Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικά περί iPhone

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

53 minutes ago, chocbhed_6630 said:

Ποιος ο λόγος να κλείνει η τοποθεσία; 

Αν αναφέρεσαι σε εμένα, μου έχει μείνει κουσουρι από android εποχές που έκλεινα τα πάντα όλα. Άσε που επειδή δεν χρησιμοποιώ κάτι που θέλει τοποθεσία, δε βρίσκω το λόγο να την έχω ανοιχτή. Όταν είναι να χρησιμοποιήσω τους χάρτες μόνο την ανοιγω

Edited by Kostas_Ts_86

2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Αν αναφέρεσαι σε εμένα, μου έχει μείνει κουσουρι από android εποχές που έκλεινα τα πάντα όλα. Άσε που επειδή δεν χρησιμοποιώ κάτι που θέλει τοποθεσία, δε βρίσκω το λόγο να την έχω ανοιχτή. Όταν είναι να χρησιμοποιήσω τους χάρτες μόνο την ανοιγω

Ο καιρός θέλει τοποθεσια😉

ff.jpg

9 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Μπορείς να επιλέγεις σε κάθε εφαρμογή τι θέλεις 

πχ να έχει πρόσβαση μόνο κατά την χρήση 

να σε ρωτάει κάθε φορά 

να μην έχει καθόλου πρόσβαση 

να έχει πρόσβαση πάντα 

Κάνουμε την ζωή μας ευκολότερη με αυτά όχι δυσκολότερη 

Τα ορίζεις μια φορά και δεν ξανά ασχολείσαι 

Πχ στους χάρτες έχω δώσει πρόσβαση Πάντα 

Στον καιρό μόνο κατα την χρήση της εφαρμογής 

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα ομάδα, θέλω λίγο την γνώμη σας

1. Για word, excel τι χρησιμοποιείτε;

2. Για smartwatch ψάχνομαι που να μην έχω προβλήματα, όχι μοντέλο της apple 

Κάθε άποψη δεκτή 

14 minutes ago, dimtz said:

Κάθε άποψη δεκτή 

1. Χρησιμοποιώ το Microsoft Office, λειτουργεί άψογα.

2. Έχω το συγκεκριμένο ρολόι το οποίο, επίσης λειτουργούσε άψογα με iPhone, δεν έχανα ειδοποίηση 

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/wearables/smartwatches/314780-smartwatch-riversong-motive-9-max-black

Edited by tsimisde

1 hour ago, dimtz said:

Κάθε άποψη δεκτή 

Ρολόι τα περισσότερα δουλεύουν αλλά εξαρτάται τι θέλεις από αυτό 

Σαν υλοποίηση το μοναδικό που δουλεύει 100% είναι φυσικά το Apple Watch 

Τώρα στα υπόλοιπα εσύ ξέρεις τι ζητάς από τα ρολόγια και αναλόγως αποφασίζεις 

Nokia 8800 Scirocco

Apple Watch δεν θέλω με τίποτα, λόγω μπαταρίας αλλά και τιμής, μ ενδιαφέρει βασικά να μη κάνει αποσυνδέσεις, να έχει καλή μπαταρία και να βλέπω ειδοποιήσεις, δεν ζητάω πολλά φαντάζομαι 

3 ώρες πριν, dimtz said:

Apple Watch δεν θέλω με τίποτα, λόγω μπαταρίας αλλά και τιμής, μ ενδιαφέρει βασικά να μη κάνει αποσυνδέσεις, να έχει καλή μπαταρία και να βλέπω ειδοποιήσεις, δεν ζητάω πολλά φαντάζομαι 

Garmin

7 ώρες πριν, sneakysneaky said:

Garmin

Αν είναι να πάρει Garmin παίρνει και Apple. 

Φθηνό λέει ο φίλος ....

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Καλησπέρα μια βοήθεια αν ξερει κάποιος. Πως απενεργοποιουνται οι δορυφορικές υπηρεσίες (κλήσεις κλπ) μέσω παροχου απο IPhone 14 pro.

Ψάχνοντας στο google οι λιγες οδηγίες που βγάζει δεν υπάρχουν  σαν επιλογές στη συσκευή.Δεν υπαρχει η επιλογή "sarelite" καπου

Όσο βρίσκεσαι στην Ελλάδα δεν λειτουργούν, οπότε είσαι οκ. Δεν υπάρχει κάτι για απενεργοποίηση 

On 26/8/2025 at 8:41 ΠΜ, dimtz said:

Συγκεκριμένα ποιο μοντέλο; Βλέπω υπάρχουν σε λογικές τιμές

Δεδομένου ότι το θες μόνο για ειδοποιήσεις Και καλή μπαταρία, όποιος σου αρέσει αισθητικά και ταιριάζει στο μπατζετ σου. Οι διαφορές των μοντέλων συνήθως εχουν να κάνουν με τα fitness features.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα, 

Θα μεταβώ στο 17 Pro Max μόλις γίνει εμπορικά διαθέσιμο προερχόμενος από 13 Pro Max.

Έχω 2 απορίες : 

1) Ξέρετε αν το Apple Care είναι εμπορικά διαθέσιμο στην ελλάδα για iPhone ;

2) Θα το αγοράσω με τιμολόγιο , στο ΑΦΜ αλλού ατόμου και θέλω να το πληρώσω με τη δική μου πιστωτική κάρτα. Στο κατάστημα μου είπαν πως δεν γίνεται κλπ κλπ. Αν εξαιρέσουμε το φορολογικό κομμάτι, έχει δικαίωμα το κατάστημα να δεχθεί την κάρτα που έχει άλλο όνομα ; 

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 17 Pro Max 512GB Silver | Apple Watch Ultra 3 Silver |  Apple AirPods Pro 3 | Apple AirPods Pro 2

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD | iMac 27'' 2013 i5 24GB RAM 500GB SSD

On 6/9/2025 at 7:59 ΜΜ, SkenaDena said:

Καλησπέρα, 

Θα μεταβώ στο 17 Pro Max μόλις γίνει εμπορικά διαθέσιμο προερχόμενος από 13 Pro Max.

Έχω 2 απορίες : 

2) Θα το αγοράσω με τιμολόγιο , στο ΑΦΜ αλλού ατόμου και θέλω να το πληρώσω με τη δική μου πιστωτική κάρτα. Στο κατάστημα μου είπαν πως δεν γίνεται κλπ κλπ. Αν εξαιρέσουμε το φορολογικό κομμάτι, έχει δικαίωμα το κατάστημα να δεχθεί την κάρτα που έχει άλλο όνομα ; 

1) Όχι.

2) Νομίζω ο κάτοχος της πιστωτικής πρέπει να συσχετίζεται με το ΑΦΜ. 

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

On 6/9/2025 at 7:59 ΜΜ, SkenaDena said:

Καλησπέρα, 

Έχω 2 απορίες : 

Επιπλέον, για να γνωρίζεις, σε αγορά με τιμολόγιο, σου παρέχεται ένας χρόνος εγγύησης και όχι δύο.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, 2024: iPhone 15 Pro Max, 2025: iPhone 16 Pro Max

10 ώρες πριν, kastorakos84 said:

Επιπλέον, για να γνωρίζεις, σε αγορά με τιμολόγιο, σου παρέχεται ένας χρόνος εγγύησης και όχι δύο.

Το γνωρίζω αυτό , για αυτό ψάχνω τρόπο επέκτασης εγγύησης ιδανικά με Apple Care

iPhone 17 Pro Max 512GB Silver | Apple Watch Ultra 3 Silver |  Apple AirPods Pro 3 | Apple AirPods Pro 2

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD | iMac 27'' 2013 i5 24GB RAM 500GB SSD

On 9/9/2025 at 6:59 ΜΜ, SkenaDena said:

Το γνωρίζω αυτό , για αυτό ψάχνω τρόπο επέκτασης εγγύησης ιδανικά με Apple Care

Μόνο αν πάρεις από κανένα Amazon UK… Στην Ελλάδα ανέκαθεν δεν είχαμε Apple Care+ σε iPhone. Απ’ όσο είδα, μόνο σε Mac (και αυτό από συγκεκριμένα μαγαζιά).

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

5 minutes ago, zurabi_97 said:

Μόνο αν πάρεις από κανένα Amazon UK… Στην Ελλάδα ανέκαθεν δεν είχαμε Apple Care+ σε iPhone. Απ’ όσο είδα, μόνο σε Mac (και αυτό από συγκεκριμένα μαγαζιά).

Μου είπαν ότι χρειάζεται να πληρώσεις με αμερικανική κάρτα. Αν πληρώσω με revolution θα κάνω δουλειά ; Γενικά δηλαδή τι θέλει ; Άλλη χώρα προέλευσης του τηλεφώνου ; Άλλη χώρα να δηλώσω μέσα στο τηλέφωνο ; Άλλη κάρτα ; Για να δω τη λύση … 

Αν φέρω 17αρι από Αμερική δε θα έχω θέμα με 5g, volte κλπ ε; Βέβαια βλέπω ότι σε θέμα ανταλλακτικών (πχ μπαταρία) θα έχουμε διαφορές μιας και εκεί η έλλειψη sim tray έχει δώσει τη θέση της σε μπαταρία με διαφορετικό σχήμα. Για εγγύηση γνωρίζω πως δεν έχω κάλυψη εδώ.

5 minutes ago, paanos said:

Για εγγύηση γνωρίζω πως δεν έχω κάλυψη εδώ.

Είσαι σίγουρος για αυτό;
Πήρες έγγραφη απάντηση από επίσημο μεταπωλητή ότι δεν το καλύπτει ούτε στο 1ο έτος;
Έγγραφη όμως...όχι προφορική.

Για 5G, VoLTE κλπ δεν γνωρίζω 100% για να σου απαντήσω.

Edited by pavlidisc

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

3 ώρες πριν, pavlidisc said:

Είσαι σίγουρος για αυτό;

Δεν το έχω ρωτήσει αυτό! θα το δω. σ' ευχαριστώ

3 ώρες πριν, paanos said:

Αν φέρω 17αρι από Αμερική δε θα έχω θέμα με 5g, volte κλπ ε; Βέβαια βλέπω ότι σε θέμα ανταλλακτικών (πχ μπαταρία) θα έχουμε διαφορές μιας και εκεί η έλλειψη sim tray έχει δώσει τη θέση της σε μπαταρία με διαφορετικό σχήμα. Για εγγύηση γνωρίζω πως δεν έχω κάλυψη εδώ.

δεν εχεις θεμα...εφερα ενα 14 pro πριν 3 χρονια εκει με τον μεγαλο τον χαμο σ εναν φιλο!!απλα θα εχεις μονο esim

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

Με εγγύηση έχεις ιδέα τι παίζει; με αναζήτηση στο ίντερνετ (δεν πρόλαβα να μιλήσω ακόμα με document) αναφέρει ότι εδώ δεν. Σκέφτομαι ότι θα έχει και διαφορετικά ανταλλακτικά (πχ μπαταρία) φέτος λόγω του tray. Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη στην τιμή και τώρα που θα πάω είπα να φέρω 1 για μένα κ 1 για φίλο, να τα περάσω ως δικά μου χωρίς φόρο.