imaginos Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 2 ώρες πριν, freemind11 said: πάντως μίλησα με φίλο μου που είναι στην Cosmote και έχει σπουδάσει κιόλας κινητή τηλεφωνία (μεταπτυχιακό δηλ) και μου έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ένας απλός χρήστης να έχει 5g όχι ότι χάνει κάτι φυσικά, αλλά είτε 4g είτε 5g δεν έχει διαφορά δεν είναι δηλ λόγος για να απορρίψεις συσκευή λόγο 4g Το 5G δεν έχει καμία σχέση με το 4G και γενικότερα την τεχνολογία που ξέραμε μέχρι τώρα. Είναι το μέλλον στην κινητή τηλεφωνία. Ταχύτητες αστραπή και υπηρεσίες που έρχονται δεν έχουν καμία σχέση με όσα ξέραμε. Για μένα εάν είναι να αγοράσει κάποιος νέο κινητό καλό θα είναι να είναι 5G. Τώρα αν είσαι απλός χρήστης αρκεί προς το παρόν το 4G αν είναι να δώσεις λίγα χρήματα για ένα κινητό. Αν είναι να σκάσεις 200 και πάνω κοιτάς για 5G κινητό αποκλειστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. August 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 Για πείτε λοιπόν μερικές προτάσεις για αντικατάσταση του Redminote 7 περίπου στο 200άρι αν γίνεται πραγματικά double sim και εννοείται με NFC αν και μάλλον όλα διαθέτουν NFC. Και την ίδια εννοείται αξιοπρεπή ή καλύτερη φωτογραφική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 On 6/8/2022 at 11:34 ΠΜ, Vox said: Για πείτε λοιπόν μερικές προτάσεις για αντικατάσταση του Redminote 7 περίπου στο 200άρι αν γίνεται πραγματικά double sim και εννοείται με NFC αν και μάλλον όλα διαθέτουν NFC. Και την ίδια εννοείται αξιοπρεπή ή καλύτερη φωτογραφική. Realme 8 5G Supersonic με 160 ευρώ και τα έχει όλα. Και 5G! https://www.skroutz.gr/s/28888316/Realme-8-5G-Dual-SIM-4GB-64GB-Supersonic-Black.html?from=comparison_table#description Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 (edited) 20 minutes ago, imaginos said: Realme 8 5G Supersonic με 160 ευρώ και τα έχει όλα. Και 5G! https://www.skroutz.gr/s/28888316/Realme-8-5G-Dual-SIM-4GB-64GB-Supersonic-Black.html?from=comparison_table#description Αν πάει σε realme 8 καλύτερα το 4g που είναι πολύ ανώτερο σε όλα και εννοείτε όχι 4 ραμ πλέον. https://www.e-click.gr/phones/kinita-tilefona/kinita-smartphones/realme-8-dual-sim-8gb-128gb-punk-black/?ref=bestprice.gr με λιγο πάνω από 200 πάει εδώ με 8 ραμ σε χιαομι υπάρχει και αυτο https://www.bestprice.gr/item/2157280988/xiaomi-redmi-note-11-nfc-6gb-128gb.html Edited August 7, 2022 by chios 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Η μη ύπαρξη 5g είναι αποτρεπτικος παράγοντας. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Είναι τι θέλει ο καθένας, για μένα είναι παντελώς άχρηστη, με το 4g μια χαρά στέλνω μηνύματα Viber, messenger email, τώρα αν το 5g τα στέλνει καλύτερα δεν το ξέρω. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 εγώ παρήγγειλα χθες το Redmi Note 10 pro σε αυτά τα χρήματα νομίζω είναι το καλύτερο το μόνο που ξέχασα είναι ότι πλέον όλα τα κινητά δεν έχουν την ηχογράφηση (λόγο νομοθεσίας νομίζω) 😞 μαλακία γιατί με βόλευε πάρα πολύ υπάρχει καμία καλή εφαρμογή που να το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, freemind11 said: εγώ παρήγγειλα χθες το Redmi Note 10 pro σε αυτά τα χρήματα νομίζω είναι το καλύτερο το μόνο που ξέχασα είναι ότι πλέον όλα τα κινητά δεν έχουν την ηχογράφηση (λόγο νομοθεσίας νομίζω) 😞 μαλακία γιατί με βόλευε πάρα πολύ υπάρχει καμία καλή εφαρμογή που να το κάνει; Εφαρμογή ηχογράφησης που να λειτουργεί στην πράξη δεν έχω βρει όσο και να έχω ψάξει. Καμία δε λειτουργούσε και μου είναι απαραίτητη η ηχογράφηση στη δουλειά μου γιατί είμαι σε κίνηση και δεν θέλω να κρατώ σημειώσεις. .Ευτυχώς έχω καβάντζα ένα δεύτερο ολοκαίνουργο Redmi Note 7 και άμα μου τα παίξει αυτό που έχω τώρα, θα συνεχίσω με εκείνο μέχρι τον αιώνα τον άπαντα. Edited August 10, 2022 by imaginos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Η ηχογράφηση, κλείδωσε από την google. Noμιζω ότι τα κινητά, με Xiaomi dialer, δουλεύει. Δεν ξέρω με root, αν θα δουλεύει, αλλά δεν θα δουλεύει google pay. Στις προηγούμενες σελίδες, έγραψαν για αυτό το θέμα.!!!!!!!!!! Έξυπνο να υπάρχει 2ο Redmi, για ρεζέρβα, είναι πολλοί που είναι στην κίνηση κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Στην σελίδα 291, γράφουν για ηχογράφηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 On 10/8/2022 at 10:06 ΠΜ, freemind11 said: εγώ παρήγγειλα χθες το Redmi Note 10 pro σε αυτά τα χρήματα νομίζω είναι το καλύτερο το μόνο που ξέχασα είναι ότι πλέον όλα τα κινητά δεν έχουν την ηχογράφηση (λόγο νομοθεσίας νομίζω) 😞 μαλακία γιατί με βόλευε πάρα πολύ υπάρχει καμία καλή εφαρμογή που να το κάνει; Για ηχογράφηση κλήσεων πρέπει να φύγεις από Xiaomi και να πας σε Samsung. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 έχει η Samsung? παρήγγειλα το Redmi Note 10 όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 On 11/8/2022 at 2:14 ΜΜ, freemind11 said: έχει η Samsung? παρήγγειλα το Redmi Note 10 όμως Ναι έχει. Από μια φίλη μου το είδα σε ένα s20+. Αφού το παρήγγειλες κράτα το. Σίγουρα καλύτερο από το Note 7 θα είναι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 Καλησπέρα. Έχει βρει τρόπο κανείς να χρησιμοποιήσει MirrorLink στο RN7? Άλλαξα αυτοκίνητο και παίζω με τα καλούδια. Θέλω να αποφύγω όσο γίνεται το (άθλιο, προς το παρόν) AndroidAuto. Όσο δοκιμάζω, βγαίνει μήνυμα (στο αυτοκίνητο) ότι δεν ήταν εφικτή η σύνδεση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Καλησπέρα. Έχει βρει τρόπο κανείς να χρησιμοποιήσει MirrorLink στο RN7? Άλλαξα αυτοκίνητο και παίζω με τα καλούδια. Θέλω να αποφύγω όσο γίνεται το (άθλιο, προς το παρόν) AndroidAuto. Όσο δοκιμάζω, βγαίνει μήνυμα (στο αυτοκίνητο) ότι δεν ήταν εφικτή η σύνδεση. Ευχαριστώ.Το καινούριο android auto είναι χωρίς καλωδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 (edited) On 20/8/2022 at 5:46 ΠΜ, takpanos said: On 19/8/2022 at 9:49 ΜΜ, Dekaohtoura said: Καλησπέρα. Έχει βρει τρόπο κανείς να χρησιμοποιήσει MirrorLink στο RN7? Άλλαξα αυτοκίνητο και παίζω με τα καλούδια. Θέλω να αποφύγω όσο γίνεται το (άθλιο, προς το παρόν) AndroidAuto. Όσο δοκιμάζω, βγαίνει μήνυμα (στο αυτοκίνητο) ότι δεν ήταν εφικτή η σύνδεση. Ευχαριστώ. Το καινούριο android auto είναι χωρίς καλωδια Καλούδια βρε, όχι καλώδια 😄 Το θέμα μου είναι ότι η πλοήγηση μέσω google είναι για γέλια και κλάματα μαζί, θα ήθελα να χρησιμοποιήσω άλλη εφαρμογή που έχω στη συσκευή, αλλά δυστυχώς αν δεν βρω τρόπο για cast, δουλειά δεν θα γίνει. Επιπλέον, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων θεωρούν την ασύρματη σύνδεση "premium" χαρακτηριστικό, στο full-extra πακέτο εξοπλισμού συνήθως (πάλι καλά που βάζουν το ΒΤ...που κάνει όλη τη δουλειά κιόλας, ουσιαστικά). edit: Κλασσική περίπτωση RTFM! Έβγαλα άκρη με τη λειτουργία του Android Auto (δεν το είχα πιάσει ποτέ μέχρι τώρα), οπότε λύθηκε και το θέμα μου (πάντα ενσύρματα). Edited August 21, 2022 by Dekaohtoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 Καλούδια βρε, όχι καλώδια Το θέμα μου είναι ότι η πλοήγηση μέσω google είναι για γέλια και κλάματα μαζί, θα ήθελα να χρησιμοποιήσω άλλη εφαρμογή που έχω στη συσκευή, αλλά δυστυχώς αν δεν βρω τρόπο για cast, δουλειά δεν θα γίνει. Επιπλέον, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων θεωρούν την ασύρματη σύνδεση "premium" χαρακτηριστικό, στο full-extra πακέτο εξοπλισμού συνήθως (πάλι καλά που βάζουν το ΒΤ...