jimteo Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τον φίλο (για να το λέει άλλωστε έτσι θα είναι), αλλά 4G+ σε note 7, pocophone και λοιπά κινητά, δεν έχω δει ποτέ μου. Ακόμα και η ίδια η info το έχει ξεκαθαρίσει αυτό. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως ένα screenshot. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Πάντως εγώ που εργάζομαι κέντρο Θεσσαλονίκης (πλατεία Ελευθερίας), που θεωρητικά αν θα έχει κάπου 4G+ θα είναι εδώ, δεν μου βγάζει κάτι. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως εγώ που εργάζομαι κέντρο Θεσσαλονίκης (πλατεία Ελευθερίας), που θεωρητικά αν θα έχει κάπου 4G+ θα είναι εδώ, δεν μου βγάζει κάτι. Πριν λίγο μίλησα με το chat της Vodafone και μου είπαν πως το 4G+ είναι σε πιλοτικό στάδιο στην Θεσσαλονίκη και υπάρχει σε συγκεκριμένα σημεία Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Δεν έχω δει ποτέ 4G+ σε σειρά redmi σε κανένα δίκτυο ,ακόμα και στο κέντρο της πόλης που με samsung είχα,τώρα πως γίνεται σε άλλες χώρες να πιάνει 4G+ είναι απορίας άξιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Δεν έχω δει ποτέ 4G+ σε σειρά redmi σε κανένα δίκτυο ,ακόμα και στο κέντρο της πόλης που με samsung είχα,τώρα πως γίνεται σε άλλες χώρες να πιάνει 4G+ είναι απορίας άξιο. Λογισμικο καθαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Λογισμικο καθαρα...Δεν διαφωνώ αλλά πώς γίνεται σε άλλα xiaomi να παίζει,δεν πληρωσε η εταιρεία(xiaomi) δικαιώματα,δεν ενδιαφέρει τις εδώ εταιρείες η κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Είχα διαβάσει για το pocophone ότι δεν υποστηρίζει 4G+ στην Ελλάδα γιατί ο προγραμματισμός του μόντεμ που έγινε από την Xiaomi δεν συνδιάζει τις μπάντες που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα. Γι'αυτό σε άλλες χώρες που χρησιμοποιούνται και άλλες μπάντες είναι εφικτό το 4g+. Δυστυχώς ο προγραμματισμός επειδή είναι σε επίπεδο επεξεργαστή δεν μπορεί να αλλάξει με μια αναβάθμιση της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Και πάλι αυτό δεν αλλάζει τίποτα, απλά το 9t (καλοφάγωτο!) φαίνεται ότι εμφανώς έχει καλύτερη κεραία αλλά εδώ δυο συσκευές Xiaomi πιάνουν το 4G+ με το βόδι. Τι να σας πω. Ειναι γεγονος οτι σε καποιες συσκευες δεν θα δειτε 4g+ στην Ελλαδα ακομα.Μια απο αυτες και και το παροντως νηματος. Και προφανως δεν ειναι θεμα κεραίας φιλε σε καμια περιπτωση,ακομα και κατω απο τον πομπο σηματος να βρισκεσαι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Δεν έχω δει ποτέ 4G+ σε σειρά redmi σε κανένα δίκτυο ,ακόμα και στο κέντρο της πόλης που με samsung είχα,τώρα πως γίνεται σε άλλες χώρες να πιάνει 4G+ είναι απορίας άξιο. εχω s9 & redmi note 7 για δευτερο.και τα 2 εχουν καρτα cosmote που κανω χρηση μονο δεδομενα.το S9 με το speedtest και 4G+ στα 160mbps και το redmi note 7 με 4G στα 78mbps και καμια φορα παει και 90mbps.o φιλος μου με το pocofone μολις 45mbps.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Καλημέρα! Θέλω να πάρω έναν qc 4.0 φορτιστή. Έχει να προτείνει κάποιος;; Κάνει δουλειά και ο 3.0 ή θέλει απαραίτητα 4.0. Σε πόση ώρα φορτίζει με quick charge;; :) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Αν βάλει Mediatek θα είναι καταστροφή της σειράς redmi note, μια φορά την πάτησα με το redmi pro δεν ξανά ακουμπάω mtk. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Η xiaomi σε άκουσε !!! Θα βγει τελικά με τον καινούριο Snapdragon 665 που δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο αλλά έχει αρχιτεκτονική 11nm https://mobilesintro.com/compare-snapdragon-665-vs-snapdragon-660-soc/ που δίνει μεγάλη αυτονομία.. Ο επεξεργαστής της MediaTek Helio G90T θα "φορεθεί" μόνο στο Pro. Είναι "κτήνος", αλλά όπως λες και συ MediaTek.....https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-8-pro Όποιος ενδιαφέρεται για το Note 8 βγήκε και το σχετικό νήμα !!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=479451 Αντρέα ετοιμάσου για Gcam !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Η xiaomi σε άκουσε !!! Θα βγει τελικά με τον καινούριο Snapdragon 665 που δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο αλλά έχει αρχιτεκτονική 11nm https://mobilesintro.com/compare-snapdragon-665-vs-snapdragon-660-soc/ που δίνει μεγάλη αυτονομία.. Ο επεξεργαστής της MediaTek Helio G90T θα "φορεθεί" μόνο στο Pro. Είναι "κτήνος", αλλά όπως λες και συ MediaTek.....https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-8-pro Όποιος ενδιαφέρεται για το Note 8 βγήκε και το σχετικό νήμα !!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=479451 Αντρέα ετοιμάσου για Gcam !!!! Αν έχει ίδια κάμερα με το pro άνετα!!! ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρεμπιπτόντως μετά το νέο update που έβαλα παραπάνω (10.3.9.0 global) έφτιαξε πάρα πολύ η αυτονομία. Αυτή τη στιγμή είναι με 3.5 ώρες sot και 22 ώρες αναμονής στο 60% όταν τετοιο sot το είχα συνήθως στο 50% (μπορεί και χαμηλότερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Δοκίμασα την τρίτη gcam που υπάρχει στο λινκ του Ανδρέα πιο πίσω σε βραδυνή λήψη με night shot με την εργοστασιακή στην ρύθμιση pro και η εργοστασιακή σε αυτήν την ρύθμιση δεν παίζεται βγάζει πολύ καλύτερες φωρο με λιγότερο θόρυβο,λογικό φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Καλησπέρα έχω τραβήξει δυο βίντεο το ένα με την μαμά κάμερα και το άλλο με την GCam του Ανδρέα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι βλέποντας το στην τηλεόραση το ένα με το άλλο βίντεο δεν έχει καμία σχέση. Το ένα είναι θολό ενώ το άλλο είναι καθαρό και δεν κολλάει στην τηλεόραση όταν το προβάλω με Cast to TV. Το ερώτημα είναι ότι επειδή δεν θυμάμαι με ποια κάμερα τράβηξα τι υπάρχει τρόπος (εφαρμογή) που να μπορεί να μου δείξει τις ακριβής λεπτομέρειες του βίντεο; Γιατί τώρα το μόνο που μου δείχνει είναι ότι και τα δύο είναι mp4 και δεν μπορώ να βρω άλλες λεπτομέρειες. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Δοκίμασα την τρίτη gcam που υπάρχει στο λινκ του Ανδρέα πιο πίσω σε βραδυνή λήψη με night shot με την εργοστασιακή στην ρύθμιση pro και η εργοστασιακή σε αυτήν την ρύθμιση δεν παίζεται βγάζει πολύ καλύτερες φωρο με λιγότερο θόρυβο,λογικό φαντάζομαι. Βάλε αν μπορείς ένα screenshot. Τι ακριβώς άλλαξες και σε ποιο σημείο. Βάζω night shot και δεν βλέπω επιλογή pro ούτε στις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 (edited) Βάλε αν μπορείς ένα screenshot. Τι ακριβώς άλλαξες και σε ποιο σημείο. Βάζω night shot και δεν βλέπω επιλογή pro ούτε στις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ.Για την στοκ εφαρμογή μιλάω όχι την gcam.Αν πειράξεις στην στοκ κάμερα το iso και την ταχύτητα κλείστρου στην pro ρύθμιση ,έχεις απίστευτα αποτελεσματα για νύχτα πάντα.Θέλει όμως πολύ σταθερό χέρι η κάποιο τρίποδο σε μικρές ταχύτητες κλείστρου για να μην βγει κουνημενη η φωτό. Edited August 25, 2019 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Καλησπέρα, πολλά συγχαρητήρια στη άριστη δουλειά του Ανδρέα. Εγώ χρησιμοποιώ την πρώτη πρόταση για τις φωτογραφίες απο το πρωί μέχρι λίγο πριν το σούρουπο. Κατ' εμέ δίνει πολύ λεπτομέρεια. Για τις πιο σκοτεινές ώρες της ημέρας και τη νύχτα χρησιμοποιώ την τρίτη πρόταση και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Και πάλι μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 (edited) Δοκίμασα την τρίτη gcam που υπάρχει στο λινκ του Ανδρέα πιο πίσω σε βραδυνή λήψη με night shot με την εργοστασιακή στην ρύθμιση pro και η εργοστασιακή σε αυτήν την ρύθμιση δεν παίζεται βγάζει πολύ καλύτερες φωρο με λιγότερο θόρυβο,λογικό φαντάζομαι. Άμα έκανες long exposure λογικό. Αν και δικαιότερη σύγκριση θα ήταν να βάλεις πιο αργό shutter και στην gcam. Για ευκολία,πάτα παρατεταμένα την αλλαγή σε selfie και μετά στο correction of autoexposure βάλε το χρόνο που προτιμάς. Έχει επιλογές τόσο για το hdr+ enhanced όσο και το night sight. Προσωπικά προτιμώ το hdr+ enhanced. Πολύ σπάνια ανά βαλω night ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα έχω τραβήξει δυο βίντεο το ένα με την μαμά κάμερα και το άλλο με την GCam του Ανδρέα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι βλέποντας το στην τηλεόραση το ένα με το άλλο βίντεο δεν έχει καμία σχέση. Το ένα είναι θολό ενώ το άλλο είναι καθαρό και δεν κολλάει στην τηλεόραση όταν το προβάλω με Cast to TV. Το ερώτημα είναι ότι επειδή δεν θυμάμαι με ποια κάμερα τράβηξα τι υπάρχει τρόπος (εφαρμογή) που να μπορεί να μου δείξει τις ακριβής λεπτομέρειες του βίντεο; Γιατί τώρα το μόνο που μου δείχνει είναι ότι και τα δύο είναι mp4 και δεν μπορώ να βρω άλλες λεπτομέρειες. Βίντεο όπως γράφω και στο post είναι καλύτερο της στοκ. Οπότε πιστεύω το "καλό" βίντεο ήταν με στοκ. Εκτός αν τράβηξες 4k. Για δες στις πληροφορίες τι ανάλυση γράφει το βίντεο. Edited August 25, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Λοιπόν το ένα βίντεο είναι 1920 χ 1080 άρα πρέπει να είναι της στοκ Και το άλλο 3840 χ 2160 άρα πρέπει να είναι τις GCam Τώρα για βοήθησε λίγο ποια η διαφορά 30fps και 60fps; Στην στοκ έχει αυτές τις ρυθμίσεις στο βίντεο FHD 1080P 30fps , FHD 1080P 60fps και HD 720p 30fps Στην GCam έχει UHD 4K 30fps , HD 1080p , HD720p Ποια νομίζεις ότι είναι η καλύτερη επιλογή για λήψη και ποια για θέαση στην τηλεόραση (Samsung 55 4K) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Λοιπόν το ένα βίντεο είναι 1920 χ 1080 άρα πρέπει να είναι της στοκ Και το άλλο 3840 χ 2160 άρα πρέπει να είναι τις GCam Τώρα για βοήθησε λίγο ποια η διαφορά 30fps και 60fps; Στην στοκ έχει αυτές τις ρυθμίσεις στο βίντεο FHD 1080P 30fps , FHD 1080P 60fps και HD 720p 30fps Στην GCam έχει UHD 4K 30fps , HD 1080p , HD720p Ποια νομίζεις ότι είναι η καλύτερη επιλογή για λήψη και ποια για θέαση στην τηλεόραση (Samsung 55 4K) Σε 60fps θα έχει χαμηλότερη ποιότητα εικόνας, ίσως και χειρότερη σταθεροποιηση αλλά πιο γλυκειά κίνηση στα κινούμενα αντικείμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Για εμένα που είμαι σχετικά ερασιτέχνης και την θέλω πιο πολύ για να βγάζω οικογενειακές φώτο, νομίζω ότι ταιριάζει η δεύτερη gcam, σωστά; Επίσης έχω ένα πρόβλημα. Έχω περασμένες δύο κάρτες και κάνω hotspot την κάρτα που βρίσκεται στην θέση 2. Δεν μπορεί να συνδεθεί κάποια συσκευή. Όταν κάνω hotspot την sim 1 δουλεύει μια χαρά. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Για εμένα που είμαι σχετικά ερασιτέχνης και την θέλω πιο πολύ για να βγάζω οικογενειακές φώτο, νομίζω ότι ταιριάζει η δεύτερη gcam, σωστά; Επίσης έχω ένα πρόβλημα. Έχω περασμένες δύο κάρτες και κάνω hotspot την κάρτα που βρίσκεται στην θέση 2. Δεν μπορεί να συνδεθεί κάποια συσκευή. Όταν κάνω hotspot την sim 1 δουλεύει μια χαρά. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Αλλαξες θεση στις καρτες? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos71 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Για το θέμα του 4g+ είναι ξεκάθαρα θέμα xiaomi. Δεν έχει πληρώσει στη Qualcomm το license για να κάνει ca με διαφορετικά bands (π.χ b3+ b7) και κάνει μόνο σε ιδιες συχνότητες (π.χ b3 + b3). Γι'αυτό όσα screenshot βλέπετε με 4g+ είναι από χώρες που δουλεύουν με αυτό το configuration (π.χ Κίνα). Τώρα οποιος βλέπει 4g+ ένδειξη και είναι στην Ελλάδα θα ήταν ενδιαφέρον να ανεβάσει ένα screenshot από network cell info. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Αλλαξες θεση στις καρτες? Να δοκιμάσω όταν πάω σπίτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Μέσα στην εβδομάδα είχα λίγο περισσότερα κρούσματα ενεργοποίησης της οθόνης όσο ήμουν σε κλήση. Με λίγο ψάξιμο παρατήρησα ότι: 1. Στο service menu ο αισθητήρας συμπεριφέρεται φυσιολογικά 2. Δεν βρίσκεται κεντραρισμένος, αλλά αμέσως δεξιά από το ακουστικό, όπως κοιτάμε την οθόνη Πριν λίγο έκανα μερικές δοκιμές στο σημείο που ακουμπάω το τηλέφωνο στο αυτί, και παρατήρησα ότι με μεγάλη επαναληψιμότητα η οθόνη σβήνει κανονικά όταν ο αισθητήρας ακουμπάει εντελώς, και πάει να ανάψει όταν αλλάζει ελαφρώς η τοποθέτηση του τηλεφώνου. Θα κάνω και άλλες δοκιμές, αλλά κοιτάξτε το όσοι τυχόν είχατε ίδια συμπτώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Μέσα στην εβδομάδα είχα λίγο περισσότερα κρούσματα ενεργοποίησης της οθόνης όσο ήμουν σε κλήση. Με λίγο ψάξιμο παρατήρησα ότι: 1. Στο service menu ο αισθητήρας συμπεριφέρεται φυσιολογικά 2. Δεν βρίσκεται κεντραρισμένος, αλλά αμέσως δεξιά από το ακουστικό, όπως κοιτάμε την οθόνη Πριν λίγο έκανα μερικές δοκιμές στο σημείο που ακουμπάω το τηλέφωνο στο αυτί, και παρατήρησα ότι με μεγάλη επαναληψιμότητα η οθόνη σβήνει κανονικά όταν ο αισθητήρας ακουμπάει εντελώς, και πάει να ανάψει όταν αλλάζει ελαφρώς η τοποθέτηση του τηλεφώνου. Θα κάνω και άλλες δοκιμές, αλλά κοιτάξτε το όσοι τυχόν είχατε ίδια συμπτώματα. Δυστυχως όπως τα λες ειναι. Αυτο ειχα γραψει και παλαιοτερα. Νομιζω ημουν ο πρωτος άτυχος; Τωρα ειμαστε αρκετοι :P Παιζει ρολο και η φωτεινοτητα του χωρου όπου μιλας. Σε διαφορετικα δωματια έχω διαφορετικη συμπεριφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts