Nikos_96 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Καλημέρα σας. Μια ερώτηση. Εσάς σας εμφανίζει το #Apotospiti κτλ δίπλα στην ώρα,σήμα κτλ? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με cosmote ναι το εμφανίζει αλλά μόνο στην οθόνη κλειδώματος. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo_ Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Έχω μείνει στην 11.0.5. Δοκίμασα να αλλάξω περιοχές μήπως και βρεί καμιά νέα ενημέρωση αλλά τίποτα.Εχει κάνεις καμιά ιδέα πως μπορώ να περάσω την 11.0.7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Έχω μείνει στην 11.0.5. Δοκίμασα να αλλάξω περιοχές μήπως και βρεί καμιά νέα ενημέρωση αλλά τίποτα.Εχει κάνεις καμιά ιδέα πως μπορώ να περάσω την 11.0.7? Μπορείς να την περάσεις με την εφαρμογή downmi αλλα για ποιό λόγο να το κάνεις; γιατί δεν περιμένεις να σου έρθει κανονικά; εκτός αν έχεις κάποιο πρόβλημα του λογισμικού που σου δημιουργεί θέματα τότε αλλάζει το πράγμα..αλλα αυτές οι εκδόσεις είναι σε EU και όχι MI. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_nontas Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Στο wifi του συνδέεται καθόλου στα 40mhz? Στο δικό μου δίκτυο είναι η μόνη συσκευή που διαρκώς συνδέεται στα 20mhz.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_nontas Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Δεν λειτουργεί το videochat στο instagram μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Με την 11.04 δε δούλευε κ σε μένα. Με την 11.07 δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Στο wifi του συνδέεται καθόλου στα 40mhz? Στο δικό μου δίκτυο είναι η μόνη συσκευή που διαρκώς συνδέεται στα 20mhz.. τι εννοείς? αναφέρεσαι στο channel width? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_nontas Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Ναι. Με λίγο ψάξιμο στο Google είδα ένα workaround με προσθήκη μιας γραμμής στο αρχείο του wifi. Αλλά δε λειτούργησε δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Το Android 10 ξέρουμε περίπου πότε θα το δώσουν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Επιτέλους έδωσαν ξανά το άνοιγμα της οθόνης με διπλό πάτημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Όσοι έχετε κάνει την αναβάθμιση σε 11.0.7.0 από μπαταρία πως πάτε?? Το έβγαλα εχθές από τη φόρτιση το απόγευμα στο 92% κ χωρίς να δουλεύω την συσκευή πέφτει η μπαταρία για πλάκα. στις 10 το πρωί ηταν 37% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Είμαι ακόμη με την 10.3.6.0 σταθερή PFGEUXM Μου έχει έρθει στις ενημερώσεις η 11.0.7.0 Τι χάνω από την 10.3.6.0 αν κάνω την ενημέρωση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Όσοι έχετε κάνει την αναβάθμιση σε 11.0.7.0 από μπαταρία πως πάτε?? Το έβγαλα εχθές από τη φόρτιση το απόγευμα στο 92% κ χωρίς να δουλεύω την συσκευή πέφτει η μπαταρία για πλάκα. στις 10 το πρωί ηταν 37% Πήγαινε ρυθμίσεις--> Μπαταρία & απόδοση--> και κάνε βελτιστοποίηση μπαταρίας και πάτα κάτω αυτό που θα σου βγάλει (προσθήκη). Οτι έχει πάει προς το χειρότερο λίγο η μπαταρία ισχύει αλλα όχι τόσο κακό όσο λές.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Πράγματι έχει μεγαλύτερη κατανάλωση αλλά όχι τόσο. Εγώ το έβγαλα από τον φορτιστή χθες αργά πριν κοιμηθώ με 100% μπαταρία, έχω BT & WiFi όλο το βράδυ ανοιχτά κι από το πρωί στις 10:00 το έχω σκίσει κάνοντας διάφορες δουλειές ( σχεδόν μόνιμα αναμμένη οθόνη, άντε να έκλεισε 15 λεπτά) και τώρα είμαι στο 75%. Προ αναβάθμισης άντε να ήμουν στο 79% - 85%. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Πήγαινε ρυθμίσεις--> Μπαταρία & απόδοση--> και κάνε βελτιστοποίηση μπαταρίας και πάτα κάτω αυτό που θα σου βγάλει (προσθήκη). Οτι έχει πάει προς το χειρότερο λίγο η μπαταρία ισχύει αλλα όχι τόσο κακό όσο λές.. Το έκανα το πρωί αυτό. Θα δω αμα είναι να κάνω κ κανένα καλιμπράρισμα. Βλέπω χωρίς να το χρησιμοποιώ ξεφορτιζει εύκολο, ενώ πριν με ίδια χρήση δεν ήταν έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 (edited) Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Sheets της Google. Μόλις ανοίξω ένα spreadsheet με πετάει έξω βγάζοντας το εξής μήνυμα: "Sheets keeps stopping" (Send bug report to Mi for analysis? This report may contain Personally Identifiable Information. Your report will be used to help fix this bug and will never be shared in any commercial context) 'Εχω δοκιμάσει επανεκκίνηση κινητού, απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής κτλ αλλά τίποτα :wacko: Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ! Edited April 3, 2020 by g9efthymios Πρόσθεση φωτογραφίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Sheets της Google. Μόλις ανοίξω ένα spreadsheet με πετάει έξω βγάζοντας το εξής μήνυμα: "Sheets keeps stopping" (Send bug report to Mi for analysis? This report may contain Personally Identifiable Information. Your report will be used to help fix this bug and will never be shared in any commercial context) 'Εχω δοκιμάσει επανεκκίνηση κινητού, απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής κτλ αλλά τίποτα :wacko: Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ! Εφαρμογές -> Sheets -> clear cache, clear data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Καλησπέρα Άμα κάνω εκκαθάριση δεδομένων στο launcher συστήματος θα μου έρθει update για το συρτάρι εφαρμογών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Μου ηρθε η αναβαθμιση για την 11.07.Υπαρχει τροπος να εξαφανιστει η ειδοποιηση ή το μονο που μπορω να κανω ειναι απλα να την αγνοω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 (edited) Μου ηρθε η αναβαθμιση για την 11.07.Υπαρχει τροπος να εξαφανιστει η ειδοποιηση ή το μονο που μπορω να κανω ειναι απλα να την αγνοω? Γιατι δεν την κανεις; Χρησιμη ειναι. Edited April 3, 2020 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Εφαρμογές -> Sheets -> clear cache, clear data Το δοκίμασα και αυτό αλλά πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Με την 11.04 δε δούλευε κ σε μένα. Με την 11.07 δουλεύει. Είμαι με την 11.05 δεν μου έχει έρθει ακόμα το update θα περιμένω την ανανέωση και ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα ευχαριστώ για την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Παιδιά τι πρέπει να κάνω για να φαίνεται στην μπάρα πάνω αριστερά το notification του playstore όταν υπάρχει κάποια διαθέσιμη αναβάθμιση κάποιας εφαρμογής; Μέχρι την 04 μου το έβγαζε, με την 06 και την 07 δεν μου το βγάζει πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 (edited) Παιδιά τι πρέπει να κάνω για να φαίνεται στην μπάρα πάνω αριστερά το notification του playstore όταν υπάρχει κάποια διαθέσιμη αναβάθμιση κάποιας εφαρμογής; Μέχρι την 04 μου το έβγαζε, με την 06 και την 07 δεν μου το βγάζει πλέον. Να πάρεις άλλο κινητό που να μην έχει miui Μην με παρεξηγήσεις.... Αστείο είναι... Edited April 4, 2020 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Παιδιά τι πρέπει να κάνω για να φαίνεται στην μπάρα πάνω αριστερά το notification του playstore όταν υπάρχει κάποια διαθέσιμη αναβάθμιση κάποιας εφαρμογής; Μέχρι την 04 μου το έβγαζε, με την 06 και την 07 δεν μου το βγάζει πλέον. είδες στις ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις αν είναι τικαρισμένο?(και στις κατηγορίες) μήπως ενεργοποιήθηκε η αυτόματη ενημέρωση από τις ρυθμίσεις του play store? ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να πάρεις άλλο κινητό που να μην έχει miui Μην με παρεξηγήσεις.... Αστείο είναι... γελάσαμε:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Γιατι δεν την κανεις; Χρησιμη ειναι. Δουλευει η ηχογραφηση κλησεων και το ξυπνητηρι οταν το τηλεφωνο ειναι κλειστο?Μου ειναι απαραιτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts