my_highness Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 και τι σε πειράζουν;οι κεραίες δε χτυπάν από κάτω... :O τι ανθυγειινά ρε συ; καλύτερα από όλους είσαι... Απέναντι έγραψε οτι μένει , όχι κάτω από ένα κτήριο του ΟΤΕ. Ολα αυτά που αναφέρεις στα διάφορα posts σου είναι πολύ καθησυχαστικά , στη θεωρία τουλάχιστον , αλλά είναι με βάση αυτά που γνωρίζουμε σήμερα. Κανένας δεν μπορεί να διαβεβαιώσει για το τι μπορεί να αποδειχθεί στο μέλλον σχετικά με την επικινδυνότητα ή μη των κεραιών.Κανείς δεν έχει καταλήξει με βεβαιότητα σε ασφαλή συμπεράσματα και το ζήτημα μελετάτε με διυστάμενες απόψεις μεταξύ των επιστημόνων. Αλλωστε και μόνο η λέξη ακτινοβολία επηρεάζει αρνητικά τους ανθρώπους για ψυχολογικούς λόγους.Το κατα πόσον μάλιστα το κινητό είναι πραγματικά απαραίτητο επέτρεψε μου να διαφωνήσω ακούγοντας ,θέλωντας και μη, το τι λένε πολλοί στο κινητό τους. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Απέναντι έγραψε οτι μένει , όχι κάτω από ένα κτήριο του ΟΤΕ. Ολα αυτά που αναφέρεις στα διάφορα posts σου είναι πολύ καθησυχαστικά , στη θεωρία τουλάχιστον , αλλά είναι με βάση αυτά που γνωρίζουμε σήμερα. Κανένας δεν μπορεί να διαβεβαιώσει για το τι μπορεί να αποδειχθεί στο μέλλον σχετικά με την επικινδυνότητα ή μη των κεραιών.Κανείς δεν έχει καταλήξει με βεβαιότητα σε ασφαλή συμπεράσματα και το ζήτημα μελετάτε με διυστάμενες απόψεις μεταξύ των επιστημόνων. Αλλωστε και μόνο η λέξη ακτινοβολία επηρεάζει αρνητικά τους ανθρώπους για ψυχολογικούς λόγους.Το κατα πόσον μάλιστα το κινητό είναι πραγματικά απαραίτητο επέτρεψε μου να διαφωνήσω ακούγοντας ,θέλωντας και μη, το τι λένε πολλοί στο κινητό τους. Ευγε!Τα ειπες ολα! Να προσθεσω οτι δεν χρειαζεται να συμπεριφερομαστε σαν ουρακοταγκοι και με τη βοηθεια τοπικων αρχοντων-βοσκων να γκρεμιζουμε ξενη περιουσια. Δοξα τον Υψιστο ζουμε σε μια Δημοκρατικη χωρα, υπαρχουν Νομοι οποιος θελει ξερει την οδο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Εγώ πάντως είμαι υπέρ της τοποθέτησης κεραιών και για αυτό δέχτηκα τη πρόταση που μου είχε κάνει η Vodafone και εδώ και 4 χρόνια έχουν βάλει κεραία σε ένα κτήριο που έχω στην Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου! Δυστυχώς όμως αντιμετοπίζω προβλήματα με το δήμο (θα προτιμούσα να μην αναφέρω ποιον) ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει η λειτουργία κεραιών στη περιοχή. Ήδη εδώ και ένα μήνα κλιμάκιο της πλεοδομίας έκανε κάποιες περίεργες επισκέψεις και προχθές με πήραν από το αστυνομικό τμήμα να μου πουν πως η κεραία δεν έχει άδεια και πως ο δήμος θέλει να ξηλωθεί... Μάλιστα ο υπαστυνόμος με τον οποίο μίλησα μου είπε πως ο δήμος σκοπεύει να μου κάνει μήνυση, λες και φταίω εγώ που το μόνο που έκανα ήταν να νοικιάσω τη ταράτσα σε μία εταιρία που έχει άδεια λειτουργίας και ανάπτυξης δικτύου από το κράτος, ΕΛΕΟΣ!!! (αν και δεν πιστεύω ότι τελικά θα μου κάνουν, έτσι και τολμήσουν, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει...) Έτσι τις τελευταίες μέρες τρέχω να συνεννοούμαι με το νομικό τμήμα της Vodafone να δούμε τι θα γίνει. Η πλάκα είναι πως όταν τον ρώτησα γιατί δεν ξηλώνουν και τη τεράστια και ακάλυπτη κεραία της Cosmote που βρίσκεται σε κτήριο του ΟΤΕ, ο κύριος υπαστυνόμος τα έχασε και άρχισε να μου λέει πως τον κατηγορώ πως δεν κάνει καλά την δουλειά του... Βέβαια το θέμα από ότι έμαθα παλεύεται οπότε μάλλον δεν θα τα καταφέρουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Εγώ πάντως (το πιθανότερο) θα δεχόμουν. Kι εγω,αρκεί να μην έμενα στην ίδια πολυκατοικία. :p aytoi pou menoun stin polykatoikia den tha exoun kamia sunepeia apo tin aktinovolia .oi apenanti tha exoun megalo provlima kai genikotera oi trigyrw. Εγώ πάντως είμαι υπέρ της τοποθέτησης κεραιών και για αυτό δέχτηκα τη πρόταση που μου είχε κάνει η Vodafone και εδώ και 4 χρόνια έχουν βάλει κεραία σε ένα κτήριο που έχω στην Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου! Δυστυχώς όμως αντιμετοπίζω προβλήματα με το δήμο (θα προτιμούσα να μην αναφέρω ποιον) ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει η λειτουργία κεραιών στη περιοχή. Ήδη εδώ και ένα μήνα κλιμάκιο της πλεοδομίας έκανε κάποιες περίεργες επισκέψεις και προχθές με πήραν από το αστυνομικό τμήμα να μου πουν πως η κεραία δεν έχει άδεια και πως ο δήμος θέλει να ξηλωθεί... Μάλιστα ο υπαστυνόμος με τον οποίο μίλησα μου είπε πως ο δήμος σκοπεύει να μου κάνει μήνυση, λες και φταίω εγώ που το μόνο που έκανα ήταν να νοικιάσω τη ταράτσα σε μία εταιρία που έχει άδεια λειτουργίας και ανάπτυξης δικτύου από το κράτος, ΕΛΕΟΣ!!! (αν και δεν πιστεύω ότι τελικά θα μου κάνουν, έτσι και τολμήσουν, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει...) Έτσι τις τελευταίες μέρες τρέχω να συνεννοούμαι με το νομικό τμήμα της Vodafone να δούμε τι θα γίνει. Η πλάκα είναι πως όταν τον ρώτησα γιατί δεν ξηλώνουν και τη τεράστια και ακάλυπτη κεραία της Cosmote που βρίσκεται σε κτήριο του ΟΤΕ, ο κύριος υπαστυνόμος τα έχασε και άρχισε να μου λέει πως τον κατηγορώ πως δεν κάνει καλά την δουλειά του... Βέβαια το θέμα από ότι έμαθα παλεύεται οπότε μάλλον δεν θα τα καταφέρουν! esy ta tsepwses gia ta kala ta lefta alla paizeis me tin ygeia twn anhtrwpwn trigyrw.. kai ana pasa stigmi mporei na antimetwpiseis poinikes diwkseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) aytoi pou menoun stin polykatoikia den tha exoun kamia sunepeia apo tin aktinovolia .oi apenanti tha exoun megalo provlima kai genikotera oi trigyrw. esy ta tsepwses gia ta kala ta lefta alla paizeis me tin ygeia twn anhtrwpwn trigyrw.. kai ana pasa stigmi mporei na antimetwpiseis poinikes diwkseis. Μην ακούω βλακείες. Ακους εκεί μπορώ να αντιμετοπίζω ποινικές διώξεις! Εγώ το κτήριο ενοικίασα σε μία εταιρία με νόμιμη άδεια λειτουργίας και ανάπτυξης δικτύου(=τοποθέτηση κεραιών),δεν μπορούν να διώκουν εμένα αλλά τη Vodafone. Όσο για την υγεία των κατοίκων, οι περισσότεροι είναι χρήστες κινητού. Η συσκευή τους δεν τους πειράζει, η κεραία φταίει,τι να πω... Έλεος. Τη τεράστια όμως κεραία της Cosmote στο κτίριο του ΟΤΕ δεν τη βγάζουν! Και σε τελική ανάλυση δεν με ενδιαφέρουν οι γείτονες!(αν και είναι λίγοι αφού η περιοχή είναι καθαρά βιομηχανική) Αν αποδειχτεί ότι όντος είναι επιβλαβής για την υγεία τότε να την βγάλουν, όχι έτσι επειδή τους αρέσει. Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη κεραίες και πρέπει να είναι για να έχουμε κινητό. Εσύ για παράδειγμα που έχεις κινητό θα σου άρεσε να το πληρώνεις, να το έχεις ανάγκη και να μην έχει σήμα; Μάλλον όχι...ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 και εγω θα εβαζα μη με ρωτησετε γιατι τα απαντησαν ολα ηδη πιο πανω. Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη τελικα απο ολα... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Και εγώ θα έβαζα κεραία και μάλιστα GSM & 3G GPRS. Εγώ προσωπικά δεν έχω πολλές γνώσεις από ακτινοβολίες και κλπ αλλά καθημερινά δεχόμαστε ακτινοβολίες από TV-Η/Υ κλπ, η κεραία θα μας καταστρέψει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Παιδιά,είναι κανείς που αμφισβητεί τη χρησιμότητα της κεραίας για τους εξής λόγους; 1)Μείωση ακτινοβολίας κινητών 2)Μείωση ακτινοβολίας υπάρχουσων κεραιών 3)Αύξηση χωρητικότητας δικτύου 4)Απρόσκοπτη επικοινωνία Με τα χίλια θα έβαζα σταθμό πάνω από το σπίτι μου...dual mode/dual band μάλιστα:D Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 1)Μείωση ακτινοβολίας κινητών 2)Μείωση ακτινοβολίας υπάρχουσων κεραιών Είναι τόσο δύσκολο να γίνουν αντιληπτά τα παραπάνω? Δλδ, χωρίς να το αντιλαμβάνεστε, αρνείστε την κεραία, η οποία θα επιφέρει τα επιθυμητά απ'όλους αποτελέσματα. Περισσότερες κεραίες δεν σημαίνει περισσότερη ακτινοβολία. Το αντίθετο, περισσότερες κεραίες, χαμηλότερη ισχύς λειτουργίας από την κάθε μια. Το ίδιο ισχύει και για τις συσκευές μας. Όταν το κινητό δεν "πιάνει" σήμα, αυξάνει την ισχύ λειτουργίας τους συνεχώς, εως ότου πιάσει σήμα. Αν λοιπόν ξηλώσουμε τις περισσότερες κεραίες, όπως θα θέλανε αρκετοί από τους φίλους που γράφουν στο θρεντ αυτό, τότε όλα τα κινητά θα δουλεύανε σε μέγιστη ισχύ, και θα μας κάνανε μπάρμπεκιου. Αντιθέτως, με πολλές κεραίες έχουμε πολύ καλή κατανομή του σήματος, με αποτέλεσμα τα κινητά μας να δουλεύουν σε χαμηλότερη ισχύ. Αυτό δεν είναι κακό, ναι?;) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Όταν κοιτάζουμε ένα κινητό για αγορά, το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι πόσο ακτινοβολία έχει (sar). Και αν το sar είναι υψηλό δεν το αγοράζουμε… Πόσο μάλλον να έχουμε μια κεραία κινητής τηλεφωνίας πάνω από το κεφάλι μας σε 24ωρη βάσει :wacko: :wacko:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Kai egw den tha dexomouna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Όταν κοιτάζουμε ένα κινητό για αγορά, το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι πόσο ακτινοβολία έχει (sar). Και αν το sar είναι υψηλό δεν το αγοράζουμε… Πόσο μάλλον να έχουμε μια κεραία κινητής τηλεφωνίας πάνω από το κεφάλι μας σε 24ωρη βάσει :wacko: :wacko:. το ότι είναι πάνω από το κεφάλι σου δε σημαίνει ότι χτυπάει το κεφάλι σου.αρχές λειτουργίας gsm,απλές και κατανοητές! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 το ότι είναι πάνω από το κεφάλι σου δε σημαίνει ότι χτυπάει το κεφάλι σου.αρχές λειτουργίας gsm,απλές και κατανοητές! Εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα στο σπίτι μου κεραία, και ας μου διαβεβαίωναν ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα ;). Εσύ θα την έβαζες? Αν και από τα λεγόμενα, βγάζω συμπέρασμα ότι μάλλον θα έβαζες… Φιλικά Άκης_Κ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 ΠΟτε μα ποτε, εξαλλου ευτυχως στην επαρχια δεν εχουμε τετοια προβληματα...τα βουνα να ειναι καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Πολύ σωστά 21century ;) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 κάλιο αργά παρά ποτέ να πω την γνώμη μου. Τα σήματα απο τις κεραίες κατευθύνονται οριζόντια και όχι κατακόρυφα. Η πολυκατοικία θα είναι ασφαλής απο αυτη την άποψη. Ασφαλής δεν θα είναι όταν αποριφθεί η κατασκευή της κεραίας και την δούμε να 'πραγματοποιείται' στην απέναντι πολυκατοικία, μία τοποθεσία απο την οποία θα δεχθούμε πραγματικά την ισχύ της εν λόγο κεραίας. Λογικά θα προτιμούσαμε να έχουμε την κεραία πάνω απο το κεφάλι μας και όχι δίπλα μας. Τίθεται θέμα όμως του πόσο μας εξυπηρετεί λειτουργικά. Τα σήματα όπως είπαμε, ταξιδεύουν οριζοντίως. Θα έχουμε εμείς καλό σήμα κάτω απο αυτήν? Γιατι εαν η απάντηση είναι 'οχι' τότε το αγαπητό μας κινητό θα ανεβάζει την δική του ένταση ακτινοβολίας σε εξωφρενικά επίπεδα, με σκοπό να εντοπίσει το σήμα της αγαπητής μας vodafon, tim, cosmote κλπ κλπ. Οπότε η πλέον λογική λύση ειναι να μπει η κεραία στον διπλανό μας γείτονα, να μην είναι πάνω απο το κεφάλι μας, να εκπέμπει το σήμα της και το κινητό μας να έχει καλή λήψη χωρίς να μας ψήνει το κεφάλι. Όλα αυτα νομίζω πως είναι λογικά αρκεί να μην μιλάμε για κεραία μεγάλης ισχύος, να μην είναι κανα μεγαθήριο που απαιτεί έγκριση απο πολεοδομία κλπ κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Μια ερωτησούλα μονο: Γιατι οι τεχνικοι οταν κανουν επισκευές στις κεραίες φορανε ειδικές στολες και δεν μπορουν να κατσουν πανω απο ενα συγκεκριμενο ωραριο? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Μια ερωτησούλα μονο: Γιατι οι τεχνικοι οταν κανουν επισκευές στις κεραίες φορανε ειδικές στολες και δεν μπορουν να κατσουν πανω απο ενα συγκεκριμενο ωραριο? Είσαι σίγουρος για αυτό? Πάντως όταν σε εμένα έρχονται τεχνικοί της Vodafone για συντήρηση είναι κανονικά ντυμένοι και δεν φαίνπνται να βιάζονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Είσαι σίγουρος για αυτό? Πάντως όταν σε εμένα έρχονται τεχνικοί της Vodafone για συντήρηση είναι κανονικά ντυμένοι και δεν φαίνπνται να βιάζονται... Ενας γνωστος μου που ειναι υπευθυνος για πολλες κεραιες στον νομό κοζανης ετσι μου λεει οτι κανει. Βεβαια δεν παει για μια κεραια, εκει ειναι μαζεμενες 5-6 κεραιες κινητης τηλεφωνιας. Θα μου πειτε αλλο 6 κεραιες και αλλο μια, φαντασου ομως να την εχεις συνεχεια απο πανω σου ή και δίπλα σου. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Εγω παντως θα βαζα μια κεραια σπιτι μου αν μου δινανε ενα σεβαστο ποσο και ιδιαιτερα στην προβληματικη ΤΙΜ,ακομα ψαχνεται,με 1500 ευρω ακατεβατα το μηνα ειμαι ευχαριστημενος και αν μπορει η vodafone να κανει colocation στη ταρατσα μου ακομη καλυτερα για να τα παιρνω διπλα,η cosmote εχει ενα σωρο δεν χρειαζεται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Εγω παντως θα βαζα μια κεραια σπιτι μου αν μου δινανε ενα σεβαστο ποσο και ιδιαιτερα στην προβληματικη ΤΙΜ,ακομα ψαχνεται,με 1500 ευρω ακατεβατα το μηνα ειμαι ευχαριστημενος και αν μπορει η vodafone να κανει colocation στη ταρατσα μου ακομη καλυτερα για να τα παιρνω διπλα,η cosmote εχει ενα σωρο δεν χρειαζεται :p Πάρε στο 2105100000 και δήλωσέ το. Θα επικοινωνήσουν σχεδόν άμεσα μαζί σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Πάρε στο 2105100000 και δήλωσέ το. Θα επικοινωνήσουν σχεδόν άμεσα μαζί σου! γιατί να μη πάει σε ένα κατάστημα ΤΙΜ να συμπληρώσει αίτηση για τοποθέτηση σταθμού; ότι θα επικοινωνήσουν...θα επικοινωνήσουν μαζί του.Με τις άδειες τι γίνεται! Τι περιμένεις φίλε bored01,απέναντι ο ΟΤΕ και ο άλλος που έχει την κεραία της ιδιωτικής εταιρίας πείραξε. Λογική 0! Το τηλέφωνο που αναφέρεις είναι για ΤΙΜ ή για vodafone;;; Η συντήρηση των κεραιών όταν είναι ανοικτές και γίνεται "μαζικά" τότε απαιτείται προσοχή...γιατί αν δουλεύει κάποιος στις κυψέλες τότε τρώει 60W μαζεμένα,όχι αστεία.Η διαφορά είναι ότι μετά από κάποια απόσταση που συνήθως οι κεραίες χτυπάν...δεν υπάρχει πρόβλημα! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 γιατί να μη πάει σε ένα κατάστημα ΤΙΜ να συμπληρώσει αίτηση για τοποθέτηση σταθμού; ότι θα επικοινωνήσουν...θα επικοινωνήσουν μαζί του.Με τις άδειες τι γίνεται! Τι περιμένεις φίλε bored01,απέναντι ο ΟΤΕ και ο άλλος που έχει την κεραία της ιδιωτικής εταιρίας πείραξε. Λογική 0! Το τηλέφωνο που αναφέρεις είναι για ΤΙΜ ή για vodafone;;; Η συντήρηση των κεραιών όταν είναι ανοικτές και γίνεται "μαζικά" τότε απαιτείται προσοχή...γιατί αν δουλεύει κάποιος στις κυψέλες τότε τρώει 60W μαζεμένα,όχι αστεία.Η διαφορά είναι ότι μετά από κάποια απόσταση που συνήθως οι κεραίες χτυπάν...δεν υπάρχει πρόβλημα! To τηλέφωνο είναι για ΤΙΜ αφού για αυτή την εταιρία ήθελε ο Sector. Tης Vodafone είναι το 2106702000 και επικοινωνούν μαζί σου την επόμενη εργάσιμη. Καλύτερα είναι να παίρνετε τηλ αφού επικοινωνούν μαζί σας σχεδόν άμεσα από τα τεχνικά τμήματα των εταιριών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) to thema einai paidia oti mono keraies tis TIM kai voda ksilwnoun enw tis cote pou einai mes sto kentro kathe polis den tis peirazoun! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 δεν εχουμε βαλει και δεν εχουμε σκοπο να βαλουμε!!! ενας βλακας ομως εβαλε μια αρκετα κοντα μας σε μια περιοχη αναμεσα στο τζανειο νοσοκομειο και το αντικαρκινικο μεταξα στο πειραια! δε ξερω αν ειναι η οχι παρανομος (αλλα βλακας ειναι σιγουρα) αλλα θα προσπαθησουμε ολοι οσοι ζουμε γυρω-γυρω να το ψαξουμε λιγο και αν μπορουμε να τη ξηλωσουμε! υγ1: οταν εγινε αυτο πηγαμε στο αστυνομικο τμημα και ο αξιωματικος υπηρεσιας ειπε στον αδελφο μου (τον μηχανολογο σε επαγγελμα αδελφο μου) οτι οι κεραιες δεν βλαπτουν κανεναν και οτι αυτος το ξερει καλα γιατι ειχε δωσει στη φυσικη πανελληνιες!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: χεχεχε!!!:lol: :lol: :lol: υγ2:η κεραια ειναι της vodafone και ειναι χωμενη μεσα σε κατι που νομιζουν οτι μοιαζει με καμιναδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts