθεί με ότι το είχα φορτώσει.

Από μπαταρία, κάμερα, θα δείξουν οι επόμενες ημέρες.

Για την ώρα δουλεύουν όλα απροβληματιστα.

Για όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να δοκιμάσει, εδώ τα σχετικά αρχεία: https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s10/firmware/SM-G973F/AUT/download/G973FXXU9ETLJ/1117267/

Edited by nassosp

Που είναι εκείνο το update.. Βρήκε χιόνι στο δρόμο.. Χαχαχα :D

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Παιδιά πείτε μας άποψη οποίος την βάλει αν είναι καλή και σταθερή.. Αντε επιτέλους ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Εμενα σε Πολωνικη συσκευη ακομη να παρω android 11.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά την αναβάθμιση που έχω κάνει δεν μου αρέσει το πλαίσιο που βγάζει κατά την κλήση, πολύ άκυρο αισθητικά, αλλάζει κάπως αυτό; Άλλαξα θέμα πάλι τα ίδια

Την έχω βάλει από το απόγευμα δείχνει πολύ καλή. Έχω παρατηρήσει ένα κουλό bug και θα ήθελα να μου πείτε εάν το έχετε και άλλοι. Στα αρχεία μου στον εσωτερικό αποθηκευτικό στον φάκελο Android - data ενώ έχω βάλει όλα τα apps είναι άδειος. Ενώ δεν θα έπρεπε και θέλω να βάλω κάποια αρχεία εκεί και δεν μπορώ.. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει ?? :confused:

Πήρα την 11 πριν από λίγο, cosmote S10, όλα καλά, η πρώτη διαφορά που είδα είναι η ταχύητα. Πλέον πάει ΣΦΑΙΡΑ στα πάντα!Τα υπόλοιπα στην πορεία...

Μετά την αναβάθμιση που έχω κάνει δεν μου αρέσει το πλαίσιο που βγάζει κατά την κλήση, πολύ άκυρο αισθητικά, αλλάζει κάπως αυτό; Άλλαξα θέμα πάλι τα ίδια
Αυτό που αναφέρω εδώ, συμβαίνει σε εσάς που κάνατε την αναβάθμιση;

Επίσης δεν μπορώ να βρω πως γίνετε σε κάποιες επαφές να γίνετε αυτόματα κλήση από την δεύτερη sim και όχι από την πρώτη

Edited by dimtz

Ρυμθισεις-θεματα: Πατας στις 3 γραμμουλες πανω αριστερα , επειτα στο περιεχομενου μου και βρισκεις τα θεματα που εχεις κατεβασει.

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρυμθισεις-θεματα: Πατας στις 3 γραμμουλες πανω αριστερα , επειτα στο περιεχομενου μου και βρισκεις τα θεματα που εχεις κατεβασει.

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τα βρισκω τα θεματα μου, πως θα διαγραψω ομως αυτο που εχω κατεβασει, ωστε να παει στην κατασταση που ηταν το κινητο πριν κατεβασω το συγκεκριμενο θεμα?

τα βρισκω τα θεματα μου, πως θα διαγραψω ομως αυτο που εχω κατεβασει, ωστε να παει στην κατασταση που ηταν το κινητο πριν κατεβασω το συγκεκριμενο θεμα?

Πρώτα από όλα όταν πας εκεί που σου είπαν διαλέγεις να βάλεις το αρχικό θέμα του κινητού και μετα πατάς πάνω δεξιά που έχει έναν μικρό κάδο σκουπιδιών.. ύστερα διαλέγεις τα θέματα που θα να σβήσεις κλπ.

Επειδή έχω βαρεθεί να το ψάχνω με το θέμα που προέκυψε μετά την αναβάθμιση, υπάρχει κάποιος χριστιανός να μου πει με ένα ναι ή όχι αν έχει το ίδιο θέμα με μένα; Όταν κάνω μια κλήση μου βγάζει αυτό το πινακακι που είναι εντελώς άκυρο,( δείτε φωτό, ) ας πει κάποιος που έχει κάνει την αναβάθμιση3806778ca6c35d8e13477e3b39819e04.jpg

• The title was changed to Samsung Galaxy S10 (SM-G973F)