s_wind Δημ. September 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Είσαι ωραίος ευχαριστούμε Τιποτα Χρηστο. Επισης κατι ασχετο με το θεμα update: Για καποιον που θελει να εχει πολυ γρηγορη αποκριση η συσκευη του κανει το εξης: Πηγαινει ρυθμισεις προσβ/τητα - βελτιωσεις ορατοτητας- και ενεργοποιει την καταργηση κινησεων.Μετα παει επιλογες προγραμματιστη , βαζει και τις τρεις κλιμακες Off. Το ξαναγραφω γιατι το ζητησε ενας φιλος σε μηνυμα στο Fb.Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Τιποτα Χρηστο. Επισης κατι ασχετο με το θεμα update: Για καποιον που θελει να εχει πολυ γρηγορη αποκριση η συσκευη του κανει το εξης: Πηγαινει ρυθμισεις προσβ/τητα - βελτιωσεις ορατοτητας- και ενεργοποιει την καταργηση κινησεων.Μετα παει επιλογες προγραμματιστη , βαζει και τις τρεις κλιμακες Off. Το ξαναγραφω γιατι το ζητησε ενας φιλος σε μηνυμα στο Fb.Αυτα. Την κατάργηση κινήσεων την έχω ενεργή αλλά τα τις κλίμακες τις έχω στο 0,5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 (edited) Την κατάργηση κινήσεων την έχω ενεργή αλλά τα τις κλίμακες τις έχω στο 0,5 Ναι μια χαρα τις εχεις. Ετσι βλεπεις τα animation ολου του συστηματος και στις εφαρμογες. Ομως: Κανε ενα πειραμα να δεις. Οπως τοχεις στο 0.5 μπες φροντιδα να εκτελεστει η λειτουργια με το μισοφεγγαρο. Μετα κανε το ιδιο βαζοντας τα ολα off. Θα δεις οτι εκτελειτε πιο γρηγορα. Αυτο που βλεπεις εκει λοιπον ισχυει για οτι κανεις παντου. Οταν μπαινεις στο Fb , στο browser , οταν γραφεις ενα μυνημα κτλ. Ενημερωτικα το αναφερω για καποιον που θελει λοιπον τα παντα πολυ γρηγορα. Edit: Θελω να πω οτι ο επεξεργαστης του S9 δεν εχει αναγκη να υπαρχει περιθωριο χρονου μεταξυ των animation των καθε εφαρμογων για να "μην" παρουσιασει φαινομενα καθυστερησης στις εκτελεσεις και στο ανοιξε-κλεισε των εφαρμογων. Οι τεσσερις μεγαλοι core στα 2.7 καταπινουν τα παντα. Edit2: Μετα το update σεπτεμβριου μπηκα recovery εκανα wipe cacthe partition-reboot. Το αφησα ενα μισαωρο αναμμενο χωρις να το λειτουργησω να δω πως παει ο επεξεργαστης σε αδρανεια. Ολα καλα πηρε βαλεριανα:lol: Edited September 11, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitspa Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Οχι επαναφορες παιδια υποτιθεται οτι το ξαναστινει καποιος απο την αρχη για καλυτερα.Προσοχη μια και βγηκε update σεπτεμβριου μη βιαζεστε να κανετε hard reset με του αυγουστου. Βαλτε και το update σεπτεμβρη μεσα και μετα αφου το κανετε που το κανετε . Ευχαριστώ και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 (edited) Μια χαρά Edited September 12, 2019 by SpeedRacer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Δοκιμασα μετα απο καιρο Xbrowser και επαθα πλακα. Ταχυτητα πλοηγησης επιπεδου...Ακτινογραφιας:lol: Μετα την εγκατασταση παμε ρυθμισεις ειναι το γραναζι κατω αριστερα μπαινουμε παμε general - switch search engine - οριζουμε google και ολα κομπλε. Για ...νευρικους χρηστες :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Δοκιμασα μετα απο καιρο Xbrowser και επαθα πλακα. Ταχυτητα πλοηγησης επιπεδου...Ακτινογραφιας:lol: Μετα την εγκατασταση παμε ρυθμισεις ειναι το γραναζι κατω αριστερα μπαινουμε παμε general - switch search engine - οριζουμε google και ολα κομπλε. Για ...νευρικους χρηστες :p:lol: Dark mode ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 16, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 (edited) Δεν πας στο γραναζι κατω ετσι οπως εισαι τραβα με το δαχτυλο απο δεξια προς αριστερα εχει και αλλο μενου .Δεν εχει μονο βραδυνο αλλα συνολο 8 διαφορετικα τα οποια μαλιστα σε καθε σελιδα που εισαι τα αλλαζεις ,βαζεις οτι χρωμα θες με ενα κλικ... Edited September 16, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Δεν πας στο γραναζι κατω ετσι οπως εισαι τραβα με το δαχτυλο απο δεξια προς αριστερα εχει και αλλο μενου .Δεν εχει μονο βραδυνο αλλα συνολο 8 διαφορετικα τα οποια μαλιστα σε καθε σελιδα που εισαι τα αλλαζεις ,βαζεις οτι χρωμα θες με ενα κλικ... Respect... Παω για δοκιμή.... Να δουμε αν αυτος καταφερει να αντικατασησει τον kiwi που εχω τόσους μηνες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 16, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Παρτο χαλαρα γιατι εχει 10αδες ρυθμισεις . Θα στη δωσει καπως μεχρι να το φερεις οπως θες .:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 (edited) To adblock πως ενεργοποιειται; Ειναι στο on αλλα βλεπω αρκετες διαφημισεις. Θελει add on? Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 16, 2019 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 16, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 (edited) Στο γραναζι κατω αριστερα μπες και το βρισκεις . Μην ξεχναμε οτι : Μετα την εγκατασταση παμε ρυθμισεις ειναι το γραναζι κατω αριστερα μπαινουμε παμε general - switch search engine - οριζουμε google και ολα κομπλε. ΕDIT: Τωρα ειμαι σε μερος με κακο σημα οι αλλοι browser σερνονται αυτος τα ανοιγει αμεσα .Και youtube επισης σφαιρα.Οτι κρατα στο ιστορικο εαν ξαναμπεις σε σελιδα που ειχες μπει την ανοιγει αμεσα πολυ πιο γρηγορα απο αλλους browser . 793kb εφαρμογη τους βαζει ολους γυαλια ο κινεζος:p Edited September 16, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 16, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 To adblock πως ενεργοποιειται; Ειναι στο on αλλα βλεπω αρκετες διαφημισεις. Θελει add on? Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξερω γιατι εχω Dns adguard δεν το αλλαζω και λειτουργει μια χαρα στον xbrowser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 18, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 (edited) Αλλη μια συσκευη mid-range της σειρας "Μ" η οποια αντικατεστησε την γνωστη σε ολους μας σειρα "J" "Galaxy M30s" Με τιμη χωμα μολις 180ε και Τερατωδη χαρακτηριστικα. Video: https://youtu.be/SFe2vRotG0c Πληροφοριες: https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_m30s-9818.php Αυτο δεν ειναι μπαταρια αλλα ενσωματωμενο power-Bank:lol: Και...δεν θα ξανακλαφτειτε για Sot ποτε:p:p:p Edited September 18, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 (edited) Ψεμα μοιαζει με τετοια τιμη. Μετα απο λιγο σε σκρουτζ θα χει 140! Δεν θα αλλαζα το S10e αλλα αν παθαινε τιποτα θα το χτυπουσα χωρις 2η σκεψη.... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 19, 2019 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 (edited) Ψεμα μοιαζει με τετοια τιμη. Μετα απο λιγο σε σκρουτζ θα χει 140! Δεν θα αλλαζα το S10e αλλα αν παθαινε τιποτα θα το χτυπουσα χωρις 2η σκεψη.... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτες οι συσκευες με καταληξη 's' που υπαρχει στην χαμηλη κατηγορια σειρας Μ και στην μεσαια σειρα Α δεν τις φερνει ποτε Ελλαδα η Σαμμυ και "περνανε καλα" αλλες χωρες εξωτερικου.Εγω θα την παραγγειλω απο ενα καταστημα στην ομονοια που φερνει συσκευες απ'εξω.Με τοσο χαμηλη τιμη ειναι μια χαρα , καλος επεξεργαστης , για καθημερινη χρηση απροβληματιστη . Ξεχνας να το φορτιζεις κιολας ουτε θα ψαχτω για προστασια να βαλω τζαμακια δεν θα τα βαφω μαυρα να το προσεχω μην παθει κατι κτλ. .:p Edited September 19, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 27, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 (edited) Youtube Music για S9 - S9+ - Note 9. Προσοχη . Η εφαρμογη ειναι Μονο για Οσους εχουν "απενεργοποιημενο" τον Chrome απο τις ρυθμισεις συστηματος και εχουν ενεργο αλλο Browser . Λειτουργουν τα παντα , χωρις διαφημισεις , μπορει να παιζει μουσικη στο Background , Με κλειστη Οθονη , στην οθονη κλειδωματος , φτιαχνετε λιστες αποκλειστικα με μουσικη , κανετε κοινοποιηση στα social media επισης τρεχει και η κανονικη εφαρμογη youtube ταυτοχρονα κτλ. Δεν κανει Download. Μετα την εγκατασταση καντε Login και παραλειψη δοκιμης . Ρυθμισεις ηχου Dolby Atmos για Μεγιστη Αποδοση----->>> https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7891910#post7891910 Download https://mega.nz/#!qVg0CQAL!kVfw6Gklntki3kjAFFXlw6JDbERLPltbpawp1Aj75KE Edited September 27, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Διαφορές από το vanced? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 28, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 (edited) Τα ιδια ειναι ολα Jim. Απλα αυτο εδω και καλα κανει αναζητηση μονο μουσικη.Να το εχεις ξεχωριστα μονο γιαυτο . Επισης η εκδοση του google-play δεν σε αφηνει να κανεις ολα τα παραπανω που περιγραφω να ακους μουσικη ενω βγηκες απο την εφαρμογη , με κλειστη οθονη κτλ.Θελει να πληρωσεις . Νταξει για καποιον βολευει για αλλον ειναι ανουσιο. Κολπα της google να μαζευει κανα ψηλο το εχει 8 ευρω καθε μηνα:p Σε λιγο θα βγαλει youtube-θριλερ , youtube-περιπετειες:p Edited September 28, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Καλημερα, Μετα απο hard reset και χρηση του οδηγου παρατηρώ κατι κουλό.... Δεν μου δουλευει η ασυρματη φορτιση... Το βαζω επανω στην πλακα, το τηλεφωνο λεει <<ασύρματη φορτιση...απομενει 1 ωρα μεχρι την πληρη φορτιση>> αλλα ουσιαστικα το τηλεφωνο δεν φορτιζει.... Μηπως πρεπει να κανω κατι στις ρυθμίσεις? να του δωσω καποια αδεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 28, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Πηγαινε στις ρυθμισεις της φροντιδας βαλε την γρηγορη φορτιση On να δεις τι κανει.Με ασυρματα δεν εχω ασχοληθει ποτε. Καποιες αναφορες στο διαδικτυο υπαρχουν γιαυτο το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Youtube Music για S9 - S9+ - Note 9. Προσοχη . Η εφαρμογη ειναι Μονο για Οσους εχουν "απενεργοποιημενο" τον Chrome απο τις ρυθμισεις συστηματος και εχουν ενεργο αλλο Browser . Λειτουργουν τα παντα , χωρις διαφημισεις , μπορει να παιζει μουσικη στο Background , Με κλειστη Οθονη , στην οθονη κλειδωματος , φτιαχνετε λιστες αποκλειστικα με μουσικη , κανετε κοινοποιηση στα social media επισης τρεχει και η κανονικη εφαρμογη youtube ταυτοχρονα κτλ. Δεν κανει Download. Μετα την εγκατασταση καντε Login και παραλειψη δοκιμης . Ρυθμισεις ηχου Dolby Atmos για Μεγιστη Αποδοση----->>> https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7891910#post7891910 Download https://mega.nz/#!qVg0CQAL!kVfw6Gklntki3kjAFFXlw6JDbERLPltbpawp1Aj75KE Δουλεύει μόνο στις συσκευές που αναφέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 30, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Παντου δουλευει αλλα δεν το εχω δοκιμασει σε αλλες συσκευες να δω εαν δουλευει καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 30, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 (edited) Private DNS . Τα Private Dns που υπαρχουν και δουλευουν καλα ειναι : 1) Google DNS(Σταθερο): dns.google -------------------------------------------------------------------------- 2) Cloudflare DNS(πολυ γρηγορο καποιες φορες μικρα error) : 1dot1dot1dot1.cloudflare-dns.com -------------------------------------------------------------------------- 3) Adguard DNS (με adblock) (μπλοκαρει διαφημισεις χωρις εγκατασταση προγραμματος με μικρα error αραια και που... λιγοτερο γρηγορο απο τα δυο παραπανω) : dns.adguard.com -------------------------------------------------------------------------- 4) Quad9 DNS(αργο) : dns.quad9.net -------------------------------------------------------------------------- Edited September 30, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Youtube Music για S9 - S9+ - Note 9. Προσοχη . Η εφαρμογη ειναι Μονο για Οσους εχουν "απενεργοποιημενο" τον Chrome απο τις ρυθμισεις συστηματος και εχουν ενεργο αλλο Browser . Λειτουργουν τα παντα , χωρις διαφημισεις , μπορει να παιζει μουσικη στο Background , Με κλειστη Οθονη , στην οθονη κλειδωματος , φτιαχνετε λιστες αποκλειστικα με μουσικη , κανετε κοινοποιηση στα social media επισης τρεχει και η κανονικη εφαρμογη youtube ταυτοχρονα κτλ. Δεν κανει Download. Μετα την εγκατασταση καντε Login και παραλειψη δοκιμης . Ρυθμισεις ηχου Dolby Atmos για Μεγιστη Αποδοση----->>> https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7891910#post7891910 Download https://mega.nz/#!qVg0CQAL!kVfw6Gklntki3kjAFFXlw6JDbERLPltbpawp1Aj75KEΑν μπορείς για βοήθησε λίγο, έχω το κανονικό YMusic οι λίστες που φαίνονται είναι και μουσικής που σώζω από έτοιμες που βρίσκω αλλά στα playlist φαίνονται και τα κανονικά του YouTube που περιλαμβάνουν και άσχετα βίντεο. Η δικιά σου έκδοση έχει αποκλειστικά playlists με μουσική μόνο; Επίσης σε αυτή την έκδοση που έχω κάνει download κανονικά. Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts