GMF80 Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Το super fast charge των S20 ανεβαζει παραπανω θερμοκρασιες. Δεν αξιζει για 20 λεπτα πιο γρηγορη φορτιση απο το απλο fast charge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Έρχεται και η αναβάθμιση σε 11 https://www.sammobile.com/news/galaxy-s10-android-11-one-ui-3-0-update-is-now-live/amp/?__twitter_impression=true Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Αντε το περιμένω πως και πως γιατι θέλω να κάνω και φορματ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 (edited) Μιας και είχα ελεύθερο χρόνο, πέρασα την αναβάθμιση μεσω odin. Ωραίες οι νέες προσθήκες, έδωσε έναν αέρα ανανέωσης το oneui 3 και δείχνει πολύ πιο smooth το κινητό. Δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση μιας και πριν 20 μέρες περίπου, είχα κάνει επαναφορά και είχα ξεφορτωθεί με ότι το είχα φορτώσει. Από μπαταρία, κάμερα, θα δείξουν οι επόμενες ημέρες. Για την ώρα δουλεύουν όλα απροβληματιστα. Για όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να δοκιμάσει, εδώ τα σχετικά αρχεία: https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s10/firmware/SM-G973F/AUT/download/G973FXXU9ETLJ/1117267/ Edited January 8, 2021 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Κλείδωμα οθόνης έχουμε φίλε; Υπάρχει συντόμευση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Εννοείται! Με διπλό ταπ στην οθόνη κλειδώνει . Υπάρχει πλέον στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Ωραία νέα, ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 αντε να δουμε ποτε θα ερθει και στην EU .... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Που είναι εκείνο το update.. Βρήκε χιόνι στο δρόμο.. Χαχαχα :D Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Άντε μας ήρθε η αναβάθμιση, για να δούμε τι θα δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Παιδιά πείτε μας άποψη οποίος την βάλει αν είναι καλή και σταθερή.. Αντε επιτέλους ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Εμενα σε Πολωνικη συσκευη ακομη να παρω android 11. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 1,85 gb η ενημερωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Μετά την αναβάθμιση που έχω κάνει δεν μου αρέσει το πλαίσιο που βγάζει κατά την κλήση, πολύ άκυρο αισθητικά, αλλάζει κάπως αυτό; Άλλαξα θέμα πάλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Εμενα σε Πολωνικη συσκευη ακομη να παρω android 11. Κι εμενα σε Γαλλικο, τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Την έχω βάλει από το απόγευμα δείχνει πολύ καλή. Έχω παρατηρήσει ένα κουλό bug και θα ήθελα να μου πείτε εάν το έχετε και άλλοι. Στα αρχεία μου στον εσωτερικό αποθηκευτικό στον φάκελο Android - data ενώ έχω βάλει όλα τα apps είναι άδειος. Ενώ δεν θα έπρεπε και θέλω να βάλω κάποια αρχεία εκεί και δεν μπορώ.. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει ?? :confused: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegonik Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Πήρα την 11 πριν από λίγο, cosmote S10, όλα καλά, η πρώτη διαφορά που είδα είναι η ταχύητα. Πλέον πάει ΣΦΑΙΡΑ στα πάντα!Τα υπόλοιπα στην πορεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Σε vodafone ακόμα τίποτα... Περιμένουμε εμπειρίες από αυτούς που την έκαναν, κυρίως για την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 (edited) Μετά την αναβάθμιση που έχω κάνει δεν μου αρέσει το πλαίσιο που βγάζει κατά την κλήση, πολύ άκυρο αισθητικά, αλλάζει κάπως αυτό; Άλλαξα θέμα πάλι τα ίδιαΑυτό που αναφέρω εδώ, συμβαίνει σε εσάς που κάνατε την αναβάθμιση; Επίσης δεν μπορώ να βρω πως γίνετε σε κάποιες επαφές να γίνετε αυτόματα κλήση από την δεύτερη sim και όχι από την πρώτη Edited January 15, 2021 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 θα ηθελα μια μικρη βοηθεια: πως διαγραφουμε ενα θεμα που εχουμε εγκαταστασει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Ρυμθισεις-θεματα: Πατας στις 3 γραμμουλες πανω αριστερα , επειτα στο περιεχομενου μου και βρισκεις τα θεματα που εχεις κατεβασει. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Ρυμθισεις-θεματα: Πατας στις 3 γραμμουλες πανω αριστερα , επειτα στο περιεχομενου μου και βρισκεις τα θεματα που εχεις κατεβασει. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τα βρισκω τα θεματα μου, πως θα διαγραψω ομως αυτο που εχω κατεβασει, ωστε να παει στην κατασταση που ηταν το κινητο πριν κατεβασω το συγκεκριμενο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 τα βρισκω τα θεματα μου, πως θα διαγραψω ομως αυτο που εχω κατεβασει, ωστε να παει στην κατασταση που ηταν το κινητο πριν κατεβασω το συγκεκριμενο θεμα? Πρώτα από όλα όταν πας εκεί που σου είπαν διαλέγεις να βάλεις το αρχικό θέμα του κινητού και μετα πατάς πάνω δεξιά που έχει έναν μικρό κάδο σκουπιδιών.. ύστερα διαλέγεις τα θέματα που θα να σβήσεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Στο γαλλικο S10 μου, βλεπω να ερχεται το 11αρι μαζι με την αναβαθμιση του Φεβρουαριου :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Επειδή έχω βαρεθεί να το ψάχνω με το θέμα που προέκυψε μετά την αναβάθμιση, υπάρχει κάποιος χριστιανός να μου πει με ένα ναι ή όχι αν έχει το ίδιο θέμα με μένα; Όταν κάνω μια κλήση μου βγάζει αυτό το πινακακι που είναι εντελώς άκυρο,( δείτε φωτό, ) ας πει κάποιος που έχει κάνει την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts