SERS1612 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Ρε παιδιά, αυτό το swipe down από αριστερή και από την δεξιά γωνία, τι υποτίθεται ότι κάνει; Εγω δεν βλέπω κάτι. Επίσης... Πώς ξεφορτώνομαι την ειδοποίηση ότι κάποια εφαρμογή επικαλύπτει; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Ρε παιδιά, αυτό το swipe down από αριστερή και από την δεξιά γωνία, τι υποτίθεται ότι κάνει; Εγω δεν βλέπω κάτι. Επίσης... Πώς ξεφορτώνομαι την ειδοποίηση ότι κάποια εφαρμογή επικαλύπτει; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απλά διαχώρισαν αριστερά τις ειδοποιήσεις και δεξιά να κάνεις τις γρήγορες ρυθμίσεις σου..Όταν λές επικαλύπτει τί εννοείς; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Απλά διαχώρισαν αριστερά τις ειδοποιήσεις και δεξιά να κάνεις τις γρήγορες ρυθμίσεις σου..Όταν λές επικαλύπτει τί εννοείς;Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά. Είτε από αριστερά τραβήξω, είτε από δεξιά. Κάποιες εφαρμογές έχουν την δυνατότητα να επικαλυπτουν άλλες. Π. χ. Messager. Εγώ δουλεύω πολλά χρόνια, το swapps που έχει αυτήν την δυνατότητα και τρέχει συνέχεια. Έτσι έχω μόνιμα την ειδοποίηση πάνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά. Είτε από αριστερά τραβήξω, είτε από δεξιά. Κάποιες εφαρμογές έχουν την δυνατότητα να επικαλυπτουν άλλες. Π. χ. Messager. Εγώ δουλεύω πολλά χρόνια, το swapps που έχει αυτήν την δυνατότητα και τρέχει συνέχεια. Έτσι έχω μόνιμα την ειδοποίηση πάνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον έχεις την παλιά μπάρα γι'αυτό.. Για να έχεις τον διαχωρισμό δεξιάς-αριστερής κουρτίνας(που iphonίζει) πάς ρυθμίσεις-->Προβολή-->Κέντρο ελέγχου και Πίνακας ειδοποιήσεων-->και τικάρεις την Χρήση νέου Κέντρου ελέγχου. Τώρα για το άλλο που λές δεν μπορώ να το καταλάβω καλά..μήπως εννοείς το λουκέτο που κάνει την εφαρμογή και δεν κλείνει; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Μπορεί να αλλάξει στο πλήκτρο αυξομείωσης έντασης να εμφανίζεται πρώτα ο ήχος κλήσης κ όχι πολυμέσα; ρυθμίσεις/ήχος &.../πρόσθετες ρυθμίσεις/default volume control... ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι καλό να κάνουμε επαναφορά και στήσιμο απο την αρχή ή δεν παίζει ρόλο; δεν χρειάζεται αν δεν έχεις πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης... Πώς ξεφορτώνομαι την ειδοποίηση ότι κάποια εφαρμογή επικαλύπτει; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk της δίνεις μόνιμη άδεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 ρυθμίσεις/ήχος &.../πρόσθετες ρυθμίσεις/default volume control... Δεν το βρίσκω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 ρυθμίσεις/ήχος &.../πρόσθετες ρυθμίσεις/default volume control... Δεν το βρίσκω αυτό. https://ibb.co/BrRcWz0 έχω βέβαια developer, αλλά νομίζω εκεί ήταν απ'την αρχή στην 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 https://ibb.co/BrRcWz0 έχω βέβαια developer, αλλά νομίζω εκεί ήταν απ'την αρχή στην 12 Δεν είναι έτσι εμένα καμία σχέση.πως τα εμφανίζω αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxls Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Το πρωί μου έδειχνε αναβάθμιση σε 12 τώρα μου λέει πως δεν υπάρχουν ενημερώσεις.. Το ίδιο μου είχε κάνει από το 10 στο 11... Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Δεν είναι έτσι εμένα καμία σχέση.πως τα εμφανίζω αυτά; δεν έχει πρόσθετες ρυθμίσεις μέσα στο ήχος & δόνηση? ψάξ 'το λίγο εκεί μέσα...είναι από καιρό αυτή η ρύθμιση. μπορεί βέβαια να είναι της dev μόνο, έχει αρκετά που δεν έχουν ακόμα οι stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 (edited) 11.0.4 έχω, αναβάθμιση μου βγάζει για 11.0.8 με χώρα Ελλάδα, η 12 άφαντη ακόμα. Την 11.0.8 δεν μπορώ να τη βάλω. Edited October 23, 2020 by Frpix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 δεν έχει πρόσθετες ρυθμίσεις μέσα στο ήχος & δόνηση? ψάξ 'το λίγο εκεί μέσα...είναι από καιρό αυτή η ρύθμιση. μπορεί βέβαια να είναι της dev μόνο, έχει αρκετά που δεν έχουν ακόμα οι stable Όχι δεν το έχει στις πρόσθετες ρυθμίσεις.μπορει να το εμφανίσει με άλλη ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Το πρωί μου έδειχνε αναβάθμιση σε 12 τώρα μου λέει πως δεν υπάρχουν ενημερώσεις.. Το ίδιο μου είχε κάνει από το 10 στο 11... Καμία ιδέα? Απλά θα περιμένεις. Είναι συνηθισμένη συμπεριφορά όταν δεν την κατεβάσεις αμέσως στο πρώτο κύμα. Μπορείς να την βάλεις χειροκίνητα, αλλά δεν χάνεις τίποτα αν γίνουν πρώτα οι άλλοι πειραματόζωα :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 11.0.4 έχω, αναβάθμιση μου βγάζει για 11.0.8 με χώρα Ελλάδα, η 12 άφαντη ακόμα. Την 11.0.8 δεν μπορώ να τη βάλω. Για να μπεί η 12 νομίζω πρέπει να έχεις το android 10 με MIUI 11.0.1.0 για να πατήσει πάνω της η 12.. απο ότι βλέπω ούτε το android 10 είχες δεχθεί για update... Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 (edited) Ναι, θ' αλλάξω χώρα (τί να βάλω αλήθεια;), Ελλάδα έχω και θα ξαναδοκιμάσω, ευχαριστώ. Edited October 23, 2020 by Frpix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Έχω το εξής πρόβλημα που έχει αρχίσει να γίνεται σημαντικό. Δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο μειλ, εκτός αν συνδεθώ σε κάποιο WiFi ή ανοίξω την εφαρμογή. Όσο λείπω δηλαδή από το σπίτι αν δεν μπω στην εφαρμογή να κάνω ανανέωση δεν μου έρχονται τα μέιλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 δεν έχει πρόσθετες ρυθμίσεις μέσα στο ήχος & δόνηση? ψάξ 'το λίγο εκεί μέσα...είναι από καιρό αυτή η ρύθμιση. μπορεί βέβαια να είναι της dev μόνο, έχει αρκετά που δεν έχουν ακόμα οι stable Ούτε κ σε μένα βγαίνει με την 12 αυτό που λες! Έχω το εξής πρόβλημα που έχει αρχίσει να γίνεται σημαντικό. Δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο μειλ, εκτός αν συνδεθώ σε κάποιο WiFi ή ανοίξω την εφαρμογή. Όσο λείπω δηλαδή από το σπίτι αν δεν μπω στην εφαρμογή να κάνω ανανέωση δεν μου έρχονται τα μέιλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αααααα καλώς ήρθες στο κλαμπ!!!! Αμα βρεις λύση, πες το κ μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 https://ibb.co/BrRcWz0 έχω βέβαια developer, αλλά νομίζω εκεί ήταν απ'την αρχή στην 12 Ποια γραμματοσειρά έχεις; Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Έχω το εξής πρόβλημα που έχει αρχίσει να γίνεται σημαντικό. Δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο μειλ, εκτός αν συνδεθώ σε κάποιο WiFi ή ανοίξω την εφαρμογή. Όσο λείπω δηλαδή από το σπίτι αν δεν μπω στην εφαρμογή να κάνω ανανέωση δεν μου έρχονται τα μέιλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπειδή είχα αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο σε άλλη εφαρμογή, είχα ανακαλύψει ότι είχε μπει σε miui εξοικονόμηση μπαταρίας. Οπότε ειδοποιήσεις δεν είχα σε δεδομένα. Για δες λίγο στις πληροφορίες εφαρμογής. Και βάλτο χωρίς περιορισμούς. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Μάλλον έχεις την παλιά μπάρα γι'αυτό.. Για να έχεις τον διαχωρισμό δεξιάς-αριστερής κουρτίνας(που iphonίζει) πάς ρυθμίσεις-->Προβολή-->Κέντρο ελέγχου και Πίνακας ειδοποιήσεων-->και τικάρεις την Χρήση νέου Κέντρου ελέγχου. Τώρα για το άλλο που λές δεν μπορώ να το καταλάβω καλά..μήπως εννοείς το λουκέτο που κάνει την εφαρμογή και δεν κλείνει; Έχεις δίκιο. Έπρεπε να το ενεργοποιήσω. Όπως το βαλα, το βαλα βέβαια! Δεν μου αρέσει καθόλου. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Σε αυτή την ειδοποίηση αναφέρομαι... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Έχω το εξής πρόβλημα που έχει αρχίσει να γίνεται σημαντικό. Δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο μειλ, εκτός αν συνδεθώ σε κάποιο WiFi ή ανοίξω την εφαρμογή. Όσο λείπω δηλαδή από το σπίτι αν δεν μπω στην εφαρμογή να κάνω ανανέωση δεν μου έρχονται τα μέιλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk θέλει προσοχή σε αρκετές ρυθμίσεις, αλλά ας αρχίσουμε απ'το βασικό: έχεις μόνιμα ανοικτό τον αυτόματο συγχρονισμό? (στρογγυλό εικονίδιο με τα βελάκια) ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια γραμματοσειρά έχεις; comfortaa ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε αυτή την ειδοποίηση αναφέρομαι... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση, δεν βγάζει επιλογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 (edited) Καλημέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το viber. Όταν χρησιμοποιώ το κινητο και με παίρνουν κλήση viber δεν μου την εμφανίζει, δεν μπορώ να δω ποιος με παίρνει, τίποτα! Μόνο ο ήχος χτυπάει, και όταν πια τελειώσει μου έρχεται η ανταπάντητη στο viber. Τι μπορεί να φταίει? Επίσης, δεν μπορώ να δεχθώ ούτε κανονικές κλήσεις όταν έχω σε λειτουργία την οθονη και μου έρχονται με SMS οι κλήσεις. Έχω χάσει σημαντικές κλήσεις, και έχω απογοητευτεί με το κινητό. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Edited October 24, 2020 by tsoutsoudis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να τις εξαφανίσω αυτές τις εφαρμογές να μη μου εμφανίζονται πουθενά; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Κατέβασε την εφαρμογή Hidden settings for Miui από το play store. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts