Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Στις ρυθμίσεις --- μπαταρία --- χρήση μπαταρίας --- εφαρμογές το "σύστημα android" καταλαμβάνει 23,7% το "android" καταλαμβάνει 10,2% και εν συνεχεία το "games" καταλαμβάνει 4,8%.

Έχω την εντύπωση ότι το 44% του όλου συστήματος android είναι πάρα πολύ αν αναλογιστεί κανείς οτι τις 8 από τις 11 ώρες που το έχω εκτός φόρτισης ηταν σε αδράνεια. Εκτός αν θέλει να πει αυτό το μεγάλο ποσοστό ότι δηλαδή είναι λόγω της αδράνειας.

Το δεύτερο που μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση είναι το games το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου από την ώρα που είναι το τηλέφωνο εκτός φόρτισης και μάλιστα που αναφέρει ότι το χρησιμοποίησα για 8 περίπου λεπτά.

Θα μπορούσε κάποιος σας παρακαλώ να μου εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με αυτές τις τρεις ενδείξεις;

Ευχαριστώ πολύ καλή συνέχεια σε όλους.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα αλανια.Γιατι καθε φορα που κλεινω την συσκευη δεν αποθηκευει την ταπετσαρια που βαζω και γυρναει στην default?

Global εκδοση..

Καλησπέρα στο φορουμ. Εχω στα χερια μου ενα redmi note 7 με κινεζικη rom και θα ήθελα να περασω την official global για να εχω πληρη υποστηριξη ελληνικων και google services. Ειναι δυνατον? υπαρχει καποιος οδηγος που να περιγραφει με σαφηνεια τα βηματα? δεν με ενδιαφερει να root-αρω απαραιτητα τη συσκευή μου. Σας ευχαριστώ.

η xiaomi εδώ και καιρό "απαγόρεψε" στα κινέζικα μοντέλα να φορούν επίσημα global και το αντίστροφο.

αν προσπαθήσεις να βάλεις λοιπόν official global υπάρχει κίνδυνος για brick

θα σου σύστηνα την Ελληνική dev ή stable που έχει και άλλα πλεονεκτήματα, δες παρακάτω:

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/308-RedMi-Note-7-Lavender/

Καλησπερα αλανια.Γιατι καθε φορα που κλεινω την συσκευη δεν αποθηκευει την ταπετσαρια που βαζω και γυρναει στην default?

Global εκδοση..

Ξήλωσε το wallpaper carousel. Τελευταία το ξεκίνησε και είνα πολύ εκνευριστικό.

Εγώ στο δικό μου επειδή έκανε τα ίδια έκανα απεγκατάσταση ενημερώσεων στην εφαρμογή των θεμάτων. Με την αρχική δεν υπάρχει πρόβλημα. Μετά από δύο μέρες βγήκε νέα (η τελευταία) ενημέρωση των θεμάτων η οποία επίσης είναι οκ. Edited by kmpatra

μπορεί κάποιος άγιος ανθρωπος να μου στείλει έναν οδηγό για root?αν γίνεται στα ελληνικά.

δε μπορώ να τον βρω..:X:cry:

Ξήλωσε το wallpaper carousel. Τελευταία το ξεκίνησε και είνα πολύ εκνευριστικό.

Ευχαριστω πολυ φιλαρακι!Αυτο παλι τι κουλο ειναι??

Αντιμετωπίζει της κοπέλας μου το κινητό το εξής πρόβλημα. Όταν μπαίνει στο viber, στις συνομιλίες που της βγάζει στο πάνω μέρος της οθόνης, πατάει αλλά δεν ανταποκρίνεται η οθόνη για να μπει σε αυτές. Αν πατήσει στο κάτω μέρος και κάνει λίγο scroll up down μετα δουλεύει κανονικά... Το κάνει και σε κάποιον άλλον;

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα. Να μοιραστώ κ εγώ την εμπειρία μου με το RN7. Το έχω εδώ κ 1 μήνα περίπου κ βασικά το πήρα γιατί έκανα ένα ταξίδι εξωτερικό κ ήθελα ένα κιν να βγάζει καλές φωτό, για να μην κουβαλάω φωτογραφική μηχανή. Έχω κατεβάσει και την Google cam κ έκανα όλες τις ρυθμίσεις. Στα τοπία όμως που έβγαζα φωτό, όταν υπήρχε ήλιος, ανέβαζε απίστευτη θερμοκρασία το κινητό, με αποτέλεσμα να μην δουλεύει ούτε η Google cam ούτε κ αυτή του κινητού, να κολλάει όλο το κινητό, να μήν μπορώ ούτε να το σβήσω.... Και να σημειώσω ότι δεν ήταν εκτεθειμένο όλη την ώρα στον ήλιο, στην τσέπη μου το είχα κ το έβγαζα μόνο όταν ήθελα να βγάλω φωτό. Αποτέλεσμα: μου έσπασε τα νεύρα κυριολεκτικά σε όλη την εκδρομή κ τώρα που βλέπω κ τις φωτογραφίες που έβγαλα χρησιμοποιώντας την Google cam, δεν είδα δα κ τόσο μεγάλη διαφορά... Anyway, όποιος έχει καμία άποψη επί του θέματος, ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ!!

Παιδιά καλησπέρα. Να μοιραστώ κ εγώ την εμπειρία μου με το RN7. Το έχω εδώ κ 1 μήνα περίπου κ βασικά το πήρα γιατί έκανα ένα ταξίδι εξωτερικό κ ήθελα ένα κιν να βγάζει καλές φωτό, για να μην κουβαλάω φωτογραφική μηχανή. Έχω κατεβάσει και την Google cam κ έκανα όλες τις ρυθμίσεις. Στα τοπία όμως που έβγαζα φωτό, όταν υπήρχε ήλιος, ανέβαζε απίστευτη θερμοκρασία το κινητό, με αποτέλεσμα να μην δουλεύει ούτε η Google cam ούτε κ αυτή του κινητού, να κολλάει όλο το κινητό, να μήν μπορώ ούτε να το σβήσω.... Και να σημειώσω ότι δεν ήταν εκτεθειμένο όλη την ώρα στον ήλιο, στην τσέπη μου το είχα κ το έβγαζα μόνο όταν ήθελα να βγάλω φωτό. Αποτέλεσμα: μου έσπασε τα νεύρα κυριολεκτικά σε όλη την εκδρομή κ τώρα που βλέπω κ τις φωτογραφίες που έβγαλα χρησιμοποιώντας την Google cam, δεν είδα δα κ τόσο μεγάλη διαφορά... Anyway, όποιος έχει καμία άποψη επί του θέματος, ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ!!

Εμενα προσωπικα περισσοτερο στο βιντεο μου ζεσταινε. Σε φωτογραφίες όμως ηταν οκ. Μου βγαλε ολοκληρο το τελευταιο ταξιδι μου εξωτερικό (τουρισμο... το εσκισα σε φωτογραφίες) και διακοπές.

Τι θηκη του χεις; Με ποια gcam επαιζες; Κατα τα αλλα δεν τις λες μικρες τις διαφορές...

Η θήκη που έχω είναι μια απλή σιλικόνης. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Στέλνω κ σναπ με πληροφορίες. Όσο για τβν Gcam, δεν θυμάμαι την έκδοση. Μέσα από εδώ την είχα κατεβάσει, από ένα παλιότερο νήμα.

Η θήκη που έχω είναι μια απλή σιλικόνης. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Στέλνω κ σναπ με πληροφορίες. Όσο για τβν Gcam, δεν θυμάμαι την έκδοση. Μέσα από εδώ την είχα κατεβάσει, από ένα παλιότερο νήμα.

Τραβαγες βιντεο; Γιατι μονο εκει μου ζεσταινε σε βαθμο να λαγκαρει η συσκευη. Ειδικα αν εβαζες 4k.

Αυτό με το viber το παρατήρησα και γω σήμερα.

Κάτι άλλο τώρα..

Ο καιρός με το gps ανοιχτός δεν αναφέρεται στην περιοχή που βρίσκεται το κινητό αλλά συνέχεια βγάζει για τη Λάρισα.

Σήμερα που ήμουν στην Αγιά άνοιξα το gps και το εικονίδιο του καιρού αναφερόταν στη Λάρισα.

Τραβαγες βιντεο; Γιατι μονο εκει μου ζεσταινε σε βαθμο να λαγκαρει η συσκευη. Ειδικα αν εβαζες 4k.

Απο πότε τραβάει 4K το redmi note 7;

Redmi By Xiaomi

Απο πότε τραβάει 4K το redmi note 7;

Από πάντα. :) Με 3rd party camera app (gcam, open camera κλπ). Το αναφέρω και στο post με τις κάμερες. Δυστυχώς όμως χάνεις το eis

Ανδρέα με την έκδοση 7 της gcam πειραματίστηκες; Αξίζει; Εγώ είμαι με την πρώτη σου πρόταση ακόμα.

Πειραματίστηκα με κάποιες του bulkin. Πολύ smooth, ωραίο interface, πιο πιστό σε αυτό που έβλεπα wb αλλά είχαν πολύ χαμηλό noise reduction με αποτέλεσμα να είχε περισσότερο θόρυβο από ότι θα προτιμούσα. Δεν ξέρω βέβαια αν φταίνε τα libs και με αλλού dev να είχε καλύτερο αποτέλεσμα.

Δυστυχώς όμως δεν έχω πλέον τη συσκευή οπότε δεν μπορώ να τεσταρω άλλη. Παρόλα αυτά θα παρακολουθώ το thread και αν μπορώ να βοηθήσω κάπου θα απαντάω. :)

Δεν τράβαγα βίντεο συνέχεια, κάποιες φορές μόνο. Τις περισσότερες φορές ανέβαζε θερμοκρασία και μου κολλούσε όταν έβγαζα φωτό...

Πειραματίστηκα με κάποιες του bulkin. Πολύ smooth, ωραίο interface, πιο πιστό σε αυτό που έβλεπα wb αλλά είχαν πολύ χαμηλό noise reduction με αποτέλεσμα να είχε περισσότερο θόρυβο από ότι θα προτιμούσα. Δεν ξέρω βέβαια αν φταίνε τα libs και με αλλού dev να είχε καλύτερο αποτέλεσμα.

Δυστυχώς όμως δεν έχω πλέον τη συσκευή οπότε δεν μπορώ να τεσταρω άλλη. Παρόλα αυτά θα παρακολουθώ το thread και αν μπορώ να βοηθήσω κάπου θα απαντάω. :)

α τέλος το Redmi Note 7?

που πήγες?