που κάνει όλη τη δουλειά κιόλας, ουσιαστικά). edit: Κλασσική περίπτωση RTFM! Έβγαλα άκρη με τη λειτουργία του Android Auto (δεν το είχα πιάσει ποτέ μέχρι τώρα), οπότε λύθηκε και το θέμα μου (πάντα ενσύρματα). Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Καλησπερα.Αγορασε ο αδερφος μου καινουργιο κινητο,και δεν μπορει να κανει μεταφορα αρχειων και εφαρμογων απο το redmi note 7 στο καινουργιο.Το κινητο ειναι το huawei nova 9 se.Του ζηταει μεταφορα μεσω wifi direct.Το redmi εχει wifi direct?Ενω ειναι το απλο wifi ανοιχτο και στις 2συσκευες,και επιλεγει μεταφορα αρχειων μεσω wifi direct στο huawei κλεινει το wifi.Θελω να ρωτησω το wifi direct τι διαφορα εχει με το wifi και πρεπει να ειναι ανοιχτο και στις 2 συσκευες για να γινει η συνδεση?Please,αν ξερει καποιος φιλος ας απαντησει.Ευχαριστω εκ των προτερων.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Κατά πάσα πιθανότητα φταίει το ότι το nova δεν έχει Google. Πως και επέλεξε να πάρει αυτό το άθλιο τηλέφωνο; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Φιλε εχω ακουσει οτι κατεβαζεις μια εφαρμογη για να μπορεις μετα να κατεβασεις το google,χαρτες,gmail.Μηπως ξερεις ποια ειναι αυτη?Ευχαριστω.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, κινητό χωρίς Google services δεν θα αγόραζα ποτέ. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 20 ώρες πριν, Xrixal said: Καλησπερα.Αγορασε ο αδερφος μου καινουργιο κινητο,και δεν μπορει να κανει μεταφορα αρχειων και εφαρμογων απο το redmi note 7 στο καινουργιο.Το κινητο ειναι το huawei nova 9 se.Του ζηταει μεταφορα μεσω wifi direct.Το redmi εχει wifi direct?Ενω ειναι το απλο wifi ανοιχτο και στις 2συσκευες,και επιλεγει μεταφορα αρχειων μεσω wifi direct στο huawei κλεινει το wifi.Θελω να ρωτησω το wifi direct τι διαφορα εχει με το wifi και πρεπει να ειναι ανοιχτο και στις 2 συσκευες για να γινει η συνδεση?Please,αν ξερει καποιος φιλος ας απαντησει.Ευχαριστω εκ των προτερων. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το wifi direct είναι τελείως διαφορετικό πρωτόκολλο και είναι λογικό να κλείνει το WiFi όταν γυρνάς σε αυτό. Φυσικά και η άλλη συσκευή πρέπει να είναι σε αντίστοιχο mode (όπως π.χ και με το Bluetooth) πιο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή που δουλεύει με WiFi direct, υπάρχουν δεκάδες όπως π.χ το shareme, που το redmi έχει σίγουρα και προεγκατεστημένο. Επιλέγεις αποστολή στο ένα, λήψη στο άλλο, και μεταφέρεις εύκολα τα πάντα. τα Google services καμία σχέση δεν έχουν με τα παραπάνω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Καλησπερα παιδια. Ολη την μερα σημερα το κινητο κανει συνεχεια επανεκκινησεις!Ξερει κανεις τι φταιει? Μου εσπασε τα νευρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. October 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2022 Καλησπερα παιδια. Ολη την μερα σημερα το κινητο κανει συνεχεια επανεκκινησεις!Ξερει κανεις τι φταιει? Μου εσπασε τα νευρα... Πρώτα δες το κουμπί του power μήπως "κόλλησε". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Έχει μερικές μέρες που παρατηρώ ότι κάνει πολύ περισσότερο χρόνο να πάει από το 10% στο 100% η μπαταρία.Αρχίζει να με εγκαταλείπει; Μπορώ να κάνω κάτι πέρα από αλλαγή;Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts