kotsitb Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Εγώ ανθρωπάκι δεν ειδα. Πρόσεξα ότι στις ρυθμίσεις/ μπαταρία που βλέπαμε ώρες κλπ πλέον δεν πάει καλά. Έχουν κολλήσει τα ποσοστά και το sot. 60% είμαι και μου βγάζει 22 λεπτά sot και 1μιση ώρα ;πο φόρτιση και το έβγαλα το πρωί. Κανένας άλλος το παρατήρησε?? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Προβλέπεται σύντομα η αναβάθμιση να φτάσει στην έκδοση 11.3.5. Έχει αρκετά θεματάκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Καλησπέρα. Και εγώ από χτες κάτοχος του 7 αριου και miui 11 όλα καλά μια χαρά!! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Αυτό που η ενημέρωση να ειδοποίηση να εξαφανίστηκε σήμερα πριν προλάβω να κάνω την ενημέρωση πως εξηγείται ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ναι αυτο εννοώ είναι τσεκαρισμενο αλλα δεν σβήνει η οθόνη... Αν δεν πατήσω το κουνπι ον οφφ δεν σβήνει... ενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα, κάνε reboot και δες το ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιλάω για ότι υπάρχει στην μπάρα ειδοποίησης. Γράμματα, αριθμούς και εικονίδια. Το ποσοστό το έβγαλα εκτός εικονιδίου αλλά πάλι δεν φαίνεται καλά. (Έχουμε και μια πρεσβυωπια). ΥΓ. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή τύπου notch που να κάνει τα στοιχεία στην γραμμή ειδοποίησης μεγαλύτερα; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δοκίμασε άλλα θέματα μήπως πετύχεις κάποιο με μεγαλύτερα γράμματα εκεί ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Άνοιξα dialer και έγραψα *#*#869434#*#* (*#*#VOWIFI#*#*) έβγαλε μήνυμα Carrier check enabled, (δηλαδή το απενεργοποίησα από την συσκευή) και μετά άλλη μια φορά *#*#869434#*#* έβγαλε μήνυμα Carrier check enabled (το ξαναενεργοποίησα) και τώρα παίζeι JET !!! Carrier check disabled πρέπει να βγάλει όταν ενεργοποιηθεί ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ, αντίθετα, έχω την κουρτίνα άσπρη, την οθόνη για τηλέφωνο άσπρη αλλά όταν καλέσω γίνεται μαύρη κ.α.α μήπως με unofficial θέμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Και σε εμένα έχει εμφανιστεί το ανθρωπάκι κάτω δεξιά. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkψάξε στις εφαρμογές έχει μια που λέγεται κάτι με accessibility κάνε διαγραφή δεδομένων και θα φύγει το ανθρωπάκι Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Εγώ, αντίθετα, έχω την κουρτίνα άσπρη, την οθόνη για τηλέφωνο άσπρη αλλά όταν καλέσω γίνεται μαύρη κ.α.α Και εγώ το ίδιο ακριβώς. Πως γίνεται να το κάνουμε σκούρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Και σε εμένα έχει εμφανιστεί το ανθρωπάκι κάτω δεξιά. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkσε αυτήν την εφαρμογή κάνε διαγραφή δεδομένων και θα φύγει το ανθρωπάκι. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 αυτήν την εφαρμογή την κατεβασα από το play store se Samsung s10+, και κανει δουλεια,, ρυθμιση ηχου κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Carrier check disabled πρέπει να βγάλει όταν ενεργοποιηθεί ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μήπως με unofficial θέμα??? 1. Είσαι σίγουρος ότι πρέπει να είναι disabled; Γιατί παλαιότερα είχε πει κάποιος το αντίθετο. 2. Ναι, έχω φωτο του γιου μου. Άρα, θέλεις να πεις ότι, όσο έχω δική μου φωτο για θέμα δεν μπορεί να λειτουργήσει το μαύρο; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Μόλις ξεκίνησε το κατέβασμα . Απλά μου κανει εντύπωση ότι σε μένα έχει πιο μικρό μέγεθος Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε μετράει το μέγεθος ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια εφαρμογή μου εγκαθιστά αυτά εδώ, νταηλίκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Carrier check disabled πρέπει να βγάλει όταν ενεργοποιηθεί Σωστός, έκανα λάθος στην πληκτρολόγηση στο αρχικό μήνυμα. Το μήνυμα σχετικά με αυτό το διόρθωσα εχτές: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7925115#post7925115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Και εγώ το ίδιο ακριβώς. Πως γίνεται να το κάνουμε σκούρο?Ρυθμίσεις/Προβολή/Σκοτεινή λειτουργία-->on Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Μέσα στα τόσα θεματάκια που αναφέρθηκαν σχετικά με την 11, παρατήρησε κανείς αν διορθώθηκε το θέμα με τον αισθητήρα απόστασης; Εννοώ να διορθώθηκε οριστικά γιατί και με τη miui 10 δουλεύει αλλά είναι με τα φεγγάρια του. Την καλημέρα μου.... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ρυθμίσεις/Προβολή/Σκοτεινή λειτουργία-->on Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ ευχαριστώ πολύ! ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέσα στα τόσα θεματάκια που αναφέρθηκαν σχετικά με την 11, παρατήρησε κανείς αν διορθώθηκε το θέμα με τον αισθητήρα απόστασης; Εννοώ να διορθώθηκε οριστικά γιατί και με τη miui 10 δουλεύει αλλά είναι με τα φεγγάρια του. Την καλημέρα μου.... Εγώ έβαλα αυτόματη φωτεινότητα. Το έκανα επανεκκίνηση και όταν άνοιξε δεν μου το έκανε ξανά. Εννοείται πως αμέσως έβγαλα την αυτόματη φωτεινότητα γιατί δεν με βολεύει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 (edited) 1. Είσαι σίγουρος ότι πρέπει να είναι disabled; Γιατί παλαιότερα είχε πει κάποιος το αντίθετο. 2. Ναι, έχω φωτο του γιου μου. Άρα, θέλεις να πεις ότι, όσο έχω δική μου φωτο για θέμα δεν μπορεί να λειτουργήσει το μαύρο; 1. Ναι 2. εγώ μίλησα για θέμα, εσύ προφανώς άλλαξες απλώς "ταπετσαρία" ενεργοποίησες την "σκοτεινή λειτουργία" από "προβολή"? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέσα στα τόσα θεματάκια που αναφέρθηκαν σχετικά με την 11, παρατήρησε κανείς αν διορθώθηκε το θέμα με τον αισθητήρα απόστασης; Εννοώ να διορθώθηκε οριστικά γιατί και με τη miui 10 δουλεύει αλλά είναι με τα φεγγάρια του. Την καλημέρα μου.... εγώ έναν μήνα με την 11 δεν έχω πλέον θέμα, πριν χρειάζονταν να ενεργοποιώ την "αυτόματη φωτεινότητα" πριν από κάθε reboot για να δουλεύει αυτοί που αναφέρουν ανοιγοκλεισίματα κατά την κλήση - κατά την γνώμη μου - δεν το κρατούν σωστά, μην έχοντας συνηθίσει την θέση του proximity, όπως κι εγώ στην αρχή Edited November 2, 2019 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Μέσα στα τόσα θεματάκια που αναφέρθηκαν σχετικά με την 11, παρατήρησε κανείς αν διορθώθηκε το θέμα με τον αισθητήρα απόστασης; Εννοώ να διορθώθηκε οριστικά γιατί και με τη miui 10 δουλεύει αλλά είναι με τα φεγγάρια του. Την καλημέρα μου.... Εδώ και δύο μέρες που έχω το miui 11 λειτουργεί άψογα ενώ πριν με το 10 άστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ρε παιδιά σοβαρα, πατάω ενημερωση και μου λέει ότι έχω την τελευταία σταθερή έκδοση 10. Χθες το πρωι για καμιά ώρα μου είχε επιλογή για την 11 άλλα τίποτα μετα. Αν επιλέξω λήψη τελευταίου πακετου από το μενού θα μου την κατεβάσει σαν zip στo κινητό? Τι έχει συμβεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 ενεργοποίησες την "σκοτεινή λειτουργία" από "προβολή"? Ναι, λειτουργεί σε όλα (σχεδόν, κρατώντας μια επιφύλαξη) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Δε μετράει το μέγεθος ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια εφαρμογή μου εγκαθιστά αυτά εδώ, νταηλίκι; Δεν είναι εφαρμογή,είναι η περιοχή που έβαλες,μάλλον Ινδία. ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά σοβαρα, πατάω ενημερωση και μου λέει ότι έχω την τελευταία σταθερή έκδοση 10. Χθες το πρωι για καμιά ώρα μου είχε επιλογή για την 11 άλλα τίποτα μετα. Αν επιλέξω λήψη τελευταίου πακετου από το μενού θα μου την κατεβάσει σαν zip στo κινητό? Τι έχει συμβεί?Κατέβασε από play store την εφαρμογή downmi miui rom ,έχει μέσα στο 7 και την global μια την ευρωπαϊκή ,κατέβασε την και μετά πέρασε την από το τηλέφωνο. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που η ενημέρωση να ειδοποίηση να εξαφανίστηκε σήμερα πριν προλάβω να κάνω την ενημέρωση πως εξηγείται ;; Κατέβασε και εσύ αυτήν την εφαρμογή που γράφω παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 H μόνες εφαρμογές που έχω βάλει στο κινητό είναι μέχρι στιγμής το viber fuelgr και instagram. Στο instagram δεν μου βγάζει μπάρα ειδοποίησης όπως στο viber όταν λαμβάνω νεο μήνυμά. Π.ω ποιος σχολίασε μια φωτο που ανέβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Με εκείνο το VoWiFi μπάς και βρήκε κάποιος λύση; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 (edited) Κατέβασε από play store την εφαρμογή downmi miui rom ,έχει μέσα στο 7 και την global και την ευρωπαϊκή, κατέβασε την και μετά πέρασε την από το τηλέφωνο.Σαν Global Stable κατεβάζει την V11.0.3.0.PFGMIXM, recovery, στα 1,95GB !!! Φανταζομαι την εγκαθιστούμε από πάνω από τη 10, δε χάνουμε τίποτε ............. Edited November 2, 2019 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Σαν Global Stable κατεβάζει την V11.0.3.0.PFGMIXM, recovery, στα 1,95GB !!! Φανταζομαι την εγκαθιστούμε από πάνω από τη 10, δε χάνουμε τίποτε .............δεν χάνεις τίποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Για αύξηση ένταση ήχου ακουστικών κλπ και πρόσβαση σε θέματα βάλτε χώρα Ελβετία Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts