super_f Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 καλησπερα παιδια επειδη εχω μεινει λιγο πισω,,,αν κανω root το κινητο η εφαρμογη της τραπεζας πειραιως θα δουλευει?? Με root δεν δουλεύει καμιά banking app δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Τι εννοείς? Οι εφαρμογες που απενεργοποιείς εξαφανιζονται...οποτε και να θέλεις, δεν μπορείς να τις ενημερώσεις. Με ενημερωση λογισμικου εννοω, οχι εφαρμογων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Με ενημερωση λογισμικου εννοω, οχι εφαρμογων Επειδη αλλαξα μπαταρια, ειπα να φλασαρω. Οποτε εκανα το στησιμο ολο απο την αρχη σε safe mode. Μετα περασα το Package Disabler Pro και εκλεινα οτι δεν ηθελα. Δεν εκανα ενημερωση λογισμικου απο τοτε. Δεν ξερω γιατι αυτες εδειχναν να λειτουργουν, ενω τις ειχα απενεργοποιησει. Μπορει να παιζει ρολο που ειναι εφαρμογες συστηματος και δεν γινεται να κανεις κατι οσο εισαι σε φαση non-root. Γιατι μιλαω μονο για αυτης της κατηγοριας εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Παιζει να ειναι αυτο που λες Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Παιδιά αυτή τη στιγμή έχει την αντροιντ 10 το τηλέφωνο? Απ' ότι βλέπω βέβαια έχει πολύ υψηλό sar στο σώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Παιδιά αυτή τη στιγμή έχει την αντροιντ 10 το τηλέφωνο? Απ' ότι βλέπω βέβαια έχει πολύ υψηλό sar στο σώμα. Πως το βλεπεις αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Εννοεί όχι λόγω του android 10 αλλά γενικότερα της συσκευής απ'τα specs της ... στο κεφάλι βέβαια έχει το μισό sar σε σχέση για παράδειγμα με το iPhone 11. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Στο gsm arena για παράδειγμα στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το iphone 11 έχει 0,99 στο κεφάλι σύμφωνα πάλι με το gsmarena. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sorry.Στο σώμα το iphone έχει 0,99 και στο κεφάλι 0,48.Tο s10 στο σώμα όμως έχει 1,59! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Λεβεντες απορια , βαζω να το κινητο για φορτιση και μου λεει οτι εχει η θυρα υγρασια και δεν φορτιζει ,χτυπα συνεχεια ειδοποιηση υγρασιας ,το θεμα μας ειναι 1ον οτι δεν μπορω να το φορτισω και 2ον αυτο το κανει στα καλα καθουμενα. Καποια λυση υπαρχει; γιατι το κανει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Η εχει οντως υγρασια και θα φτιαξει αν στεγνωσει (πιστολακι μαλλιων με κρυο αερα θα κανει τη δουλεια) ειτε χαλασε ο αισθητηρας και πρεπει να παει service. Ειχα το ιδιο θεμα στο S10e και πηγε service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Ότι να ναι πραγματικά, κινητό 6 μηνών να βγάζει άκυρους συναγερμούς, το άφησα 10 λεπτά το δοκίμασα πάλι και όλα οκ , τι να πω , όσο για την υγρασία δεν πήρε από πουθενά, βλέπω σιγά σιγά να μένουμε από κινητό Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Εχει μεγαλη ευαισθησια ο αισθητηρας. Ισως πηγε και ιδρωτας απο τα χερια. Αν εφυγε δεν ειναι προβλημα. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 (edited) Μακάρι φίλε να ήταν κατι τέτοιο, δεν μου το έκανε ξανά , μόνο χτες , ας ελπίσουμε να μην το ξανακάνει Edited October 6, 2020 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Παλι προβλημα εβγαλε, το αφησα 10 λεπτα και τωρα φορτιζει κανονικα ,με λιγα λογια ειμαστε για συνεργειο ,που καλουμε; ποσες μερες κανει περιπου η επισκευη; χρειαζεται διαγραφη δεδομενων; εγγυηση υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Σμαρτεκ στο Χαιδαρι. Αν εισαι Αθηνα σε 1-2 ωρες το εχεις πισω. Αν εισαι επαρχια το δινεις σε καταστημα ACS. Δωρεαν αποστολη. Εμενα στο S10e μου το επεστρεψαν σε 5 εργασιμες με αλλαγμενη οθονη, καπακι μπαταριας, μπαταρια και περασμενη μεμβρανη χωρις κοστος φυσικα... Παρε ενα τηλ πρωτα να συννεοηθεις για τα διαδικαστικα. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Επαρχία είμαι φίλε, το δικό σου τι πρόβλημα είχε και άλλαξες όλα αυτά; στο δικό μου περα από την θύρα φόρτισης τι άλλο πιστεύεις ότι θα αλλαχτεί ;ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Επαρχία είμαι φίλε, το δικό σου τι πρόβλημα είχε και άλλαξες όλα αυτά; στο δικό μου περα από την θύρα φόρτισης τι άλλο πιστεύεις ότι θα αλλαχτεί ;ευχαριστώ Πάρε τηλέφωνο την Σμαρτεκ να συνεννοηθείς πως θα τους το στείλεις τσάμπα με ACS. Θα σου αλλάξουν μόνο θύρα φόρτισης (το συγκεκριμένο πρόβλημα το είχε και από παιδί πιο παλιά). Πριν το στείλεις άστο κακα 10 λεπτό σβηστό και μετα δες μήπως δεν το ξανά βγάλει το θέμα με την υγρασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Επαρχία είμαι φίλε, το δικό σου τι πρόβλημα είχε και άλλαξες όλα αυτά; στο δικό μου περα από την θύρα φόρτισης τι άλλο πιστεύεις ότι θα αλλαχτεί ;ευχαριστώΔεν ξερω γιατι τα αλλαξαν! Προβλημα ο αισθητηρας ειχε. Βεβαια δεν με χαλασε καθως στην ουσια ξαναποκτησα καινουργιο κινητο. Ηταν 9 μηνων τοτε και ειχε ψιλογρατζουνιες στην οθονη... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας, το θέμα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια, δηλαδή μπορεί να το στείλω και να δουλεύει όταν φτάσει εκεί, λέω να το κρατήσω καμιά εβδομάδα ακόμη να δω πως θα πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Δεν ξερω γιατι τα αλλαξαν! Προβλημα ο αισθητηρας ειχε. Βεβαια δεν με χαλασε καθως στην ουσια ξαναποκτησα καινουργιο κινητο. Ηταν 9 μηνων τοτε και ειχε ψιλογρατζουνιες στην οθονη... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου άλλαξαν οθόνη και μπαταρία γιατί είχες χαλασμένο charging port? μηπως σπάσανε την παλιά οθόνη κατά το άνοιγμα και είπαν να τα αλλάξουν όλα χαχαχχα. αλλιώς δεν στέκει... γιατί σου άλλαξαν όλα τα άλλα εκτός από την port type-c και την πλακέτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Δεν ξερω το λογο... Παντως να ναι καλα. Το πουλησα σε κατασταση καινουργιου και πηρα το S20 + ! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Δεν ξερω το λογο... Παντως να ναι καλα. Το πουλησα σε κατασταση καινουργιου και πηρα το S20 + ! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τυχερός αυτός που το πήρε καινούργιο και με τεράστια έκπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Εφτιαξε 2 ατομα το Service της Samsung! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 (edited) Καλημέρα, πως μπορούμε να καθαρίσουμε την θύρα φόρτισης; απ ότι διάβασα σε προηγούμενα μοντέλα με καθάρισμα της θύρας διορθώνονται τα προβλήματα edit τελικα με αφησε στα αζητητα ,δεν φορτιζει ουτε κλειστο και η υγρασια (και καλα) δεν φευγει με τιποτα, απαραδεκτα πραγματα Edited October 9, 2020 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Θελησα να βαλω σαν ηχο εισερχομενων SMS τον παλιο bottle opener. Δεν το πιστευα οτι θα μου επαιρνε τοση ωρα. Ή κατι εκανα λαθος ή τα μενου εγιναν πολυπλοκοτερα απο οσο πρεπει. Ακομη και για τη μεταφορα του ηχου απο το PC στο κινητο, επιστρατευσα το ΒΤ. Καπου κατι χανω νομιζω.... Ατιμη μεση ηλικια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts