bruno1977 Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Το poco ανάμεσα στα δύο . Έτσι κ αλλιώς εχει ίδιο αισθητήρα με το 7 pro . Το ευχα υποτίμησει, τέλικα είναι πολύ ολοκληρώμενο σύνολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos182 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Καλησπερα σας ψαχνω να βρω ενα κινητο μεχρι 200 ευρω να αντικαταστησει το Samsung a30s 64gb με 4 ramτο οποιο το πηρα απο μεγαλη αλυσιδα με προγραμμα (επιδοτηση πραγμα που σιχαινομαι αλλα επεσα στην αναγκη για κινητο αμεσα). Το κινητο ηταν ελλατωματικο με ραγισμα στην οθονη και με τον αισθητηρα να μην πιανει η μαλλον να πιανει οποτε θελει γιατην αφη ας μην κανω κουβεντα απο το κουτι του ολα αυτα και οι κυριοι δεν μου το εκαναν αντικατασταση. Εναν χρονο βασανιζομαι. Ευχαριστω για τον χρονο σας καθε βοηθεια δεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 TCL 10 Plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Εχει καποιος γνωμη για android tablets της Teclast? Δεν με νοιαζει να εχει ελληνικα. Θελω να εχει play store απο τη μανα του, να ειναι 10 ιντσες και να ειναι καλο για παιχνιδια. Σκεφτομαι περιπου στα 150-200 ευρω μπατζετ. Βασικα με ενδιαφερει αξιοπιστια, μπαταρια, και ποσο responsive ειναι. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Καλησπερα σας ψαχνω να βρω ενα κινητο μεχρι 200 ευρω να αντικαταστησει το Samsung a30s 64gb με 4 ramτο οποιο το πηρα απο μεγαλη αλυσιδα με προγραμμα (επιδοτηση πραγμα που σιχαινομαι αλλα επεσα στην αναγκη για κινητο αμεσα). Το κινητο ηταν ελλατωματικο με ραγισμα στην οθονη και με τον αισθητηρα να μην πιανει η μαλλον να πιανει οποτε θελει γιατην αφη ας μην κανω κουβεντα απο το κουτι του ολα αυτα και οι κυριοι δεν μου το εκαναν αντικατασταση. Εναν χρονο βασανιζομαι. Ευχαριστω για τον χρονο σας καθε βοηθεια δεκτη Ήταν σπασμένη η οθόνη με το που το άνοιξες; Γιατί δεν το πηγες κατευθείαν στο κατάστημα για αντικατάσταση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 TCL 10plus και από μένα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos182 Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Ήταν σπασμένη η οθόνη με το που το άνοιξες; Γιατί δεν το πηγες κατευθείαν στο κατάστημα για αντικατάσταση;;; η αληθεια ειναι οτι την ρογμη την ειδα μετα απο 2 μερες το οποιο δεν εχει να λεει κατι. Τους το πηγα εννοειται αλλα μου ελεγαν οτι το εκανα εσκεμενα πραγμα το οποιο δεν εγινε. Εν τω μεταξυ ειχα και το παλιο κινητο μαζι μου το οποιο το ειχα παρει 3 χρονια πριν παλι απο αυτους και δεν εχει ουτε μια μα ουτε μια γρατσουνια. Τελος παντων αποφασισα να παω στο poco x3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 η αληθεια ειναι οτι την ρογμη την ειδα μετα απο 2 μερες το οποιο δεν εχει να λεει κατι. Τους το πηγα εννοειται αλλα μου ελεγαν οτι το εκανα εσκεμενα πραγμα το οποιο δεν εγινε. Εν τω μεταξυ ειχα και το παλιο κινητο μαζι μου το οποιο το ειχα παρει 3 χρονια πριν παλι απο αυτους και δεν εχει ουτε μια μα ουτε μια γρατσουνια. Τελος παντων αποφασισα να παω στο poco x3 Μια σωστή τακτική σε κάτι τέτοιο είναι να ανοίγεις το τηλέφωνο μετά την πλήρωμη του στο ταμείο ώστε να είσαι 100% καλυμμένος. Τόσα χρόνια ακολουθώ την τακτική αυτή και όταν και σε μένα συνέβη κάτι αντίστοιχο, κατάπιαν την γλώσσα τους, κατέβηκε ο υπεύθυνος του καταστήματος και μου έδωσαν άλλο σφραγισμένο και μάλιστα το άνοιξαν μπροστά μου. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Καλησπέρα παιδιά.. Ψάχνω μια λύση για τάμπλετ οποιουδήποτε μεγέθους που να μπορώ να έχω κάποιες βασικές λειτουργίες όπως, ειδήσεις τύπου google news, emails, κλασσικά book readers, κτλ. Έχετε δει κάτι παρόμοιο; Στην ουσία θέλω e-ink οθόνη και να ξεφεύγει λίγο από τη βασική λειτουργία του ebook reader. Πιστεύετε αξίζει τον κόπο ή δεν θα είναι λειτουργικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 (edited) Καλησπέρα... για να βοηθήστε να βρούμε ενα κινητό με αξιοπρεπή φωτογραφική και κάπως καλή αυτονομία σε μέγεθος παρόμοια με το mi 8 lite. Ενδεικτικά αν υπήρχε το pixel 4a με 4000 μπαταρία και ράδιο με 300 ευρώ θα ήταν 1ο στην shortlist... μόνο και μόνο για την κάμερα του.. και ας με βγάλει εκτός budget ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ: NFC RADIO 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 250 Για κάτι εξαιρετικό ίσως ανεβούμε ελάχιστα 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 6΄ 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλάδα ή Ευρώπη (Amazon κλπ) 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι αλλά δεν είναι deal breaker 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Ραδιόφωνο και nfc. 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ελληνικό μενού χωρίς φλασαρισμα. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Σε αυτα ρίχνω νερό στο κρασί μου. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.κάμερα,αυτονομία,ταχύτητα 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Μι 8 lite Edited March 8, 2021 by Dimis164 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 TCL 10 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 (edited) Κάτοχος mi10 με ανάμεικτα συναισθήματα και απογοήτευση από την κάμερα και από miui θέλω μια γνώμη για midrange...αφού το mi θα πωληθεί 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 400€ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε Aπό 5-5.5 inches και πάνω 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλάδα μου αρκεί η εγγύηση καταστήματος 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι οπωσδήποτε 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual,ir όχι απαραίτητα Ράδιο αν υπάρχει καλός... NFC οπωσδήποτε 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Όχι 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Με ενδιαφέρει ο καλός και ο δυνατός ήχος με ακουστικά το stereo είναι δεύτερον σημασίας αν η LCD είναι αξιοπρεπής στον ήλιο μου αρκεί 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα, κάμερα, αυτονομία 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Xiaomi mi10 Επίσης να είναι εύκολο το να βρεις μια καλή θήκη και ένα συμβατό προστατευτικό τζαμακι Volte Vowifi σε Vodafone είναι φυσικά + αν υποστηρίζονται Ευχαριστώ Edited March 14, 2021 by petros2112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Realme 7 Pro η TCL 10 Pro. Αν θέλεις 5G OnePlus Nord Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Αν μπορεις να ανεβεις στα 465 Samsung Galaxy S20 FE 4g. Επισης Oneplus 8 στα 460 αυτη τη στιγμη. Θεωρω οτι αξιζει να ανεβεις 60 ευρω ανεβαινοντας συγχρονως και κατηγορια. Αν τα 400 ειναι "αυστηρα" τοτε Nord. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Θα πω ένα outsider.tcl 10 5g. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 (edited) Καλημέρα παίδες. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε το p20 lite της συζύγου και διαθέτουμε μεχρι 300 ευρώ το πολύ. Αποκλείουμε xiaomi λόγω miui. Απαραίτητα είναι το NFC, και αν εχει 5G θα ήταν θεμιτό. Η χρήση της είναι δυο λογαριασμοί μεηλ, λίγο παιχνίδι, αρκετό σερφάρισμα, ακρόαση μουσικής και παρακολούθηση σειρών. Επίσης να προσθέσω ότι αλλάζει συσκευή κάθε 2-3 χρόνια. Έχω δεί τα εξής; 1+ nord N100 5G (128GB), Realme 7 5G (128GB) και TCL 10 5G (128GB). Οποιαδήποτε παρατήρηση για τα παραπάνω ή πιθανές άλλες προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited March 14, 2021 by vag2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Όλα καλά ότι και αν πάρει.σαν κάτοχος αλκατελ χρόνια που είναι η δια εταιρεία με την tcl θα σου πρότεινα να δείτε το tcl. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Και τα τρία που αναφέρεις είναι αξιόλογα . Προσωπικά TCL 10 5G λόγω καθαρού android και αξιοπιστίας της εταιρίας. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 TCL 10 pro αλλά ίσως δυσκολευτείς να βρεις θήκη εκτός από αυτή που έχει το κουτί μέσα. Επίσης Realme 7 pro. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 https://www.amazon.it/Tcl-Dark-Grey-6-53-128gb/dp/B07KVW87CP/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=tcl+10+5g&qid=1615734079&sprefix=tcl+10&sr=8-1 Παίζει αυτή η προσφορά σε εξαιρετική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 (edited) Αν δεν ικανοποιηθηκες από την κάμερα του mi 10 δεν υπάρχει περίπτωση να ικανοποιηθεις από mid range. Το lg g8 s μόνο είναι κοντά αλλά κ πάλι υποδεέστερο Επίσης το reame 7 pro που σου πρότειναν κ άλλοι δεν έχει 4 g+ κ vowifi σε Vodafone Οπότε από αυτά που υπάρχουν op 8 αλλά μάλλον έχει κ πάλι χειρότερη κάμερα .. Edited March 14, 2021 by bruno1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2112 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Η αλήθεια είναι πως είχα σκεφτεί το realme 7 pro αλλά η μη υποστήριξη volte/WiFi και το αδύναμο σχετικά chip που δεν ξέρουμε πως θα αποδίδει σε δύο χρόνια είναι αποτρεπτικός παράγοντας...η αγορά θα γίνει με σκοπό η συσκευή να κρατηθεί τα επόμενα δύο χρόνια η TCL απορρίπτεται έχω δουλέψει λίγο και δεν με κέρδισε... επίσης ο ήχος θέλω να είναι δυνατός από τα ακουστικά (εδώ μου λείπει το HTC 10) και δεν ξέρω αν και σε αυτό κάποιο realme θα με κάλυπτε...λένε πως το realme GT θα είναι κοντά στα 400€ αλλά υποθέτω αργεί και χρειάζομαι συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Η αλήθεια είναι πως είχα σκεφτεί το realme 7 pro αλλά η μη υποστήριξη volte/WiFi και το αδύναμο σχετικά chip που δεν ξέρουμε πως θα αποδίδει σε δύο χρόνια είναι αποτρεπτικός παράγοντας...η αγορά θα γίνει με σκοπό η συσκευή να κρατηθεί τα επόμενα δύο χρόνια η TCL απορρίπτεται έχω δουλέψει λίγο και δεν με κέρδισε... επίσης ο ήχος θέλω να είναι δυνατός από τα ακουστικά (εδώ μου λείπει το HTC 10) και δεν ξέρω αν και σε αυτό κάποιο realme θα με κάλυπτε...λένε πως το realme GT θα είναι κοντά στα 400€ αλλά υποθέτω αργεί και χρειάζομαι συσκευή...Δε νομίζω ν αργήσει πολύ το realme. Επίσης έχει βγει (όχι Ελλάδα) το Motorola edge s με snapdragon 870 και τιμή γύρω στα 300 ευρώ. Θα κυκλοφορήσει και παγκόσμια σύντομα ίσως με άλλο όνομα. Γενικά μην κάνεις το λάθος να πάρεις κάτι με πιο αδύναμο επεξεργαστή απ αυτό που έχεις. Κι έχουν δίκιο οι προλαλησαντες ότι δε θα βρεις κάμερα σα του mi10 σ αυτά τα λεφτά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Παιδια θελω να κανω μεταβαση απο andoid σε iphone και ειμαι αναμεσα στις συσκευες του τιτλου μια και κοστιζουν πανομοιοτυπα. Ποιο πιστευεται οτι αξιζει περισσοτερο? Ποιο ειναι πιο ολοκληρωμενη συσκευη? Να τονισω οτι το 5g μου ειναι αδιοφορο καθοτι δεν προκυτε και δεν κατεβζω μεγαλα αρχεια στο κινητο, οποτε για ενα απλο σερφαρισμα που κανω και χρηση social φαντζομαι το ιδιο γρηγορα θα ανοιγουν αππλες ιστοσελιδες ειτε σε 4g ειτε σε 5g. Ποιο πιστευεται ειναι πιο ολοκληρωψμενο και καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη που κοστιζουν το ιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Kανεις μια γνωμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts