georgefocus Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Ήρθε η 12,5 φίλοι μου ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Ήρθε η 12,5 φίλοι μου ;;; Πρώτα στη Κίνα θα πάει. Μόνο τα καινούργια έχουν την 12,5 επάνω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Καμια καλη εφαρμογη να καθαριζει το ''αλλο'' του συστηματος; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Καμια καλη εφαρμογη να καθαριζει το ''αλλο'' του συστηματος; δλδ ξέρεις τι είναι το "άλλο" και θέλεις να το σβήσεις? κι από πού υποθέτεις ότι είναι του συστήματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 (edited) Την 12.0.3 την έκανε κανείς; Edited January 23, 2021 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Την 12.0.3 την έκανε κάνεις;Βρήκες κάπου επίσημη 12.0.3 για το whyred ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Τον τελευταιο καιρο εχω προβλημα με τα sms σε δυο συσκευες.Τα μυνηματα ειτε δεν "φευγουν" ποτε απο το κινητο ειτε καθυστερουν υπερβολικα να πανε,μετα απο μια μερα.Τι μπορω να κοιταξω;Ειναι θεμα κινητου;Η παροχου;(vodafone cu) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Μάλλον είναι πρόβλημα της Vodafone. Εγώ στέλνω κανονικά αλλά έχω παρατηρήσει ότι έχουν καθυστέρηση τα μηνύματα από εθνική τράπεζα με τα εξαψήφια pin επιβεβαίωσης συναλλαγής. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Τον τελευταιο καιρο εχω προβλημα με τα sms σε δυο συσκευες.Τα μυνηματα ειτε δεν "φευγουν" ποτε απο το κινητο ειτε καθυστερουν υπερβολικα να πανε,μετα απο μια μερα.Τι μπορω να κοιταξω;Ειναι θεμα κινητου;Η παροχου;(vodafone cu) βρες την εφαρμογή "υπηρεσίες εταιρ. κινητής τηλ." στο play store ή στην διαχείρηση εφαρμογών και απεγκατέστησέ την (το τελευταίο update ουσιαστικά) και πρόσεξε να μην ενημερώνεται αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Ρε παιδιά στην οθόνη κλειδώματος σας εμφανίζεται μετά τον πάροχο το Greece 2021; Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο μενού με τις SIM. Εμφανίζει μόνο το Vodafone GR. Επίσης σε χειροκινητη αναζήτηση δικτύων μου βγάζει όλους τους παρόχους χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό ( 200 χρόνια απ' το 1821). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Ρε παιδιά στην οθόνη κλειδώματος σας εμφανίζεται μετά τον πάροχο το Greece 2021; Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο μενού με τις SIM. Εμφανίζει μόνο το Vodafone GR. Επίσης σε χειροκινητη αναζήτηση δικτύων μου βγάζει όλους τους παρόχους χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό ( 200 χρόνια απ' το 1821). Όχι, δεν μου εμφανίζεται, Cosmote (και πολύ χαίρομαι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Ρε παιδιά στην οθόνη κλειδώματος σας εμφανίζεται μετά τον πάροχο το Greece 2021; Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο μενού με τις SIM. Εμφανίζει μόνο το Vodafone GR. Επίσης σε χειροκινητη αναζήτηση δικτύων μου βγάζει όλους τους παρόχους χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό ( 200 χρόνια απ' το 1821). Ήδη μερικά κανάλια το έχουν υιοθετήσει, η Wind και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Νομίζω όλοι οι πάροχοι το έχουν βάλει. Σε Κιν Sony και Xiaomi 4a της οικογένειας με cosmote εμφανίζεται. Στο νήμα για το note 9 pro το είδα και εκεί όπου με κάποια ρύθμιση που δε κατάλαβα φάνηκε στο κινητό κάποιου συμφορουμιτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Εμφανίζεται και στο Note 8 pro. Με Cosmote. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Νομίζω όλοι οι πάροχοι το έχουν βάλει. Σε Κιν Sony και Xiaomi 4a της οικογένειας με cosmote εμφανίζεται. Στο νήμα για το note 9 pro το είδα και εκεί όπου με κάποια ρύθμιση που δε κατάλαβα φάνηκε στο κινητό κάποιου συμφορουμιτη Ναι, είναι θέμα συσκευής/ρύθμισης. Ο αδερφός μου σε κάποιο Huawei με ΟΤΕ, το έχει. Φίλοι με wind/voda/ote και διάφορες συσκευές, επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Βγήκε η 12.0.3.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 ποια gcam χρησιμοποιειτε; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Βγήκε η 12.0.3.0. Άν την έκανες είδες καμιά αλλαγή; καλύτερο ή χειρότερο σε κάτι; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Άν την έκανες είδες καμιά αλλαγή; καλύτερο ή χειρότερο σε κάτι; Σαν καλύτερη διαχείριση μπαταρίας μου φαίνεται εκτός κ αν είναι ιδέα μου.αλλα το σπαστικό είναι που στον πίνακα ειδοποιήσεων το φόντο από λίγο διαφανές έγινε γκρι και σου χτυπάει στα μάτια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Εγώ πάλι μετά την αναβάθμιση διαπίστωσα ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέει ο φίλος επάνω . Βλέπω να "ρουφάει" την μπαταρία και να αδειάζει πολύ γρηγορότερα από πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Εγώ πάλι μετά την αναβάθμιση διαπίστωσα ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέει ο φίλος επάνω . Βλέπω να "ρουφάει" την μπαταρία και να αδειάζει πολύ γρηγορότερα από πριν. Ήρθε OTA η ενημέρωση; είστε με EU ή με MI; και με ένα απλό patch security μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της μπαταρίας; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Ήρθε OTA η ενημέρωση; είστε με EU ή με MI; και με ένα απλό patch security μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της μπαταρίας; Μου ήρθε εχθές (EU) αλλά δεν την πέρασα. Σήμερα δεν τη βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Καλησπέρα, εμένα μόλις τώρα την εμφάνισε. Qfgeuxm απ' Cosmote αγορασμενο. Μόνο security patch 1/21 αναφέρει. 378 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 βλέπω όμως όπως λέει ο φίλος πιο πάνω οτι όντως έγινε το φόντο στην κουρτίνα ειδοποιήσεων γκρί και χάθηκε αυτό το ωραίο ημιδιάφανο που φενόταν απο πίσω όταν την κατέβαζες...ποιος ξέρει για ποιο λόγο το έκαναν έτσι.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 βλέπω όμως όπως λέει ο φίλος πιο πάνω οτι όντως έγινε το φόντο στην κουρτίνα ειδοποιήσεων γκρί και χάθηκε αυτό το ωραίο ημιδιάφανο που φενόταν απο πίσω όταν την κατέβαζες...ποιος ξέρει για ποιο λόγο το έκαναν έτσι.. Όποια κουρτίνα θες κατεβάζεις. Αν θες την παλιά πας στις ρυθμίσεις και την βάζεις από κει ξανά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts