mclound Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Σε global είσαι ή eea? Sent from my MI 9 using Tapatalk Είμαι με MIUI Global 11.0.8 Stable, αυτή που βγήκε προχθές για εμάς. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Επίσης, δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά βλέπω εκπληκτική διαφορά στη μπαταρία. Από τις 08:30 που ήμουν στο 96% τώρα 16:50 είμαι στο 80% με όλα ανοιχτά και την περισσότερη ώρα σε data. Συνήθως τώρα ήμουν στο 70%... Για να δούμε πως θα πάει. Μια από τα ίδια, μεγάλη διαφορά! Πριν οριακά μια ημέρα και τώρα είμαι 1 ημ 11 ώρες και έχω 34%!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvangelis Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Καλά τι έχουν κάνει με τη μπαταρία; Τεράστια διαφορά! Τουλάχιστον 30% καλύτερη διαχείριση. Ελπίζω να μην μας ξενερώσουν στην επόμενη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Νομίζω πως βρήκα bug: στο ξυπνητήρι δεν λειτουργεί το ascending volume με αποτέλεσμα να χτυπάει στη μέγιστη ένταση από το πρώτο δευτερόλεπτο... Είναι τραγικό για εμάς που ξυπνάμε εύκολα. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Καλά τι έχουν κάνει με τη μπαταρία; Τεράστια διαφορά! Τουλάχιστον 30% καλύτερη διαχείριση. Ελπίζω να μην μας ξενερώσουν στην επόμενη αναβάθμιση. Εγώ που έχω με το ζόρι 5 ώρες SoT τι παίζει??? Στο πηγάδι κατούρησα??? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Ας μου εξηγήσει κάποιος τι παίζει με τις κλήσεις μέσω WiFi; Εάν το ενεργοποιήσω ποιες θα είναι οι διαφορές; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Ας μου εξηγήσει κάποιος τι παίζει με τις κλήσεις μέσω WiFi; Εάν το ενεργοποιήσω ποιες θα είναι οι διαφορές; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε Samsung πχ με Cosmote που το είχα αν είσαι σε υπόγειο για παράδειγμα που δεν έχει καλό σήμα μέσω Wi-Fi έχεις καμπάνα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ που έχω με το ζόρι 5 ώρες SoT τι παίζει??? Στο πηγάδι κατούρησα???Κι εγώ από infoquest και με 11.05 version δεν έχω δει αυτό το +30% που λένε τα παιδιά εδώ μέσα Φοράνε άλλη έκδοση μήπως πιο φρέσκια ας μας πουν Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Σε Samsung πχ με Cosmote που το είχα αν είσαι σε υπόγειο για παράδειγμα που δεν έχει καλό σήμα μέσω Wi-Fi έχεις καμπάνα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ από infoquest και με 11.05 version δεν έχω δει αυτό το +30% που λένε τα παιδιά εδώ μέσα Φοράνε άλλη έκδοση μήπως πιο φρέσκια ας μας πουν Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ έχω την 11.08 αλλά το SoT είναι με το ζόρι 5 ώρες... απορώ τι γίνεται και έχουν τέτοια SoT οι άλλοι... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvangelis Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Εγώ την βελτίωση την είδα με την 11.0.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 (edited) Μου ενεργοποιείται αυτόματα η αυτόματη φωτεινότητα ενώ την έχω απενεργοποιήσει. Τι μπορεί να γίνεται? Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε μου το ξαναέκανε μπορεί να το πατούσα καταλάθος Edited March 15, 2020 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 (edited) Γεια σας. Πώς μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια από πακέτο εικονιδίων που έχω κατεβάσει? Μπορώ κάπως να αποθηκεύσω ρυθμίσεις και στήσιμο του κινητού ώστε να επανέρθει όπως είναι τώρα αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 15, 2020 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 (edited) @kprse Αν είσαι με τον launcher της xiaomi μόνο από την εφαρμογή themes, η ε άλλον launcher nova Evie Launcher κ.α Ρυθμίσεις/Σχετικά με το τηλέφωνο/Αντίγραφα ασφαλείας & επαναφορά/Τοπικά αντίγραφα ασφαλείας, εισάγεις pin η μοτίβο/ Επιλέγεις αντίγραφου ασφαλείας/ Αφήνεις η το βελάκι δεξιά και θα βγάλει λίστα με τη θες να πάρει αντίγραφα ασφαλείας . Τα αντιγραφέα ασφαλείας θα υπάρχουν στο φάκελο: MIUI/MIUI/backup/All backup/φάκελος με ημερομηνία και ώρα πχ 15032020_135751 Θα αντιγράψεις στον υπολογιστή all backup, και μετά θα αντιγράψεις το all backup στο MIUI/backup Αυτό το αντίγραφο ασφαλείας δεν αντιγράφει εικόνες βίντεο μουσική και λοιπά αρχεία μόνο ρυθμίσεις, θα φροντίσεις να τα αντιγράψεις συνδέοντας με καλώδιο usb Edited March 15, 2020 by maarinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση Το αντίγραφο στο mi cloud κάνει ακριβώς τα ίδια ή όχι? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 15, 2020 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 @kprse Ναι άλλα θέλει να έχεις λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Έχω ένα θέμα εδώ και δύο μέρες δεν μπορώ να στείλω φωτογραφίες από το άλμπουμ της εφαρμογής στο messenger το έχει κανείς άλλος? Ούτε όμως και από άλλη εφαρμογή προβολής εικόνων όπως την quick pic. Αντίθετα μπορώ να στείλω link ή να γράφω. Έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής με πλήρη καθαρισμό εννοείται και ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα τα ίδια πράγματα. Καμία ιδέα κανένας? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegg Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Έχω ένα θέμα εδώ και δύο μέρες δεν μπορώ να στείλω φωτογραφίες από το άλμπουμ της εφαρμογής στο messenger το έχει κανείς άλλος? Ούτε όμως και από άλλη εφαρμογή προβολής εικόνων όπως την quick pic. Αντίθετα μπορώ να στείλω link ή να γράφω. Έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής με πλήρη καθαρισμό εννοείται και ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα τα ίδια πράγματα. Καμία ιδέα κανένας? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ το παρατήρησα και το ψάχνω από εχθές, αλλά δε βρήκα άκρη. Μήπως είναι θέμα της εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Δεν νομίζω γιατί το κάνει και με άλλη εφαρμογή όπως σου είπα δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί όλων των γνωστών μου τα κινητά αλλά και της γυναίκας μου δουλεύουν κανονικά να πεις ότι έχει γίνει λόγω υπερφόρτωσης δικτύου και ότι κόβει το messenger διάφορους λογαριασμούς εναλλάξ δεν το νομίζω δεν έχω ακούσει τίποτα. Έχω στείλει αναφορά αλλά έχει μειωμένο προσωπικό μου απάντησαν σε αυτοματοποιημένο μήνυμα Οπότε άκρη δεν πρόκειται να βρεθεί ούτε εκεί. Κάποιος άλλος που να έχει το ίδιο πρόβλημα ας αναφέρει εάν έχει βρει κάποια λύση Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Θέμα της εφαρμογής είναι. Με το επόμενο update λογικά θα λυθεί Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Ναι μακάρι γιατί διαβάζω έχουν και αλλού προβλήματα. Τζάμπα την έβαλα και την έβγαλα πάλι μαζί με το facebook με καθαρή εγκατάσταση τα ίδια πράγματα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Ναι μακάρι γιατί διαβάζω έχουν και αλλού προβλήματα. Τζάμπα την έβαλα και την έβγαλα πάλι μαζί με το facebook με καθαρή εγκατάσταση τα ίδια πράγματα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚι εγώ έχω θέμα. Πρόβλημα της εφαρμογής είναι. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Το δικό μας Επίσης έχει θέμα όταν κάνεις από την εφαρμογή ασφάλεια, εκκαθάριση κλπ τότε σου γυρνάει την φωτεινότητα καμιά φορά στο αυτόματο έστω αν την έχεις ρυθμίσει χειροκίνητο, και επίσης (πάντα όμως όταν κάνεις εκκαθάριση κλπ μέσω της εφαρμογής) αλλάζει το χρόνο αδράνειας που κλείνει η συσκευή. Εγώ την έχω σε ένα λεπτό και τη βάζει στα 15 δεύτερα που είναι προεπιλογή μάλλον. Bugs που ελπίζω να τα λύσουν σε επόμενη αναβάθμιση Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Ερώτηση, έχει δοκιμάσει κανένας φίλτρα για το φακό? Βρίσκω nd φίλτρο ρυθμιζόμενο, για πλάνα σε εξωτερικό χώρο και το σκέφτομαι αν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Δεν έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι ότι με την ταχύτητα κλείστρου και ένα nd φίλτρο θα κάνεις ωραία πράγματα...Που μπορούμε να βρούμε τέτοια φίλτρα για το mi9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Δεν έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι ότι με την ταχύτητα κλείστρου και ένα nd φίλτρο θα κάνεις ωραία πράγματα...Που μπορούμε να βρούμε τέτοια φίλτρα για το mi9; Εγώ το χτύπησα από Αγγλία μέσω ebay σε δημοπρασία και το πήρα 5.50€. Σαν αυτό είναι και κάνει και σε mi9. https://www.ebay.com/itm/Zomei-Neutral-Density-Clip-on-Phone-Camera-ND-Filter-Lens-37mm-Adjustable/323497300705?_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20160727114228%26meid%3D189633e024314d95b21b7d32ca161b18%26pid%3D100290%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D323497300705%26itm%3D323497300705%26pmt%3D1%26noa%3D1%26pg%3D2060778&_trksid=p2060778.c100290.m3507 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Στην εναλλαγή κλήσεων κολλάει το κινητό είναι bug ή θέλει ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts