Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπήρχε γενικότερο πρόβλημα δικτύου στην Wind, επανήλθε όμως όλα κομπλέ!
Konakis.

Στο δικό μου Η ένταση έχει πέσει στο ηχείο τόσο πολύ που πλέον αδυνατώ να ακούσω τον συνομιλητή μου και το βάζω μόνο ανοιχτή ακρόαση. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος; Αυτό το κινητό μία με το άχρηστο σήμα, μια με το πρόβλημα της μειωμένης έντασης στο ακουστικό μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Επίσης το twrp ζητάει κωδικό και δεν μπορώ να του περάσω πλέον νέα rom γιατί λέει έχει γίνει κρυπτογραφηση της εσωτερικής μνήμης..

Δλδ εν ολίγοις μια τραγωδία αυτό το κινητό...

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη θέση σου θα δοκίμαζα πρώτα να καθαρίσω το ακουστικό με blu tack. Το έχω δοκιμάσει σε Galaxy S8 κι έγινε το θαύμα.

Δες εδώ:

Στο δικό μου

Σ' αυτές τις 2 φράσεις περιορίζεται το πρόβλημά σου, που είναι αποκλειστικά δικό σου και όχι όλων όσοι έχουν αυτό το κινητό.

Ουδέποτε αντιμετώπισα το πρόβλημα που περιγράφεις και δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα.

Είναι προφανές ότι έχει σχέση μόνο με το δικό σου κινητό και η γενίκευση, για όλα τα RN7, είναι εντελώς άστοχη.

Στο δικό μου Η ένταση έχει πέσει στο ηχείο τόσο πολύ που πλέον αδυνατώ να ακούσω τον συνομιλητή μου και το βάζω μόνο ανοιχτή ακρόαση. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος; Αυτό το κινητό μία με το άχρηστο σήμα, μια με το πρόβλημα της μειωμένης έντασης στο ακουστικό μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Επίσης το twrp ζητάει κωδικό και δεν μπορώ να του περάσω πλέον νέα rom γιατί λέει έχει γίνει κρυπτογραφηση της εσωτερικής μνήμης..

"τραγωδία αυτό το κινητό..." επειδή βούλωσες το ακουστικό και έβαλες μόνος σου TWRP χωρίς να ξέρεις τα περαιτέρω, μάλιστα...

τέλος πάντων, βάλε τελευταίο TWRP μέσω adb ή αλλιώς μόνο με format data

Παιδιά και ένας άλλος φίλος μου που το έχει ένα χρόνο χωρίς να το έχει πειράξει root και τα λοιπά έχει παραπονεθεί για το ίδιο πράγμα. Ότι έχει χαμηλώσει η ένταση από το ηχείο και δεν μπορεί να ακούσει το συνομιλητή του. Δεν το λέω προς υπεράσπιση του παιδιού πάνω αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί πριν δυο-τρεις μέρες μου έλεγε ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά και ένας άλλος φίλος μου που το έχει ένα χρόνο χωρίς να το έχει πειράξει root και τα λοιπά έχει παραπονεθεί για το ίδιο πράγμα. Ότι έχει χαμηλώσει η ένταση από το ηχείο και δεν μπορεί να ακούσει το συνομιλητή του. Δεν το λέω προς υπεράσπιση του παιδιού πάνω αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί πριν δυο-τρεις μέρες μου έλεγε ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Έχει αναφερθεί παλαιότερα ότι η περιοχή του ηχείου χρειάζεται καθάρισμα με μια βούρτσα δοντιών ή κάτι σχετικό.

Δυστυχώς φίλε μου freddaras πολλοί μάγκες μαζεύτηκαν εδώ στο φόρουμ. Τσάμπα μάγκες για την ακρίβεια. Μάγκες που όταν κάποιοι κάποτε περνούσαν twrp πολύ πιθανόν να ήταν ακόμα στην κοιλιά της μάνας τους...

Τέσπα λυπάμαι για το επίπεδο ορισμένων εδώ μέσα.. Προφανώς έχουν συμφέροντα..

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα πριν από μήνες με το orangefox twrp, μέχρι να περάσω την 11.0.4 είδα κι έπαθα και δεν αποπειράθηκα καν να μεταβώ σε νέα rom έκτοτε.

Ναι εννοείται έχουμε συμφέροντα...:)

επειδή έχουμε διαβάσει ΟΛΑ τα σχόλια εδώ μέσα και απαντάμε συγκεκριμένα βοηθώντας άλλους στο 90% των σχολίων μας, αντί να λέμε ό,τι νά ναι...

αναφέρθηκε ξανά πολλές φορές το θέμα του ακουστικού και πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν ότι διορθώθηκε μόλις το καθάρισαν.

επίσης όταν ξεκλειδώνεις και περνάς TWRP

υποτίθεται ότι ξέρεις τι κάνεις, και ενημερώνεσαι ανάλογα. διαβάζεις και λίγο τις οδηγίες του developer της rom που θέλεις να περάσεις...

η μόνη τραγωδία είναι η ανεπάρκεια ορισμένων που τα θέλουν όλα εύκολα σαν να τους χρωστάει το σύμπαν όλο

Ρε παιδιά εχω ενα θεμα με το κινητό, παρατήρησα οτι οταν ανοίγω μια εφαρμογή πχ 7λεξεις βλεπω οτι ενω εχω κλείσει την εφαρμογή στην οθόνη μένουν τα κουτάκια απο τις λέξεις δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός

https://ibb.co/BP0pTk9

Edited by skouf26

Ξέρει κανείς πως περνάω τη διεύθυνση του adguard ως private dns στο note 7?

Στο 9 μου απλά πατάω στο search private dns και το φέρνει, εδώ δε το βρίσκω με τίποτα

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδιά εχω ενα θεμα με το κινητό, παρατήρησα οτι οταν ανοίγω μια εφαρμογή πχ 7λεξεις βλεπω οτι ενω εχω κλείσει την εφαρμογή στην οθόνη μένουν τα κουτάκια απο τις λέξεις δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός

https://ibb.co/BP0pTk9

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ εδώ και κάνα τρίμηνο, όχι απ' την αρχή που έχω το κινητό.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ εδώ και κάνα τρίμηνο, όχι απ' την αρχή που έχω το κινητό.

Τώρα που το σκέφτηκα καλύτερα ειχα ξεχάσει το κινητό σε τραπέζι στο μπαλκόνι και οταν πηγα να το πάρω το χτυπούσε ο ήλιος.το κινητό έκαιγε και μου πέταξε μύνημα οτι η συσκευή βρίσκεται σε υπερθέρμανση και για προστασία απερνεργοποιηθηκαν wifi,δεδομένα,gps κατι τέτοιο.

Τωρα ερώτηση

θα γίνει χειρότερο , θα έχω άλλο πρόβλημα?

Εγγύηση εχω ακόμα, να το στείλω?

Και απο οτι βλέπω τώρα οτι εφαρμογή και να ανοίξω αφήνει "αποτύπωμα" μόλις παω αρχική οθόνη

Edited by skouf26

Ξέρει κανείς πως περνάω τη διεύθυνση του adguard ως private dns στο note 7?

Στο 9 μου απλά πατάω στο search private dns και το φέρνει, εδώ δε το βρίσκω με τίποτα

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εάν δεν το βρεις, μπορεί να περαστεί ο dns είτε στο μενού των dns του ρούτερ σου, είτε στο κινητό στο μενού του WiFi.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Τώρα που το σκέφτηκα καλύτερα ειχα ξεχάσει το κινητό σε τραπέζι στο μπαλκόνι και οταν πηγα να το πάρω το χτυπούσε ο ήλιος.το κινητό έκαιγε και μου πέταξε μύνημα οτι η συσκευή βρίσκεται σε υπερθέρμανση και για προστασία απερνεργοποιηθηκαν wifi,δεδομένα,gps κατι τέτοιο.

Τωρα ερώτηση

θα γίνει χειρότερο , θα έχω άλλο πρόβλημα?

Εγγύηση εχω ακόμα, να το στείλω?

Και απο οτι βλέπω τώρα οτι εφαρμογή και να ανοίξω αφήνει "αποτύπωμα" μόλις παω αρχική οθόνη

Προσωπικά, δεν το βρίσκω τόσο ενοχλητικό ούτε είναι κάτι μόνιμο, ώστε να στερηθω τη συσκευή για μέρες στέλνοντας τη στο service, όντως, όπως αναφέρεις κι εσυ, ίσως το κάνει όταν υπερθερμαίνεται.

Προσωπικά, δεν το βρίσκω τόσο ενοχλητικό ούτε είναι κάτι μόνιμο, ώστε να στερηθω τη συσκευή για μέρες στέλνοντας τη στο service, όντως, όπως αναφέρεις κι εσυ, ίσως το κάνει όταν υπερθερμαίνεται.

Το θέμα είναι ότι το κάνει συνεχώς οτι εφαρμογή και να ανοίξω αφήνει "αποτύπωμα" απλα αναφέρω το θεμα που ειχα με την υπερθέρμανση και λεω μήπως φταίει αυτό που εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα

Απλα αναρωτιέμαι μήπως με την πάροδο του χρόνου να εχω θεμα με την οθόνη,καποιο αλλο πρόβλημα δεν έχει το τηλέφωνο

Ghosting λέγεται αυτό με την οθόνη. Αφήνει άχνα είδωλα της προηγούμενης εφαρμογής. Δεν γίνεται πάντα, μόνο όταν μια εφαρμογή έχει έντονα χρώματα, ειδικά άσπρο, και μείνει ανοιχτή λίγη ώρα χωρίς αλλαγή στην οθόνη. Μένει μετά για λίγη ώρα το είδωλό της. Το κάνει και το δικό μου εδώ και λίγους μήνες.

Πρόταση για εφαρμογή Voip. Το Zoiper αποσυνδέεται και θέλει restart. Επίσης και το Grandstream Wave ακόμα χειρότερα.

Καθόλου αξιοπιστία και χάνω εισερχόμενες κλήσεις. Ίσως κάποιες ρυθμίσεις λύνουν τα όποια προβλήματα.

Όταν έχω γκρι background το παρατηρώ πιο πολύ. Περισσότερα για το πρόβλημα εδω: https://forum.xda-developers.com/redmi-note-7/help/screen-ghosting-image-retention-t3959703

Μάλιστα... ευχαριστώ πολυ πάντως για τις απαντήσεις!

Πρόταση για εφαρμογή Voip. Το Zoiper αποσυνδέεται και θέλει restart. Επίσης και το Grandstream Wave ακόμα χειρότερα.

Καθόλου αξιοπιστία και χάνω εισερχόμενες κλήσεις. Ίσως κάποιες ρυθμίσεις λύνουν τα όποια προβλήματα.

mizudroid? μηπως ειναι θεμα σηματος στην περιοχη ή το κανει και με wifi?