Jump to content

adams

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About adams

  • Ημ. Γέννησης 28/08/1977

adams's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. adams

    Motorola ATRIX

    Πήρα και εγω το εν λόγω κινητό σήμερα μου ήρθε από το expansys μαζί με το laptock. Ο κυριότερος λόγος της επιλογής ήταν η μπαταρία μιας και το zte blade δεν κράταγε ούτε 12 ώρες. Να σημειώσω όμως πως έχω γύρω τους 12 λογαριασμούς mail με συνεχή push (λαμβάνω γύρω στα 200 mail καθημερινά). Ελπίζω το atrix να μη με διαψεύσει...
  2. To gimp από όσο ξέρω δεν έχει CMYK οπότε δεν "κάνει" για εκτυπώσεις. Όπως αναφέρθηκε indesign ή illustrator ή Corel για σωστά αποτελέσματα. Φυσικά κανένα από αυτά δεν είναι δωρεάν αλλά οι trial εκδόσεις είναι μία χαρα.
  3. Πολλά ευχαριστώ kogos για τον οδηγό, ήταν ότι έπρεπε.
  4. Nαι φυσικά.Από τον ενσωματωμένο email client ή προτιμότερο το k-9 mail απο το market.
  5. Γραφτηκε 2 φορες μεχρι τωρα ακομη να το καταλαβεις?:!: Δεν υπαρχει ατμοσφαιρα αρα δεν υπαρχει κατι να το σταματησει-αμεσα περα απο τη βαρυτητα. Μαλιστα στο ντοκιμαντερ ονομα: The Truth Behind The Moon LandingsTV http://www.imdb.com/title/tt0425571/ λεει κατι πολυ σωστο,δειχνει εναν αστροναυτη να κινεται γυρω απο τη σημαια και αυτη να μην κουνιεται καθολου.Αν γινοταν στη γη αυτο θα χαμε το αντιθετο αποτελεσμα...λογω ροης αερα. Αξιζει το κοπο να το βρεις μιας και εστησαν ολοκληρο σετ σε μια ερημο βαλαν στολες αστροναυτων,δωσαν μια hasselblad ακριβως ιδια με της αποστολης ,και ανετρεψαν και πειραματικα ολες τις θεωριες συνομωσιας. Για τα υπολοιπα που εγραψα καμια αναφορα και σχολιο? Αυτο με το παλμικο λειζερ θελω να μου δωσεις εξηγηση πως το εκαναν αφου δεν πηγαν στη σεληνη.:) http://img.photobucket.com/albums/v350/adams77/snapshot20060207134803.jpg http://img.photobucket.com/albums/v350/adams77/snapshot20060207134848.jpg http://img.photobucket.com/albums/v350/adams77/snapshot20060207134306.jpg Γιατι και ολοι οι υποστηρικτες της θεωριας συνομωσιας δεν εχουν μιλησει ποτε με τους ερευνητες στο αστεροσκοπειο mc donald στο texas για 33 χρονια 240 φορες το χρονο που στελνουν το παλμικο λειζερ σε εκεινο ακριβως το σημειο.:X
  6. Λοιπον καλες οι θεωριες συνομωσιας αλλα ευτυχως υπαρχουν και επιστημονικοι τροποι αποδειξης. Εχω δει ενα ντοκιμαντερ (οχι αυτο που αναφερθηκε) απο το bbc που εξηγει ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ γιατι ειναι παραμυθι αυτη η συνομοσιολογια. 1)Για τη σημαια.Αν εσυ μπορεις σε ενα τοσο σκληρο πετρωμα να καρφωσεις μια ενα κονταρι τοσο ευκολα τι να πω.Για να καρφωθει λοιπον στο εδαφος της σεληνης εγιναν καποιες ταλαντωσεις.Η σεληνη ομως δεν εχει ατμοσφαιρα ουτε καποιο ειδο τριβης για να σταματησει αυτη η ταλαντωση.Λογικο λοιπον οταν βγηκε η φωτο η σημαια να κουνιωταν ακομη ;) 2)Δε θα καθησω να απαντησω σε ολα τα ερωτηματα (το κανει το ντοκιμαντερ πολυ καλα και πιστεψε με μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις).Απλα θα θεσω 2 ακομη :) Γνωριζεις πως κατα την αποστολη αφησαν εναν ας τον ονομασω ανακλαστηρα στην επιφανεια της σεληνης.Ανακλαστηρα παλμικου λειζερ.Πηγαν λοιπον σε ενα αστεροσκοπειο που ειχε ενα γιγαντιο λειζερ και εστειλαν μια δεσμη (ολο αυτο γινεται για να μετρηθει με απολυτη ακριβεια η αποσταση σεληνης γης) και με το τηλεσκοπειο παρακολουθησαν στην επιφανεια της σεληνης αυτη η δεσμη να ανταλακλαται. Πηραν καποια πετρωματα απο τη σεληνη.Εχεις ακουσει καποιες μελετες γι αυτα?Μηπως την χρονολογια τους? Στο ντοκιμαντερ λοιπον πηγαινουν σε ενα ανεξαρτητο κεντρο μελετων να ρωτησουν εναν ειδικο για τα αποτελεσματα αυτα των ερευνων.Εξηγει λοιπον ο επιστημονας την ηλικια των παλαιοτερων πετρωματων στη γη ειναι μερικων εκατονταδων εκατομμυριων ετων. Αυτα που φερανε απο τη σεληνη ειναι 2 δισεκατομυριων ετων.θα μπορουσαν να βρεθουν στη γη τετοιας ηλικιας πετρωματα.Απαντα πως οχι λογω ατμοσφαιρας στη γη δεν μπορουμε να εχουμε τετοιας ηλικιας πετρωματας. Τα λεω πολυ απλουστευτικα και βιαστικα τωρα.Το απογευμα θα δωσω το ακριβες ονομα του video ωστε να το το βρειτε.
  7. Προσοχη ειναι hoax το παραπανω http://www.cdfreaks.com/news/11973 Αν "κολλησει" σε καμια προστασια καινουργια το decrypter use this http://www.dvdidle.com/el/free.htm
  8. Θυμηθηκα ενα παλαιοτερο test του hitech για την εμβελεια των ασυρματων dect. Στο κτηριο που ειναι τα γραφεια του στησαν μια βαση στον 1ο οροφο και ανεβαιναν σταδιακα μεχρι την ταρατσα στον 10ο.Η πλειοψηφια των dect λειτουργουσε (με λιγα προβληματα ομιλιας) Αν βρω το περιοδικο θα πω περισσοτερα.
  9. Η BENQ ειναι ανερχομενη δυμανη στα τεχνολογικα (projector's,drives pc κ.λ.π) Πιστευω θα βγαλει ευχρηστα ,φθηνα και με καλο service κινητα
  10. Ποτε λογω δουλειας. Αλλα την τελευταια βδομαδα μιας και δοκιμασα μια υπηρεσια beta για δωρεαν 10 μηνυματα sms απο λογαριασμο mail με ξυπνησε 3 φορες και το κλεισα.
  11. δοκιμασε στο http://www.play.com Στα χαρακτηριστικα της ταινιας γραφει αν εχει greek subs
  12. Tι ονειρεύεται να ακούει ένας άνδρας από τις γυναίκες.... >....και δεν πρόκειται να ακούσει ποτέ...: > > >1) Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά? Μήπως πρέπει να πιείς >μία μπύρα ακόμη? > 2) Καλά, τί Μπίπ! κλανιά ήταν αυτή?Ρίξε άλλη μία!! > 3) Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι. > 4) Πάω μιά στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε. > 5) Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και > κανένα γκομενάκι? Τί κάθεσαι εδώ? > 6) Το ξέρω ότι είναι κάπως σφιχτά τα...οπίσθιά μου, αλλά δεν το > δοκιμάζουμε άλλη μιά φορά? > 7) Είσαι τόσο σέξυ όταν είσαι πιωμένος! > Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πάς σήμερα > γήπεδο με τα παιδιά...το ρωτάς?? > 9) Αχ, βαριέμαι, δεν έχω και τίποτα να κάνω, ας σου πάρω μία.... > 10) Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις! > 11) Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δείς....μόλις βγήκε η νοστιμούλα >κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα...δεν > είναι πολύ πρόστυχη? > 12) Όχι, όχι, θα το πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει λάδια. > 13) Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μιά τσόντα,να πάρουμε και ένα > κασόνι μπύρες, και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις >τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο. >14) Άσε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο, και πάρε μου αμά θές για δώρο ένα > διαρκείας για τον γαύρο/βάζελο/AEK κτλ. > 15) Αγάπη μου ξεκίνησα γιόγκα για να τα καταφέρω να βάζω σωστά τα >πόδια μου πίσω από το κεφάλι!
  13. Eπισης οσοι ειναι μεσω Οτε και ειχαν 384 μπορουν να ζητησουν δωρεαν αναβαθμιση στα 512 αλλα θα πληρωνουν τη διαφορα στο παγιο του Οτε για την αλλαγη 384-512.
  14. Ναι απο οσο διαβαζω απο ολες σχεδον τις περιοχες αναβαθμιζονται.Οποτε οπως ελεγε και στο mail σημερα τελειωνει η αναβαθμιση.
×
×
  • Create New...