vassar Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Το ρολόι τι διαφορετικό έχει; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Το ρολόι τι διαφορετικό έχει; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤα εικονίδια σε μία σειρά και πάνω πάνω Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Επίσης το scrolling (αντι-burn-in) της always on είναι smooth κι εμένα μου εμφανίζει εγχρωμα τα εικονίδια των notifications... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Mεταχειρισμενο πόσο μπορω να το δώσω, τι τιμή πιάνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Οι εντυπώσεις σας από την 11.0.7; Δε μου ήρθε ακόμα... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 τις πήραν πίσω τις αναβαθμίζεις? Μου έβγαλε ειδοποίηση αλλά όταν πήγα στην επιλογή δεν είχε τίποτα. Και τώρα λέει ότι δεν έχει αναβάθμιση:confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Όσοι πήρατε την 11.0.7 μπορείτε να δοκιμάσετε αν σας δουλεύει η κάμερα στην pro λειτουργία...Κάπου διάβασα ότι υπάρχει bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Όσοι πήρατε την 11.0.7 μπορείτε να δοκιμάσετε αν σας δουλεύει η κάμερα στην pro λειτουργία...Κάπου διάβασα ότι υπάρχει bug.Υπάρχει θέμα σε για εκτός τα αγγλικά. Και μόνο στα ευρωπαϊκά - eea Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Επίσης το scrolling (αντι-burn-in) της always on είναι smooth κι εμένα μου εμφανίζει εγχρωμα τα εικονίδια των notifications...Αυτό φίλε μου με τα εικονίδια στην always on;;; και επίσης σου εμφανίζει εικονίδια από όλες τις εφαρμογές για ειδοποίηση στην always on; Επίσης φοράς official global; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Από 11.0.3 αναβάθμισα στη 11.0.4 και αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων για να δουλέψει κανονικά η συσκευή. Κάτι πειραχτηκε και όλοι οι ήχοι ήταν πολύ χαμηλά ανεξαρτήτως περιοχής που το έβαλα. Με την επαναφορά έφτιαξαν. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Αυτό φίλε μου με τα εικονίδια στην always on;;; και επίσης σου εμφανίζει εικονίδια από όλες τις εφαρμογές για ειδοποίηση στην always on; Επίσης φοράς official global; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξερω τι φάση και δεν μ' αρέσει... Κανα bug θα είναι αν σ' εσάς τα εμφανίζει grey-tone όπως πριν! Απ' όσες εμφάνιζε, insta ας πούμε ούτε για πλάκα... Ναι... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Ευχαριστώ φίλε μου, αυτό ήταν που με απασχολούσε. Δεν έκανα αναβάθμιση, αλλά ήθελα να δω αν εμφανίζει από όλες τις εφαρμογές που δεν έδειχνε πριν(viber, insta κτλ) Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Από 11.0.3 αναβάθμισα στη 11.0.4 και αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων για να δουλέψει κανονικά η συσκευή. Κάτι πειραχτηκε και όλοι οι ήχοι ήταν πολύ χαμηλά ανεξαρτήτως περιοχής που το έβαλα. Με την επαναφορά έφτιαξαν. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι ήχοι έφτιαξαν και σε εμενα φιλε χωρίς να κανω επαναφορά παντως. Ποτε δεν εχω κανει επαναφορά μετά απο αναβάθμιση και η συσκευή δουλεύει πενα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeakias Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Έχω το Mi 9 με 11.0.04 μπορούμε να απεγκαταστησουμε τον φυλλομετρητή χωρίς πρόβλημα; Τι άλλο μπορούμε να απεγκαταστησουμε χωρίς πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Έχω το Mi 9 με 11.0.04 μπορούμε να απεγκαταστησουμε τον φυλλομετρητή χωρίς πρόβλημα; Τι άλλο μπορούμε να απεγκαταστησουμε χωρίς πρόβλημα;Απενεργοποίησε τον πλοηγό της Xiaomi και βάλε όποιον επιθυμείς. Στο δεύτερο ερώτημα, τι εννοείς; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeakias Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Απενεργοποίησε τον πλοηγό της Xiaomi και βάλε όποιον επιθυμείς. Στο δεύτερο ερώτημα, τι εννοείς; θα ήθελλα να βγάλω το gmail το Υπηρεσίες και σχόλια από το MIUI..κλπ Τον φυλλομετρητή νομίζω μου επιτρέπει να τον απεγκαταστήσω από την συσκευή όσο θυμάμαι. Θέλω να βγάλω και τον chrome. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον via browser. Πολύ ελαφρύς και γρήγορος. Προέρχομαι από LG G6 και ακόμα ψάχνομαι με διάφορα όπως πως να κρατάει παραπάνω η μπαταρία. έως τώρα έχω 6 ώρες sot από 97% έως 19%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ρε παιδιά γιατί άλλαξαν τόσο βασικά πράγματα όταν παίζει ένα βίντεο στη συλλογή? Δλδ έχουν αφαιρέσει την αυξομείωση του ήχο και της φωτεινότητας μέσω gestures κλπ Δεν ενοχλεί κανέναν δεν είδα να το αναφέρετε. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει αν και δεν νομίζω Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ρε παιδιά γιατί άλλαξαν τόσο βασικά πράγματα όταν παίζει ένα βίντεο στη συλλογή? Δλδ έχουν αφαιρέσει την αυξομείωση του ήχο και της φωτεινότητας μέσω gestures κλπ Δεν ενοχλεί κανέναν δεν είδα να το αναφέρετε. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει αν και δεν νομίζω Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔε το πρόσεξα. Δε χρησιμοποιώ τα συγκεκριμένα gestures. Ρητορική ερώτηση... και ποιος χρησιμοποιεί την stock εφαρμογή του βίντεο;;; Οι περισσότεροι με το Google Photos είναι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ακόμα και η Samsung που ήταν πίσω δε τέτοιες ομορφιές το έχει βάλει εδώ και καιρό και η Xiaomi το χάλασε Οπισθοδρόμηση και δεν είναι η μόνη δυστυχώς.... Θα τους στέλνω στα σχόλια μπας και... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARRIS_G3 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Παρατηρησα οτι η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα.. σιγουρα πρεπει να το φορτισω μεσα στην μερα για να μην ξεμεινω. Αλλος με το ιδιο πρόβλημα; Το battery saver το εχετε ενεργοποιημενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 9 μηνών ,η μπαταρία δεν κρατάει . Τι sot έχετε? Έχει αλλάξει κάποιος μπαταρια?Στην Infoquest που πήρα ,μιας και είναι αγορασμενο από εκεί.34.5 euros. Επίσης μήπως βρήκε κάνεις λύση με τη μπάρα που βγανει στις κλήσεις και δεν μπορεί να πατηθεί η οθόνη,παρά μόνο το κεντρικό soft button? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 9 μηνών ,η μπαταρία δεν κρατάει . Τι sot έχετε? Έχει αλλάξει κάποιος μπαταρια?Στην Infoquest που πήρα ,μιας και είναι αγορασμενο από εκεί.34.5 euros. Επίσης μήπως βρήκε κάνεις λύση με τη μπάρα που βγανει στις κλήσεις και δεν μπορεί να πατηθεί η οθόνη,παρά μόνο το κεντρικό soft button? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ τον τελευταίο καιρό είδα πτώση της μπαταρίας. Από τι 6 με 7 ώρες sot έχω πέσει στις 5 με την ίδια χρήση που έκανα και πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Άσχετα με το Mi 9 πάντως , αναφέρομαι για όλα τα νέα κινητά που υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση.. ..μπορεί κάποιος ειδικός να μας πει αν η ταχεία φόρτιση σε μόνιμη βάση φθείρει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και είναι προτιμότερη η κανονική φόρτιση με πιο αργό φορτιστή? ή δε παίζει ρόλο ? είναι το quick charge κάποιο προνόμιο να επωφεληθούμε τη κατά συνθήκη ανάγκη χρόνου ή η χρήση του μπορεί να γίνεται ασκόπως ? Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Άσχετα με το Mi 9 πάντως , αναφέρομαι για όλα τα νέα κινητά που υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση.. ..μπορεί κάποιος ειδικός να μας πει αν η ταχεία φόρτιση σε μόνιμη βάση φθείρει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και είναι προτιμότερη η κανονική φόρτιση με πιο αργό φορτιστή? ή δε παίζει ρόλο ? είναι το quick charge κάποιο προνόμιο να επωφεληθούμε τη κατά συνθήκη ανάγκη χρόνου ή η χρήση του μπορεί να γίνεται ασκόπως ?Έχει κάποια επίπτωση αλλά αν παρατηρήσεις σε όλα γίνεται η ταχεία φόρτιση μέχρι το 85% και μετά κόβουν στροφές σταδιακά να μην στρεσάρουν την μπαταρία. Εγώ απ την άλλη δεν έχω δει κάποια σημαντική ή απότομη πρώση στη μπαταρία. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Έχει κάποια επίπτωση αλλά αν παρατηρήσεις σε όλα γίνεται η ταχεία φόρτιση μέχρι το 85% και μετά κόβουν στροφές σταδιακά να μην στρεσάρουν την μπαταρία. Εγώ απ την άλλη δεν έχω δει κάποια σημαντική ή απότομη πρώση στη μπαταρία. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαρομοίως. Δεν έχω δει κάτι στην απόδοση της μπαταρίας. Σωστά τα λες για την ταχεία φόρτιση. Προσωπικά έχω σταματήσει την βραδινή φόρτιση και έχω δει καλύτερη διαχείριση. Συχνές μικρές φορτίσεις από το 20-95%. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts