evris2013 Δημ. January 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2024 (edited) Λήγει το συμβόλαιο με τη Nokia φέτος και φαίνεται πως από δω και πέρα οι συσκευές θα έχουν την επωνυμία της HMD. https://techmaniacs.gr/ayto-einai-to-proto-smartphone-tis-hmd-choris-tin-eponymia-tis-nokia/ Πάλι οικονομικής ή μεσαίας κατηγορίας θα είναι! Αυτό δεν αλλάζει... Edited January 20, 2024 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2024 On 20/1/2024 at 7:00 ΜΜ, evris2013 said: Λήγει το συμβόλαιο με τη Nokia φέτος και φαίνεται πως από δω και πέρα οι συσκευές θα έχουν την επωνυμία της HMD. https://techmaniacs.gr/ayto-einai-to-proto-smartphone-tis-hmd-choris-tin-eponymia-tis-nokia/ Πάλι οικονομικής ή μεσαίας κατηγορίας θα είναι! Αυτό δεν αλλάζει... Το διάβασα και γω σήμερα ξανά... Δεν πήρα ποτέ κινητό αυτής της εταιρίας ακόμα και αν έγραφε Νοκια,μεγάλος φαν μεγάλωσα μόνο με Νοκια κινητά με το τελευταίο να είναι το Lumia 920 για μια πενταετία.Δεν ξέρω τι οικονομικες συναλλαγές έπαιξαν αλλά καταδικασε μόνη της το ιστορικό αυτό όνομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2024 Εγώ έχω το Nokia X10 και δεν κάνει κιχ πουθενά! Πραγματικό τέρας αντοχής. Και πολύ καλή κάμερα. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2024 8 minutes ago, George6633 said: Το διάβασα και γω σήμερα ξανά... Δεν πήρα ποτέ κινητό αυτής της εταιρίας ακόμα και αν έγραφε Νοκια,μεγάλος φαν μεγάλωσα μόνο με Νοκια κινητά με το τελευταίο να είναι το Lumia 920 για μια πενταετία.Δεν ξέρω τι οικονομικες συναλλαγές έπαιξαν αλλά καταδικασε μόνη της το ιστορικό αυτό όνομα. Εγώ το μόνο που πήρα ήταν το Nokia 8 από αυτήν την εταιρεία, εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο! Θύμιζε. Το Nokia N8 σε πιο αδύνατη μορφή. Από τότε όλο πλαστικούρες και φθηνά ως μεσαία κινητά βγάζει. Τίποτα το ενδιαφέρον. Ίσως το μόνο που κάνει κάτι να είναι το Nokia X30, αλλά υπολείπεται σε ορισμένα χαρακτηριστικά όπως η οθόνη που δεν είναι καν 4k. Σε 1080p είναι. Σε ορισμένες αγορές πάει καλά όμως. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts