Jump to content

djvangelis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by djvangelis

  1. Εγώ την βελτίωση την είδα με την 11.0.8
  2. Καλά τι έχουν κάνει με τη μπαταρία; Τεράστια διαφορά! Τουλάχιστον 30% καλύτερη διαχείριση. Ελπίζω να μην μας ξενερώσουν στην επόμενη αναβάθμιση.
  3. Και στο δικό μου μετά την αναβάθμιση έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, αλλά και στο δικό μου σε άσχετες στιγμές, ακόμα και ακουμπισμένο στο γραφείο, ανάβει ο φακός, ειδικά κατά την διάρκεια μιας κλήσης.
  4. maarinos ευχαριστώ πολύ. Είναι ΟΚ τώρα.
  5. Η δόνηση στο ξυπνητήρι βγαίνει;
  6. Το 4/64 από lightinthebox, τελική τιμή με ασφάλεια τελωνείου στα 171€ αξίζει;
  7. Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ φοβάμαι λίγο το μέγεθος του leeco. Νομίζω όμως ότι έχει πολύ καλύτερη υποστήριξη κυρίως λόγω του χρήστη CrisBal. Το volumerate είναι και καλά η ευρωπαϊκή έκδοση του Deal Extreme (DX) από το οποίο έχω ψωνίσει αρκετές φορές, οπότε μάλλον είναι αξιόπιστο.
  8. Η διαδικασία είναι εύκολη; Δεν έχω καθόλου εμπειρία από android. Μέχρι τώρα δούλευα windows phone.
  9. Ναι, σ' αυτό το site το βρήκα.
  10. Γεια σας, τη βοήθειά σας παρακαλώ. Ενώ σχεδόν είχα παραγγείλει το leeco le max 2, είδα μια προσφορά στα 155€ για το zuk z2. Επειδή έφαγα πάρα πολλές ώρες στο ψάξιμο και τα έχω παίξει λίγο, μπορείτε να μου πείτε αν είστε ευχαριστημένοι από το κινητό, αν έχει Ελληνικά, αν είναι σταθερό χωρίς bugs και γενικά αν πρέπει να αλλάξω γνώμη και να το πάρω? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Υ.Γ: παρακαλώ μη μου πείτε να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος, γιατί έχω διαβάσει καμιά 300αριά σελίδες σε 2 μέρες και το κεφάλι μου είναι πλέον θολό. Προσπάθησα να διαβάσω, αλλά το μυαλό δεν ακολουθεί.
  11. Ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Ξεκίνησα να διαβάζω από την αρχή του θέματος, αλλά είναι τόσο πολλές οι σελίδες που κάποια στιγμή χάθηκα. Τελικά θέλει και μεταφορικά 11€ το efox, οπότε θα ψάξω κι αλλού.
  12. Καλημέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας παρακαλώ. Θέλω να αγοράσω το κινητό και οι φθηνότερες τιμές που βρίσκω είναι 189€ για το 4GBRAM/64GBROM και 240€ για το 6GBRAM/128GBROM και τα δύο από το efox. Αξίζει να δώσω 50€ παραπάνω για το δεύτερο ή να πάρω το πρώτο? Επίσης επειδή θα χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά android (αρκετά χρόνια είχα windows phone) και δεν έχω ιδέα από τα "κογκολέζικα" (rooted, launcher, adb lock hosts, ΑΚΤ profile, TWRP χωρίς Wipe, xposed κ.α.) που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες νομίζετε ότι θα τα βρω μπαστούνια?
  13. Χρόνια Πολλά και το κυριότερο καλά σε όλους
  14. Το myphone θα μας κάνει το καλύτερο πασχαλινό δώρο!!!
  15. Τηλεφωνάρα, όποιος το κερδίσει θα το υπέρ ευχαριστηθεί .
  16. Καταπληκτικό, άντε να έρθει κι η σειρά μας!!!
  17. Καλά αν γίνει κανένα θαύμα θα τρελαθούν οι γιοι μου!!!!!!!
  18. Για να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός!!!
  19. Το δεύτερο βραχνό τουτ που σου κάνει είναι από τη Vodafone και το κάνει μόνο όταν καλείς σε άλλους παρόχους. Όταν καλείς σε Vodafone δεν το κάνει.
×
×
  • Create New...