Jump to content

toyota

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by toyota

  1. Με ποιόν τρόπο έκανες downgrade απ' την έκδοση 4 στη 3.1.3?
  2. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε μπερδέψει τη χρήση internet. Όπως τη πάτησε ο κ. zakstefanou πιθανόν να έτυχε και σε άλλους χρήστες. Όμως όταν θέλεις να κάνεις χρήση internet ασύρματα εκτός οικείας, η χρήση θα πρέπει να περιορίζεται αυστηρά και μόνο για ανταλλαγή e-mail. Εδώ το έχουνε παρεξηγήσει και νομίζουν ότι έχουν σύνδεση adsl. Η κάρτα αφορά συγκεκριμένους χρήστες και όχι αυτούς που θέλουν την άνεση τους και τη φιγούρα τους. Όσες καταγγελίες κι αν γίνουν τίποτα δεν θα γίνει και είμαι της άποψης ότι ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για κάτι που χρησιμοποιεί. Άν δεν ξέρει πως να το χρησιμοποιεί, να μάθει και μετά να το πάρει.
  3. Πάντα τέτοια κάνουν και αναγκάζουν οι εταιρείες να βγάζουν τις κεραίες. Τι να τους πείς...........
  4. Οι επιδοτήσεις εμφανίζονται μετά το πέρας του 9μηνου συμβολαίου σου, αλλά σε όλες τις εταιρείες ακόμα οι επιδοτήσεις είναι πενιχρές.
  5. Το καλύτερο θά ήταν να υπάρχει ένα πλαφόν χρέωσης, για να μην υπερχρεωνομαστε. Να σου λέει για παράδειγμα ότι θα πληρώνεις μέχρι τα 100Mbytes Χ ποσό και μετά ότι καταναλώσεις είναι free.
  6. Οι εταιρείες που έχουν ενταχθεί στο χρηματηστήριο είναι υποχρεωμένες να τα ανακοινώνουν, οι υπόλοιπες που έχουν ενταχθεί σε άλλα χρηματηστήρια δεν υποχρεωμένες (βλ. Vodafone), απλα τα ανακοινώνουν για λόγους marketing.........
  7. Μάλλον ανήσυχοι είναι και όχι χαρούμενοι, απλά επειδή οι μετρήσεις είναι θετικές γι' αυτό τις παραθέτουν. Άλλωστε δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.......
  8. Αυτό που θέλω να ρωτήσω τους φίλους που έχουν κινητά symbian για ποιό λόγο θέλουν το VF Live!!!! Αφού ringtones, wallpapers κλπ μπορούν να τα βρούν όπου θέλουν και τα βάλουν στα κινητά τους. Τι περισσότερο προσφέρει το VF Live?
  9. Όχι δεν έχει σχέση με τη Vivodi, αλλά κάπου διάβασα ότι θα επεκταθεί στη σταθερή αναφορικά με GPRS υπηρεσίες και όχι με καθαρή σταθερή τηλεφωνία.
  10. Φίλε μου απ'οσα γνωρίζω δεν νομίζω να σου πιστώνουν το ποσό επιδότησης, αλλά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις ποιό πρόγραμμα χρήσης σε εξυπηρετεί, να κάνεις έλεγχο σε όλες τις εταιρείες και να επιλέξεις μια για να κάνεις νέα σύνδεση. Τώρα αναφορικά με το κινητό, θα σου πουν ανάλογα το πρόγραμμα που επιλέξεις ποια κινητά δίνουν δωρεάν, πάρτο και ή το πουλάς ή το κρατάς για ώρα ανάγκης.
  11. Σου βρήκα τη λύση, κάλεσε η φίλη σου απ'το κινητό της το δικό σου, είδε ότι δεν απαντούσες και δεν πάτησε το κόκκινο ακουστικό να τερματίσει τη κλήση και πραγματοποίησε δεύτερη κλήση στο σταθερό σου, βάζοντας σε αναμονή τη πρώτη.............James Bond!!!!!
  12. Και εγώ θα έβαζα κεραία και μάλιστα GSM & 3G GPRS. Εγώ προσωπικά δεν έχω πολλές γνώσεις από ακτινοβολίες και κλπ αλλά καθημερινά δεχόμαστε ακτινοβολίες από TV-Η/Υ κλπ, η κεραία θα μας καταστρέψει???
  13. Βέβαια είδαν ότι όλος ο κόσμος στέλνει δισεκατομύρια sms και λένε από που θα βγάλουμε λεφτά???????? απ'τα sms. Απατεώνες...............αίσχος......
  14. Καλημέρα σε όλους, Πιστεύω ότι γίνεται πολύς λόγος για τίποτα. Απ'τη στιγμή που η τεχνολογία προχωρεί με τέτοιους ρυθμούς δεν περιμένατε ότι κάποια στιγμή θα παρακολουθούν και τα κινητά τηλέφωνα? Με εκνευρίζει το γεγονός ότι σοκαρίστηκαν πολλοί απ'το σκηνικό με τη Voda. Μη μου πείτε κι όλας ότι πέσατε απ'τα σύννεφα!!! Καλό θα ήταν να μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας. Πλέον στις μέρες μας μα και σ'αυτές που έρχονται τα πάντα θα παρακολουθούνται και πάντα θα είμαστε φακελομένοι.
  15. Καλημέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς μέχρι πόσα GB έχουν για κάρτα μνήμης και κάποια ενδεικτική τιμή?
  16. Μακάρι να δοθεί flat-rate σε όλους, θα απαλαγούμε από τις υπερβολικές χρεώσεις!!!! άλλά ακόμα στο περίμενε μας έχουν.........
  17. Καλησπέρα σε όλους, Έκανα εγκατάσταση όλα τα προγράμματα που χρειάζονται και μόλις με ρώτησε για να κάνω restart το pc, πάτησα το Later. Ξαφνικά όμως χρειάστηκα να κάνω restart και από τότε μου εμφανίζει διάφορα errors και κάθε 3 λεπτά μου βγάζει blue screen και κάνει restart. Γνωρίζει κανείς αν οφείλεται τελικά στο restart που έκανα??
  18. Ευχαριστώ πολύ φίλε stamati θα το δοκιμάσω και θα σου πω αν επαιξε τελικά. Πάντως είναι πολύ σπαστικό.
  19. Ευχαριστώ πολύ μάλλον θα πάω για αναβάθμιση, αλλά θα δοκιμάσω και τον άλλο τρόπο που ανέφερε ο παραπάνω φίλος, δηλ να τα αποθηκεύω πρώτα στο τηλέφωνο.
  20. Παιδιά κέρδισα ένα ipod από τα Doritos αλλά δεν μου είπαν ποιό μοντέλο είναι. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το χρησιμοποιούμε μόνο για mp3.
  21. Κάπου άκουσα ότι η Voda θα ασχοληθεί με τη σταθερή τηλεφωνία. Ισχύει κάτι τέτοιο?
  22. Καλημέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Bluetooth? Γιατί έχουν δοκιμάσει να μου στείλουν ήχους και εικόνες από διάφορα κινητά και δεν τα αποθηκεύει. Κολάει τη στιγμή που επιλέγω αποθήκευση. Η version που έχω είναι v 3.04.11 RM 36. Μήπως πρέπει να πάω για update?
  23. An vgalei h Sharp kapoio symbian kinito px 902 me symbian tha einai to apolyto kinito!!!
×
×
  • Create New...