Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα. Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει και που tempered glass full face curvet Nillkin η οτιδηποτε αλλη μαρκα, η κυκλοφορει μονο η full face?Επισης στην Gcam κανουμε καποιες ρυθμισεις η δεν χρειαζεται και την αφηνουμε οπως ειναι?Ευχαριστω.

Παιδιά μια ερώτηση για συσκευή φίλου δεν μπορεί να βγάλει το κωδικό της κάρτας σιμ. Έψαξα στις ρυθμίσεις και δεν το βρήκα κάπου.

Για full face nillkin, δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου.

Εγώ του έχω βάλει x-one ultimate κι έχω παραγγείλει κι ένα nillkin amazing h+ pro για να υπάρχει.

Μια που αναφερθήκαμε στη nillkin, να πω ότι οι θήκες που βγάζει πλέον πιάνουν περιμετρικά το κινητό και δεν το αφήνουν ακάλυπτο πάνω και κάτω όπως μας είχε συνηθίσει.

Μόλις σήμερα τσίμπησα μια και είναι πραγματικά εξαιρετική.

Ένα με το κινητό. Πολύ κομψή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά μια ερώτηση για συσκευή φίλου δεν μπορεί να βγάλει το κωδικό της κάρτας σιμ. Έψαξα στις ρυθμίσεις και δεν το βρήκα κάπου.
Περισσότερες ρυθμίσεις - ασφαλεία

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Για full face nillkin, δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου.

Εγώ του έχω βάλει x-one ultimate κι έχω παραγγείλει κι ένα nillkin amazing h+ pro για να υπάρχει.

Μια που αναφερθήκαμε στη nillkin, να πω ότι οι θήκες που βγάζει πλέον πιάνουν περιμετρικά το κινητό και δεν το αφήνουν ακάλυπτο πάνω και κάτω όπως μας είχε συνηθίσει.

Μόλις σήμερα τσίμπησα μια και είναι πραγματικά εξαιρετική.

Ένα με το κινητό. Πολύ κομψή.

καποιο site και για θηκη και τζαμι? Ευχαριστω.

Το tempered που έβαλα...

https://www.skroutz.gr/s/18555813/X-One-V2-Screen-Protector-Redmi-Note-7-7-Pro.html

....και η θήκη

https://www.skroutz.gr/s/17914562/Nillkin-Super-Frosted-Back-Cover-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-7-7-Pro.html

Για το nillkin amazing h+ pro, ρίξε μια ματιά στο ebay. Είναι γεμάτος ο τόπος. Φρόντισε μόνο να είναι το h+ pro που είναι 0,2mm.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το tempered που έβαλα...

https://www.skroutz.gr/s/18555813/X-One-V2-Screen-Protector-Redmi-Note-7-7-Pro.html

....και η θήκη

https://www.skroutz.gr/s/17914562/Nillkin-Super-Frosted-Back-Cover-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-7-7-Pro.html

Για το nillkin amazing h+ pro, ρίξε μια ματιά στο ebay. Είναι γεμάτος ο τόπος. Φρόντισε μόνο να είναι το h+ pro που είναι 0,2mm.

Ρε παιδιά δεν ξέρω για τα τζάμια αν είναι τόσο καλά, αλλά θήκες αν δεν τις βιάζεστε, βρίσκετε στο εξωτερικό πολύ πιο φθηνά! Κι εγώ προσωπικά προτιμώ σιλικόνης πάρα frosted

Ισχύει. Κι εγώ απ' έξω παίρνω τις περισσότερες.

Απλά τσιμπάω μια από εδώ με το που πάρω το κινητό για να το έχω σενιο κι εν συνεχεία παραγγέλνω όσες θέλω.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

κι εγώ απ' έξω παίρνω αλλά με τα τζαμάκια είναι λίγο λαχείο

ή πρέπει να ξέρεις ποιο να πάρεις

αν έχετε κάτι καλό υπόψη σε τζαμάκι απ' έξω, ενημερώστε

Εγώ πήρα τζαμάκι full face από το Τ4ALL στην Βασιλέως Αλεξάνδρου 40 στο Περιστέρι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΉ. Mου το τοποθέτησε κιόλας η κοπέλα δωρεάν, αυτό είναι εξυπηρέτηση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια ενα φτηνο τζαμάκι των 2μιση ευρώ (οχι full) έβαλα και έχει κάτσει πένα. Γενικά κάθονται καλά τα τζαμάκια σε αυτό το κινητό.

Ακριβο τζαμάκι πάρτε μόνο για πάχος, αισθηση, δαχτυλιές κλπ

Τοποθέτηση ποτέ απο κατάστημα. Δεν παιζει να το βάλουν καλύτερα... συνηθως χειρότερα το βάζουν από μενα.

Παιδια ενα φτηνο τζαμάκι των 2μιση ευρώ (οχι full) έβαλα και έχει κάτσει πένα. Γενικά κάθονται καλά τα τζαμάκια σε αυτό το κινητό.

Ακριβο τζαμάκι πάρτε μόνο για πάχος, αισθηση, δαχτυλιές κλπ

Τοποθέτηση ποτέ απο κατάστημα. Δεν παιζει να το βάλουν καλύτερα... συνηθως χειρότερα το βάζουν από μενα.

Αυτό ακριβώς. Κι εγώ μόνος τα βάζω. Εγώ προτιμούσα τα απλά. Όχι full με μαύρο γύρω γύρω αλλά λόγω gestures μ εμποδίζει πλέον τ τζάμι στη κίνηση back.

Αυτό ακριβώς. Κι εγώ μόνος τα βάζω. Εγώ προτιμούσα τα απλά. Όχι full με μαύρο γύρω γύρω αλλά λόγω gestures μ εμποδίζει πλέον τ τζάμι στη κίνηση back.

Στο poco με δυσκόλευε και μενα λιγο. Αλλα σε mix 2s και rn7 θα έλεγα οτι επιτρέπει το gesture 1 χιλιοστό πιο μέσα.

Αν θες δοκίμασε το fluid gestures (το βρισκεις play store) που ορίζεις την ευαισθησια/mm που επιτρέπει. ;)

Η έκδοση 6.2.030 της gcam δείχνει να συμπεριφέρεται άψογα με το note 7, σε αντίθεση με το 7 pro που έδειχνε όλα τα χρώματα ξεπλυμένα.

Παραθέτω μερικές από τις φωτό που τράβηξα. Όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά είναι εμφανής η ανωτερότητα της gcam έναντι της stock.

Γενικά παρατήρησα ότι η stock αφήνει πολύ φως να μπει στις φωτό με αποτέλεσμα να τις αλλοιώνει.

Δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση σε καμία από τις δύο κάμερες. Είναι με τις default ρυθμίσεις. Αυτόματο hdr στη stock και hdr+ enchanced στη gcam.

Πρώτα η gcam και μετά η stock camera.

Δείτε πόσο φως έχει το πρόσωπο του φίλου μας του Γούντυ (2η φωτό), ενώ η πρώτη φωτό είναι πιο ρεαλιστική.

Αποτυπώνει ακριβώς αυτό που βλέπουν τα μάτια μας. Φαίνονται ακόμα και τα σημάδια στο πρόσωπό του.

IMG-20190528-173827.jpg

IMG-20190528-173844.jpg

Το ίδιο και με τα playmobil παρακάτω.

Η χαίτη και η ουρά του αλόγου είναι γκρι, αλλά η stock (2η φωτό) τα έχει ασπρίσει και τα δύο.

IMG-20190528-174028.jpg

IMG-20190528-174048.jpg

Το ριγέ σχέδιο στα πλαϊνά του ποτηριού (2η φωτό), δείχνει σαν να είναι ξεθωριασμένο.

IMG-20190528-174158.jpg

IMG-20190528-174218.jpg

Και μερικές ακόμα....

IMG-20190528-201713.jpg

IMG-20190528-201729.jpg

IMG-20190528-201824.jpg

IMG-20190528-201844.jpg

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπερα. Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει και που tempered glass full face curvet Nillkin η οτιδηποτε αλλη μαρκα, η κυκλοφορει μονο η full face?Επισης στην Gcam κανουμε καποιες ρυθμισεις η δεν χρειαζεται και την αφηνουμε οπως ειναι?Ευχαριστω.

2 πήρα σήμερα από thikishop.gr που είναι στα Village Ρέντη. Το τοποθέτησα και το τηλέφωνο αμέσως απογειώθηκε σε αίσθηση - touch. :D

Poco F6 Pro 256GB

Η έκδοση 6.2.030 της gcam δείχνει να συμπεριφέρεται άψογα με το note 7, σε αντίθεση με το 7 pro που έδειχνε όλα τα χρώματα ξεπλυμένα.

Παραθέτω μερικές από τις φωτό που τράβηξα. Όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά είναι εμφανής η ανωτερότητα της gcam έναντι της stock.

Γενικά παρατήρησα ότι η stock αφήνει πολύ φως να μπει στις φωτό με αποτέλεσμα να τις αλλοιώνει.

Δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση σε καμία από τις δύο κάμερες. Είναι με τις default ρυθμίσεις. Αυτόματο hdr στη stock και hdr+ enchanced στη gcam.

Αυτο σε ενα βαθμο που λες διορθωνεται. Μπορεις στη στοκ να αλλαξεις το metering καθώς και το contrast. Αν και για μενα δεν αξιζει ο κόπος. Η gcam σε αυτη τη συσκευή για μένα ειναι αρκετά ανώτερη μερα/νύχτα. :happy:

Πως το βλέπεις φωτογραφικά σε σχέση με το pro? Προφανώς στο απλό rn7 εννοώ με gcam. Αν θες δοκίμασε και αυτή με τις ρυθμίσεις που προτείνω με bug βέβαια οτι δεν δουλεύει το ψηφιακό ζούμ και το night sight. Στα πρόσωπα ειδικά θα πάθεις πλάκα. Το καλό είναι ότι λόγω ονόματος μπαίνει παράλληλα με του bsg.

Edited by Antretng

Ναι φίλε, θα τη δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

Απλά έριξα μια γρήγορη ματια χθες στις οδηγίες που παρέθεσες κι επειδή δεν το πολυέχω, το άφησα γι αργότερα.

Θα κάνω ένα συγκριτικό note 7 με gcam vs pro με stock και θα γράψω εντυπώσεις.

Μια διαφορά που εντόπισα είναι ότι στο pro η gcam μου έδινε επιλογή στην ανάλυση για 48MP κάτι που στο απλό 7 δε συμβαίνει. Μέχρι 12MP σου επιτρέπει. Σιγά τα ωά βέβαια. Άλλωστε άνευ ουσίας θα ήταν.

Σε θέμα λειτουργίας, απόδοσης, ταχύτητας κτλ, δεν είδα καμία διαφορά πάντως. Γενικά θεωρώ πως ότι είναι από 660 και πάνω, τρέχει απροβλημάτιστα και ταχύτατα.

Θα μου πεις εδώ προερχόμενος από mi 8, poco, mix 2s και δε με χάλασε κάτι. Από τον 675 του pro θα με χαλούσε;;;

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εμένα δεν έχει επιλογή για Volte. Είμαι με 10.3.5 . Γιατί ?a9ddbaf703d00b51324fbf823d0e3709.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ισχύει. Κι εγώ απ' έξω παίρνω τις περισσότερες.

Απλά τσιμπάω μια από εδώ με το που πάρω το κινητό για να το έχω σενιο κι εν συνεχεία παραγγέλνω όσες θέλω.

Φιλε ευχαριστω. παραγγειλα απο e-bay nillkin amazing9h-h+ pro 0.2mm

Εμένα δεν έχει επιλογή για Volte. Είμαι με 10.3.5 . Γιατί ?a9ddbaf703d00b51324fbf823d0e3709.jpg

Αν πας στον dialer και βάλεις τους παρακάτω κωδικούς να σου γράψει disable, μετά Ω του θαύματος θα σου εμφανιστούν.

VoLTE *#*#86583#*#*

VoWIFI *#*#869434#*#**

Να τονίσω ότι αν προσπαθήσετε να κάνετε ενεργοποίηση με SMS δεν γίνεται γιατί η συσκευή για την COSMOTE δεν το υποστηρίζει. Εγώ πήγα σε Γερμανό και αφού μου είπε τα ίδια ζήτησα την ενεργοποίηση όπως και να έχει,την έκανε ο άνθρωπος και όλα λάδι

Edited by sgatzo

Αντρέα, αν δε σου κάνει κόπο, βάλε ξανά τις ρυθμίσεις γιατί το link που παρεθεσες σε προηγούμενο ποστ, δείχνει να μη λειτουργεί.

Τι κινητό είπαμε πως θα δηλώσουμε ότι έχουμε, προκειμένου να μας ενεργοποιήσουν volte;

Ευχαριστώ.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αντρέα, αν δε σου κάνει κόπο, βάλε ξανά τις ρυθμίσεις γιατί το link που παρεθεσες σε προηγούμενο ποστ, δείχνει να μη λειτουργεί.

Τι κινητό είπαμε πως θα δηλώσουμε ότι έχουμε, προκειμένου να μας ενεργοποιήσουν volte;

Ευχαριστώ.

Τι εννοεις; Εμενα κανονικα με βάζει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7845479#post7845479

Το xml πατάς να το κανεις download. Όχι ανοιγμα ;)

ΟΚ. Εγώ είχα καταλάβει λάθος. Όλα μια χαρά.

Μια ρύθμιση έχεις κάνει όλη κι όλη; Αυτή που λέει naturalfast.......

Την οποία κατεβάζουμε κι εν συνεχεία ρίχνουμε μέσα στο φάκελο "Configs" που εμείς δημιουργήσαμε, σωστά;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μετά την περιπέτεια που είχα με την παραγγελία από το Banggood, που μάλλον χάθηκε το δέμα και δικαιώθηκα σήμερα από το Paypal, κοίταξα στην ελληνική αγορά και ξεκινάει από 171€ (skroutz), όσο δηλαδή το είχα πληρώσει πριν 2 μήνες.

Δύο ερωτήσεις: 1) υπάρχει καλλίτερη τιμή και 2) προβλέπεται να κυκλοφορήσει η έκδοση Pro;