Jump to content

Samsung Galaxy S10 (SM-G973F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eσυ λες οτι δεν εχω το τελευταιο update? Ή οτι δεν εχω βαλει/βγαλει το δαχτυλικο 500 φορες;

Ακομα και ανοιχτη να ειναι η οθονη, τα δαχτυλικο ειναι καθε τι αλλο παρα 'ακαριαιο', ειναι απλα Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΣ

Υπομονή έρχεται νέα αναβάθμιση.

https://androidcommunity.com/samsung-galaxy-s10-software-update-improves-fingerprint-recognition-20190315/

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Χθες παρέλαβα το S10, τελικά απέρριψα το S10+. Ενθουσιασμένος τουλάχιστον, οθόνη s9+ σε βολικό μέγεθος και βάρος. Αποχωρίζομαι με χαρά το S9+. Ελπίζω να μην μετανιώσω.

Χθες παρέλαβα το S10, τελικά απέρριψα το S10+. Ενθουσιασμένος τουλάχιστον, οθόνη s9+ σε βολικό μέγεθος και βάρος. Αποχωρίζομαι με χαρά το S9+. Ελπίζω να μην μετανιώσω.

Πως κ δεν πήγες σε κάτι μεγαλύτερο;; περιμένουμε εντυπώσεις

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Δες τη σειρά evo plus 2017. Για μένα αξίζει 128

με 25 ευρώ την παίρνεις, μην πας πιο κάτω

εκανα ενα ψάξιμο στο σκρούτζ και μου εμφανίζει αυτή (Samsung Evo Plus microSDXC 64GB U3 with Adapter) είμαι οκ?

Edited by dhmhtrhs71

καλορίζικο...μάλλον θα το πάρω κι εγω σε μαύρο χρώμα,ποιό χρώμα πήρες;

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι κι εγώ τέτοια έχω

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι κι εγώ τέτοια έχω

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εντάξει λοπόν,θα την αγοράσω και εγω...

αφού λέτε καλά λόγια.

Το μαυρο χρωμα ειναι το πιο βαρετο σαν επιλογη,αλλα ειναι και η πιο safe επιλογη απο πλευρας οτι ταιριαζει με ολες τις θηκες και αξεσουαρ.

Ειναι πιο σοβαρο σαν χρωμα και ταιριαζει που λεμε σε ολες τις ηλικιες και περιστασεις,σε σχεση με τα αλλα χρωματα,και αυτο γιατι δεν ειναι φανταχτερο για να κανει το γυαλι πισω τιποτα αντιθεσεις οπως στα αλλα χρωματα(ειδικα στο ασπρο)αλλα απο την αλλη ειναι για αυτο το λογο και πιο minimal ας το πουμε.

Ειναι αναλογα με το πως το βλεπει ο καθενας.

Το μαυρο χρωμα ειναι το πιο βαρετο σαν επιλογη,αλλα ειναι και η πιο safe επιλογη απο πλευρας οτι ταιριαζει με ολες τις θηκες και αξεσουαρ.

Τα χρώματα της s σειράς φέτος είναι κυριολεκτικά χάλια. Το ίδιο και η πλάτη του κινητού, κακάσχημη.

Μόνο ένα χρώμα αξίζει, νομίζω είναι το prism blue ή black στο s10e, που είναι διαφορετικό από το κανονικό s10 και το μεγάλο.

Εγώ το μετάνιωσα το s10 που πήρα στη γυναίκα, παρά πολλά λεφτά χωρίς να κάνει κάτι σοβαρό παραπάνω από τα midrange.

Πως κ δεν πήγες σε κάτι μεγαλύτερο;; περιμένουμε εντυπώσεις

Πάντα ήθελα την ίδια οθόνη σε πιο βολικό μέγεθος. Το S9+ πάντα μου καθόταν λίγο βαρύ στο χέρι. Το s10 το συνήθισα αμέσως.

Εγώ το μετάνιωσα το s10 που πήρα στη γυναίκα, παρά πολλά λεφτά χωρίς να κάνει κάτι σοβαρό παραπάνω από τα midrange.

Εχεις απολυτο δικιο,οι ναυαρχιδες πλεον αξιζουν για αγορα μονο αν ψηνουν και καφε.

Τι σένσορες χρησιμοποιεί για το galaxy s10(s10e,s10+)?

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Εχεις απολυτο δικιο,οι ναυαρχιδες πλεον αξιζουν για αγορα μονο αν ψηνουν και καφε.

Ναι, γιατί κάνει όλα τα άλλα το s10 και μόνο ο καφές του λείπει.

Το τελευταίο που είχα προσωπικά ήταν το S6, από τα πιο overhyped τηλέφωνα (είχε πιάσει τόπο το marketing)

Κακή μπαταρία, απαράδεκτος αναγνώστης, πολύ κακό κράτημα και αίσθηση στο χέρι, μέτρια κάμερα (κλασικά overhyped)

Αντίστοιχα βλέπω και στο s10 με ευθεία σύγκριση με το oneplus 6t.

Αναγνώστης κακός, μπροστινή κάμερα που έχει το brightness στο +10 χωρίς λόγο, φόρτιση πιο αργή και από αυτή που είχαμε το 2012, κακάσχημη πλάτη.

Το δε μειονέκτημα, το software. Αυτό το πράγμα, να έχουμε punches και notches για να έχουμε μακρόστενες οθόνες και τελικά να καταντήσουμε να ανοίγουμε τις ρυθμίσεις και η μισή πάνω οθόνη να είναι κενή και να γράφει 'settings' είναι από τα άγραφα. Τον app drawer δε Όταν τον ανοίγεις με στοκ λαντσερ τρως ένα στατερ ΝΑ στη μαπα.

Αλλά αυτά όλα είναι 'φυσιολογικά', πρέπει να παραπονεθουμε μόνο αν δεν κάνει καφέ.

smh

Το τελευταίο που είχα προσωπικά ήταν το S6, από τα πιο overhyped τηλέφωνα (είχε πιάσει τόπο το marketing)

Κακή μπαταρία, απαράδεκτος αναγνώστης, πολύ κακό κράτημα και αίσθηση στο χέρι, μέτρια κάμερα (κλασικά overhyped)

Αναγνώστης κακός, μπροστινή κάμερα που έχει το brightness στο +10 χωρίς λόγο, φόρτιση πιο αργή και από αυτή που είχαμε το 2012, κακάσχημη πλάτη.

Το δε μειονέκτημα, το software. Αυτό το πράγμα, να έχουμε punches και notches για να έχουμε μακρόστενες οθόνες και τελικά να καταντήσουμε να ανοίγουμε τις ρυθμίσεις και η μισή πάνω οθόνη να είναι κενή και να γράφει 'settings' είναι από τα άγραφα. Τον app drawer δε Όταν τον ανοίγεις με στοκ λαντσερ τρως ένα στατερ ΝΑ στη μαπα.

Αλλά αυτά όλα είναι 'φυσιολογικά', πρέπει να παραπονεθουμε μόνο αν δεν κάνει καφέ.

smh

Απο ποτε το 6Τ ειναι mid? απο εκει και περα, ενας εμπειρος και παλιος οπως εσυ δε γινεται να πηγαινει day one σε ναυαρχιδα και να παραπονιεται μετα οτι δεν κανει ουτε για MId..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Απο ποτε το 6Τ ειναι mid?

Από τότε που κοστίζει Ελλάδα 400€ το λιγότερο σε σχέση με το s10+ (εδώ που είμαι το oneplus το παίρνεις ebay στη μισή τιμή από το s10+)

Αφού δεν σου αρέσει και δεν σου κάνει γιατί επέλεξες το s10 και γενικά την Samsung?

1+ σου ταιριάζει 1+ επιλέγεις ;)

Konakis.

Από τότε που κοστίζει Ελλάδα 400€ το λιγότερο σε σχέση με το s10+ (εδώ που είμαι το oneplus το παίρνεις ebay στη μισή τιμή από το s10+)

το νοτε 9 600 εχει καινουριο. αν θες να κανεις συγκριση λογικη και σωστη. Το να πετας τη λεξη Mid, να συγκρινεις με ναυαρχιδα παλιοτερη και να κλαιγεσαι απλα για να δημιουργεις κλιμα δεν προσφερει κατι.

Μαθε λοιπον να κανεις συγκρισεις, και μετα μιλα λογικα. το 6Τ λοιπον δεν βγηκε χθες οπως το αλλο, δεν με ενδιαφερει ποσο εκανε πρωτη μερα, παρτο και 200 ευρω, δεν ειναι mid Ομως, και εαν εσυ προτιμας αυτο, ας εμενες σε αυτο, το να διαμαρτυρεσαι 1η μερα για ναυαρχιδα κανοντας τετοιες συγκρινεις ειναι ατοπο. Εκτος αν πρωτη φορα ασχοληθηκες με τεχνολογια χθες, δε νομιζω ομως. Επομενως, εχεις δεν εχεις τα λεφτα, οταν εισαι ΤΟΣΟ απαιτητικος ωστε να θες να ειναι καλυτερο απο...mid..τοτε περιμενεις εντυπωσεις απο αλλους.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

smh

Το 2012 τι φορτισεις ειχαμε και ειναι πιο αργη αυτη του S10?

Εγω βλεπω και αναφερει το gsmarena(που εχει το Ευρωπαικο μοντελο)

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s10-review-1903p3.php

a 30-minute charging session from flat will get you to 48%, while a full charge takes 1:31h. The Pixel 3 and its 18W Power Delivery charger are actually a slower combo, with 45% at the 30-minute mark and 1:42h for a full charge.

Βαλτε στη θεση του 6τ, οποιο άλλο θελετε στα 400-500€

Τι κανει παραπανω το samsung?

Πανω κατω ιδια μπαταρια, ιδιες φωτο, ιδιο software κλπ

Τα iphone τουλαχιστον δινουν 4 χρονια update σοβαρη υποστηριξη, χωρια το πανγρηγορο τσιπ που φορανε.

Τα iphone τουλαχιστον δινουν 4 χρονια update σοβαρη υποστηριξη, χωρια το πανγρηγορο τσιπ που φορανε.

Πολύ ωραία, πάρε ένα άλλο με 400 και άσε το νήμα ελεύθερο, δε σε αφορά

Μέτα από 5 μέρες με το S10 σας παραθέτω τις εντυπώσεις μου.

Καταρχήν διάλεξα τον δύσκολο δρόμο, από το S9+ διάλεξα το S10 αντί για S10+.

1. Στην αρχή μου φαινόταν μικρο στο χέρι σε σύγκριση με το S9+ αλλά αρκετά βολικό. Δεν μετανιώνω γιατί ήδη το προηγούμενο με είχε κουράσει λίγο σαν μέγεθος.

2. Οθόνη απλά απολαυστική. Σε σύγκριση με το προηγούμενο νιώθεις να μην έχει πολύ βάθος. Έβαλα να δω κάποια βίντεο με HDR10+ και νόμιζα πως έβλεπα την LG OLED TV που έχω.

3. Η μπαταρία λίγο χειρότερη. Βγάζει άνετα την μέρα, αδύνατο να βγάλει και 2η. Για μένα όμως δεν έχει μεγάλη διαφορά, το φορτίζω κάθε βράδυ.

4. Στις κάμερες βλέπω μεγάλη βελτίωση στην selfie. Οι πίσω μου φαίνονται ίδιες εκτός από την ultra wide, απλά φοβερή.

5. Το αποτύπωμα θέλει βελτίωση. Διαβάζω για 9 στα 10 κτλ. Εγώ βλέπω 6-7 στα 10. Βολεύει σαφώς πιο πολυ απο την πλάτη αλλα δεν εχει την αμεσότητα του S9.

6. Τα ηχεία ακόμα καλύτερα, με πιο καθαρό ήχο και δυνατό μπάσο.

Μαζί με τιμολόγιο, κουπόνι και πώληση S9+ έδωσα έξτρα 250 ευρώ.

Μαλλον εχεις προβλημα με το να καταλαβαινεις αυτα που γραφονται.

Αρχικα μου αναφερεις για χρονους φορτισεις χειροτερους και απο κινητα του 2012,σου δειχνω οτι αυτο που λες δεν ισχυει.

Μετα μου αναφερεις το Oneplus6t και τι παραπανω κανει το S10.Και μια διορθωση αλλα το 6t δεν εχει 400-500ευρω αλλα 550.

Εγω λοιπον θα σου πω το αλλο.Για ποιο λογο να παρω το 6t και οχι το S9+ που και φθηνοτερο ειναι,και καλυτερη καμερα,οθονη,ασυρματη φορτιση,αδιαβροχοποιηση και στερεο ηχεια εχει?

Βγαινει ετσι ακρη?

Αρα μηπως το γεγονος οτι πηρατε το S10 φταιει στο οτι δεν κανατε καλη ερευνα αγορας?Λεω εγω τωρα?

Θα συμφωνήσω ότι ο αισθητήρας δακτύλου είναι μάπα. Περιμένω και γω μπας και φτιάξει σε update.

Κατά τ άλλα το κινητό είναι σφαίρα, το multitasking του με έχει ενθουσιάσει.

Για την κάμερα ακόμα το ψάχνω, νομίζω είναι απλά καλή.

Το θέμα με τις κάμερες νομίζω ότι θα λυθεί με αναβάθμιση. Το hardware είναι δυνατό εκεί που τα κάνει 《μαύρα》 είναι στην επεξεργασία, θεωρώ λοιπόν ότι είναι θέμα software. Δεν ξέρω αν κάποιος γνωρίζει το τι θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνει το update του Μαρτίου

• The title was changed to Samsung Galaxy S10 (SM-G973F)