marlborakis Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 (edited) Λαθος νήμα Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 4, 2020 by marlborakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Ναι οκ δεν διαφωνώ,αλλα πρεπει να τα περασεις ΟΛΑ απο την αρχη.Με το αντιγραφο δεν κανεις σωστη δουλεια οπως το αναφερεις. Εγω ολες τις rom που περναω απο recovery twrp ,τις περναω με αντιγραφο ασφαλειας και διαταξη αρχικης οθονης και δεν ειχα ποτε προβλημα. Σιγουρα ειναι καλυτερα να περνανε ολες οι εφαρμογες μια μια απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Εγω ολες τις rom που περναω απο recovery twrp ,τις περναω με αντιγραφο ασφαλειας και διαταξη αρχικης οθονης και δεν ειχα ποτε προβλημα. Σιγουρα ειναι καλυτερα να περνανε ολες οι εφαρμογες μια μια απο την αρχη. Eχεις ρουταρη φιλε μου εσυ,δεν το κανουν ολοι αυτο,προφανως σε αυτους παει το 1ο σχολιο μου.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Η MIUI 12 πότε με το καλό θα μας έρθει ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Τέλη αυτού ή του επόμενου μήνα κατά την γνώμη μου Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι παλαιότερα μπορούσα να επιλέγω περισσότερα από 1 μηνύματα για να τα διαγράψω. Τώρα, αυτό δεν γίνεται, πρέπει να τα διαγράφω ένα-ένα και αυτό είναι σπαστικό. Υπάρχει λύση στο πρόβλημα; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι παλαιότερα μπορούσα να επιλέγω περισσότερα από 1 μηνύματα για να τα διαγράψω. Τώρα, αυτό δεν γίνεται, πρέπει να τα διαγράφω ένα-ένα και αυτό είναι σπαστικό. Υπάρχει λύση στο πρόβλημα; πατάς παρατεταμένα και select (επιλογή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 πατάς παρατεταμένα και select (επιλογή) Ευχαριστώ. Αυτό έκανα παλαιότερα, αλλά τώρα δεν επιλέγει το επόμενο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 πατάς παρατεταμένα και select (επιλογή) Βρήκα τη λύση. Πατάω στα επόμενα την κουκίδα δεξιά και ενεργοποιείται το τσεκάρισμα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Μόλις ανακάλυψα προβλήμα.Με το που θα ανοιξω το Bluetooth δεν μου δουλεύει το wi-fi ,ενω ειναι ενεργοποιημένο δεν βρίσκει κανενα δίκτυο....μολις κλεισω το Bluetooth συνδέεται κανονικα στο router.Τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Μόλις ανακάλυψα προβλήμα.Με το που θα ανοιξω το Bluetooth δεν μου δουλεύει το wi-fi ,ενω ειναι ενεργοποιημένο δεν βρίσκει κανενα δίκτυο....μολις κλεισω το Bluetooth συνδέεται κανονικα στο router.Τι παίζει? Εγώ που μόλις το δοκίμασα δεν μου κάνει κάτι τέτοιο..Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την μπάντα των 5Ghz στο router άν έχεις. έχω την εντύπωση οτι μπερδεύονται οι συχνότητες που δουλεύουν κάπου στα ίδια και γι'αυτό να γίνεται αυτό Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Εγώ που μόλις το δοκίμασα δεν μου κάνει κάτι τέτοιο..Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την μπάντα των 5Ghz στο router άν έχεις. έχω την εντύπωση οτι μπερδεύονται οι συχνότητες που δουλεύουν κάπου στα ίδια και γι'αυτό να γίνεται αυτό Τελικά σήμερα δουλεύει μια χαρά...τωρα που το σκέφτομαι η μπαταρία ηταν κάπου στο 20% οταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα ,μηπως έπαιξε ρολο αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 μπορεί να μπήκε η λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Χαζη ερωτηση αλλα δεν το βρισκω πουθενα μεσα στο κινητο.Εχει δυνατοτητα φωνητικης κλησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Νομίζω έχει αναφερθεί ξανά Ακούω την φωνή μου στις κλήσεις/απαντήσεις από το ακουστικό Υπάρχει κάποια λάθος ρύθμιση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Νομίζω έχει αναφερθεί ξανά Ακούω την φωνή μου στις κλήσεις/απαντήσεις από το ακουστικό Υπάρχει κάποια λάθος ρύθμιση; Ευχαριστώπολλές φορές και εγώ. βέβαια εγώ μιλάω από ακουστικό bt πάντα σχεδόν. δεν θυμάμαι εάν το κάνει από το ακουστικό του κινητού. κάποια στιγμή θα το δω Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 πολλές φορές και εγώ. βέβαια εγώ μιλάω από ακουστικό bt πάντα σχεδόν. δεν θυμάμαι εάν το κάνει από το ακουστικό του κινητού. κάποια στιγμή θα το δω Sent from my Mi A3 using Tapatalk Αν χρησιμοποιείς bt χαμήλωσε την ένταση του ακουστικού. Φταίει το bt και όχι το τηλέφωνο. Δοκίμασε άλλο bt και θα δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 (edited) Εδώ και μερικές μέρες κάποιες φορές όταν θέλω να χρησιμοποιήσω την κάμερα μου βγάζει μνμ " αδυναμία φόρτωσης της κάμερας". Ξέρει κανείς κάτι για αυτό; Υ.Γ Έχω περασμένη μια από τις 3 gcam της πρώτης σελίδας. Το αναφέρω γιατί δεν ξέρω αν επηρεάζει αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 16, 2020 by timkos40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Εδώ και μερικές μέρες κάποιες φορές όταν θέλω να χρησιμοποιήσω την κάμερα μου βγάζει μνμ " αδυναμία φόρτωσης της κάμερας". Ξέρει κανείς κάτι για αυτό; Υ.Γ Έχω περασμένη μια από τις 3 gcam της πρώτης σελίδας. Το αναφέρω γιατί δεν ξέρω αν επηρεάζει αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε και με άλλη εφαρμογή. Αν το κάνει και εκεί, σκότωσε όλες τις εφαρμογές που τρέχουν και έχουν πρόσβαση στην κάμερα και ξαναδοκίμασε. Αν συνεχίσει, reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 (edited) Εδώ και μερικές μέρες κάποιες φορές όταν θέλω να χρησιμοποιήσω την κάμερα μου βγάζει μνμ " αδυναμία φόρτωσης της κάμερας". Ξέρει κανείς κάτι για αυτό; Υ.Γ Έχω περασμένη μια από τις 3 gcam της πρώτης σελίδας. Το αναφέρω γιατί δεν ξέρω αν επηρεάζει αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κάνε διαγραφή δεδομένων στις εφαρμογές κάμερας και reboot οι gcam της πρώτης σελίδας είναι πολύ παλιές και ασύμβατες με τις τελευταίες ενημερώσεις Edited October 17, 2020 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Εμένα που έχω απο τις παλιές πρώτες Gcam δεν έχω κανένα πρόβλημα Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 κάνε διαγραφή δεδομένων στις εφαρμογές κάμερας και reboot οι gcam της πρώτης σελίδας είναι πολύ παλιές και ασύμβατες με τις τελευταίες ενημερώσειςΟκ ευχαριστώ πολύ. Έχουμε καμία gcam που να είναι πιο συμβατές με τα τελευταία update; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtat Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Ναι παιδια, και εγω θα ήθελα να ξερω ποια gcam χρησιμοποιειτε... Δεν θυμαμαι ποια εχω, αλλα ειδικα το βραδυ μου τα βγαζει ολα κουνημενα και δεν την χρησιμοποιω. Μια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 υπάρχουν πραγματικά δεκάδες....! δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δοκιμάζετε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8066378#post8066378 * michtat γνωρίζεις πως δουλεύει το HDR? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtat Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 xnikos οχι δεν εχω καταλαβει. Εννοεις πως θελει να μεινεις σταθερος για λιγο? Γρηγορο κλικ βραδυνο δεν μπορω να εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts