Agent M Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 17%...:whistle: :O :lol: :lol: :lol: :lol: Εδώ που τα λέμε Νίκο δεν έχει και άδικο... :lol: Ένας εσύ και η άλλη το kakiasmeno... :D Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Λογικά θα έχετε κάνει και τα tests στο πρώην thespark! Δυστυχώς έβγαλαν τα παλιά, αλλά δείτε τα καινούρια: The jerk test The lazy test The love test και άλλα. Login θα βρείτε στο http://www.bugmenot.com/ αν δεν είστε γραμμένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 51% Αγνος :innocent: Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 http://www.kapsoura.gr/pics/purescore.jpg :D :rolleyes: :p :D Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 91% στο ελληνικό.... 96% στο αγγλικό... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Στο πρώτο 77... Στο δεύτερο 72... Στο τρίτο 86... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 παιδιά κανένα pass;.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 kane sign up...den pernei pollh ora :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 21.. :X ούτε blackjack να έπαιζα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_panos Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 56% 47% 51% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Παιδιά σας είπα, passwords έχει στο http://www.bugmenot.com , βάζετε στο πεδίο το URL και σας βγάζει login/password. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 86% agnos :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 91% στο ελληνικό.... 96% στο αγγλικό... :lol: :lol: :lol: :lol: Eίσαι μικρό και άβγαλτο ακόμα.... :baby: :innocent: Να και ο δασκαλός σου από τον οποίο μπορείς να μάθεις πολλά.... 17%... :whistle: :O Mιά ζωή με αμαρτίες και.....λολίτες!!! :lol: Γειά σου ρε Νίκο τσίφτη και καραμπουζουκλή..... :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Eίσαι μικρό και άβγαλτο ακόμα.... :baby: :innocent: Να και ο δασκαλός σου από τον οποίο μπορείς να μάθεις πολλά.... Mιά ζωή με αμαρτίες και.....λολίτες!!! :lol: Γειά σου ρε Νίκο τσίφτη και καραμπουζουκλή..... :wink: Μπορεί να το έβγαλα επίτηδες το τεστ έτσι,που ξέρεις; :lol: :lol: :lol: :X Είμαι μικρό και άβγαλτο,αλλά είπα να δοκιμάσω... Έχασα κάτι;Ποιος θα είναι ο Δάσκαλος μου;Ο Νίκος.ΕΕΕΕ,τότε είμαι σίγουρη ότι θα τα μάθω καλά.... :lol: :lol: Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 δυο φορες απο 19 :blink: τι στο διαβολο!!!και νομιζα οτι θα ειμουνα στο 30-40,να αρχισω να ανυσυχω; :cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 91% και ξερω γιατι....οι δευτερες ερωτησεις δεν με αντιπροσωπευουν καθολου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 77%,80% kai 77%!Ante pao na aftoktoniso paidia!Ta leme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Το εκανα 3 φορες (για να ειμαι σιγουρος για την εγκυροτητα των αποτελεσματων! :p ) και εβγαζε καπου αναμεσα στο 40 και το 50%...Παραπανω απο οτι περιμενα ομολογουμενως! Καποιες ερωτησεις ομως παραειναι υπερβολικες!Τι ρολο παιζει το αν εχεις αφησει γυναικα εγκυο στο αν εισαι προστυχος; :confused: Γενικα καλο ηταν! :) Υ.Γ: Παρατηρησε κανενας οτι η πλειψηφια των μελων της ομαδας διαχειρισης χτυπαει αποτελεσματα μεταξυ 15-25% ; :whistle: :p :lol: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο αξιόπιστο γιατί,τώρα που το ξαναέκανα μου βγήκαν άλλα αποτελέσματα Υ.Γ.PMNEDM είστε καλά παιδιά ομολογουμένως Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 44%...ετσι κι ετσι :worry: Παιδιά σας είπα, passwords έχει στο http://www.bugmenot.com , βάζετε στο πεδίο το URL και σας βγάζει login/password. Βασικα λεει πως δεν εχει γι'αυτο το site.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 44%...ετσι κι ετσι :worry: Βασικα λεει πως δεν εχει γι'αυτο το site.. Παλιά είχε :( Θα το σβήσανε, οπότε το σβήσαν κι από το bugmenot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Ο hunter που βρίσκεται για να σπάσει όλα τα στατιστικα, πιάνοντας το απόλυτο μηδέν της αμαρτίας (εξασκημένος γαρ);;; :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Μολις το έκανα και κατέληξα πως είμαι μια διχασμένη προσωπικότητα!!! Δύο φόρες έβγαλε 28% και άλλες δύο 58 και 67%. τι να πω μήπως να πάω σε ψυχολόγο?? :w00t: :w00t: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 44%, 51%, 47% Μέσο όρο βγάζω 47,3%! Είμαι σε καλό δρόμο! Καλά αυτοί που βγάζουν γύρω στο 10%, έχουν κάνει όλες αυτές τις ανωμαλίες??? Φωτιά να σας κάψει...ουυυυυ...αντίχριστοι!! I dont want PAP!!! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kAlAmArAs642 Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 5 όχι είπα... ένα είναι αυτό που λές, ένα για ζώα, ένα για όργια, ένα για αιμομιξία, ένα για πάνω από 30 γυναίκες... ειναι αδικια φιλε μου! ακριβως και εγω σε αυτα ειπα οχι! θελω να ειμαι προστυχος!!! χαχαχχχχα :D Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts