zerv_5800 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Φοράω στο κινητό ένα tempered glass της πλάκας, αγορά από ebay , λέω να το βγάλω, θα έχουμε θέμα από γρατζουνιές ; τι προτείνεται; Αν θες να το δουλεύεις σωστά και το δαχτυλικό τράβα βάλτου ένα spigen screen protector για προστασία από της γρατζουνιές. ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Σε αυτο εδω αναφερεσαι φιλε ; https://www.skroutz.gr/s/17695002/Spigen-2x-Neo-Flex-Screen-Protector-Galaxy-S10.html Πιο πολυ μ ενδιαφερει η αισθηση κατα την λειτουργια του κινητου παρα το δαχτυλικο Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 (edited) Σε αυτο εδω αναφερεσαι φιλε ; https://www.skroutz.gr/s/17695002/Spigen-2x-Neo-Flex-Screen-Protector-Galaxy-S10.html Πιο πολυ μ ενδιαφερει η αισθηση κατα την λειτουργια του κινητου παρα το δαχτυλικο Ευχαριστω. Αφού δεν σε ενδιαφέρει απόλυτα το δακτυλικό, τότε αυτό. Δύσκολη η τοποθέτηση, αλλά αν πετύχει, η αίσθηση είναι ίδια με την γυμνή οθόνη και το δακτυλικό δουλεύει όχι τέλεια, αλλά ΟΚ στην χειρότερη. Edited August 22, 2020 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Ευχαριστω φιλε, αν και δεν ανοιγει το λινκ καταλαβα σε ποιο αναφερεσαι ,δυσκολο για μενα να τοποθετησω το συγκεκριμενο ,ασε που φοβαμε την κολλα μην παει στο ηχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Μετά την τελευταία ενημέρωση έχω κοντέψει 2 φορές να στραβώθω. Ενω έχω chrome ανοιχτό σε διάφορες σελίδες σε δωμάτιο με παρα πολυ χαμηλό φωτισμό, ξαφνικά η φωτεινότητα της οθόνης πηγαίνει τέρμα, χωρίς λόγο. Κανεις άλλος; Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Ευχαριστω φιλε, αν και δεν ανοιγει το λινκ καταλαβα σε ποιο αναφερεσαι ,δυσκολο για μενα να τοποθετησω το συγκεκριμενο ,ασε που φοβαμε την κολλα μην παει στο ηχειο Το διόρθωσα. Ναι, η τοποθέτηση είναι απαιτητική. Για να μην πάει κόλλα στο ηχείο, το καλύπτεις με ταινία, τουλάχιστον σε αυτήν την μάρκα. Στο Whitestone των €40+ έχει και ειδικό αυτοκολλητάκι για αυτήν τη δουλειά!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Ok φιλε ,λες να το δοκιμασω; τι εχω να χασω ,ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Με θηκη τυπου book και αν δεν το παιρνεις μαζι σε παραλια θα εισαι ΟΚ. Αλλιως θα εχεις ψιλογρατζουνιες αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Κατάλαβα, κάτι που δεν θέλω να συμβεί, χτες παρέλαβα της spigen screen protector και το αποτέλεσμα ήταν άθλιο , το έβγαλα αμέσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Εχω βαλει της Spigen τη μεμβρανη. Αν μπει σωστα θελει 2 μερες να φυγουν οι φουσκαλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Σαν αίσθηση δεν ήταν και ότι καλύτερο φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Θα δώσω το τηλέφωνο στην γυναίκα μου και σκέφτομαι αν αξίζει να πληρώσω 100 ευρώ επιπλέον για να πάρω το s20+ ή να αγοράσω πάλι το s10 ή να πάρω κάτι άλλο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν είμαι of topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Θα δώσω το τηλέφωνο στην γυναίκα μου και σκέφτομαι αν αξίζει να πληρώσω 100 ευρώ επιπλέον για να πάρω το s20+ ή να αγοράσω πάλι το s10 ή να πάρω κάτι άλλο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν είμαι of topic Το καλύτερο είναι να πας σε s10+ μιας και ειπες για s20+... και αυτό λόγο μπαταρίας (επιπλέον η διαφορά του S10 και S10 plus είναι κάπου 30). Και η διαφορά από S10 σε s20+ είναι κοντά 130€. 672€ έχει το πιο φτηνό S20+ σε black (σε λευκό πάει και πιο κάτω γιατί λογικά έχει χαμηλή ζήτηση) στο skroutz. Αμα εχεις τα λεφτά όμως και δεν σε απασχολεί τότε πας φυσικά στο πιο καινούριο S20+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Παιδιά εφ'οσον στο κουτί του έχει εγκατεστημένη τη αντροιντ 9,θα πάρει ακόμα αντροιντ 10 και 11; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Παιδιά εφ'οσον στο κουτί του έχει εγκατεστημένη τη αντροιντ 9,θα πάρει ακόμα αντροιντ 10 και 11; Συμφωνα με προσφατη ανακοινωση, ειναι στις συσκευες που θα παρει ΚΑΙ 12 :) 10 εχει παρει εδω και καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Αξίζει κάνεις να πάρει το s20 η το s10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Αναμεσα σε αυτα τα 2 αξιζει το S10 εκτος και αν θες να πας στο S20+.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Το s10 έχει διαφορά στην κάμερα σε σχέση με το s10 5g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Το s10 έχει διαφορά στην κάμερα σε σχέση με το s10 5g; καμια διαφορα! το s10 με το s10 plus εχουν ακριβως την ιδια καμερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Ναι αυτο το ξερω, απλα ειδα κυκλοφορει και το s10 5g ,νομιζω οχι ευρωπη ,τεσπα ,στο πληκτρολογιο samsung προσπαθω να βαλω το ελληνικο ερωτηματικο μπροστα για γρηγορη χρηση και δεν μπορω, καποιο σφαλμα ειναι ή δεν γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Παιδιά οι φωτό δε χάνουν πολύ όταν πας να κάνεις ζουμ;Υπάρχει κάποια ρύθμιση να βγαίνουν πιο καθαρές; Όταν λέει ότι η σαμσουγκ θα δίνει μέχρι και 3 μεγάλες αναβαθμίσεις, μέχρι ποια θα πάρει το s10? Την αντροιντ 13; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Όταν λέει ότι η σαμσουγκ θα δίνει μέχρι και 3 μεγάλες αναβαθμίσεις, μέχρι ποια θα πάρει το s10? Την αντροιντ 13; Το s10 ξεκίνησε με android 9. Άρα τη μια μεγάλη αναβάθμιση την έχει ήδη πάρει (android 10). Οπότε του μένουν άλλες 2, το android 11 και το android 12. Μετά ο,τι πάρει από security updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Εκανα το μεγαλο update σε one ui 2.5 και η απόδοση μπαταρίας έχει μειωθεί δραματικά έχω το κινητό μόλις ένα μήνα Και ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα πλέον η μπαταρία πέφτει με γοργούς ρυθμούς :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Εκανα το μεγαλο update σε one ui 2.5 και η απόδοση μπαταρίας έχει μειωθεί δραματικά έχω το κινητό μόλις ένα μήνα Και ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα πλέον η μπαταρία πέφτει με γοργούς ρυθμούς :( Έκανες wipe cache partition ; Στο xda που κοίταξα για το S10 Plus όμως, λένε ότι με το νέο update DTH7 με το one ui 2.5 έχει καλύτερη αυτονομία και idle και sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Εγω βελτιωση ειδα στην μπαταρια παντως με το 2.5, χωρις wipe cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts