Nikos_96 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Επιβεβαιώνω οτι με EU MIUI με χώρα Ελβετία και new update σε 11.0.6.0 το wificall επανήλθε ενώ πριν δεν δούλευε οπότε ορμάτε!:dance: Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Ευχαριστούμε και ορμάω! Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Και μένα μόλις μου ήρθε και την κατεβάζω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Και σε εμένα ήρθε το 11.0.6.0, κάνω enable το VoWifi αλλά τπτ. Δεν πρέπει να δουλεύει σε πτήση και με ανοιχτό wifi? Να βγάζει και κάποιο σήμα? Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Δοκίμασα το wificall με τα δίκτυα να είναι η επιλογή ''κατα προτίμηση wifi'' και όχι ''κατα προτίμηση δίκτυα κινητης τηλεφωνίας'' κάνοντας μια κλήση κοντά στο router που είχε φούλ σήμα wifi και η κλήση είχε το εικονιδιάκι του wificall...ενώ απομακρυνομουν απο το ρούτερ απο ένα σημείο και μετά ενώ κανονικά έπρεπε να κάνει την μετάβαση σε δίκτυο 4G, για λίγο δέν άκουγα τον άλλον συνομιλητή και μετά απο λίγο κόπηκε και η κλήση...σε flight mode δουλεύει κανονικά όσο είσαι εντός εμβέλιας router..όμως τις άλλες στιγμές δεν είναι και 100% αποδοτικό...μετά γυρίζω την επιλογή ''κατα προτίμηση δίκτυα κινητής τηλεφωνίας'' και ενώ έβλεπα μία μπαρίτσα σήματος δυσκολευόταν να πάει σε wificall..Δέν ξέρω,θα δείξουν οι επόμενες μέρες.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Και με επιλεγμένη χώρα την Ελλάδα βγάζει την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Και σε εμένα ήρθε το 11.0.6.0, κάνω enable το VoWifi αλλά τπτ. Δεν πρέπει να δουλεύει σε πτήση και με ανοιχτό wifi? Να βγάζει και κάποιο σήμα? Ναί πρέπει..τί εταιρία έχεις και έχεις στείλει sms ενεργοποίησης της υπηρεσίας; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Vodafone. Ναι είναι ενεργή η υπηρεσία, την λειτουργούσα με την εφαρμογή της Vodafone Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Vodafone. Ναι είναι ενεργή η υπηρεσία, την λειτουργούσα με την εφαρμογή της Vodafone Ας σου απαντήσουν αυτοί που έχουν vodafone..Με cosmote πάντως δουλεύει άν και κάνει κάτι κολπάκια όπως είπα πιο πάνω.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d1969 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 (edited) Δυστυχώς δεν δουλεύει το vowifi με την 11.0.6 έχω vodafone. Χρειάζεται την εφαρμογή που είναι άθλια Μεγάλη απογοήτευση..... Edited March 4, 2020 by d1969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 (edited) Τι άλλαξε με την αναβάθμιση;επίσης που βρίσκω την επιλογή wificall με wind; Edited March 4, 2020 by fotios81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Τι άλλαξε με την αναβάθμιση;επίσης που βρίσκω την επιλογή wificall με wind; Δεν την βγάζει γιατί δεν την παρέχει η WIND. Μόνο Cosmote και Voda. Και εγώ έχω δύο sim Cosmote και Wind και μόνο στην Cosmote μου βγάζει επιλογή για wificall το οποίο το τσέκαρα και μόλις με λειτουργία αεροπλάνου και δουλεύει άψογα μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι λειτουργεί το VoWiFi σε cosmote με την 11.0.6 EU. Επιτέλους! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 (edited) Δυστυχώς δεν δουλεύει το vowifi με την 11.0.6 έχω vodafone. Χρειάζεται την εφαρμογή που είναι άθλια Μεγάλη απογοήτευση..... Και εγω με vodafone σε λειτουργεια πτησης και wifi on δεν μου βγαζει εικονιδιο. Ειχα την v11.0.4.0 xtrv stable cn και δεν ειχα vowifi. τωρα με την v11.0.6.0 stable cn παλι τιποτα. Και απο την εταιρια ειναι ενεργη υπηρεσια απο 09/2019.Και μολις εκανα τεστ και δεν εχω με την νεα rom ουτε volte. Αντε παλι μια πισω στην παλια. Edited March 4, 2020 by manos1958_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά; δηλαδή η Xiaomi κάνει εξαίρεση και κάνει την χάρη στην cosmote και στους συνδρομητές της και τους δίνει λειτουργικό wificalling; δέν νομίζω..αφού η 11.0.6.0 έκανε στα cosmote να παίζει πάει να πεί οτι μπορεί να παίξει με αυτήν την έκδοση MIUI oπότε μάλλον οι εταιρίες(vodafone,wind) φταίνε.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Ρε παιδιά τώρα που επανήλθαν τα θέματα πως αλλάζω γραμματοσειρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Αγορασμενο από Γερμανό με EU υπάρχει τρόπος να το ξυπνήσω να μου έρθει η αναβάθμιση; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Αγορασμενο από Γερμανό με EU υπάρχει τρόπος να το ξυπνήσω να μου έρθει η αναβάθμιση; Βάλε χώρα Ελβετία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Εγώ που έβαλα Ελβετία μου κατέβασε την 11.0. 4.0 και δεν βρίσκει άλλη Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Εμένα κατέβασε κανονικά την 11.0.6.0 PFGEUXM κ το wificall με cosmote δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Εμένα κατέβασε κανονικά την 11.0.6.0 PFGEUXM κ το wificall με cosmote δουλεύει κανονικά. Το έβαλα Ελβετία έκανα έναν έλεγχο τίποτα. Το ξαναγύρισα Ελλάδα, λογικά θα φανεί. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Το έβαλα Ελβετία έκανα έναν έλεγχο τίποτα. Το ξαναγύρισα Ελλάδα, λογικά θα φανεί. Ξαναδοκίμασε αύριο ή τις επόμενες μέρες με Ελβετία, Ιταλία ή Ισπανία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Το έβαλα Ελβετία έκανα έναν έλεγχο τίποτα. Το ξαναγύρισα Ελλάδα, λογικά θα φανεί. Εγώ το είχα Ελλάδα και ήρθε ειδοποίηση το μεσημέρι αυτόματα για να κάνω το update. Στις προηγούμενη την 0.4 έπρεπε να του βάλω Ελβετία για να την κατεβάσει. Περίμενε λίγο και θα έρθει αυτόματα. Δεν έρχεται την ίδια στιγμή σε όλους. Λογική που δεν μπορώ να καταλάβω αλλά έτσι συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Εγώ το είχα Ελλάδα και ήρθε ειδοποίηση το μεσημέρι αυτόματα για να κάνω το update. Στις προηγούμενη την 0.4 έπρεπε να του βάλω Ελβετία για να την κατεβάσει. Περίμενε λίγο και θα έρθει αυτόματα. Δεν έρχεται την ίδια στιγμή σε όλους. Λογική που δεν μπορώ να καταλάβω αλλά έτσι συμβαίνει. Το ίδιο ακριβώς έγινε και με μένα. Όμως επειδή έφευγα για μια δουλειά είπα να το αφήσω για το βράδυ. Δυστυχώς απόψε δε μου βγάζει αναβάθμιση δοκίμασα με Ελλάδα, Κύπρο, Ελβετία, Ισπανία... ούτε και θυμάμαι πόσες δοκίμασα. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ πλέον πουθενά. :confused: Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Θα έρθει σε όλους βρε παιδιά, υπομονή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts